Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

  1. Da mă, dar Reagan nu avea alegeri peste câteva zile ;)

    00
  2. da nu e sorumea aia cu parcarea … huh :)

    00
  3. Reagan trebuie pus in context. E prea mult de scris aici, insa foarte pe scurt:
    * Stii ca ai un presedinte bun atunci cand in prima cuvantare imediat DUPA ce a castigat alegerile spune „In this present crisis, government is not the solution to our problems; government is the problem.”
    * Stii ca presedintele tau nu e un papagal daca cel mai apropiar partener extern e poreclit „Doamna de Fier”
    * Dar in primul rand, stii ca presedintele tau nu se va lasa calcat in picioare de niste maimutoi care vor salarii mai mari atunci cand cel mai apropiat inamic extern este Rusia Sovietica pe punctul de a exploda.

    De acord cu tine, Reagan avea coaie, insa erau umflate si de context – nu stiu cat de bataios si-ar fi permis sa fie in 2009. Pe de alta parte, nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi iesit daca americanii alegeau in ’85 vreun „W”.

    00
  4. La noi e problema de mentalitate proastă. Muncim până ne ia boala, fără odihnă, fără să avem grijă de noi. Apoi ne mirăm de ce angajatori precum al meu ne refuză drepturile sau de ce ne ducem în groapă după madam Stroescu.

    Nu văd de ce lucrătorii din servicii „strategice” să nu facă grevă. Sunt şi ei la fel de morţi de foame ca şi noi. Au familii acasă de hrănit, rate de plătit, etc. Să le refuzi drepturile e ca şi cum i-ai condamna la sclavagism. Nimeni nu pleacă de la un loc de muncă de bine ce îi e. Eu le-aş da drept de grevă şi militarilor. Ce dacă a fost grevă la metrou (chiar şi politică)? Eu merg intens cu metroul, sunt apolitic, dar nu m-am supărat. Am folosit cu calm RATB-ul şi mersul pe jos.

    Ideal ar fi să intre toată ţara în grevă o săptămână, cel puţin. Să le transmită un mesaj clar angajatorilor: vrem să fim respectaţi. Dar asta nu o să se întâmple niciodată pentru că oamenii se tem pentru locurile lor de muncă.

    00
  5. Gutza a zis bine mai sus. Ronnie a fost un cowboy dar lui i-au iesit chestii, l-a ajutat si implozia URSS-ului ca sa ramana in istorie ca un mare presedinte. Un exemplu negativ de cowboy e personajul de trista aminitire care a plecat acum 1 an de la casa alba, deci poti sa ai coaie si sa fii o catastrofa.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.