Unde am pus aia? Hai să luăm şi…

Două lucruri urăsc la femei zilele astea

Hai să luăm şi… Cu cât maşina e mai mare, cu atât femeia are mai multe idei. Hai să luăm şi oala de ciorbă. Lasă că poate facem. Hai să luăm trei cuţite. Şi ceştile de cafea, că doar mergem la picnic. Ferească să aveţi break, că vrea să ia şi masa din sufragerie. Pur şi simplu o femeie nu înţelege să îşi ia bagaje proporţionale cu timpul plecat de acasa. Culmea în domeniul asta l-a stabilit o fată, care îşi luase cu ea 16 perechi de chiloţi (pe numărate) pentru două zile de mers la munte.

Unde am pus aia? Mă gândesc, dacă nu eraţi aşa de drăguţe şi puteam face copii singuri, voi la ora asta eraţi pe camp, cu plugul. Femeile sunt nişte fiinţe împrăştiate şi fac asta pentru că li se permite. Pot să iau ghiozdanul tău? De ce? Nu îl găsesc pe al meu. Pana mea, nu stăm într-un castel, pune mâna şi caută-l! Da, dar (şi începe să se pisicească)…Nu! Caută-l! Cine e de vină, femeia, că e leneşă si nu vrea să gândească, sau barbatul care îi permite să fie leneşa şi proastă dezordonată?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

64 comentarii

  1. Nasoale femei mai întâlneşti, măi omule :))

    00
  2. Eu nu pot sa trec peste faptul ca o femeie si-a luat cate 8 chiloti / zi. Ori are probleme nasoale rau de tot ori pur si simplu e idioata din cale afara.

    00
  3. Peste ce femei dai mai omule .. nu toate sunt asa , dar daca nu ai noroc ..nu ai !!! :)))

    00
  4. Asta cu imprastiate e cu 2 taisuri.
    Las-o doar pe ea sa puna hainele pe umeras, chilotii si ciorapii in ce sertar vrea ea. Iar cand ai nevoie pur si simplu intrebi: „unde sunt chilotii?”
    „unde mi-ai pus camasa aia pe care ai calcat-o ieri?” Eu sunt un fericit.

    00
  5. Off topic..Cu scuzele de rigoare

    Sunt ingrozit ca in top 10 ranking blogs in Romania sunt blogurile a 2 retarzi si a unuia despre care nu m-am lamurit..Cei 3 sunt Badea, Ciutacu, Bendeac..Ce naiba se intampla people ?

    00
  6. Gagica care si-a luat 16 perechi de chiloti pt doua zile la munte avea alergie la absorbante. :D

    00
  7. Sa vezi ce-o sa-ti sara femeile in cap acum…

    00
  8. buei zoso, daca vrei iti prezint eu o tipa care te bate la curu gol la capitolul organizare. Asa ca nu te mai da rotund. Poate ca tu ai ghinion sa dai numai peste matze dintr-astea.

    00
  9. uneori am impresia ca o faci intetionat!
    pun pariu ca o sa fie pe putin 20 de femei care o sa ii sara in cap lui Zoso!

    00
  10. @zoso: Vezi ce patesti daca te dai la piaritze:))) ….vorba reclamei aleia: Incearca si cu o femeie!

    00
  11. Eu nu inteleg ce aveti cu tanti aia cu 16 chiloti la ia.
    Poate statea doar cu aia pe cap si cu asta basta!
    Invidiosilor!

    00
  12. Barbatii care le baga in seama toate tampeniile astea si care sunt atenti la ce fac ele si analizeaza si de ce. Au incercat si altii si nu au reusit, deci chill. Cel mai simplu e cand face asa sa intrebi de ce camasa ta aia bleau care iti place nu e calcata…ca tu cu aia vrei sa mergi ca asa vrea p*|@ ta…Si o sa fie bine.

    00
  13. A luat 16 chiloti pentru ca erau lipiti intre ei si saraca nu a observat..

    00
  14. neah. are dreptate. desi mai sint unele… care de frica sa nu cada-n penibilul descris mai sus, ajung doar cu hainele de pe ele unde au de ajuns…

    00
  15. Curand inchiriezi un TIR ceva ? :)

    00
  16. Eu ma intreb unde sunt femeile alea cu care il amenintati pe Zoso? :)

    00
  17. Nu e usor sa gasesti asa femeie – 16 perechi pe numaratele.. cred ca e record si pentru cea mai pitzipoanca dintre pitzipoance..
    Intrebarea care nu-mi da pace e insa alta. Cum de te procopsesti cu ele.. chiar nu alegi? sau culegi?…

    00
    • @smile: aia cu chiloti nu era a mea. mergeam in gasca la munte cu trenul, cauta ceva in rucsacul pus deasupra si au cazut de acolo.

  18. barbatii care se simt frustrati de jumatate pot urmari documentarul facut de BBC Tribal Wives
    https://forums.mvgroup.org/index.php?showtopic=31340

    (pentru cei care nu au auzit de mvgroup va puteti face un cont free pe tracker si cu un client de torrent downloada, sunt foarte multe documentare de calitate pe acest tracker)

    00
  19. E bine ca a luat 16 perechi. Cine stie, poate alta ar fi plecat doar cu cea de pe ea :D

    00
  20. Si, normal, era blonda…

    00
  21. daca vrea sa-ti ia ghiozdanul, eu zic ca mai degraba al tau se asorteaza mai bine decat al ei la hainele pe care le poarta, sau pur si simplu ii place mai mult. stie prea bine unde e al ei.

    retine ideea. se poate folosi in caz ca vrei sa-i faci un cadou.

    00
  22. hmm.. deci cea cu rucsacul iti apartine.. :).. nici eu nu le suport pe alea .

    00
  23. Zoso, incerci sa ne marturisesti ceva? Incerci sa iesi din debara?

    00
  24. @zoso
    zici ca aia cu chilotii nu era cu tine?
    da’ daca era cu tine, nu ar fi fost interesant sa iti explice de ce are 12 perechi? poate dupa fiecare partida de sex ii schimba!
    dar aia cu ghiozdanul era prietena ta? Si daca da, de ce are ghiozdan? Lucreaza in IT? Zoso, de aici lipsesc niste explicatii! Si nu mai face pe cinicul, ca nu e suficient. Explica de ce una care doarme la tine vine cu ghiozdanul..

    00
  25. si acum, vine demascarea: eu eram aia cu chilotii, si ii aveam din cauza de nesiguranta, nu din cauza de prea mult sex anticipat.
    Zoso, daca eram cu tine, mai caram atatia chiloti dupa mine? Fii barbat, ridica palosul si raspunde

    00
  26. femeia imprastiata? looool!
    in 99,9% din cazuri femeia face curat in casa, strange si hainele partenerului care`s imprastiate peste tot, ii cauta ciorapii pe sub pat ca sa`i puna la spalat si daca ar pleca din casa, barbatul n`ar sti unde`i nici un obiect. phulease…
    chilotii sunt minusculi, tot una e sa iei 5 sau 16, incap intr`un buzunar al rucsacului…

    00
  27. Si cu toate acestea doar aprox. 7 d-ne au comentat.Sa inteleg ca restul se simt cu musca pe caciula? :)
    De vina sunt amandoi.

    00
  28. Zoso, am citit articolul cu ochii mari, umezi si cu respiratia taiata. In afara de „bravo, asa este!” nu mai pot spune nimic.

    00
  29. Zoso dear, daca atunci cand isi uita unde a lasat ghiozdanul il ia pe al altuia, ma gandesc cand esti tu plecat prin tara cu trebusoare blogosferice si nu te poate localiza exact ca n-ai semnal, oare asa face si cu barbatii? Isi ia altul cand nu-l vede pe al ei ?:)))

    00
  30. ..O manca-v-ar mama de ordonati mici !!!!!..COME ON Zoso !!! Barbatii sunt ordonati..pe ce planeta mey???

    00
  31. bai zoso, tu chiar nu intelegi semnalele pe care ti le trimit femeile?

    00
  32. misogin mic si rau ce esti

    00
  33. N-ai inteles.
    Aia cu 16 chiloti avea o speranta secreta: ca va ajunge la intimitati cu tine in tot felul de locuri (in afara de gaurelele din dotare): pe holuri, in intranduri, debarale, etc si i-o vei trage pe langa chiloti de 16 ori in 2 zile si-o vei pata.

    Monstrule!

    :D

    00
  34. Am înţeles că domnişoara cu chiloţii nu-ţi aparţine. Dar cea cu rucsacul unde ai găsit-o? Sau ţi-a plăcut pentru faptul că, poate, te pupa în f u n d? Poate voia acel ghiozdan ca, în timpul drumului, să facă poze cu el şi să le posteze, după despărţirea voastră, pe diferite site-uri sub titlul „ghiozdanul lui Zoso”, de parcă tu n-ai fi om şi de parcă ghiozdanul tău ar fi mai cu moţ. Mai sunt şi femei din categoria de care vorbeşti tu. Ceea ce multe nu recunosc este numărul impresionant al capetelor lor.
    E aiurea că se gândesc două piţipoance să-ţi sară-n cap la articolul ăsta, şi alea nici să vorbească româneşte nu au habar. Dăle-n că**t, hai dăle-n fapt!
    Ideea fiind cu dus şi-ntors. Dacă eu sau alta ne ştim ordonate, nu mi se pare logic ori moral să sărim cu gura că „nu e aşa Zoso! eşti un misogin, băi băiatule!”. Astea sunt tâmpenii care li se urcă unora dintre reprezentantele sexului frumos la cap.

    Mă ştiu ordonată, dar asta nu mă îndeamnă să fac circ aici şi să-ţi adresez cuvinte triviale. Mi-a fost dat să întâlnesc şi femei de care vorbeşti (nu numai) tu. Le-am tot dat şi eu lucruri de la mine până când m-am săturat. Dacă nu găsesc, să caute sau să-şi cumpere altul (un alt cap, eventual).

    Sănătate!

    00
  35. Legea drumetiei ! Uita-te in rucsac : Ia-ti jumatate haine si dublu bani :)

    00
  36. @Zoso
    Nu eu. Mă refeream la fata cu ghiozdanul :)

    00
  37. nu ti-ai furat-o acasa dupa articolul asta ? :)

    00
  38. eu stiam de proverbu’ ala „cine se aseamana se aduna!”, dar poate ca, uneori, ne trezim cu unii oameni in casa sau ne trezim pe la unii oameni prin casa si ne dam seama ca nu-s de noi, ca e accidentala prezenta noastra sau a lor acolo…ziceam si io asa, naiv, ca doar nici nu suntem singurii responsabili de cei cu care ne insotim…pleaca, musca, de pe caciula mea! :)alegoricali spiching

    00
  39. Cine e de vina pentru ca tie iti plac pisicoasele nehotarate si maniplatoare, motanule?

    00
  40. Mah, asa ceva nu s-ar fi intamplat daca nu erai tu indulgent ( a se citi tantalau). Probabil ca nu e prima data cand ti se intampla o chestie de genul si cred ca nici ultima. Ce sa-ti fac daca porti coaiele de ornament?! :)))

    00
  41. uhm, tu ai cunoscut vreo femeie pana acum?

    00
  42. Alt argument nu ai in afara de pumn? Frate, asa ai invatat-o, asa o ai. Dresajul se face la inceputul relatiei…si nu presupune vanatai la ochi… ti-o spune una cu 15 ani de casnicie la activ. Bafta! :)))

    00
  43. Eu cred că bărbaţii întreabă „Nevastă, unde-i şurubelniţa” :))

    00
  44. Recunosc, barbatii pe care ii cunosc sunt mai ordonati ca mine. Insa in mare parte este vina celor din jur, pentru ca permit asta.

    Cand sunt singura acasa, e totul curat, pus la loc, ordonat, aranjat, pe deasupra mai si gatesc. Cand insa cineva se apuca sa faca munca mea, pe motiv ca face mai repede si mai bine, de ce sa nu il lasi?

    00
  45. „îşi luase cu ea 16 perechi de chiloţi (pe numărate) pentru două zile de mers la munte”
    poate era vreun social que de gen : i like rough sex :))

    00
  46. „Dresajul” , cu ghilimele de rigoare, inseamna stabilirea in prealabil a unor reguli de convietuire in comun si este reciproc. Nu mai juca rolul de „porc misogin” ca nu te aranjeaza. Te urmaresc de prea multa vreme ca sa ma infurii acum cand te manifesti ca un pusti razgaiat. Si de ce ai impresia ca e necesar sa am bilet de voie ca sa pot comenta la tine pe blog?

    00
  47. hai sa fim seriosi o clipa. voi nu puteti juca dupa nici o regula. daca ceva nu va convine si nu merge cu pisiceala, se apeleaza la arma dintre picioare. nu imi spune ca nu ai folosit-o niciodata in 15 ani, ca nu zboara porcii pe afara.

  48. dar sa recunoastem ca si femeile care stiu sa-si foloseasa „arma dintre picioare” sunt si cele teribil de sexy

    pan la urma suntem exact ca in Serengeti : masculul isi arata coama , femela isi ridica coada :)))

    00
  49. @ Zoso:
    Te citez:
    …” Cine e de vină, femeia, că e leneşă si nu vrea să gândească, sau barbatul care îi permite să fie leneşa şi proastă dezordonată?”
    Deci: cine e de vina? Ea, sau tu ca „pui botul” la arma dintre picioare? Pai nu tocmai tu esti cel care nu respecta regulile , cedand la argumentul numit pasarica? Si atunci, de ce sa nu profite biata femeie?
    Si , da, am apelat la arma dintre picioare, ohohooooo…dar nu vad unde e problema, pe mine nu ma deanjeaza chestia asta, in schimb pe tine… :)

    00
  50. Hahhaha….sa ma adun intai de sub masa…..=))
    Oricat de organizata ar fi orice femeie are momente din astea dintr-un motiv sau altul.
    Eu ma regasesc….::))…de la bagaje pana la ruxac….
    Si nu cred ca este un post misogin.
    Astept unul si despre „calitatile” barbatilor.
    Pana atunci imi iau si masa noua :)

    00
  51. @zoso: okay, te inteleg atunci.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube