Followup la gafa monumentală a Money Channel

Unul din ultimele subiecte mişto de urmărit a fost în iulie, când nişte retardei oameni foarte bine documentaţi de la Money Channel au chemat în emisiune un tâmpiţel care lansase o clonă după MillionDollarPage. Oamenii l-au prezentat ca viitorul publicităţii şi s-au făcut de râs, fiind total mondial pe lânga subiect (aia cu “e un motor de căutare cu imagini, nu” e super-extra geniala!). Gabriel Popa, tâmpiţelul cu clona, nu a înţeles prea bine ce se întâmpla în jurul lui. Dar apoi a înţeles.

Au trecut 6 luni. Ad-Lot.com, siteul în cauză, are tot 2 clienţi. Călin Fusu n-a vrut să îl cumpere. Trist. Amuzant în toată situaţia asta e tâmpiţelul. Care s-a comportat ca orice român sadea. Dacă zice cineva de mine că greşesc E GELOS pe succesul meu! Vrea să îmi fure caii de la bicicletă! Dacă nişte unii care se mai pricep spun de mine că sunt încet la minte e clar că sunt speriaţi de potenţialul meu!!!

Comentariile sunt excelente:

gabi says:
21 Iulie 2009 at 2:51 am
:) trebuia sa ma astept la astfel de atacuri. simti ca iti fug clientii spre ad-lot? nu am zis nicaieri ca am 9 clienti! te deranjeaza ca am decis sa lansez site-ul cand am auzit ca firmele platesc la voi? dc ma desfiintezi, ti-e frica de site-ul asta?

gabi says:
21 Iulie 2009 at 2:56 am
ai ceva personal cu mine? ti-am furat tie clientii? nu ma darami cu articolele astea sa stii. pt mine tot un nimeni ramai, si pt mine chiar esti un MARE nimeni. pt ca nu ai realizat nimic mai mult ca mine. BA AM DESCHIS OCHII LA LUME, IO DACA INTRU PE BLOGU TAU INTRU SA TE CITESC PE TINE, RECLAMELE TALE MA STRESEAZA. ASA SE INTAMPLA. DC EVIDENTIEZI “IA CRESCUT TRAFICU CU 1000 D INSI”? NU CREZI CA E ASA? VERIFICA. E VECIN CU MINE? VERIFICA SI ASTA. E MOTOR DE CAUTARE IN IMAGINI? E! e unic in lume ba baiatule si site-u asta se vrea a fi global, daia e .com, chiar nu ma intereseaza prea mult romania, ti-o las tie pe toata sa te umpli de bani, doar va rog sa fiti mai obiectivi si nu ma mai desfiintati DE FRICA CA VA FUR CLIENTII! lasa si msj asta daca esti asa barbat. e dreptul meu la replica. ti-as da unu p mail, da sunt absolut convins ca nu-l publici

gabi says:
21 Iulie 2009 at 3:18 am
voi observati ca sunteti 2 insi care incercati sa evindentiati cat de rau si prost si nenorocit sunt io??? doar voi 2? am vazut ca articolul e pe prima pagina cat mai sus, inteleg ca va temeti sa nu va fur clientii, dar totusi… ce vizitatori trimite jegu tau de blog? de ce te-as citi io pe tine? cine esti tu? budha? dc l-as citi p budha? sau dc l-as citi pe costin? cine e costin? e un mare nimeni!! la fel si budha. din motivul asta nu va citesc, pt ca voi nu aveti ce sa ma invatati pe mine. vizitatorii mei vin din articolele scrise despre acest site. sunt oameni de toate natiile si felurile. daca tu le stii pe toate, dc nu ai facut tu asta? sau altceva? ceva nou, nu un blog banal? e prea mult pt tine? io am o firma d la 18 ani bai oligofrenule, o firma care produce, si peste o luna voi lansa pe piata un serviciu nou si firma unde tu lucrezi imi va fi client, iti garantez, si in toamna voi deschide o scoala de dans. pai de asta ce zici bai cacatule ca in fata mea esti un cacat cu un blog.

gabriel popa says:
2 August 2009 at 3:53 pm
@andrei pietrosu: apreciez obiectivitatea comentariului tau, dar tin sa fac cateva precizari:
1) nu cred ca sunt invidiosi, speriati, panicati, etc, nu sunt arogant si nu cred ca a fost cea mai buna emisiune de televiziune facuta vreodata. doar ca eu m-am dus acolo sa vorbesc despre proiectul meu, nu despre online-ul romanesc. nu m-am dus sa fac de ras online-ul romanesc, nici sa vorbesc in numele lui costin, zoso, etc.
2) nu e o idee moarta. vei vedea asta. am studiat mult fenomenul million dollar homepage si “buy a pixel” pana sa lansez ad-lot

Si, desigur, cireaşa de pe colivă:

Am inteles ca sunt prost. Dar oare toti suntem prosti si voi sunteti luminati? Cum va permiteti sa-l faceti prost pe dan apostol, pe cel de la TMC, pe cei care au scris despre ad-lot si pe cei (vreo 10) care m-au sustinut in valul de injuraturi primite pe blogurile voastre? Chiar noi toti suntem niste prosti si voi sunteti singurii destepti?

Nu-i aşa ca aţi vrea ca OTVul să le dea ţâmpiţeilor de genul ăsta o emisiune, să se înjure între ei? Nu, mane, proiectul meu e mai tru! Frate, dacă nu votezi cu Vadim eşti cel mai prost, el e singurul care nu e corupt în ţara asta! Mane, voi mă înjuraţi că vedeţi că va fur clienţii!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Pe mine ma amuza foarte mult astfel de personaje din online-ul romanesc. Misto era partea in care se lua pe blogul lui de traficul generat de piticu iar el are per total de la aparitia site-ului (6 luni parca), 10416 vizite. Chiar dupa spusele lui au fost pe ad-lot 744 unici in toata luna iunie, iar in luna mai a atins fabulosul numar de 2941 unici in 3 saptamani.

    La modul cel mai serios vorbind, daca scremi zilnic cate un comentariu pe 3-4 bloguri cu trafic consistent, completand adresa site-ului tau in campul aferent din comentarii, tot poti aduce mai mult de 744 unici intr-o luna.
    Cum poti afirma ca vinzi trafic cand tu nu iti poti genera singur traficul ramane o enigma a incompetentei sau a nesimtirii umane.

    00
  2. De ce ai mai scris despre asta? Ii faci trafic, eu am si apasat pe una dintre publicitatile lui. Adica denunti stupizenia dar mi se pare ca e pretul prea mare.

    00
  3. N-am citit primul articol, nu stiu ce s-a discutat atunci, azi am intrat prima data pe site. Cat de prost sa fii sa folosesti formatul jpeg cand ai o poza doar cu fundal alb si text? Daca esti suficient de tembel sa vrei neaparat imagine, foloseste macar un standard facut special pentru asta ffs!

    00
  4. Bai, sincer acum: who cares? :) Fuse si se duse cu o asa viteza, incat am uitat complet ca exista. Irelevant pentru orice.

    00
  5. daca nu te-as cunoaste,as zice ca te referi la basescu aici:”Amuzant în toată situaţia asta e tâmpiţelul. Care s-a comportat ca orice român sadea. Dacă zice cineva de mine că greşesc E GELOS pe succesul meu!”

    00
  6. are trei ….. clienti …… (hahhh)

    00
  7. Bine, astea sunt beyond doubt :) TMC l-a invitat intr-un moment de ratacire, asta mic a prins aripi si are impresia ca e un fel de Mircea Badea fara muschi. Am ras, ne-am distrat, am vazut site-ul respectiv, care arata ca yahoo.com in ’94 minus toate features-urile, am inchis. El sa fie sanatos :)

    00
  8. Nu vă mai legați de el. Omul are dreptate, nu e ca million dollar page, are în plus 449.776 de pixeli :-)))

    00
  9. poate n-a fi fost gafa… adica… s-o fi inteles sa imparta profitu cu aia. unu cu platforma de facut bani, altu cu reclama
    :)

    00
  10. a studiat mult si prost fenomenul one million dollar homepage

    00
  11. acuma am inteles de ce te urmareste juma de blogosfera :D
    oricum tipul ar trebui sa iti multumeasca ii faci reclama gratis :P

    00
  12. Am urmărit la vremea ei întreaga emisiune şi am citit toate comentariile. A fost una din puţinele ocazii când m-am uit la o emisiune atât de lungă şi zic că merită fiecare minut.

    00
  13. mai sunt si astia . de un an si ceva au aceleasi 2 reclame….

    00
  14. De ce dezinformezi? Are 4 clienţi, nu 2. Ai să vezi că peste 20-40 de ani chestia cu globalitatea va da roade şi va reuşi să umple toate pătrăţelele şi dreptunghiurile alea.

    00
  15. Ba, sigur nu era la Monkey Channel?

    00
  16. Am inteles ca sunt prost. Dar oare toti suntem prosti si voi sunteti luminati? – ma intreb daca afirma ca e prost… cum a reusit sa inteleaga ca chiar e prost? Constientizeaza ca e prost sau doar se ia dupa restul comentariilor si ajunge la concluzia ca trebuie sa fie prost?

    00
  17. 1. design SINISTRU.
    2. un site de genul asta nu ofera nimic. Seriously, adica „suport” bannere pe pagina ta in ideea in care stiu ca muncesti pentru articole si sunt pe principiul ca munca tre’ platita cumva. Deci, atat timp cat bannerele nu sar in fata mea si nu canta, n-am nimic cu ele. pe niciun site. Dar sa intru pe un site sa ma holbez la niste bannere mizerie? Seriously :D
    3. castigul fara munca. De ce sa iti rupi spinarea sa pui de o comunitate serioasa? Pai un forum costa bani (daca e script platit si nu „nulled”), e de munca, tre’sa scoti topics noi, tre’ sa repari dupa spammere/hackeri. de ce sa tii un blog serios? Pai te costa, mama, un skin, o maslina, un upgrade de hosting. TIMPUL petrecut pentru a scrie, pentru a interactiona …

    Mai bine troznesti un „ad page” din soare (ca doar exista un exemplu de succes si mii de clone) si te dai rotunnd ca ai descoperit pe unde se .. gaina.

    Am pe forumul de webmasteri jde tineri care vin cu idei de „startup”. Vrei sa stii ce procent vin chiar cu proiecte interesante si utile? Vrei sa stii ca MAJORITATEA gandesc sa faca numai situri cu munca „putina”, eventual script furat, continut furat etc.? Este trist. Munca este pentru tampiti. Astia vor sa ajunga Donald Trump pe net, dar fara inovatie sau munca. Le doresc success :D

  18. Am o idee!
    Copiez o idee, pretind ca e a mea si o sa devin cel mai bogat om din lume! (Mersi gabi pentru idee)
    Mwuhahahahahahaha
    Zoso,poti sa incepi sa fii sclavul meu oricand doresti.

    00
  19. cind a aparut milliondollarpage am zis wow la idee, dar am trecut peste. cind apare o idee geniala si vrei s-o copiezi, la baza sta imbunatatirea idei, nu inrautatirea ei. dar frate, dupa ce ca a clonat site-ul dupa 4 ani, si-a mai si batut joc de idea omului. macar baietii de mai jos au fost mai rapizi, chiar daca nu au avut succes.

    Domain Name: pixeli.ro REGISTERED
    Registrar: ICI – ROTLD
    Registration Date: 2006-01-11

    00
  20. Mane, tu cred ca nu observi ca are si fulgerica un patrat. Aka succesuri. A fost simpatic cand a zis ca doar 2 oameni se iau de el. Si eu am ras la momentul respectiv, doar ca am sarit peste fara sa-l fac de cacao mai departe. Se pare ca s-a facut singur, MAXIM.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.