Geoană face apel la Armată

Mirciulică are un tată militar şi crede că ştie cum să atragă Armata de partea lui.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. trebuie admirat ca omu incearca macar, spre deosebire de altii. la altcineva nu prea mai poate sa mai apeleze.

    00
  2. Așa se face acum, în campanie electorală? Se apelează la un om cu putere intrigându-l să-i facă și pe alții să voteze cu o persoana anume?

    Pe lângă banerele penibile, minciunile (la tv și oriunde altundeva), pe lângă acțiunile lor care arată că nu-s buni de nimic, au ajuns la asta??

    Mâine poimâine mă trezesc că-mi spun profesorii cu cine să votez, că a primit și el o scrisoare în care i se spunea că va deveni decan din profesor universitar, sau alte căcaturi.

    00
  3. si un raspuns din armata:

    00
  4. Mai da-i ma dreacu si p-astia

    00
  5. populism ieftin..de kkt oricum aia voteaza pe cine vor ei

    00
  6. Nici nu mai era nevoie de scrisoarea asta, ca oricum la cat il dispretuiesc militarii pe betivul national nu il mai voteaza si vor pune stampila in turul doi pe Geoana sau pe Crin. Adica matelotul matol a pierdut linisit vreo cateva sute de mii de voturi (militari activi, in rezerva, angajati civili ai armatei plus familiile lor).

    00
  7. … eu zic sa-l lasi pe Geoana senior, ca s-a dus …

    00
  8. 2 neuroni iti trebuie ca sa iti dai seama ca e o manevra de la contracanditati. Formatare ieftina, font de cacat, greseli gramaticale, lirica de cacat si „semnatura lu geoana”. Da.. e de la Geoana!

    00
  9. Daca as fi militar un singur raspuns as avea pentru papagalul asta fals si imbecil”Hai sictir!
    Bine,ii spun si asa,chiar daca nu’s militar.

    00
  10. Si mai zicea lumea ca Basescu are tendinte dictatoriale, de Geoana nu zice nimeni nimic? Nici o speculatie, un stat politienesc ceva? O lovitura de stat?

    00
  11. e normal sa cauti sprijin acolo unde-i mai usor si mai sigur (un ordin de a-l vota cu placerea unei permisii e executat). partea mai ingrijoratoare e ca multi pun botu’ si la cacaturile alea („niciodata”; „solda/pensie corecte”) plm sa-i recomande marean pe toti, am zis!

    00
  12. NOU
    #12

    .pm ,
    Orice poţi să spui despre textul de mai sus, semnat de Prostănac, dar nici vorbă să poţi susţine, cu argumente, aşa-zisele greşeli de gramatică pe care le-ar conţine.
    Greşelile sînt de gramatică, nu gramaticale, fiindcă dacă sînt gramaticale, cum spui tu, înseamnă că ele sînt în conformitate cu gramatica. Puţină logică, dacă nu cumva ai nevoie de mai mulţi neuroni decît cei doi pe care îi invoci ca fiind necesari pentru a-ţi da seama ce rost are docomentul de faţă.

    00
  13. @pruteanu. ai dreptate.

    00
  14. NOU
    #14

    In toate tarile democratice in care Presedintele devine si Comandantul Suprem al Fortelor Armate se permite candidatilor sa foloseasca acest atuu. Depinde acum de care candidat se indrageste armata. In cazul asta, backrground-ul mentionat de tine este un atuu, dar oricum si cei din armata sunt oameni, si vor face sper eu decizii rationale cand vor merge la Vot. Decizia rationala este Mircea Geoana, sau orice impotriva lui Basescu! La Brasov Votam Mircea Geoana!

    00
  15. Alexandre,

    Deci tu si PSD recunoasteti scrisoarea? Ce jeguri!

    00
  16. NOU
    #16

    Deciziile nu se fac, Alexandre, deciziile se iau. Iar „atu” se scriu cu un singur -u la forma nearticulată a singularului sau cînd e precedat de adjectivul demonstrativ. Văd că tu nu te-ai îndrăgit deloc de limba ta maternă.

    00
  17. Am vazut o copie cvasi-identica, doar ca era pentru un general de brigada. Ma intrebam de unde o fi cumparat Mr. G. baza de date si daca i-o fi trimis si lui Colin Powell sau lui Norman Schwarzkopf. Si daca o fi intrat deja in Spamhaus sau nu.

    00
  18. @george_pruteanu: lasă-l, era ocupat să pună fluturașe și afișe electorale. Școala este proști la PSD, care PSD este, se știe.
    @alexandru: dacå tot il votați pe prostănac, nu vreți să îl luați de-aici și pe marean? Hai, că vi-l dăm cu dragă inimă.

    00
  19. Armata: alt grup de trantori bugetari care vor salarii mai mari si bani de pomana sa-i cheltuie pentru „aparare” si „modernizare” ca parca cacatul asta de tara e in pericol sa fie atacat de Pulea Spataru.

    00
  20. A avut, idiotule

    00
  21. ca tot era vorba de campanie, asta-l vazusi?

    doi trei si ceausescu si boboru!!!

    00
  22. oare cine i-o fi dat baza de date? exista o lege in tara asta care protejeaza datele personale.
    ce mizerabili….

    00
  23. Hehe, uite un mesaj diferit, de la un contracandidat.

    Nu prea ai ce sa-i spui de rau, ca in fond e o simpla urare de bine… El nu cere nimic. Geoana suge (sau ma rog, compania din spatele lui)…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.