E abject, e jegos, e Badea

Vai, cum a făcut-o el pe căprioara rănită jumătate de emisiune. Vai ce a zis! Cum se poate aşa ceva? Vai, mama lui cum s-o simţi?

Ca noi restul, toţi cei ale căror mame şi morţi Badea i-a luat la înjurături în ultimii ani. Da, uneori se mai întâmplă să îţi iei şi tu muie. Şi faptul că nu îţi place dovedeşte că eşti cretin, bou şi imbecil.

Ma bucur? Nu. Nu sunt atât de cretin ca el. Dar am o oareşce satisfacţie că se simte şi el cum s-au simţit şi alţii când au intrat în colimatorul său.

Şi mai halucinant decât clipul de mai sus sunt comentariile fanilor retardaţi:

Chelsea Says:
Doamne fereste….cum poti sa fiti asa idioti sa faceti clipul asta…………voua toti care ati participat la editarea filmului asta, voua vi se adreseaza toate cuvintele prostesti pe care i le-ati adresat lu’ badea…. voi sunteti niste homosexuali, ca voua va place sa il tzucati peste tot pe sefu vostru…..miselilor, oridnari

este clar ca romania a primit ceea ce merita, pacat pt aia iluminati, care vad ca is tot mai putini……

Cristian Says:
Draga Mircea, vezi din cauza astora am plecat din Romania. Te rog eu nu mai sta acolo, am un sentiment ca o sa fie rau pentru tine! Asta e doar inceputul.
Ai adresa mea de e-mail te-asi ajuta oricand cu orice pentru ca rezonez cu toate ideile tale, dar te rog ai grija nenorocitii astia sunt in stare de orice!

marius Says:
Incalificabil,n-am cuvinte.Ma face sa-i urasc din ce in ce mai mult.Sper sa dai macar de prostu’ asta,l-as vrea fara dinti,si sa tuseasca sange data viitoare.Bafta iti doresc!

Razvan Says:
ce cretin trebyie sa fii mare nesimtit sa vorbesti asa de o doamna dar nu ne mira doar idolul lui este Basescu Mircea asta chiar merita batut nu pentru ca pupinbasescian ci pentru limbajul folosit si pentru jignirile aduse unei femei

Andu Says:
Sclavi.. Lingusitori.. Pupincuristi..
N-ai ce sa astepti de la ei, e uimitor ca specia umana poate trai si fara sa-i functioneze nuca.

L.I. Says:
Deci absolut penibil. Pai nu ii e asa putin rusine avand in vedere ca vorbeste din ipostaza unui sclav, a unei slugi?! Vad ca nu- prostia romaneasca intrece ORICE limite!

Oana Says:
Nu-mi vine sa cred la ce chestii se pot preta unii oameni.. Sper sa primeasca tot ce merita tipul ala din filmulet. Sa nu te lasi Mircea! Nu vreau sa instig la violenta, dar parca asta chiar merita !!! Rupe-i capul!!!

BOB Says:
INCREDIBIL… am rezistat cu greu pana la final…cu siguranta acest clip e facut de psd …dar totusi …un om de varsta lui sa vb in asa hal …. cauta-l pe la spitalele de nebuni ..ca intreg la cap nu e …si cravata aia portocalie urla a PSD

coconut Says:
Nici n-am suportat să văd filmul până la capăt! Ce odioșenie! Câtă mârșîvie!
Merită niște pumni în cap cretinul ăla!

dulcesa Says:
nu-i a buna cata mizerie zace in creierele lor… sigur pentru asta sunt platiti! am ajuns la nivelul asta dupa 20 de ani, condusi de trogloditi perfectionati in cuvinte grele si murdare doar fiindca tatucu’ nu poate veni cu raspunsuri elocvente la intrebarile tale…

Trist. E România. Şi oamenii ăştia votează cu Iliescu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube