De ce mimaţi, ca proastele, orgasmul?

E o întrebare legitimă. Ieri am aterizat din link in link pe un forum unde Orgasmatron by Richard Holdennişte păsărici se plângeau că partenerii nu le satisfac, că ele ar vrea mai mult, mai tare, mai mare, mai des. Normal. După o juma’ de oră te plictiseşti şi vrei să pleci acasă sau poate începe meciul…

Dar să nu fim negativişti. Fetelor, hai să vă ajutăm să ajungeţi mai repede acolo unde vreţi. Pentru că nu v-aţi prins încă, vă spun eu, sunt două tipuri de femei:

  1. deşteapta. aia care e acolo şi se gândeşte doar la faptul că e acolo. mama, ce mare e! ah, ce bine mi-o bagă! aşa, trage-mă de par! mmm, ce bine miroase! aşa, ce îmi place! deşteapta trăieşte momentul la maxim. se pregăteşte pentru el, nu are altceva în cap în momentul ăla decât finalul, îl doreşte cu ardoare. Şi el, spre surprinderea şi disperarea pudicelor, vine. (link)

  2. proasta. ea e acolo, dar e cu gândul în altă parte. Habar n-are să se îmbrace. Azi nu a făcut duş? Am închis aragazul? Ah, mâine trebuie să predau proiectul ăla. Sper să nu vină Dana îmbrăcată iar ca o târfă. Mda, iar vrea să schimbăm poziţia, ce măgar, nu e de ajuns că îl las să mi-o bage, are şi pretenţia să particip. Sper că nu vrea sex oral, că n-am chef de asta acum. Plus că n-am spălat-o de ieri. (link)

În mintea proastei se înghesuie tot felul de gânduri şi idei stupide, care n-au nici o legătură cu ce se petrece pe covor. Fetelor, gândiţi-va la masturbare. Nu ajungeţi la orgasm dacă vă frecaţi butonelul (ştiu, nici una nu faceţi asta, sunt măgar eu) şi vă gândiţi la tâmpeniile de la muncă sau la traficul de dimineaţă, nu? La fel şi cu sexul. Dacă tu te gândeşti la ce vopsea să pui pe tavan, normal că n-o să ajungi unde trebuie, ci la Bricostore, frustrată şi ciufulită, în timp ce el o să aibă zâmbetul ăla de “orgasm de milioane, ce pla mea”.

Şi da, de asta s-a inventat trasul de păr, muşcăturile, palmele peste fund şi compania. Ca să vă aducă aminte unde sunteţi şi la ce trebuie să vă gândiţi.

În final, reţineţi că bărbaţilor nu le pasă. Dacă vouă nu vă pasă, de ce le-ar păsa lor? I-am tras-o acum două săptămâni mondial, tremura toată, eu am plecat să îmi dau jos căciuliţa, când m-am întors tot tremura, şi n-am făcut nimic în plus faţă de ce am făcut acum. Nu e de la mine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

90 comentarii

  1. True… Si de ce ne-ar pasa?:)

    00
  2. Da, e un subiect delicat… si noi, barbatii, sarim repede la gatul acelor fete care nu fac altceva decat sa-si creeze singure frustrari.

    Plus ca nu inteleg de ce cacat incep sa comenteze ca suntem noi aia naspa. Noi nu facem altceva decat sa „ne-o proptim” in ele… noi ne simtit bine pentru ca traim momentul… iar pe ele le doare de euforia tv.

    Stii ceva? Sa comenteze cat vor, noua nu ne pasa, nu ? :))

    00
  3. pai da si tu linku la forum sa nu murim prosti…

    00
  4. doamne cat am ras :)

    good job man !

    00
  5. Ultimele doua paragrafe sunt originale si foarte tari! :))

    Replica mea pentru categoria „proasta” e: fetita, nu uita de unde ai plecat, adica din genunchi!

    00
  6. Potoleste-te, ce ai? Noi nu mimam orgasmul, nu ne masturbam, nu facem treaba mare si nu avem gaze. Ii clar?

    00
  7. Scuze dar te voi contrazice. In primul rand din cauza gradului de veracitate al forumurilor si al dihaniilor care stau pe ele, in al doilea rand pentru ca sunt femeie (presupun ca stiu mai multe despre cum si ce se intampla). Desteapta ta este proasta de regulat, tin sa precizez. Pe scurt si este dovedit femeia ajunge mai greu la orgasm cu cat este mai educata. Dar asta nu inseamna ca nu ajunge daca este educata, doar ca sunt mai multe sanse sa nu. Proastele in schimb, adica desteptele tale, chiar ajung mai repede. In primul rand pentru ca sunt mult prea proaste ca sa se gandeasca la intrebarile existentiale feminine: ma place? oare se duce undeva relatia? oare ii pasa de mine? Alta este problema: cu o „desteapta” de-a ta gradul de conversatie necesar ca sa te excite in a dori o relatie sexuala este minim, dar sigur, arata bine, desi pana si asta a fost dezmintit de curand. Presupun ca barbatii au nevoie mai mult de o papusa gonflabila (poate ma insel :D). Cu „proasta” ta poti purta acele conversatii si intotdeauna o sa vrea sa stie ce se intampla cu corpul ei in pat, motiv pentru care reprezinta o provocare. Evident la categoria celor carora le place papusa gonflabila provocarea este minima, de unde, cel putin dupa criteriile mele macar, nu esti excitat/a. Aceeasi schema functioneaza si la masculin (prost/destept) doar ca aici oricum ati castigat pentru ca aveti orgasmul asigurat. Acum mai depinde si in ce fel…desi de la papusa gonflabila nu te astepti la cine stie ce. Mai ramane doar sa verifici care dintre „proaste” si „destepte” invata mai repede si doreste sa te satisfaca mai mult.

    00
  8. Carlos Mencia :)

    00
  9. @ailama : Tu, nefiind o femeie „proasta”, te gandesti la intrebarile tale existentiale. Daca raspunsul la ele este „nu”, mai ajungi in pat? Si daca da, te mai gandesti la ele si acolo? :D

    00
  10. @ailama
    citez „intrebarile existentiale feminine: ma place? oare se duce undeva relatia?”

    o alta intrebare existentiala este ce dracului cauti acolo in pu.. daca ai nelamuriri de genul asta? :)

    00
  11. “intrebarile existentiale feminine” asta m-a spart….prafff prafff esti fa dute la cireada ca acolo iti este locu`. Da tu cugeti cand te phutzi sau te simti bine? ce dreq pt tine e ca un serviciu?

    00
  12. Pentru ca unora dintre ele le place sa se minta singure. Asa cum fac si foarte multi barbati.

    De ce sa te confrunti cu o problema cand poti mima o solutie? Intr-un fel, este exact ca in politica :)

    00
  13. Un episod ff bun pe aceasta tema: Seinfeld SE05 E01 – The Mango.

    00
  14. @nebuloasa,ba gaze aveti dar miros a chanel no.5 :)

    00
  15. Plecand de la titlul articolului – de ce se intreaba un barbat caruia nu ii pasa ce face daca orgasmul a fost „pe bune” sau mimat?

    Exista si barbati carora le pasa (stiu eu…? poate exceptiile care intaresc regula!)

    Asa cum, pe langa proaste si destepte exista si femei frigide (complexate de acest „defect”!)

    Exista femei care realizeaza ca „el” nu are nici o vina si atunci prefera sa nu ii „strice cheful” „anuntandu-l” ca pentru ea nu a fost ok! Asa cum poate uneori pentru el nu a fost „partida secolului” dar a lasat-o sa se simta bine…
    In fine, eu nu sunt de acord cu „generalizarile” – exista, cred, momente si momente in viata fiecarui om, fie femeie, fie barbat – si uneori nu putem avea in acelasi moment aceleasi stari de spirit. Si pentru ca suntem totusi oameni, simtim nevoia sa ne „protejam” partenerul dandu-i sentimentul de „bine”…

    In plus, mai trebuie luat in calcul si factorul „timp” – intr-un fel se comporta partenerii intr-un cuplu „nou” si intr-altul dupa zece, cincisprezece ani de convietuire…

    00
  16. Eu vorbesc din prisma unei tipe aparent „frigide” asa vreo 2 ani. Exact pe motivul ca nu reuseam sa ma relaxez si sa ma las dusa de „moment”. Omul era disperat, credea ca e cine stie ce defect la mine sau chiar la el :D

    Si uite ca o data, nus’ cum s-a intamplat, dar pur si simplu mi-am lasat simturile sa „conduca”. Am participat activ la „actiune”, chiar l-am intarziat pe el, cu mare nesimtire, sa nu o ia din nou inaintea mea. Ne-am sincronizat si am zis ca mor de placere.

    Ideea este deci sa lasi problemele in treaba lor si sa te implici. SA SIMTI si sa traiesti minutele alea. De aia sunt pe principiul ca e bine sa ai liniste si timp la dispozitie. Chiar daca este o relatie de durata si e clar ca stii ce butoane sa „apesi” in orice conditii, e bine cand ai suficient confort sa te poti desfasura si experimenta in liniste. Si culmea este ca, oricat e de porci barbatii, ii intereseaza pe majoritatea sa fie bine si pentru partenera, ca e chestie de „amor propriu” ma gandesc sa realizeze ca nu s-au iubit cu „manuela”, ci cu o dama. Daca insa nu comunici si nu te implici, de unde sa stie amaratul ala ce trebuie sa faca?

  17. Femeile mimeaza orgasmul pentru ca au impresia ca noua ne pasa. Vax. O fac doar ca sa ne secatuiasca, sa nu mai avem cu ce merge la alta. Aidoma mulsului vacii.

    00
  18. @ailama

    ..esti proasta.

    00
  19. presimt ca iti vei lua iar posete in cap …

    00
  20. „Şi da, de asta s-a inventat trasul de păr, muşcăturile, palmele peste fund şi compania. Ca să vă aducă aminte unde sunteţi şi la ce trebuie să vă gândiţi.”

    LOL da, asa e :))

    00
  21. Mimeaza pentru ca ne iubesc! Femeile fac totul pentru barbati: slabesc sau se ingrasa (depinde de gusturile barbatului respectiv), se sinucid (alea nebune), se machiaza, se imbraca frumos (sau macar incearca), spala, calca, fac de mancare, isi fac operatii estetice, mimeaza orgasmu…
    Shoot me.

    00
  22. @ailama – chestia asta orgasmul care apare in functie de cat de educata este femeia am mai auzit-o ca justificare la urmatoarele categorii de femei:
    – femeile complexate (grase, urate, inadaptate social),
    – frustrate,
    – frigide,
    – incapabile sa iubeasca,
    – materialiste,
    – violate
    Mai departe, te las pe tine sa comentezi…

    00
  23. @ailama tin sa precizez ca nu e deloc asa cum spui tu. IQ-ul unei femei nu are nici o legatura cu timpul in care aceasta ajunge la orgasm. Si contrar la ceea ce ai spus tu, cu cat e mai desteapta cu atat ajunge mai repede la orgasm, dar nu e o chestie general valabila.
    Si o intrebare pt tine… asta te intrebi tu cand faci sex? Daca te place?

    00
  24. @potion: ce caut acolo? de unde am plecat (din genunchi adica)????
    faceam un comentariu asupra tipurilor de femei – nu m-am incadrat in vreun gen -. nu imi creez singura frustrari: scuze dar da exista versiunea one-night stand feminina, exista dati in care nu stii de ce ti-o tragi cu cineva, exista si momente in care nu imi pun intrebari existentiale in pat.
    da, ajung la pat si cu intrebarile acelea, da mi se intampla sa mi le pun si in pat. ce importanta are faptul ca eu vreau placere cu faptul ca imi doresc sau nu o relatie…mai ales cand persoana respectiva nu e tocmai „buna” de o relatie.
    eu nu inteleg de ce va deranjeaza faptul ca mimam atata timp cat va face fericiti. eu sunt sincera, nu mimez daca nu am…pe voi va frustreaza oricum ambele variante atata timp cand nu a venit.
    apropo, de ce trebuie neaparat sa va pese daca a fost sau nu performanta buna. poate da m-am culcat cu idioti pana acum dar se simteau foarte bine daca eu ma simteam bine si promiteau sa-mi ofere orgasm.
    daca nu va pasa de ce mai discutati despre performante sexuale…doar iti bagi pla intr-o papusa gonflabila.
    cat despre comment in sine cred ca nu ati inteles ce am spus. vorbeam despre ce ar trebui in mod teoretic sa atraga mai mult…iar voi ati inteles ca nu ajung in pat decat cu intrebari existentiale.
    sorry to burst your bubble cateodata ma gandesc la defileuri de moda iar alteori la ice age 2. fac ce vreau in pat.
    as vrea sa stiu ce inseamna din genunchi, nu prea am inteles.

    00
  25. ce tare e :)

    00
  26. Pregatesti un advertorial la prezervative?

    00
  27. In primul si-n primul rand trebuie sa existe comunicare. Si discretie, ca sa nu afle prietena-ta. :-))) Oricum, ce-i clar e ca daca n-are orgasm-e frigida, si daca i se pare prea mica-e ea prea larga. Am zis. :-)))

    P.S. De maine voi mima si eu orgasmul.

    00
  28. Apropo de categoria fetelor „destepte”. Cele „proaste” le mai numesc nimfomane sau, ca sa fiu mai plastica, disperate dupa, intelegeti, sa am pardon, ca nu pot sa ma exprim vulgar pe tarlaua lu zoso..
    Eu cred ca depinde mult de barbat. Ca daca iti da impresia ca esti pentru el doar un orificiu unde sa isi dezmierde cocoselu`, atunci normal ca femeia o sa se frustreze si o sa se simta o gaura si de aici vor rezulta toate acele actiuni, ganduri, atitudini de care vorbea zoso in articol.
    Daca e si el mai atent la nevoile ei, nu doar la momentu in care va fi Spermache, atunci e posibil (dar dar posibil, nu e garantat 100%)ca si „proasta” sa se „destepte.” Creca merita incercat.
    Zic si eo.

    00
  29. de idioate…de aia mimeaza. :P Daca ar spune ca e problema partenerul va sti ca trebuie sa o faca altfel. Mie mi-au trebuit 2 minute sa ajung la consens cu femeia…tot ce a trebuit a fost sa spuna ca nu mergea. Dar de….daca nu ar exista gramada de idioate, nu am reusi sa le vedem pe cele care merita :P

    00
  30. @ailama fii mai atenta, eu nu am zis nimic de „din genunchi”. Oricum stii ce inseamna. :)

    Te-am intrebat doar ce dracului cauti in piula cu intrebari existentiale, nu este o chestie pe care sa o faci din reflex sau din obligatie.. nu esti la volan, nu esti pe buda.

    Daca ai ajuns acolo de obicei prestezi nu gandesti. Daca te gandesti la Ice Age 2 inseamna ca esti acolo din obligatie sau din prostie..

    00
  31. @descultiieuropei: inseamna ca sunt violata, complexata, frustrata si incapabila sa iubesc…sunt sigura ca ai dreptate. multumesc ca m-ai adus la adevar.
    cred ca fiecare are complexele lui, ca ele fac parte din tine. adica toti ne punem intrebari.
    si da, sunt si proasta…adica sigur am defectele mele si fac greseli ceea ce ma incadreaza in acea categorie.
    oare de ce tot ceea ce scriu iese prost? si de ce nimeni nu a vazut viziunea de ansamblu.
    e doar o opinie adica evident ca poate sa nu fie adevarata. am observat numai cum si in ce fel se intampla cu mine si cu prietenele mele…nu e tocmai un argument de autoritate. nu am discutat cum se intampla cu toate femeile, nu pot stii…si poate sunt praffff
    intrebarile erau de asemenea generice…sunt doar intrebari. nimeni nu are dubii cand intreprinde o actiune, oricare ar fi aceea?
    ok, sunt singura nebuna de pe aceasta planeta, proasta si bla bla.
    oricum e placut sa aflii ce gandesc ceilalti despre aceste subiect.

    00
  32. NOU
    #33

    https://youtube.com/watch?v=rcbchRnTTr4&feature=related

    cred ca tipu asta iti citeste blogu !

    00
  33. In primul rand ,dupa capul meu, femeia care nu se masturbeaza si nu ajunge la orgasm in acest mod e frigida. Daca tu,.ca femeie, nu faci sex cu tine si nu iti provoci un orgasm cum poate altcineva sa o faca ?!
    In al 2-lea rand nu retin sa fi mimat orgasmul de muuulta vreme caci am invatat sa fac sex doar si numai cand am EU chef si sunt excitata iar daca masculul nu stie sa presteze ii arat cum si daca tot nu se descurca scoatem jucaria din dotare .
    Life is a bitch !

    01
  34. @Mary – disperarea, nevoia, mancarimile, hormonii

    @ailama – n-am zis ca esti in toate categoriile respective…
    Sincer, m-ai surprins pt ca ma asteptam de la tine sa completezi cu o noua categorie mai siropoasa: „femei care inca nu si-au gasit jumatatea”.

    On topic:
    Sincer sa fiu, la cate cazuri de copile de 12 ani care am auzit ca si-au inceput viata sexuala cu un manelist sau pentru ca nu putea sa intre in gasca daca nu si-o tragea cu masculul alpha din clasa, nici nu ma mira ca la 30 de ani se intreaba de ce nu au orgasm…

    00
  35. @ Jimmy, @ somerio , @ tudor daca voua nu va pasa si nu sunteti curiosi daca sunteti sau nu in stare sa va satisfaceti femeia voi sunteti aia la care se mimeaza cel mai des ! Looserilor !

    00
  36. Formidabil. Asta pt zoso. Nush de ce formidabil , da’ asa mi-a venit.
    Ca e subiect mega/para/plm discutat. Ba, e simplu. Futetzi-va cand va vine si simtziti si nu uitati ca luma tre sa stea lumina aprinsa. Cata teorie depre bagau…degeaba.

    00
  37. Are si nevasta si copil. Eu lucrez la o firma de paparazzi, si am fost platit pentru a-l urmari. Am publicat niste poze cu el pe un site, insa din pacate nu-i pot da numele.

    00
  38. Prea multa importanta acordata cu***lor, scrie si tu un articol adevarat ! :)

    00
  39. @JeAnne Dark dar cine le pune pe femei sa umble cu cei „care iti da impresia ca esti pentru el doar un orificiu unde sa isi dezmierde cocoselu`, : ???!!!
    Nimeni…

    00
  40. Nasol :|

    00
  41. Habar nu am de ce mimeaza femeile orgasmul… Nu am mimat niciodata si nici nu am de gand … Poate ar fi politicos sa o fac dar daca nu imi place si el nu stie, sansele sa imi placa a doua oara sunt minime spre nule, nu? Iar eu tin mai mult sa imi placa decat sa fiu politicoasa.
    Dar desigur ca pot si eu, in completa necunostinta de cauza sa imi dau cu parerea. Nu?
    Singura varianta in care o tipa desteapa ar avea vreun motiv sa mimeze: Daca habar nu are cum e aia, ca de, se intampla, si este complexata din cauza asta, asa ca face si ea ce vede in filme, nu? sa para om in randul oamenilor.

    Si in alta ordine de idei, faza aia cu oricine stie ce este un orgasm daca se masturbeaza, nu este chiar asa. Poate sunt eu mai tampita da nu reusesc niciodata sa ajung la senzatii macar pe departe la fel de puternice sau misto cand sunt singura…

    Oricum in general chiar este vina barbatilor. Un amant bun este unul care observa cum se simte tipa de langa el. Si daca ea se gandeste la pretul oualor sau in ce culoare sa vopseasca tavanul iar el nu observa, nu are nimic impotriva sau nu incearca sa schimbe situatia …. Sincer merita perfect toata atentia pe care o primeste.

    00
  42. Zoso iubi, citindu-ti scrierea, as zice ca esti un macho, luclu incredibil daca ma raportez la persoana. De aceea as dori f. mult s-o cunosc pe prietena ta care sa-mi spuna asa ca intre fete cat esti de tare la sex .

    00
  43. De ce mimaţi, ca proastele, orgasmul?
    – De foame :)

    00
  44. @ailama : sincer, nu crezi ca intrebarea „oare ma place?” ar trebui sa si`o puna inainte de sex ?
    si nu esti needucata daca in pat te gandesti cum sa il satisfaci si cum sa faci sa iasa win-win situation :)
    e doar treaba cu „living the moment”. dupa ce se termina, se pot discuta si culorile de pe tavan si traficul de dimineata … poti sa vorbesti si despre fuziunea nucleara daca asta doresti. dar dupa !
    e drept si ce spui tu cu papusile gonflabile, dar repet nu e absolut nimic gresit sa te concentrezi la ce faci in pat.
    si da, femeile care mimeaza orgasmul sunt proaste ! nu stiu ce pierd :)
    numai bine
    pi es – ne pasa :)
    poate prea mult uneori ..

    00
  45. Cretinele care mimează sunt prea cretine ca să-și dea seama că mimând partenerul lor (dacă este unul stabil) n-o să știe niciodată ce le excită mai tare. Fă bibilicilor ce credeți voi în mintea aia creață a voastră, că bărbații-s ghicitori în pizdă?
    Pentru fata aia care comentează din grotă, ailama: fată, aveți net acolo în peșteri? Să îți dai drumul, ca femeie, nu e semn de lipsă de educație, proasta vieții, e semn de maturitate sexuală. Cap de dudă, mai fute-te.

    00
  46. Ma indoiesc ca esti capabil sa ti-o scoti, sa ti-o bagi si sa satisfaci o femeie! Din cauza unor barbati ca tine, care stau cu mana pe tastatura si care nu stiu pe ce „buton” sa apese in rarele ocazii cand pun mana pe o femeie, ajung unele femei sa mimeze ca proastele orgasmul :-)

    00
  47. Nu pune pariu dragul meu, ca pierzi :-)
    Oricum de obicei calculatoristii nu vad prea bine si nu fac diferenta intre o femeie grasa si una slaba si daca tot vorbim de aspectul fizic, care e clar ca primeaza din mom ce l-ai adus in discutie, eu cred ca o ai mica si lipsita de vlaga :-)

    00
  48. Ca sa completez ceea ce ii zice Zoso lui Cristina: nu ca nu ii place sexul oral Poate ca i-ar place, numai ca asta o fac doar curvele…iar ea nu e curva. E cuminte, nu-i asa?
    Si da, am sa repet parerea mea: femeile mimeaza orgasmul pentru ca au impresia ca noua ne pasa.

    00
  49. Cristina , tu esti cumva genul de femeie ,,proasta „(conform clasificarii domnului Petcu) ?
    M-ai dai o fuga pe la brico’ din cand in cand .
    Ontopic : bun post :) ftw

    00
  50. Eu banuiesc ca le e cumva jena sa recunoasca asa, pe fata, ca nu-s in stare nici macar sa se futa cum trebuie.
    :D

    00
  51. asta era. tu nu orgasmezi ca eu fut prost. eu si cei 12 dinaintea mea.

  52. Amaratele care mimeaza sunt alea care stau cu aia din categoria ”ma iubeste femeile si e moarte dupa mine” si care cred ca, daca femeia nu are orgasm, e frigida :D
    Si sunt aceleasi amarate care se tem ca, daca nu au orgasm, pierd comorile antementionate :)))

    00
  53. Cum am evitat eu situatii de-astea:
    La inceputul relatiei (bine, nu de la prima iesire la o cafea) am o discutie cu domnul partener. Si ii spun pe fata si direct ca daca nu ne merge in pat eu ma scot singura afara. Daca avem probleme: discutam, rezolvam, schimbam una alta, ne dam palme, urlam mai tare, o luam mai incet etc. Incercam ce putem si cat putem. Daca-ti dai silinta, chestia asta te rezolva imediat. N-a trebuit sa ma despart de nimeni pana acum. Dar as face-o daca ar trebui, n-am chef sa ajung la 40 de ani cu un sot care nu stie ce sa-mi faca. Mai ales ca mie nu mi-e rusine sa comunic. Daca tie ti-e rusine sa urli ‘Da-mi o palmaaaaa’ daca vrei o palma peste fund, pai cum te poti si astepta sa-ti dai drumul vreodata. Si daca ai probleme, omu’ tre’ sa stie, asa ca spune-i care-i treaba si spune-i ce vrei (dupa cum am dat exemplul cu palma peste fund). Incetati sa va mai ganditi la chestii de genu: „Dar daca o sa creada ca sunt *****?”. Pai o sa creada daca te comporti ca una in viata de zi cu zi. Altfel, o sa aprecieze pur si simpu faptul ca esti deschisa la minte.
    Jesus, parca suntem in anii 1800.

    00
  54. pai e cam inutil sa mimezi ceva ce nu exista ca tie iti faci un deserviciu. in fond e partenerul tau, dc tot faci sex cu el, e culmea sa`ti fie jena sa vorbesti despre sex si ce e bine si ce e rau…

    00
  55. singurul lucru care intrece prostia omeneasca este prostia femeiasca :\

    00
  56. Ce zice acolo Cristina in primele comentari sunt niste prejudecati, cum adica „calculatoristi” nu au vlaga sau sunt clasati ca pampalai. Doar pentru ca ai trecut la era noua si simte omul ca vrea sa va ajute pe voi, sa aveti ce privi si ce comenta acum.
    Btw: am vazut un filmulet cu un beat ce i se adreseaza aceasta intrebare, ce sa mai, „gaura de covrig” :))

    00
  57. Zi-le Dianaaa!
    Si da-i cu palmele si trasul de par ca si mie imi plac :D

    Subscriu la toate comentariile destepte si dezinhibate care implica mult f…i, sex oral si momente orgasmice. Daca pastram sexul in sfera subiectelor tabu de discutie si nu invatam sa ne placa si sa ne bucuram de el la maximum atunci chiar ramanem la nivelul „proastelor”. Si nu vrem asta!

    In Apocalypto femeile „condimentau” partida ca elicopteru’, in Roma Antica orgiile aveau loc mai des decat ne f….m noi intr-o saptamana in ziua de azi. Daca ei puteau in vremurile alea sa experimenteze si sa fie receptivi la chestiie astea, vreau sa cred ca si noi, care suntem cu 2000 si ceva de ani in fata lor, sa vrem sa abordam o atitudine deschisa si sa ne scoatem din cap (acolo unde exista) mentalitatea conform careia sexul este doar pentru procreere. Ca probabil de aceea nu invatam sa enjoy it, ca am auzit noi ca stai ca vaca la pascut doar atunci cand vrei copii. Chiar si atunci ai sanse mai mari sa se „prinda” ceva daca iti place si ai orgasm.

    Sexul este facut sa te bucuri de el si sa ai rezultate „tremurate” :D
    Daca azi nu iese, nu-i nimic, reusim maine, dar important e sa existe vointa si sa vrem sa aducem mereu imbunatatiri.

    My boyfriend always says that PRACTICE MAKES PERFECT :))
    And I finally agree …

    00
  58. la ce dracu va ajuta atata istorie a sexului?
    pla nu stie carte….
    eventual discutiile astea se poarta dupa o partida de sex, nu inainte…
    inainte se practica preludiu…e chestia aia animalica care presupune un lung schimb de fluide si umectare a tuturor gaurilor posibile….

    00
  59. @flaiu: mi se spune des ca am un timing insuportabil de prost…da strica cheful dar stiu sa salvez situatia.
    imi pare bine ca mai exista si cei carora le pasa, desi imi pare rau ca celor carora le pasa le pasa prea mult. stiu cum e.

    00
  60. Zoso dear, ce post plin de substanta! Dar zi-mi, ca sursa de inspiratie ce conversatiune ti-a servit? Iar ai tras cu ochiu la Arhi pe forum ? :)))

    00
  61. @doaranna: apropo de Roma Antica, ca si exemplu desi eu as da mai degraba secolul al 18lea la englezi (in aceeasi directie se indreapta)
    in perioada republicana (a doua, aia cu Cezar) in principiu sotia, pe care o luai de pe la 11 ani chiar, facea 3 fii in mod exact, adica asta era rolul ei. daca facea numai fete era stearpa, daca nu facea copii era stearpa. daca nu se casatorea pana la 15 ani nu mai era de maritat. nu-ti luai sotie ca sa o iubesti, din contra medicii sustineau ca nu este recomandat deoarece ar impiedica proceerea. pe scurt ajungeai la 22 de ani dupa vreo 6 plozi sa nu mai ai viata sexuala, pentru ca viata sentimentala oricum nu ai avut. copilul odata nascut trebuia recunoscut de atta si era lasat pe jos pe podea. daca nu il accepta in decurs de 3 zile era scos din incinta casei: fetele asftel lasate deveneau prostituate si baietii sclavi-scribi. dar da, amanta o puteai iubi…si era de obicei sclava. evident exista exceptii de la regula si mari povesti de iubire.
    cred ca situatia femeii in grecia antica era putin mai buna pentru ca puteau mostenii si aveau dreptul sa aiba afaceri. dar cred ca nu era mult prea diferita de ziua de azi: socrate sustine ca a devenit filozof pentru ca il cicalea sotia.
    in orice caz cred ca mai bine ca noi in istorie au dus-o putine femei. cat despre libertatea sexuala si tabuurile, ar trebui doar sa uitam ce scrie in Biblie…sau macar o parte din. oricum e greu daca din 68 ne tot chinuim

    00
  62. Meh, pe aia de la Berlin nu o stiu. Nu am apuca sa trec granita. Sa vii cu ea pe aici, ca raman fara job.

    @Laura: Se simte putin miros de frustrare?

    00
  63. Na, am zis să stric eu feng shui-ul acestui post… acum nu mai sunt 69 de comentarii :)

    00
  64. Trebuie sa fiu de acord cu Zoso de data asta. De ce sa mimati orgasmul? Ok, ziceti ca el e de vina; bun, schimbati-l. Daca nu vreti nici asta, atunci nu va mai vaitati. Nu e nevoie sa va demonstrati prostia de doua ori apoi sa o si strigati in gura mare.

    00
  65. @badpitzi … prea tare am ras ca prostu :)))

    00
  66. Nu pot sa nu observ comentariul semnat ailama. Cum reusesc femeile alea educate sa-si puna intrebarile respective EXACT in timp ce o au in ele? Intrebarile astea nu se pun INAINTE de a ajunge in pat, sau chiar DUPA ce terminati treaba?
    Mie educatia asta pe care o invoca ailama imi miroase a liceu neterminat. Daca tot ai ajuns in punctul ala, macar simte-te bine. Oricum e in tine, el termina treaba chiar daca tu esti sau nu in moment.

    00
  67. mda..ce-mi plac mie expertii astia in femei…zici ca ai fost cu 1000 de femei pana acu’ ba zoso de ai ajuns tu sa clasifici femeile in 3 s.a.m.d…

    00
  68. Citesc rar ce scrii si asta tocmai pentru ca o data la x posturi bune ai cate unul de toata jena! Acesta e de departe unul dintre cele mai proaste (ca viziune – comentarii are garla ca doar e subiect controversat, sustinut de toti misoginii – deci poate ca o fi bun in sensul lui oarecum comercial).
    Daca e sa vorbim de topicul in sine aleg sa comentez. Tind sa cred ca esti prea convins de tot ce ai scris aici ca sa ai o minima deschidere la contra-argumente cat de cat logice. Ma intreb doar daca tu chiar ai discutat cu femeile din viata ta despre asa ceva sau asa crezi ca stau lucrurile. Pentru ca daca toata teoria e pe baza discutiilor dintr-un forum e foarte posibil sa fie limitata (stii bine ca, in principiu, are un target precis si, astfel, cresc mult sansele ca opiniile sa fie omogene).

    A… si daca mai studiezi problema… sa iei in considerare ca femeile s-au emancipat sexual de prea putina vreme si inca e greu de determinat care e calea acceptata social (pe la jumatatea drumului intre fantezia virginei si preferinta pentru femeia versata?).

    00
  69. Da, e nashpa sa mimezi, dar daca nu-ti dai drumul decat din anumite pozitii si numai daca esti super excitata si nu esti rupta in 2 de somn…tre’ sa mimezi…nu de alta dar boyfriendu’ , daca vede ca nu ajungi la orgasm te intreaba: ce? nu-ti mai place cu mine? ai pe altu? ai facut-o cu vecinul?
    La inceputul relatiei amorososexoasa totul e perfect: amandoi sunt dechisi la noi experiente, masaje tantrice, sex oral, pozitia misionarului, sex de 6 ori pe zi etc bla bla bla
    Dupa 2-3 ani impreuna: sex numai 1 data pe zi, pozitia? intr-o parte inveliti si cu lumina stinsa, sex oral? numai pt el si mai ales cat sunt pe stop,
    la ce ora?pai in general pe la 00h-1h noaptea cand tot ce vreau e sa dorm.
    Asa, mimezi, isi da el drumu, te pui la somn si punct.

    00
  70. doar titlul e bun.sunt socata de lipsa de consistenta a materialului…o pun pe seama drumului luuuung pe care il mai ai de parcurs intru cunoasterea -pardon aprofundarea subiectului.
    titlul e atat de bun totusi.

    00
  71. @zoso: raspunsul tau confirma ipoteza de la care am pornit cand am scris comment-ul – te pripesti cu concluziile si vorbesti in ne-cunostinta de cauza… Si desi e greu de crezut ca vreodata ai sa poti vorbi in cunostinta de cauza la capitolul „cum ma fut eu”, poate ai sa mai faci research despre orgasmul feminin cu cele cu care te vei mai („)intersecta(„)…

    00
    • @Emi: draga emi, dupa cum spuneam si in text, barbatilor nu le pasa de orgasmul feminin. pentru ca, uneori, nici voua nu va pasa.

  72. ha ha ! frumos ! sunt cam de aceeashi parere cu Anka. Articolul e putzin misogin, dar frumos. Iar eu cred ca femeile mimeaza orgasmul doar cand sunt nevoite, respectiv au un partener care le tot intreaba „ai avut”? „cate”? ceea ce e de toata jena. Nu ma consider o experta, dar un sfat pentru barbatzi: ori simtzitzi cand are orgasm, ori o lasatzi asha, dar nu o intrebati, pentru ca ii trece tot chefu’ :)
    http://inlovedbyu.blogspot.com/

    00
  73. @L3ST: multumesc pentru partea cu liceul neterminat. poate ca sunt singura care isi pune astfel de intrebari. poate ca nu sunt sigura de ce e ala in mine…care e problema???
    nu am zis niciodata ca nu imi place sau ca nu ma satisface, am spus doar ca faptul ca ma gandesc la alte lucruri denota poate un interes prea substantial, si ca poate fi cauza pentru care unele nu ajung la orgasm.
    e clar ca ar trebui sa gandesc ca un baiat, sa nu imi pese (asa sustin unii)
    oricum mersi ca m-ai catalogat.

    00
  74. @zoso: Am presupus ca o urma de interes ar exista din moment ce ai alocat ceva timp sa postezi pe tema asta. Intentia mea nu era decat sa iti sugerez ca data viitoare cand iti mai suscita un minim de interes subiectul sa-l analizezi pe baza unor informatii din categorii de surse mai variate… (mi s-a parut o mare diferenta intre felul in care ai inceput, de exemplu, post-ul cu suv-urile 1.2, admitand ca nu esti cine stie ce expert tehnic, dar sesizezi un aspect evident vs categorizarea foarte schematica a femeilor in 2 categorii, fara a avea la baza cine stie ce evidenta cuantificabila).
    Posturi inspirate iti doresc! :)

    00
  75. NOU
    #84

    Tu postezi doar ce vrei la comentarii? Ce trist esti…

    00
  76. Mimeaza pentru ca au impresia ca ne pasa… :))

    00
  77. Se spune ca barbatii sunt niste porci!Eu zic ca unii mai mult ,altii mai putin.Am auzit nu demult un banc despre cum o paunita ramane fara un ochi din cauza unui porc,finalul bancului se termina asa:”pentru ca m-au judecat porcii!”asa ar zice multe dinte femeile care dau peste aceasta pagina .AIi facut vreun sondaj pe tema asta de ai ajuns la concluzia asta?

    00
  78. Dragi barbati, noi mimam orgasmul pentru a va proteja pe voi de la a va pierde increderea in voi si scula voastra. Si da, noua ne pasa de voi, ca suntem proaste, dar nu suntem proaste ca mimam orgasmul. Suntem… „caring”. Ca daca v-am spune: „Bai, eu nu am avut orgasm”, ati incepe sa va cereti scuze ca va tine putin din cauza ca v-ati trezit prea devreme sau ca n-ati mai facut-o de mult. Si in plus, noi ne-am cam plictisit sa va consolam cu obisnuitul „Nu esti tu de vina, chiar mi-a plcaut, ce daca nu mi-am dat drumul, nu asta conteaza?”. De asta mimam orgasmul. Nu de proaste.

    00
  79. sunt virgin, cum pot sa ma culc cu o femeie??? va rog sa ma ajutati!

    00
  80. Mai zoso credeam ca e ceva de capul tau. Ma rog, tot pezevenchi precum alti bloggeri amatori esti. Nu zic ca nu ai dreptate, dar folosesti un limbaj asa vagabond incat ma scarbesti. Raman in cumpana cand ma gandesc la ce ai mai putea debita. In fine…

    00
  81. alea care mimeaza orgasmul sunt doar niste curve…………..e tipic pentru o curva sa mimeze orgasmul……………si mai curve sunt alea care au orgasm dar cand vor ca barbatu sa se simta prost spun ca il mimeaza…….nu e vina noastra ca unele dintre voi nu puteti avea orgasm ca sunteti praf in pat si nu stiti sa faceti sex adevarat

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.