Cum mi-am pus link pe sport.ro

Şi pe Gândul.info. Şi pe StirileProTV.ro. Şi pe Mediafax.ro. Şi pe Apropo.ro.

Cum mi-am pus link pe sport.roÎntr-o vreme, aveam un hobby simpatic. Să numâr de câte ori menţionează Lingăul într-o emisiune că are blog. Ajunsese la un moment dat la 5 bucăţi per emisiune. Acum, fratele respectabilei care fură bărbaţi însuraţi îmi aruncă mănuşa. Mane, tu nu ai cum să mă baţi pe mine la trafic. Pentru că lucrăm la fabrici diferite. Eu nu am emisiune tv. Şi dacă aş avea, probabil nu aş menţiona de 2-3 ori pe seară că am scris ceva pe blog. Cum faci tu. Pentru că, asemeni lingăului, ai venit, ai văzut că eşti prost şi că nu faci treabă şi ai început să chiţăi în emisiune că ai blog. Şi în plus, a te compara cu mine e ca şi cum ai compara audienţa ta de puberi retardaţi (asemeni realizatorului, ce coincidenţă) cu a ProTVului sau Antenei 1. Care te rupe. Dar tu eşti nişat, eşti post de ştiri, eşti unul singur, porneşti la şi 5, eşti în concediu, ai o zi proastă, e vina lu’ Gâdea (ca să enumăr câteva din scuzele pe care le-ai bălmăjit de-a lungul timpului când luai bătaie).

Deci da, m-ai depăşit în traficul general, cum şi pe tine te bate Acasă mereu. Nu te mai agita atâta, că îţi face rău la ficat. Dacă eram la fel de prost si de avid după succesuri nemuncite, îmi aduceam trafic de peste tot, cu metode cu care tu, ca repetent la cibernetică, le ştii prea bine.

În rest, noi să fim sănătoşi. Şi tu plătitor de rate şi locuitor cu mă-sa şi lingător în fund pe salariu mic. Noroc cu salariul fetei (as putea-o congratula şi pe ea cu nişte epitete, cam cum faci tu, dar eu am un pic de demnitate).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

90 comentarii

  1. „O poza face cat o mie de cuvinte” Prea mare deranjul , zic.

    00
  2. dece nu incetezi odata cu Mircea Badea, uite eu unul as vrea sa citesc altceva la tine, in principiu sa citesc mai multe, adica sa scrii mai mult, faptul ca scrii despre Badea nu se numeste ca scrii.. zi omule cu politicu, cu ziarele, mai arata si tu un pr0n ca Arhi.. in fine, nu te invat eu cum sa faci ceea ce faci bine, zic ca ai putea sa o faci si mai bine.

    00
  3. Una peste alta , Carmen Bruma este o femeie frumoasa!
    Vreau sa fiu Mircea Badea?!?!

    00
  4. Prea mare deranjul…

    00
  5. ma e tare mircea badea! n-am ce zice, le scoate de unde le scoate, dracu stie=))dar e comic si e de n ori mai tare decat carcotasii (asta pentru ca el fata de aia le scorneste in direct, nu le are scrise pe foi si nu le citeste’glumele’). dar din pacate si-a pierdut respectul meu si al multor oameni din moment ce a inceput sa discute politica, de cand ar fi facut orice pentru a-l discredita pe basescu. Pacat, inainte chiar avea un show de urmarit.

    00
  6. Pfff, si eu ma miram ca Mitrea il ameninta in direct la o televiziune pe Vanghelie cu bataia…

    00
  7. Cum te am pe tine in blogroll asa il am si pe el. Deci vad tot timpul care scrie mai des si mai ok.
    Ce sa zic la el din 10 postari 7 sunt despre ce audienta are sau ce trafic pe blog are.
    Culmea ironiei e ca are si comentarii la acele postari. Adica cat sa fi de prost sa comentezi astfel de postari.
    Pe mine ma ingrozeste si faptul ca a ajuns pe prima pagina a Jurnalului cu o dejectie de golan care sparge seminte pe bulevard. Asta e!
    Bafta in continuare si pacat ca nu se pot clasifica blogurile si dupa calitate. Cantitatea…..

    00
  8. N-are sens.

    00
  9. ce e zoso? curva care fura barbati insurati, adica sora lu’ mircea badea, ti-a furat si tie barbatu’? ete foate lea, nu?

    00
  10. bai baieti, io cred ca zoso vorbeste de badea pentru cineva trebuie sa le mai spuna oamenilor din cand in cand la ce catapulte de scuipat se uita la televizor.

    00
  11. mama cata frustrare se vede in postul tau.. esti foarte tare =))

    00
  12. „Succesuri”. Bravo Zoso! Ia-te cu EBA de mana.
    Stiu…vroia sa fie ironic, dar a uitat ghilimelele…….

    00
  13. Tu vorbesti de demnitate in acelasi post in care o faci pe sora-sa curva?

    00
  14. in aceasta viata oricum o sa te calc in picioare. daca tot de dai mare smardoi si mascul alfa, iesi la interval cumva sa o rezolvam repede.

    00
    • @mircea badea: cocoş, ai avut sansa sa ma rupi cu bataia cand am venit la petreanu in emisiune. ma prindeai acolo, la colt, imi rupeai capul. adu-mi aminte, ce problema ai avut in ziua aia? se lovise oreste la o unghie si era nevoie de cineva sa ii suga pla? te trimisese felix după ţigări?

  15. sa te plangi dupa aia impreuna cu tot corul tau de cacati pansati ca te-a ademenit petreanu la antena ca sa-ti rup eu capul?!?1 sanse se vor mai ivi. si curva aia de ma-ta va plange.

    00
    • @mircea badea: mane, de mama nu se stie. in schimb de sor-ta e sigura treaba.

      de aia te-ai cacat pe tine de frica si n-ai mai venit? mai ai scuze din astea penibile de luzer de 35 de ani care sta cu ma-sa?

      ps: sunt dispus sa te iert pentru injuraturi, daca o trimiti pe sor-ta sa imi faca o muie. in plus, pun pariu ca diseara nu te poti abtine sa mananci kkt.

  16. il anunt pe aceasta cale pe mircea badea ca geoana si base au facut blat ca sa faca badea spume la gura … si ca prost nu e el, badea, ci telespectatorii lui precum si oligofrenii de pe blog domniei sale …

    PS bruma e … un fenomen meteo … o sa-(i) treaca …

    00
  17. Ba e fain cand va atacati unul pe altu, mai radem si noil, dar nu mi se pare corect sa arunci si familia in aceeasi oala. Pur si simplu nu se face.

    00
  18. Kwae nu te mai obosi cu zero barat. Ala minte si cand doarme… cunosc caz concret si am si dovezi dar pur si simplu nu merita.

    00
  19. Daca tu intr-o vreme te uitai la emisiunea lui (sa numeri de cate ori aminteste de blog, desigur), asta cum te face pe tine? Cred ca e mentionat prin articol

    00
  20. O precizare, daca-mi permiti: nicio muiere, curva sau ba, nu poate ”fura” un barbat. Decat daca respectivul se lasa furat – o data, de doua ori…

    Nu c-ar avea musai importanta in context, da’ asa, pentru un plus de acuratete.

    00
  21. bataie bataie :))…. sa-mi asez bine fotoliul si sa-mi iau aduc floricele

    00
  22. zi-le, poate isi pun streangul.
    cat de prost, papagal, labagiu, balos, ordinar si jegos sa fi sa mananci trei ani cacat si sa iasa basescu presedinte? in locul lui felix v-as da afara pe toti, sa traiti din blogurile alea misto. v-a platit degeaba trei ani, dar asa e cand te zgarcesti. adevarul e ca pentru 2,000 de euro nu se umplea nimeni de cacat la bot in fiecare zi daca nu era ‘cel mai prost din curtea scolii’.

    00
  23. Imbeciliotul m-a scos din sarite intr-o emisiune in care explica el cum ca nu este nevoie de cauciucuri de iarna, ca stie el mai bine. Mie mi se pare ca e doar un papitoi cu gura mare care se leaga de orice apuca si isi da cu parerea despre absolut orice, cu toate ca habar nu are despre ce e vorba in propozitie.

    Plus de asta, scorneste cate o „poanta” care i se pare lui ok si cu priza la public si o repeta obsesiv jumatate de emisiune…

    00
  24. Aaaa, greseala mea, partea aia nu am prins-o cu Mircea cand zicea despre familia ta. Nu vreau sa vorbesc in necunostiinta de cauza. Atunci sport la injuraturi baieti.

    00
  25. Badea o vinde si pe măsa pentru un cec frumos. Uite ce fatza desfigurata de ura are in fiecare emisiune de ceva timp incoace si ce fatza de lapte praf avea cu teo cand a scapat de dependenta alocatiilor pentru copii.

    00
  26. Mircea Badea a fost ca Mircea Geoană la comentariul cu familia. Aşa a făcut şi Geoană cu Codul bunelor maniere

    00
  27. Hai la lupta cea mare :)). Sa-l chemati si pe vis sa va filmeze.

    00
  28. hai mircea, nu vezi ce zice de tine? eu nu l-as lasa nepus la punct :))

    00
  29. Bai baiatul inca sufera. A strans alocatiile pana in 2003 sa isi faca fabrica de scaparatoare si a luat teapa. Acu’ munceste din greu sa plateasca „alocatia” luata in avans.

    00
  30. NOU
    #35

    Sigur Badea va zice ceva in seara asta legat de Zoso. Ma sparg de ras…

    00
  31. zoso, ai noroc fiindca aici fiind vorba de trafic=)) mr. m. nu si-a mai trimis gloata lipsita de iq de pe facebook sa-ti arate cine e taticul:))

    00
  32. Badea are 10 % din profitul emisunii*

    ––––––––
    (*) verificat din trei surse

    00
  33. I don’t see the point of this fight :-/

    00
  34. zoso ai puta mica tata? esti frustrat rau ..probavil k esti si gras si puti pt k nu iti speli hainele k nu ai multe k esti si sarac..salve:)))

    00
  35. Nu vorbi urat de curve .curva e mai curata in gura decat sora lui .

    00
  36. zoso, sincer, nu te pune cu mircea, nu te ajuta nici fizicu, nu te tine nici intelectul, eu ma mir ca iti da atata importanta, eu in locul lui, nu m-as deranja, oricum e mai tare ca tine in toate.

    00
    • @teodora: hai sa o luam asa cum nu va place voua, fanii cretinei ai lui mircea. logic. ce zici, faptul ca ma baga in seama atat de des tine de o frustrare a lui ca sta cu ma-sa si ca are traficul mic?

  37. Simt că va apărea în presă…

    00
  38. zoso tu nu ai ce face ma? :) te injuri pe blog cu Badea?:))))))) nu am nimic cu tine si nici cu gibonul ala, dar sunteti penibili! va aratati muschii pe net ca niste copii de 12 ani. Totusi zoso ai intrecut masura cu injuraturile alea. Daca eram eu in locul lu Badea erai deja linsat pana acum :) poti sa si incerci :)) bafta

    00
  39. Nu tin partea nimanui insa ca trafic pe blog normal ca nu il ajungi. Un om ce are emisune tv va avea mai mult trafic. Am observat insa un lucru. Pentru un om ce lucreaza in televiziune sa ai un asa limbaj, nu stiu, lasa de dorit. Daca vrea sa te bata el pe tine tu pe el…in mod normal lucrurile astea nu ar trebuii sa apara public. Amenintarea venita din partea unei persoane ce apare zilnic la televizor nu e ceva normal. Si da am observat ca Mircea Badea daca este intrebat el stie totul , oricand , despre oricine, despre orice. Ciudat ca posteaza amenintarile inclusiv la el pe blog. Voi va cunoasteti personal ?!!! Eram curios cine a castigat prima bataie:))))

    00
  40. As vrea sa adaug ca in mod normal daca tot esti atat de neimportant…la ce dracu se agita asa ca te bate , ca te sparge…ca ..in sfarsit. Eu stiu ca lucrurile vitejesti se executa nu se dezbat:)

    00
  41. După atâta vreme nu-mi dau seama dacă tu nu te poți abține sau chiar îți face plăcere să te cerți cu toți retardații. .

    00
  42. Zoso, o curiozitate… cum de esti atat de convins ca persoana care semneaza mircea badea e chiar omul in cauza?

    00
  43. mircea se da prea important
    dar e diferenta de cateva biblioteci intre tine si el
    parerea mea :)

    00
  44. Sa faceti o confruntare ca Geoana si Basescu sa putem sa va vedem si noi cititorii ca uite aducem trafic in egala masura. Un show live ar fi bestial:))) O emisiune in gura presei cu rivalul de pe blog..ar fi belea:)))))

    00
  45. nu lansati un viral cu o bataie intre voi? ar incremeni toata blogosfera timp de 2 luni pe putin…

    00
  46. zoso te inseli amarnic la postul cu nr 50:raspunsul e dupa iq=))

    00
  47. trebuie sa recunosti ca o parte din traficul de pe blogul tau se datoreaza lui mircea..

    00
  48. @zoso,cine sunt aia din lunga lista? dar mai ales ion banateanu?

    00
  49. @zmenta……:))))))))))))))))
    sigur va aparea in presa…pe CNN cel mai probabil.

    00
  50. MB sucks….ATAT!

    00
  51. Eu sunt curioasa la ce s-a gandit „intelectualul” mircea badea cand a postat aici „cacati pansati”…

    00
  52. nu demonstrezi ca esti mai breaz decat badea cu insulte directe(nu conteaza cine cum si de a inceput) ar trebui sa le ambalezi mai inteligent,de exemplu poza e super :D
    Ar trebui sa faci un compromis cu Badea ,nu stiu cum arata sora-sa dar eu l-as ierta pentru o noapte cu Bruma :D

    00
  53. @zoso, nu mi-ai zis unde gasesc comentariile cretinilor din lista de mai sus

    00
  54. raspunsuri pentru cretini:

    DannyD: dar tu cine pizda ma-tii esti? exact. marş inapoi in ma-ta.

    George Rossi: zise anonimul. mori?

    unu: 2.000€ pe luna sa sug pla seara de seara la antena3? nu, mersi.

    ionut: pentru ca sunt al naibii de destept. aia 5.000 de oameni care ma citesc o fac pentru mine, si nu pentru ca mi-a dat mogulul emisiune la tv.

    Ion Banateanu: ai dreptate, ma-ta trebuia sa faca avort.

    Costin: pe idolul vostru frezat il mananca in cur. eu stau in banca mea. pe el il arde pe gat ca stie ca e la coadă.

    Alex: ma gandeam sa imprumut niste bani de la camatari, sa ii cheltuiesc aiurea, si dupa aia sa ma mut cu mama. ce zici, e un plan bun?

    gonero: si asta te impiedica sa imi sugi pla?

  55. Frate in ce hal ati ajuns, sa va injurati ca la „usa” cortului. Mi-e scarba de voi doi. De asta traiti in Romania si va meritati soarta ( Basescu & Co ), pentru ca in continuare sunteti niste romani suedejizati si asa o sa ramaneti mereu, pusi pe cearta si tiganeala. Niciunul nu e mai presus decat celalalt.

    Dar sincer dintre tine si Mircea Badea, tin cu Mircea pentru ca e de la mine din cartier si tu esti mult mai arogant decat el.

    00
  56. deci, am avut dreptate(mr.m. a decazut rau, emisiunea e de tot cacatu’ abia i-am suportat vomitaturile) dar am aflat ca stie win-tzung si numai stiu ce=)) varza emisiune
    @zoso, sunt mai paranoic asa:))k aveam un post cu avortu’ si timisoara ma cam face banatean, iar numele mi-e Ion=))doar ca nu sunt cretin.
    acu’ m-am lamurit;;)

    00
  57. aproape pe aceeasi tema :)

    00
  58. Oricat de savuroasa ar fi o bataie (pe bune) intre voi doi, sau 3 (cu Ciutacu), nu pot sa nu ma intreb, noi cititorii plictisit, ce avem de castigat din asta? sau la 10 posturi pe zi trebuie sa inghitim si o rafuiala personala?

    Nu, nu sunteti comparabili. O statistica interesanta ar putea fi o statistica pe relevanta cititorilor, dar cum asa ceva nu exista la noi (ceva pe bune, nu zelist)…

    00
  59. @zoso: bai, mai, gata, m-am prins, tu cu mebe aveti o intelegere sa faceti scandal ca sa faceti reiting. glumesc. cred c-ar fi foarte interesant sa vedem ce e in spam la tine la postarea asta. ar putea rivaliza cu ce-au scris aia pe buletinele de vot anulate.

    00
  60. @cristian, e super tare!=)) sa vezi ce-o sa iasa=))

    00
  61. Zoso: Fac pariu ca in momentul asta stai cu sufletul la gura, doar doar o zice ceva si de tine Badea in emisiune. . . hatere

    00
  62. @Meekuu: in cazul lui, fac o exceptie.

    Problema e că o faci exact de la nivelul la care-o face și el. E un cocalar frustrat cu emisiune la TV. Punct. Poți să-l „înțepi” și de la un alt nivel și singura lui reacție o să fie tot în nota „vin să te frăgezesc”. Atât știe și asta îl va menține la un nivel înalt în ochii fanilor lui care scuipă seara semințe și fluieră după gagici.

    00
  63. Nu merită … din niciun punct de vedere!

    00
  64. mi se pare jalnic,de ultima speta.
    comportament tipic pentru oameni prosti, lipsiti de cultura si educatie : cand nu stii ce sa mai zici injuri de mama sau de sora. indiferent ce stiai de sora lui un adevarat barbat nu se lega de asa ceva, mai ales pentru niste frustrari legate de trafic pe net.

    00
  65. @zoso: Nu stiu de ce, dar cred ca Raluca facea referire la tine.

    00
  66. @zoso : o flegma-n par si un capac la ureche dat la timpul potrivit, te pot scapa de multe fire albe-n par. mai da-l in mm. Loveste-l! :) serios ! :D

    00
  67. Ma Zoso, pune-o si tu de-o poza trucata cu putulica lui (nu ca in realitate nu ar fi asa, dar cum nu e de unde merge si trucata). Dupa care o dai pe blog sau unde vrei tu ca fiind primita de la un anonim pe mail.

    La cat de frumos se crede, la cat de perfect se vede si la cat de mult ii place sa ii fie laudat corpul cred ca o asemenea poza il face sa-si taie venele de frustrat ce e.

    Nu-mi aproba commentul daca nu vrei, important e sa il citesti :)

    00
  68. da ma, show…!

    00
  69. Draga Zoso,
    Iti scriu fiind unul dintre cei carora Mircea B., zis Pana, a inceput sa-i perturbe linistea vizuala. Ca si tie, si eu pot fi uneori impresionat de anumite personaje demne de cit mai multa compasiune. Insa, revin, pentru moment imi deranjeaza neuronii. Caci, chiar daca-mi lezeaza in ultimul timp inteligenta, nativa sau cultivata, pot spune cu certitudine ca neuronii mei sint mai mult decit ai lui si, in plus, au invatat sa faca si sinapse. Acum, de ce iti scriu tie despre gindurile mele? Pai, sa spunem ca mi-ar fi placut oarecum acea fotografie retusata. Cu toate ca impingi un picut lucrurile spre ceva mai deocheat. Insa cred, totusi, ca merita o astfel de comparatie. Mai departe, fiind si ziarist de profesie, imi permit sa apreciez sau, mai bine spus, sa incadrez specimenele de gen Mircea B. intr-o anumita categorie. Cea a psiho-inadaptatilor despre care, trebuie sa recunosc, am cam evitat sa scriu. Si, cel putin, iti apreciez curajul de a scrie despre ei.

    00
  70. mie imi place mircea badea cand se ia de cocalari si pitipoance. aici e tare. in rest cand o da cu politica si cu pupincuristii si cu cat de inteligenti sunt cei care l-au votat pe geoana si cat de cretini sunt cei care au votat invers, parca ma ia usor cu voma. dar scap rapid ca schimb canalul. de unde si pana unde antenistii de 3 lei, in frunte cu subiectul acestui post isi permit sa catalogheze niste oameni in functie de optiunea lor electorala? asta chiar nu o pricep. adica tara asta s-a impartit in doua tabere si de oriunde ai privi, suntem o tara de prosti. prima tabara, cea care a mers cu basescu si cea de-a doua care a votat cu geoana. singura diferenta ca una din tabere latra toata ziua la tv si da senzatia ca are dreptate.

    00
  71. auzi ma frumosule, dar in afara de un blog trist ce altceva notabil ai mai facut la viata ta? poate esti o entitate si noi nu am aflat inca asta…

    00
  72. mai zoso, tu ai citi un blog in care comentariile celor ce-l urmaresc, sau comentariile chiar ale realizatorului sunt de genul „sa-mi sugi pla”, „sa-ti dau muie”, etc?
    te intreb de curiozitate, nu cu chef de cearta :)
    pe bune, eu cred ca poti gasi printre aia 5000, sau cati sunt care iti citesc blogul, destui care sa comenteze inteligent la niste postari despre niste subiecte mai interesante. daca nu ridici tu stacheta fi sigur ei nu au s-o faca. ai prins ideea?

    00
  73. @zoso: bravoo…ai crescut in ochii mei…

    00
  74. ce tare esti :)
    ca fularu` :))

    00
  75. Amin!
    nu-l suport pe Badea asta de nici o culoare, se ia de tot ce nu-i convine…da pe el nu se include niciodata. Si macar daca si-ar chema invitati in emisiune, ca sa aiba si drept la replica (s-ar transforma urgent intr-un OTV Show tiganesc). MB e si va ramane un bufon ordinar!

    00
  76. „…audienţa ta de puberi retardaţi…” „…dar eu am un pic de demnitate” Maharajahule, asta numesti tu demnitate?
    Sa arunci cu noroi in toata audienta omului, care ocazional sunt oameni mult mai inteligenti decat tine si apoi sa o bagi pe asta cu „pic-ul de demnitate”?
    C’mon… sa fim realisti, nici tu nu esti un model intr-ale scrisului ;) sa nu mai mentionez aroganta.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube