Cât de români suntem

  • Ai depasit cu Loganu’ un Porsche? Esti prost, da-te naibii! Te facea ala muci daca voia. Da tu nu vezi ca el mergea la pas? Taia benzile asa, la deruta, ca nu se grabea.

  • N-ai participat la o conferinta dubioasa? Te duci in jos, amice. Stiu eu ca iti scade traficul, nu te mai baga lumea in seama si esti cel mai prost! De unde stiu eu asta sau ce argumente sau dovezi am? Pai vezi ca esti prost, daca pui intrebari din astea…Daca faci reclama, nu e bine, ca iti vinzi indepedenta. Daca nu iti calci principiile si nu participi la ingramadiri jenante, iar esti prost.

  • Ai ajuns cu masina in sant din cauza unui bou si ai scapat cu viata? Pentru ca esti prost, mane, de aia! Daca esti destept, ca mine, …aici nu stiu, tre’ sa mai lucrez la final.

  • Plus, colectia obisnuită de retardei care populează internetul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Mai exista si asemenea specimene. Internetul ofera oricui posibilitatea sa se exprime. Nu e rau. Asa ne putem explica mai bine de ce suntem (ca tara) in situatia care suntem.

    00
  2. Eu tot nu pot sa inteleg de ce sufera aia ?:))

    00
  3. eu zic sa stergi postul cu loganu ca ne dau afara stia din UE :D

    00
  4. iar acum iar le dai sansa sa isi exprime deliberatiile

    00
  5. Multi prosti si nu mai scapam de ei… Singura solutie este sa-i ignori. Sau sa le rezervi, dinc and in cand, spatiu pe site. Si eu fac asa, dar la nivel mai mic, dupa posibilitati :)

    00
  6. Bine, dacă participa blogatu.ro se schimbau lucrurile. Era WBF-ul la care a fost blogatu, nu şuşeaua aia organizată să dea bine nişte agenţii/ministere hai băsescu, hai steaua plm.

    PS eu am depăşit cu 107-le meu un quatroporte S prin austria, sunt mai prost ca tine, te-am facut mosule

  7. Mie mi-au placut commenturile. Sunt foarte haiosi!!! Si mi se pare aiurea cand lumea se ia de tine in privat la „locul de munca”. Nu au dreptul sa te judece…

    00
  8. La faza cu WBF nu-s de acord cu tine. Le-ati sarit in cap ca e o teapa(!), ca habar n-aveti cine-s organizatorii…etc. Si uite, a fost o puternica lista de vorbitori pentru un eveniment de genul asta in Romania.
    Nu prea cred ca cineva cu bun simt poate nega asta. Hai sa fim corecti. Nu tot ce nu e organizat de voi si de prietenii vostri trebuie neaparat sa fie un fiasco. Si nici n-a fost, din cate am citit. Chit ca le-ati facut cu totii o anticampanie pe care n-am s-o uit prea usor. :-) Oricat si-ar dori asta, B. Voicu, Manafu sau altii nu pot avea monopolul. Din fericire. Piata e libera. Si la mere, pere, cartofi, dar si pe partea de online. :-)

    00
    • @Dorian: o gasca de studenti anunta un eveniment international la care nu e nici un vorbitor. nimeni de la minister sau de la camera deputatilor nu stia nimic cand au anuntat ei. pe parcurs, lucrurile s-au lamurit, dar la ora la care am scris acel articol, lucrurile asa stateau.

  9. aia cu logan e chiar de prost gust. de impresionat un cocalar roman.

    00
  10. uai, cati ratati frustrati… ntz ntz ntz

    00
  11. @Zoso – Ai dreptate, nu era publica lista atunci. A lipsit totusi „prezumtia de nevinovatie” din partea voastra. :-) Hai sa vedem ce iese, si radem sau nu dupa. Live and let live. :-)

    00
  12. Românii sunt cei mai frumoşi, inteligenţi, binecrescuţi, curaţi, punctuali… şi câte şi mai câte asemenea tâmpenii auzi.
    De ce suntem în rahat până peste cap? A, păi ne sabotează ungurii, evreii, americanii…
    În realitate… un popor de frustraţi nefericiţi, cu educaţie subminimală. Cred că în mai puţin de o generaţie vom fi un popor de suedeji, şi aici nu mă refer la culoarea pielii.

    00
  13. :)) relevant filmul pt o categorie de soferi care cred in prioritatea de ,,masina tare,,, pana la urma ori ca vine un matiz ori ca vine un porche e acelasi lucru

    am remarcat o situatie similara si cand conduce nevasta-mea si trece pe langa un bizon, brusc individul accelereaza pe principiul ,,sa ma depaseasca pe mine o p–a,,

    00
  14. Sunt pe atât de români, pe cât îi lăsăm pe cei din jurul nostru să fie nişte mojici.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.