proştii aroganţi

Uneori, când mai citesc câte un articol sau un comentariu de prin blogosferă, îmi aduc aminte de textul ăsta al lui Andrei Manţog:

Imi plac foarte tare oamenii aroganti. Mie imi plac doar prostii aroganti. Ganditi-va si voi: cand un om inteligent e arogant, ce farmec mai are aroganta? E doar asa, un fel de a cincea roata la caruta. Un idiot arogant, in schimb, e savuros. Ma face sa rad. Imi vine sa tin cu el cand intra in dispute. Ii platesc masa la restaurant. Ii fac cunostinta cu fete. Il recomand prietenilor. Le zic: “ati vazut ce arogant e prostul asta? Nu-i asa ca-i adorabil?” Retardatii aroganti starnesc in mine o simpatie uriasa. Ii iubesc.

Ca Lingăul sunt zeci de proşti aroganţi, care au impresia că sunt extraordinar de deştepţi şi de şmecheri şi nimeni nu se poate prinde vreodată de sensul adânc al metaforelor pe care le scot pe sub nas. Pentru că, nu-i aşa, cuvintele lor nu vor putea fi niciodată înţelese de muritori.

Problema e, însă, că majoritatea sunt nişte mediocri stupizi, laşi şi incapabili de o idee proprie. Şi urmează pas cu pas manualul revoltaului cu tricou cu Che şi atitudine sictirito-superioară care ajunge la 30 de ani şi cerşeşte atenţie…

(ps: manualul revoltaului de canapea îl voi publica sâmbătă pe futezătorii.ro)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Sa inteleg ca radu a mai facut o bifa in agenda? :)

    00
  2. futezam sa credem ca gigel nu moare.

    00
  3. E total relativ si subiectiv. Depinde pe cine intrebi. Q: Cine e prost si arogant ? Q1: Ciutacu. Q2: Mircea Badea. Q3: Vali Petcu. Q4: Costache.

    Desigur Ciutacu nu e de acord cu Q1, Badea nu e de acord cu Q2, eu nu sunt de acord cu Q4.

    00
  4. E plina lumea de buldogi cu dintii de lapte.

    00
  5. Astfel de pseudo-jurnalisti traiesc pentru a linge si ling pentru a trai.

    00
  6. cine a auzit de lockerz? e un site unde primiesti puncte daca dai clickuri ,de puncte poti sa iei produse cum ar fi iphone,ipod psp etc ,dau invitatii free add id florin_fasie

    00
  7. prostul nu e prost destul pina nu e si fudul

    00
  8. Și manualul revoltatului de blog unde?
    Că e plin de revoluții de tastatură în eRrormânia.

    00
  9. Trebuie sa manance si ei o paine cumva nu….

    00
  10. Mediocru si subtire :(

    00
  11. @Costache: Tare as dori sa stiu si eu de ce din punctul tau de vedere Badea e prost. Sau Ciutacu. Poate ai putea sa-mi spui care e in opinia ta unul ne-prost. Sunt curios.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.