Cum (nu) gândesc femeile

– Treci pe la Saray (o patiserie mişto din Brasso) să iei ceva?
– Dacă vrei, trec.

– Mănânci bucata aia de pizza?
– De ce, o vrei tu?

Nop, nu vreau, am întrebat aşa, că voiam să gura de aer!

Pana mea, există femei care să nu fie nesigure? Ştiţi voi, una care să nu transforme orice căcat într-o întrebare stupidă şi care să fie capabilă să ia o decizie în mai puţin de două minute? Nu din alea serioase, ci din alea misto, gen “fac dreapta aici? zi-mi acum, repede…pla, am trecut…”

Întrebarea e doar pentru băieţi, sunt convins că fetele de pe blog sunt nişte fete serioase şi capabile. Şi noi vă iubim pentru inteligenţa voastră :D

ps: scriu articolul asta din budă, cu lumina stinsă. comentaţi încet, că dacă mă prinde, dorm pe balcon!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

40 comentarii

  1. exista dar sunt foarte putine, si chiar si ele au momente de nesiguranta.
    cele care nu gandesc si care iau o decizie foarte repede sunt cele autoritare cu care nu ne convin noua barbatilor pentru ca vor sa controleze tot si iau deciziile cand si cum vor.

    Pentru femeile care nu pot sa ia o decizie pe moment existi tu care iei decizia in locul ei si gata. Problema e ca atunci cand iei tu decizia cu toate ca a tacut malc se ia de tine ca de ce ai facut asa si nu altfel… Acum ai deschis iar infinita discutie despre neinteleasa femeie

    00
  2. „Ce vrei sa facem in seara asta, x sau y?”

    „Nu stiu. Tu ce ai vrea?”

    00
  3. Ca si pasager pe scaunul din dreapta, cu toate bubele ei cu „reconfigurare traseu”, tot Ioana e cea mai buna.

    Morala: investiti intr-o profesionista!

    00
  4. toate fetele sunt nesigure … si cele care par ca sunt sigure pe ele…stai calm, doar par asa. nu sunt de fapt

    00
  5. Nu exista decat 2 tipuri de femei:

    1. Frumoase(Care iti papa bani si te inseala)
    2. Urata (cu, care poti face casa impreuna, si iti este loiala tie…)

    Cel putin asa cred…

    00
  6. Geniala faza aia cu viratul la dreapta :)))))
    Ca sa nu mai zic ca ma seaca femeile care vor sa auda ceva. Vor sa fie mintite. Dar e prea mult de discutat aici.

    00
  7. Ce dreaq se intampla cu piticigratis?…

    00
  8. Pai asta-i specialitatea femeilor, intrebarile retorice…
    „Speli vasele?!” „NU…” „Cum adica nu….blablabla…”
    Aparent au un mic defect defect genetic, n-au percutat inca ca semnu` intrebarii implica optiuni pentru interlocutor

    00
  9. Da’, aia cu viratul la dreapta este perfect adevarata… mi se intampla in mod constant… si TURBEZ de nervi cateodata :))

    Cred c-ar trebui sa schimb compania :))

    00
  10. te-ai certat cu fata?:)
    nu-ti mai bate capul, daca e unu sa le inteleaga, cred ca e gay

    00
  11. Reiau categoriile si aduc completari:

    1. Frumoasa si proasta ( desi are un corp superb, nu stie sa se imbrace, e de prost gust si cand deschide gura… toata imaginea se strica. Este buna pentru „cocalari”, mancatoare de timp si bani. Te va privi ca pe un card de credit, le fel ca si pe ceilalti cu care te inseala)

    2. Urata si desteapta ( este desteapta pentru ca nu are corupl necesar sa isi piarda timpul cu baietii, asa ca isi petrece timpul in bibleoteca citind o carte. Desigur, din moment ce a pus mana pe un baiat/barbat, nu-i va mai da drumul, si nici nu il va insela de frica sa nu-l piarda).

    3. Frumoasa si desteapta ( este cea care are corpul, mintea ascutita, insa nu se va uita niciodata la unul ca tine. Se considera mult prea superioara si va tinde catre tinte mari din inalta societate. La fel ca si prima clasa, te va manca de bani, si daca va putea te va insela daca asta inseamna o viata mai buna pentru ea.

    Sa nu uitam si de ultima clasa in care mi-am pierdut orice speranta. Tinde spre mit deja. Frumoasa / Desteapta / Loiala. Trebuie sa ai mult prea mare noroc si sa fii mult prea de treaba ca sa o meriti. din cate mai citesc si eu prin cartile de istorie… tipul asta de femeie nu are nevoie de banii tai pentru ca e independenta si stie sa aiba singura grija de ea, te iubeste pentru ceea ce esti si este foarte desteapta si descurcareata.
    Cand o sa am si eu copii mei, o sa le spun astfel de basme… poate o sa creada si ei in astfel de fiinte imaginare… sau pe cale de disparitie. (asta ca sa fiu putin otimist).

    Sper ca nu am omis nimic, iar ca sa ajung la subiectul acestui blog. Consider ca decizia, atat la femei cat si la barbati, tine de starea de spirit. Decizi daca ai chef, daca nu… o lalai… lasi pe altul sa decida in locul tau, pt ca tie ti-e indiferent. Este adevarat ca e mai rar o femeie care sa stie ce vrea si sa isi faca alegerea singura… pe loc… pentru ca asa vrea ea, insa nu judec atata timp cat si noi ca barbati intampinam problema asta.

    00
  12. pe balcon e cald si bine. si daca prinzi si cer senin, sa vezi cate stele numeri
    preferabil presului, unde te vad toti vecinii. pe balcon te faci mic si nu te vede nimeni.

    @gigel 60 Exista si femei frumoase care nu iti papa banii si iti sunt si loiale. dar pentru asta, mingea se afla la tine. depinde cum o joci

    00
  13. @zoso: Imi cer scuze ((( NOT ))) :-„

    00
  14. aia cu „fac dreapta? zi-mi acum” se combina foarte misto cu lipsa simtului de orientare in spatiu. Mai bine sa taca, oricum nu o nimereste :)

    00
  15. Daca ai ajuns sa scrii postul de pe buda cu lumina stinsa, oricum nu mai au nici un sens raspunsurile la intrebare! :D

    00
  16. asa :)) si ajungem la urmatoarea intrebare :P legat de categorii :) ..care varianta o alegi? :))

    00
  17. Răspunsul scurt: Nu.
    Răspunsul lung: Nu, nu există.

    00
  18. Daca trece totusi pe la Saray zi-i sa ia niste Sofia :)

    00
  19. Mda, ma recunosc; mai ales in masina, la faza cu „daca nu esti in stare sa zici mai repede pe unde s-o iau, amu tre sa ocolim jumate de oras”. Pusca mea, ce farmec am mai avea noi langa voi, daca nu v-am da motive sa va plangeti? :))

    00
  20. E dovedit psihologic ca le place sa se simta controlate…

    00
  21. hahaha
    si eu tot din buda citesc :)):))

    Cat dai sa nu te parasc ca iti tradezi nevasta ? :))

    00
  22. sper , sincer, ca te-a prins…

    00
  23. femeile sunt de un singur tip… adica femei. Nu prea poti sa le cataloghezi ca ajungi sa dezvolti un arbore mai stufos decar un soft scris de un nerd in c++. toate femeile sunt : cicalitoare, nesigure, frustrate, bolnave de nevastita. Nu ai ce sa le faci, doar din cand in cand sa scoti capul, sa bati cu pumnul in masa si sa te racoresti o noapte pe balcon.

    00
  24. nu-ti ascult indemnul, Zoso, mi-s muiere, sic!, si iaca postez si eu!
    Daca tot am prins atitia masculi gramada aci, stric si eu o intrebare (asa, pur si simplu, nu c-as astepta cine stie ce raspuns): de ce se gasesc asa greu barbati care sa fie de acord cu ideea ca, chiar daca te mariti cu ei, e mult mai indicat sa locuiti separat si sa va vedeti cind si cind, cind aveti amindoi chef?
    (Sunt maritata de ceva ani, barbatu-miu nu vrea sa priceapa ca sunt intramorata de el – inca – da ma plictiseste, iar imaginea periutelor de dinti in acelasi pahar ma face sa borasc in fiecare dimineata).

    00
  25. daca vrei un raspuns avizat ar fi fost bun un ban comentariilor de la „barbatii” sub 23-25 de ani pentru a fi scutiti de filosofie „coehliana” sau de meditatiile virginilor internauti :)

    00
  26. NOU
    #28

    Sunt o femeie foarte sigura pe sine pentru ca mi-am luat propriile decizii (din alea mari, gen cu ce parte a familiei sa locuiesc) inca de la sase ani si nu mi-a impus nimeni sa ma port ca „orice fetita frumoasa si sensibila”. Daca am vrut chef de camioane si pusti si streetfighter am jucat de-alea si nu am motrosit bebelusi hidosi de plastic. Iar daca am avut chef sa ma joc cu papusi m-am jucat si cu papusi. Daca am avut chef sa plec pe alt continent la 17 ani si sa vad noua tari in sase luni de capul meu am facut-o. Si nu mi-a fost niciodata frica de nimic. Insa cel mai important, nimeni n-a sadit in mine ideea ca felul in care arat ma defineste asa ca zero angoase de genul asta, nici chiar in adolescenta. Imi amintesc cand am citit pentru prima data o revista de femei si-mi simteam IQul decimat doar cand intorceam pagina. „Scapa de efectul coaja de portocala cu super crema anticelulita de doar 3 milioane jumate!” WTF’s wrong with organges? Atunci am aflat si io ce e aia celulita, desi nici acum nu reusesc sa o vad ca pe ceva urat care trebuie indepartat. Ma apreciez pentru ceea ce sunt si apreciez sansa de a-mi lua propriile decizii, mici si mari, asa exasperanta cum e Romanica de multe ori, chestie pe care nu as putea-o face in Arabia Saudita de exemplu. Drept urmare, intimidez barbatii ingrozitor.

    Poate e greu pentru un barbat sa inteleaga ca nesiguranta de sine a femeilor nu e genetica ci indusa de devreme, constant si in majoritate de alte femei (mama, prietene, etc). Nu o spun cu incrancenare pentru ca pana de curand si mie imi era foarte greu sa inteleg cum prietenele mele mai slabe, mai frumoase (in genul Cosmo) decat mine si cu ceva cap pe umeri se infometau, se considerau urate si in general se lasau calcate in picioare. Intre timp am mai invatat cateceva si nu ma mira deloc nesiguranta lor. Femeilor nu li se permit aceleasi lucruri ca si barbatilor, pornind de la standarde duble arhicunoscute gen „Un domn grizonat e sexy, o femeie carunta e hoasca!” si „Barbatul care sare din pat in pat e mascul feroce, femeia e curva!” si pana la chestii mai subtile.

    Am zero orientare in spatiu, asta e adevarat. Prietena mea e arhitect si e cel mai reliable GPS pe care l-am vazut, a condus zeci de mii de kilometri din Finlanda si Grecia pana in Spania si Slovenia. Nu stiu daca si asta e o chestie nativa sau nu, insa uite ca putem sa avem si noi unele deprinderi atata vreme cat avem de unde sa le invatam.

    00
  27. și cum să nu iubim clișeele :). asta în caz că nu era ceva autoironie în postare

    00
  28. vali, stai ca m-am lamurit. noi suntem prosti. nu e vorba de nesiguranta. mi-a tradus Sorina:
    – Treci pe la Saray să iei ceva?
    – Dacă vrei, trec. = nu am chef sa ma duc dar daca vrei tu neaparat ma duc (sper insa sa imi raspunzi acum ca nu vrei neaparat)

    – Mănânci bucata aia de pizza?
    – De ce, o vrei tu? = da, o mananc eu (dar o spun intr-o forma draguta)

    00
  29. La-ba-gii-i , la-ba-gii-i !!! :lol: :lol: :lol:

    00
  30. Exemplele date de tine … nu sunt exemple care scot in evidenta gandirea si afectiunea, grija, atasamentul fata de barbatul de langa ele. Si ar trebui apreciate pentru asta.

    Apoi lumea femeilor e ca o piata … unii au puterea sa devina patroni si aleg din alea si frumoase si destepte si fidele. Altii raman angajati si se multumesc cu ce le pica.

    Iar in final … daca va exaspereaza femeia de langa voi … incercati cu un barbat.

    00
  31. asa sunt femeile…opusu nostru(nob`s) :))))

    00
  32. deci… esti in continuare virgin :))
    „iar zoso clar e un ratat virgin”

    00
  33. Brasso? Ne doare mana sa scriem Brasov? Sau suntem prea cool pentru a scrie corect numele unui oras?

    00
  34. „“fac dreapta aici? zi-mi acum, repede…pla, am trecut…”” da…asta`s eu. la fel si cu locurile de parcare, ma aud pe mine gandind „aaaa uite loc , loc, hai mada fi pe faza, pla l`am ratat”. bine ca nu duc lipsa de rabdare si benzina.

    00
  35. @aprodu: e scris corect, dar in ungureste.

    00
  36. @rara: „Ştiţi care este secretul căsătoriei reuşite? Dormitoare separate, în localităţi separate”, spunea György Frunda în revista Tango din aprilie 2008…

    00
  37. eu cred ca il stresez permanent cand vine vorba de decizii mici si neinteresante dar uneori daca intreb ceva gen ‘mananci pateul ala?’ nu inseamna neaparat ca il vreau eu, poate sa insemne ca o sa il acopar ca sa nu se usuce si daca il vrei acum, mananca-l ca sa nu ma mai obosesc :D

    la supermarket probabil sunt groaznica: am pofta de ceva dar cand ajung la raft si vad cate grasimi/calorii/E-uri/alti aditivi are ma razgandesc si iau fix ce nu vroiam initial..pt ca e mai sanatos asa.

    recunosc ca sunt foarte sucita dar nu si cand vine vorba de decizii importante..life-changing cum s-ar zice

    00
  38. desi realizez ca e o pierdere de timp sa reactionezi la o postare misogina intr-o tara misogina o sa-mi iau din timpul pretios si o sa imi dau cu parerea ca generalizarile de tip frumoasa si poasta se termina in momentul in care ne uitam cine evalueaza frumusetea si prostia si tot asa. romanul e misogin asa cum este si marlan. in mod relaxat. am prieteni educati si deschisi la minte care sunt misogini dar le place sa creada ca daca au prietena/sotie sunt absolviti. intr-o tara unde „toate femeile e curve in afara de mama si sormea” e un dicton de baza si unde fetele sunt crescute ca fete (a se citi balerine, printese si mirese), nu ma mai mira nici faptul ca majoritatea femeilor sunt misogine. zoso, cu ce fete te combini, baietzel? asta e intrebarea. si pentru baietii care sunt sfasiati de dilama frumoasa si proasta sau desteapta si urata si loiala, ar fi interesant sa incepeti prin a va evalua propria inteligenta/atractivitate si loialitate. cred ca o sa iasa cu minus…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube