Orban era fie beat, fie idiot

Cum să declari, nene, că alt candidat e votat de beţivi şi de prostituate? Cât de rangă de beat să fii? Asta e ajutorul candidatului minune, simbolul moralităţii şi reformării clasei politice?

Hai să presupunem că Antonescu ajunge preşedinte. Cu cineva va face el treabă? Cu oameni adusi de pe Marte? Sau cu idioţi ca Orban?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

  1. Dar tu ai uitat ca traiesti in Romania? Te miri degeaba.

    00
  2. In aceasta campanie in care Base le da la gura lui Geoana si Crin, e nevoie de un personaj care sa ii da la m**uie presedintelui. Campaniile electorale sunt la fel tot timpul, totalmente lipsite de bun-simt sau onestitate. Ce ne mai contrariem atat.

    00
  3. d-aia nu mai votez eu pnl-ul sau candidatii sai. ca a intrat pe mana lui orban si a lui patriciu. iar crin e suav ca o floricica, nici usturoi n-a mancat…

    00
  4. pai cica-l pune pe Tariceanu prim-ministru, dar mai bine i-ar da un ban oricarui aurolac si-ar face treaba mai buna
    dar, avandu-l pe mogul in spate poate cumpara pe oricine. ca-s ieftini la banii lui
    in cel mai bun caz, crin si geoana s-or iubi in turul 2 ca doar asa l-or putea invinge pe mariner. Unul presedinte, altu premier, iar base e cam stramtorat ca nu poate fraterniza cu nimeni

    00
  5. NOU
    #5

    Zoso eu is tigan si alcoolic, tu esti prostituata?
    Cu atata ajutor poate ca domnul antonescu pierde si locul 3.

    00
  6. Apropo de campania „Bunului Simt” al lui Antonescu pana si CTP un mare fan Basescu a simtit nevoie sa riposteze…

    https://www.gandul.info/puterea-gandului/porcaria-bunului-simt-5090474
    „Deci, dl. Crin Antonescu, candidatul bunului simţ, al liberalismului şi democraţiei, acceptă ca România să plătească preţul de a fi condusă şi reprezentată de C.V. Tudor sau G. Becali pentru a scăpa de Băsescu
    Într-adevăr, trebuie să retractez: dl. Antonescu nu practică doar iluzionismul periculos, d-sa poate fi un duşman al civilizaţiei politice şi democraţiei comparabil cu Traian Băsescu.

    ……………….
    „Gând la gând cu bucurie, al doilea om din PNL, Ludovic Orban, a dat şi el o mână de ajutor la „vadimizarea” lui Crin Antonescu şi a PNL. Cât despre „România bunului simţ”… „Pe Băsescu îl votează alcoolicii, prostituatele şi suedejii”, a spus cunoscutul gurist. Indiferent de părerile care se emit în legătură cu persoana lui, indiferent de faptul că va câştiga sau va pierde alegerile, dl. Băsescu va fi votat şi în 2009 de nişte milioane de români. Potrivit, deci, d-lui Orban, în România există câteva milioane de alcoolici, prostituate şi suedeji.”

    00
  7. orban a dovedit de mult ca e … ambele …

    00
  8. Sa inteleg ca betivul Orban voteaza cu Baselu ? Pai asta il face curva …

    00
  9. Bineinteles ca ai uitat sa precizezi ca Antonescu a reactionat imediat si l-a mustrat pe Orban si a dat o declaratie „reparatorie”.

    00
  10. NOU
    #10

    Tin sa ii multumesc domnului Orban pt. ca mi-a dat un motiv sa conduc 150 de km pana la ambasada sa votez. Voi fi si eu un tigan betiv care se prostitueaza dupa ce s-a drogat dar dar care va vota pe Basescu. Cheers mate!

    00
  11. Dincolo de ce rahat manaca Orban, treaz sau nu, tre’ sa recunoastem ca electoratul de acum al lui Basescu musteste de romani care citesc doar ziare cu poze, care beau la bodega de la coltul blocului si care in genere nu dau pe afara de inteligenta sau de bun-simt. Sau cel putin pe segmentul asta mizeaza marineru’, din cate imi dau eu seama.

    00
  12. … si eu cu cine votez?

    00
  13. Dac-as fi avocat, m-as declara votant Basescu si l-as da in judecata pe Orban pentru calomnie. Macar pentru publicitate. :) Glumind, vezi c-ai uitat de suedeji, Orban a zis ca votantii lui Base sunt „alcoolicii, suedejii si prostituatele”.

    00
  14. E normal intr-o Romanie a „bunului simt”.

    00
  15. De data asta cred ca nu era beat :)

    00
  16. Ovidiu, foarte pe scurt ca sa intelegi si tu cum sta treaba: esti un idiot crescut in spirit proletar. Pai cum poti sa spui ma ca trebuia si unul ca Organ sa faca asa ceva? Pai nu ajung 3 canale TV care cu asta se ocupa in fiecare minut?
    Dar ce pretentii sa ai, Antonescu duce o campanie pentru o Romanie a bunului simt :)

    00
  17. @zoso: si atunci la ce ne mai batem capul? il lasam pe Bambilici presedinte 100 de ani, ca oricum votul este dat in necunostinta de cauza, nu? Daca majoritatea habar nu are ce si de ce voteaza, punem democratia in cui, lasam presedinte pe cine e acum, sa nu mai cheltuim bani cu alegerile, si aia e. Sau mai bine, alegem o mana de jnapani lideri de partide care sa fie presedinti prin rotatie, in ordine alfabetica. Oricum pulimea din tara asta inca viseaza la un Ceausescu care sa le dea case si job-uri moka, unde sa frece menta pana la pensie.

    00
  18. NOU
    #19

    Se pare ca ai intrat in campanie…

    00
  19. Orban tot timpul este fie beat, fie idiot.

    00
  20. @zoso : ce faci ii tii in priza pe baietii care se ocupa de online pentru candidati ?

    00
  21. Pai daca ajunge presedinte nu o sa faca treaba cu nimeni… dat fiind recordul sau de chiul din parlament, crede cineva ca va fi altfel la presedintie?

    00
  22. @ silviu: mon cher, daca ai sti ce inseamna analiza nu m-ai injura de pomana, pentru ca ai avea suficienta minte sa iti dai seama ca in asemenea caz trebuie sa iei in considerare toata informatia. Te uiti si la prosti si la destepti, si la culti si la dobitoci si la urma tragi o concluzie, evident daca te duce mintea. Daca nu, stai si ma injuri pe mine aiurea pe net si apoi te duci si votezi cu Base :)) Am scris posturile alea doua de TV ca exemple si pentru faptul ca se ocupa cel mai intens de politica, in cazul nostru. Partea ai ratat-o cu gratie: „Votantii din categoria asta sunt foarte bine informati, ii stiu pe toti candidatii, stiu ce au facut, ce fac si ce au de gand sa faca acesti candidati, stiu din ce partide fac parte candidatii si fac o analiza foarte riguroasa in luarea deciziei de vot.”

    00
  23. @Cata „O ultima categorie de votanti, aproape insignifianti ca numar, sunt aia care stiu pe ce lume traiesc, care urmaresc in paralel Realitatea TV si Antena 3 si care nu rateaza nici o editie din Sinteza zilei. Votantii din categoria asta sunt foarte bine informati, ii stiu pe toti candidatii, stiu ce au facut, ce fac si ce au de gand sa faca acesti candidati, stiu din ce partide fac parte candidatii si fac o analiza foarte riguroasa in luarea deciziei de vot. Astia sunt cei care nu voteaza, ca sunt prea scarbiti de politica.” ……. Iata ca acum stim si ce fel de rahat moralist esti si tu. Pulete, persoanele care stiu sa faca o analiza riguroasa si obiectiva sunt tocmai cele care nu urmaresc realitatea si antenele. Iar audienta pe care o fac cele doua posturi de stiri se apropie foarte mult de profilul ziarelor cu multe poze de care pomeneai tu mai sus. Sau consideri ca d’alde Gadea, Stan, Badea reprezinta spuma societatii romanesti, oameni capabili sa expuna analize obiective, pertinente si impartiale? Eu cred ca ii reprezinta exacte pe aia de citesc tabloide in metrou si ratb… recunosc, sunt o curva tiganca dependenta de jack si de asta gandesc asa…

    00
  24. greseala de campanie…se mai intampla…oricum pnl-istii pe langa pdl sau psd sunt niste civilizati ai politicii. Se gaseste cu cine sa faca treaba, vezi johannies

    00
  25. Daca ati avea ocazia sa purtati o discutie cu Orban si l-ati vedea cat de „inteligent” e v-ati da seama ca si mamaia aia cu 3 clase ar putea fi parlamentar.

    00
  26. Orban era sincer, deschis si direct! Are dreptate in felul lui cu toate ca s-a exprimat usor accid si putin ostil. dar cam aceasta este realitatea. oricum tinerii, apoi toti cetatenii care isi doresc o schimb are radicala si benefica precum si intelectualii vor opta in favoarea lui Crin Antonescu. Gabi A.

    00
  27. Nu ma tem ca nu va avea cu cine sa faca Crin treaba…are idei indraznete,planuri bine puse la punct si multa sustinere din partea romanilor. Si eu votez Crin.

    00
  28. NOU
    #30

    Votez Crin Antonescu! E cea mai buna alegere la momentul acesta pentru Romania!!!!

    00
  29. @Andreea fiecare voteaza cu cine crede insa Crin e departe de a fi o „Alegere” spre reformarea Romaniei deoarece
    1)nu controleaza PNL
    2)e un fel de interfata cu Alegatorul in spate la butoane sta conu Dinu
    3)are parlamentari prea putini ca sa se opuna PSD’ului iar si aia care ii are au inceput sa chitzaie https://www.realitatea.net/ioan-ghise-pnl–nu-vreau-anticipate–am-credit-de-platit-la-banca_659967.html
    in aceste conditii tot ce poate face Crin e sa fie in cel mai bun caz un al doilea Constantinescu …

    00
  30. cand spune omul lucrurilor pe nume este acuzat…cand spune basescu ceva mult mai rau este scuzat…..in ce tara traiam? clar avem nevoie de schibare si normalitate

    00
  31. Taicamiu are o pensie de 700 ron si securistu care i-a prins degetele in usa are peste 3000 ron este asta NORMALITATE? La 20 de ani de la revolutie Bunicuta preda STAFETA ,iar candidatul „liberal” se aliaza cu ea pai SMTF in ea de NORMALITATE…

    00
  32. Asta e diferenta dintre Crin Antonescu si actuala clasa politica.Antonescu critica dar nu jigneste .Da dovada de mai multa maturitate in Gandire.
    Tiganca imputita, mai vreau o data vi se par cunoscute…

    00
  33. @ile: cand vei creste mare si vei avea Bile vei scrie mai coerent sau, in mod ideal, vei scrie transparent.

    Te-am poetizat.

    00
  34. Toti sustinatorii lui Basescu sunt niste intelecutali rasati , sau oameni ai muncii, cinstiti, animati de dragoste sincera . Restul….? Niste gaozari?

    00
  35. Antonescu nu jigneste dar o fac altii in locul lui.Basescu insa nu se fereste de nimic,el jigneste ziaristi,face ceea ce vrea si trece peste oricine care ii sta in cale.Ne-am lamurit…..

    00
  36. dar omul nu a spus nimic gresit…totul este un adevar..uitati-va la tara asta si stati putin si ganditi-va cum a ajuns…e plina numai de alcoolici,violatori etc….de ce?din cauza presedintelui care nu face nimic ii lasa pe toti in libertate si el sta cu burta la soare prin tarile calde…vreti o Romanie a bunului simt si ordine?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.