Pentru fetele cu prieteni “maturi”…

Încetaţi. Încetaţi să vă pretindeţi fete deştepte. Încetaţi să ne spuneţi cum rezultatele voastre excepţionale v-au promovat în firma amantului. Încetaţi să vă bârfiţi colegele post-coitum. Încetaţi să vă găsiţi scuze pentru asta. Încetaţi să îi găsiţi scuze pentru zilele când el stă cu nevasta. Încetaţi!

Sunt sătul de pizduţele care în urmă cu doi ani nu ştiau să lege două vorbe şi sunt acum manageriţe şi se laudă fără jenă că le-o sug unor boşorogi însuraţi, care nu văd în ele decât o cărniţă mai tânără şi mai moale decât ce au acasă. Sunt sătul de nemâncate venite din curul ţării cu chiloţii maro în fund, şi acum îmi vorbesc numai de succes şi de iubire sinceră. Încetaţi. Sunteţi jenante.

99% aţi fi mâncat în continuare salam cu french toast dacă nu era boşorogul libidinos care asudă peste voi 10 minute pe săptămână şi vă dă impresia că sunteţi femei împlinite. Nu sunteţi. Sunteţi nişte cârpe întreţinute, care se vor întoarce la coada vacii în momentul în care boşorogul găseşte una mai tânără, dar la fel de proastă ca voi. Sau se va sătura de ifolsele voastre şi de rochiile de 2.000€ mirosind a ceapă şi a balegă.

Sunt sătul de marketing manageriţe, de managing parteneriţe, de piar manageriţe, de penis manageriţe care nu îşi văd lungul nasului. Oamenilor, ţineţi-vă amantele în lesă! Nu le mai lăsaţi să iasă pe stradă şi să se dea în stambă cu talentele lor câştigate cu sudoare curului.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

56 comentarii

  1. Ohoho, nice one ! ;-)

    00
  2. Daca tot te-ai saturat de ele… ce le tot pomenesti?
    :)

    00
  3. Ohooo, in sfarsit o postare care ma incanta 100%. :-)))) E plin de „ele”…peste tot. De-asta merg lucrurile cum merg. Dictatorship of the pussy.

    00
  4. Întotdeauna există varianta „ignore”…

    00
  5. doua lucruri nu poti stârpi in lumea asta: curvele si sobolanii

    00
  6. Hm, numai in fundul tarii sunt nemancate ? Bucurestence „originale” nu mai exista ? ;)

    00
  7. te-au deranjat piarizdele ?

    00
  8. probabil ca fiecare dintre ele spera sa ajunga ca Moni Colmunbeanu: casatorite si intretinute toata viata de unul mai in varsta

    00
  9. Le ignori, le ignori… Insa o data si-o data iti vin nervii pe ele

    00
  10. penis manageriţe … LoL, it should be a real title … in COR

    00
  11. a se remarca ca nu comenteaza nici o pizduta:))))abia astept comentariile celor care sunt de fapt valoroase, nu futacioase

    00
  12. Abia acum te recunosc! Daaa!

    00
  13. Nu, varianta „ignore” nu exista, asa cum nu exista nici in cazul manelistilor. Piarizdele sunt un fenomen care contribuie intr-o buna masura la ceea ce se intampla acum in societate. Adica e naspa. Poti sa ignori asta?

    00
  14. Cat de bine ai zis-o:>

    00
  15. Multe pizdulite se simt jignite de ceea ce ai scuipat aici…. zoso nu ai pic de scrupule, sa iti fie rusine!

    00
  16. ar trebui sa primesti un premiu pt. articolul asta ! prea adevarat !!

    00
  17. De data asta ai fost tare :)) Stai jos, 10 pentru astazi.

    00
  18. run bitch run run :))))))

    00
  19. Amin!
    Asta sa o bage pe TV,dupa ora 11,in loc de publicitate :p

    00
  20. As fi pariat ca alea tinere au carnea mai tare nu mai moale.

    00
  21. ce-ai ma cu fetele care „face succesuri”? sau corect e „suckcesuri”? :)

    00
  22. Ai pus punctul pe i. Felicitări.

    00
  23. what’ up zoso, ai luat jet?… :-)

    cel mai mijto e cind ajung ele dinsele niste babaciuni si se agata disperate de cite un plarau de 20, care le bate mai des decit le fute, curve proaste ce sinteti… caci am sa trimit tziganii si bulgarii de la sofia, care pentru 100 de parai va taie si pe voi si pe neamurile voastre de curve proaste, va arat eu cine-i cel mai tare la mine in raion!!! :-)

    00
  24. Waw. Ce furie sincera si bine ghidonata din cuvinte. Bravos natziune! Scriitura cu ura.

    :) :clap2: :bow:

    00
  25. Asta merge la inimioara de pseudo-misogin care ma aflu. Daca ar spune toate cat radio au supt pentru jobul ala de jmekera si cum alearga ele weekendul la Nisa sau Cannes pentru a praji cardul pe hainutze si pantofiori pentru picioarele copitate….. ce ne-am mai distra noi si ce si-ar mai smulge parul din cap ale lor mame!?! Bine zicea Dorian…intram in era dictatorship of the pussy….tre sa ne regrupam urgent

    00
  26. si acum 10% din ele nu or sa-ti mai vorbeasca pentru ca se simt apostrofate.. iar restul vor fi pupincuriste doar ca sa-ti arate ca nu se inadreaza in descrierea din postul tau.

    00
  27. Foarte bine ai scris, zoso.
    Din pacate femeile zic ca vor barbati de treaba, care sa fie sinceri, sa le dea atentie, cu care sa se poata comunica si care sa le iubeasca. Dar ele zic din gura, pentru ca tot dupa un „smecher” se iau (indiferent este ca „smecherul” este bosorog sau nu), iar daca vad un barbat care incearca sa fie comunicativ si sa fie sincer ii intorc spatele.
    Apoi ele se plang in casatorie pe motivul ca nu sunt iubite, ca sunt batute, etc. Ce sa-i faci? Ele au obtinut ce au dorit cu adevarat, nu ce au zis din gura ca vor. Au vrut un mascul feroce? Asta au obtinut :-)

    00
  28. Doamne, cata dreptate aaai !!!

    De mult voiam sa scriu un post despre tutele care se combina cu bosorogi cu bani…

    Acum, sa nu zica careva ca ti-am furat subiectul… o mai aman :) (desi tu vorbesti de mediul corporatist) :)

    00
  29. S-a strecurat o greseala: exprimarea corecta este „o cărniţă mai tânără şi mai *tare* decât ce au acasă”

    00
  30. da’ ce s-a intamplat? cine te-a suparat?

    00
  31. Profund!
    Genul asta de femeie stie cateodata mai multe decat tipul de la IT sau tipa de la facturare! Ce conteaza ca ea are numai BAC-ul luat pe gaini si branza? -experienta ei de viata acumulata prin camine o face net superioara si atotştiutoare!

    00
  32. Nu sunt feminist, dar ma intreb ce ar fi facut marele zoso daca se nastea si el , la rindul lui , in „curul tarii”; Din pacate nu este la alegerea noastra unde sa ne nastem; Caci de ar fi fost, banuiesc ca nicunul dintre noi nu ar mai fi dorit sa se nasca in aceasta tara si sa fie contemporan cu leaderii actuali ai tarii;
    Pe de alta parte conditionarea sociala este un element de presiune tot mai puternic ; Cuplat cu adaptabilitatea specifica speciei noastre, evident rezulta inclusiv mutatii care se abat de la normele de bun simt, precum cele descrise anterior; Dar iti mai pasa de bun simt cind mori de foame la propriu ? Dar este cumva in societatea noastra mai mult bun simt undeva ?

    00
  33. peste tot (tv, ziare) e promovata imaginea femeii proaste dar intretinute, sa nu ne miram ca asta e visul unor fete, avand in vedere ca numai asta vad si asociaza aceasta imagine deformata cu succesul.

    00
  34. Aste e speciala pentru gentelmeni.

    00
  35. @camelcutza – asl pls – nu, nu pentru mine, am un vecin cumsecade, in varsta si cu varice, dar care are suflet bun… interested? te poate pune manajera pe scara… :)

    Zoso, poate exagerezi – it must be love! – evident, greu de inteles de ce nici o pizdulica nu se indragosteste de unul batran SARAC – toti au bani, frate, ce coincidenta, nici un muncitor in schimbul trei la furnal nu atrage privirile pofticioase ale tinerelor in mini :))

    00
  36. Genial!
    Chiar ma intrebam de ce 99% din angajatii pe postul de PR Manager sau Marketing Manager sunt femei. Stiam raspunsul, dar incercam sa ma amagesc ca nu e din cauza aia.

    00
  37. go fuck an old lady daca te roade invidia si vrei si tu sa fi manager

    00
  38. unde e cerere e si oferta. sau la citamai oferta e..imposibil sa nu apara si cererea nu? :))
    f tare, mi-a placut.

    00
  39. hai, ca e pr manager, partenerita sau mai stiu eu ce, mai treaca mearga… dar cand e ministra? atunci e mai nasol.

    00
  40. penis managerite unde ai gasit ? Asa mai stiu si eu dar se numesc marketing managerite in general…

    00
  41. Monumental articol..nota 10

    00
  42. mancau salam cu french toast?! s-avem pardon, dar french toastul e scump :))

    00
  43. In sfarsit… ma simt razbunata ……

    f bine punctat „din curul tarii”..si odata ce ajung aici devin cele mai mari doamne -> asta in capul lor desigur

    00
  44. Ce se regaseste camelcutza in postul tau si mai ales ce se ataca….is kinda funny :))
    Bravo zoso, poate acum inteleg si mancatorii aia de caca de ce esti atat de citit de lume.

    00
  45. @adrian-daca tot ai o slujba asa buna de oferit,eu zic sa-ti pastrezi pila,ca poate iti pierzi serviciul din cauza unei pizdute si te reprofilezi,iti gasesti si tu vocatia,stai cu fundul la produs

    00
  46. bine zis trilu

    00
  47. NOU
    #51

    asa…spunele ca merita…e pre plina lume de slopaturi :D

    00
  48. NOU
    #52

    sigur nu lucrezi la un album cu parazitii?

    00
  49. acum mai bine de 10 ani mergeam mult prin delegatii. si mi-am permis sa-mi intreb seful daca pot deconta si mersul la „fete”. daca-ti dau factura, da!
    se pare ca nici una nu a reusit sa dea factura, si atunci a trebuit sa le angajeze…
    si o mica completare; daca pizdutele si-ar trage-o si cu sefi tineri – casatoriti sau nu – ar fii mai putin deranjante?

    00
  50. si Alina Valean are prieten un om „matur” (pe Crin Antonescu) si se bate in piept ca a ajuns in parlamentul european pe locul 2 pe liste, „de una singura”.

    00
  51. Extrem de sincer si extrem de bun articolul..Daca nu multe se gandeau la aceste variante si creadeau ca or sa fie tinute in puf, ei bine ar trebuii sa se mai gandeasca o data.

    00
  52. adica tu spui ca orice fumeie care are job de manager a supt-o la manageru general? chiar daca manageru general e fumeie la randu ei?

    ca uneori chiar nu e aplicabil ce spui.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.