un articol genial si motivul pentru care dobro si craioveanu nu ma citesc

Cititi chestia asta si spuneti-mi daca doar mie imi vine sa rad. Pentru ca, nu-i asa, de ce sa ma citesti pe mine cand poti citi asemenea articole geniale?

:)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

37 comentarii

  1. Nu ca ar conta, dar se scrie „spuneti-mi”. Indiferent ce scuza ai baga (oboseala, graba, etc), nu e acceptabil pentru unul ca tine.

    00
  2. eh, ce conteaza cine pe cine citeste? conteaza statisticile :) ori din cate stiu tu esti no.1 pe Romania. Felicitari!

    00
  3. incerc de luni, de cand a aparut, sa il citesc si tot nu am reusit.
    este atat de baroc si de pretentios, incat nu poate reprezenta decat ceea ce fac intelectualii cand se plictisesc. tu ai putea sa scrii atat de mult?
    nu era mai simplu sa lase stergatoarele jos si gata?

    00
  4. zoso:

    ai si tu dreptate o data si te umfli in pene :)

    nu stiai ca romanu s-a nascut poet ?

    00
  5. mi’a pierit chefu de citit cum am vazut tema si primele 2 paragrafe. Doar atat pot sa spun

    00
  6. si daca te citesc si pe tine s pe exarhu cum se numeste ca sunt?

    00
  7. Auzi, stiu ca sint troglodid dar nici chiar asa. Sint singurul caruia nu ii spune nimic articolul tipului?

    00
  8. bă, ce pla mea? io măcar avertizez cititorul că urmează aberaţii, aşa că ştie la ce să se aştepte.
    wtf? ăsta parcă-i năstase, vorbeşte juma’ de oră şi practic nu spune nimic.

    00
  9. „spuneti-mi”

    00
  10. lasa ca scrii tu mai bine, muist notoriu ce esti! pisam-as pe ma-ta!

    01
  11. Incepusem sa ma enervez citind articolul lui Exarhu, dar pe urma mi-am dat seama ca in tara libertatilor necontrolate au si soferii care parcheaza tampit dreptul sa fie indignati atunci cand li se dau peste cap stergatoarele de parbriz. Doar nu e vina lor, ci a primariei, a pietonilor care trec pe acolo la ore nepotrivite, a biciclistilor care nu muncesc sa-si ia masina, a… Iar Razvan Exarhu e un geniu, intr-adevar. Neinteles si care sufera de teoria conspiratiei.

    00
  12. De gustibus … sau orice alt motiv ai vrea tu să(-ți) găsești. Asta e, băi domnule, Exarhu ăsta deși e chel rău, e tare, prea tare!

    00
  13. care e treaba cu ridicatul stergatoarelor? ca nu ma prind….

    00
  14. Super genial, he should shoot himself, I mean, right now..

    00
  15. Cu ceva timp in urma am scris un cearceaf de text (Balzac si Sadoveanu isi dadeau pumni in gura de invidie) despre maslinele intregi din pizza, lucru care ma scoate din minti. L-am sters cand, aproape de final, mi-a adus consoarta un sandvis cu ceva salam dar fara sa-i curete membrana…se grabea sa iasa cu fetele la bautura si o asteptau la poarta in taxi.
    N-am cu cine sa discut.

    00
  16. Fiecare cu Opinia lui ….

    00
  17. A luat si omu’ un ban cinstit… Articolu pulseaza de la stergatoarele ridicate, la Hamlet si Che Guevara si se termina apologetic cu „macrojustitia” :)) :)) pam pam. fake orgasm. Bai d-le, da’ sigur erau ridicate-ridicate, adica erecte? si ce ma oftic eu cel mai mult: de ce n-a zis si ce masina luase in teste dc tot era sa scrie un articol misto cu tot cu reclama cinstita
    Inspiring…bag si eu un scenariu de film noir, ca numa’ ce mi-a venit regularizarea la curentul electric pe 6 luni..

    00
  18. Tipul n-a citit o carte in viata lui, jur. Slab.

    00
  19. +1 la ce a zis „nastylicious”

    00
  20. Articolul e chiar bine scris.
    Zoso, am impresia ca uneori vorbesti singur si nimeni nu intelege ce vrei sa zici…
    Alt exemplu sunt articolele despre spam (pe cine intereseaza ?)

    00
  21. Zoso, vrei sa te umfli in pene in fata lui Exarhu? Cand omu facea super emisiuni la ProFm tu mergeai in picioare sub masa ( la fel ca 99% dintre cititorii acestui blog). Lasa-o mai usor cu din astea … ca viata e lunga si nu se stie niciodata ce se poate intampla si ce situatii pot aparea…

    00
  22. @er: Ondinistule, te-ai pishat si pe tastatura ? Invatza sa pishi literele corect, ia-o incet !

    00
  23. /offtopic
    @zoso, ala ce comenteaza „lasa ca scrii tu mai bine …” are cumva IP de RDS Brasov ?

    00
  24. Wow, dar revoltati-va mai putin. Parca v-a scris cu ciobul pe ochi, nu pe blogul lui. Va agitati cam tare. Mie mi se pare un articol prea ok…

    00
  25. m-am convins iar ca tu traiesti intr-o lume paralela cu cea reala.. cum naiba sa te compari tu cu exarhu sau altii..? Nu le ajungi nici la glezna baiete

    00
  26. Eu mă gândesc cum ai aflat că nu te citesc. Au venit la tine şi ţi-au spus: „Bă, eu nu te citesc.” aşa .. offtopic ?

    00
  27. @ gupi: da ma gupete prost ce esti, am IP de rds brasov! te oftici ma muistule?

    01
  28. labarul ala de gupi iar a bagat pe jegul lui de blog ca trebuie sa-ti faci cont ca sa comentezi… iar n-o sa mai comenteze nimeni (oricum comentau doar cativa sclavoi indoctrinati de basinile scursurii aleia), iar o sa scoata chestia cu facutul contului, iar o sa-i dau la muie in comentarii… nu-i superb sa te pisi pe bloggeri?

    01
  29. asta e una dintre chestiile misto pe net: balacarim articolul scris de un om pe blogul lui personal in comentarii la un alt blog personal.

    e prea metafizica situatia pentru mine la ora asta. ce sa fac, va am pe ambii in bookmarks. cred ca o sa-mi ia o zi intreaga sa rezolv dilema asta.

    00
  30. Exarhu e prea subtil pentru multi de aici. Nu e o insulta, ci pur si simplu e adevarul :P

    00
  31. Nu. Exarhu crede ca e subtil, iar cocolosii care au impresia ca sunt pastratorii unui mare secret se cred elitisti si destepti. Si de obicei sunt gramada.

  32. @silvia: super tare remarca si foarte adevarata!

    00
  33. Er, esti incredibil. Esti mare si tare:)))))) dar numai in fata calculatorului :> .

    00
  34. La drept vorbind toata povestea asta ma depaseste. Nu stiu de ce spiritele par un pic incinse, si nici nu ma intereseaza.
    Ceea ce ma socheaza pe mine este plangerea din articolul initial????????
    Pardon?????? I-au ridicat stergatoarele? TRAGIC de-a dreptul. Cat pot sa il compatimesc.
    Eu nu sunt huligan, caci, dn pacate, nu am fost crescuta asa. Dar cat de tare puteam sa regret aceasta lipsa de huliganism cand, prin Bucuresti, pe cate o straduta, trebuia sa ocolesc pana pe mijlocul strazii ca sa am loc printre masinile parcate ca pe mosia parintilor proprietarilor….
    Iar cand, mai tarziu, am ajuns sa imping si de un carucior cu copil pe mijlocul strazii, din aceleasi motive, sau, respectiv, daca strada mai era si bine circulata, strangeam caruciorul, luam plodul in brate, treceam de masina, suduiam bine, desfaceam caruciorul, puneam copilul, continuam plimbarea, zau ca nu m-a tentat sa ridic stergatoare, ci sa iau un bolovan in mana. Dar, din pacate, sechelele copilariei nu trec prea usor, iar eu am fost invatata sa respect proprietatea altora, chiar si a CRETINILOR care isi bat joc de toti ceilalti.
    Asadar, imi pare rau, dar nu pot sa empatizez cu cruda soarta a bietului om ce isi gaseste stergatoarele ridicate

    P.S. stiu ca parcarea este o problema in bucuresti, dar intre a gasi cu greu o parcare si crunta nesimtire eu zic ca exista o diferenta.

    00
  35. Zoso, sa stii ca sunt chestii care se fac, si chestii care nu se fac.
    Cu alte cuvinte, permite-mi sa ma indoiesc de tine in momentul in care pui la indoiala calitatile intelectuale ale lui Andrei Plesu, Razvan Exarhu, etc.

    Apropos, sunt curios cati dintre cei care au comentat aici stiu cine este Razvan Exarhu.

    Nu-mi plac cei care intra pentru prima data in viata intr-o cinemateca, la mijlocul filmului, vad o secventa scoasa din context, apoi decid „tipul asta Woody Allen este un diletant, habar n-are de regie; Vacanta Mare sunt mult mai tari!”

    00
  36. deocamdata dobro si craioveanu sunt no name !
    o sa-i citesc si pe ei cand depasesc acest statut !

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)