najp

De la accident n-am mai condus. Nu prea am avut ce. Azi am posedat un audi de tavalit cateva zile. Dupa ce am iesit din Baneasa, Pipera, centru, i-am dat pedala, ajungand la magnifica viteza de 40km/h. Stiu, in bucuresti, la ceas de varf, e record. In momentul in care i-am dat a 4a, cei 240 caluti s-au pus in miscare, iar eu m-am speriat ca derapez iar si am franat. Am mai patit-o o data pe timisoara. vreo cateva luni o sa ma resimt.

ps: da, stiu, numai bloggerii neimportanti primesc in teste masini. cotcodacii primesc numai scuipati.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

64 comentarii

  1. ce avem voie sa spunem pe blogul dumneavoastra ?
    OAU , CE TARE ESTI MESHTERE !
    UNUL MAI JMECHER DECIT TINE NU EXISTA !
    TU ESTI ALFA SI OMEGA !
    – e bine asa ?
    PS. o persoana ok.isi cumpara masina , nu o milogeste de la altii.

    00
  2. e normal. condu in continuare si o sa scapi de senzatia asta cu timpu

    00
  3. @cucurigu: ai uitat-o pe aia cu „pot sa te-ating?” :)

    00
  4. Incercand un spirit de gluma – Fa-ti un blog auto, si ai rezolvat problema masinii. Pune si tu 2-3 poze ceva ;).

    00
  5. @cucurigu’: e drept ca ai da banii inapoi daca ai castiga la loto?

    00
  6. Iar urmeaza o dezlantuire de zoaie… si totusi, repetitia e mama invataturii. Mai spune-le, again and again, poate cineva pricepe. (parerea mea: a primi o masina in teste implica anumite obligatii, pe care ti le asumi in mod constient, nu, absolut NU, o pomana.)

    00
  7. Este cumva motorul 3.0 TDI cu transmisie manuala?

    00
  8. 40?bravo! eu ameteam in buk la viteza asta

    00
  9. NOU
    #9

    Haide ma, lasa-ne in durerea noastra cu masinile „tale”. Te dai mare de parca esti un cocalar prost. Daca ti-o cumparai tu era ceva si tot respectul, dar asa esti ca terminatii care isi pun poze langa masina altuia.

    00
    • @Ariel Constantinof: adu-mi aminte, cine a muls vreo 2 ani faptul ca a fost data afara de la scoala? exact. stai jos, pentru azi ai 4.

  10. NOU
    #11

    Zoso, liderii raman lideri creand, NU combatand. Daca mai tii mult cont cine te mananca de fund, o sa uiti sa te mai uiti in fatza.

    Treptat, iti dai drumul si la pedale. E o reactie normala a creierului care de la acel eveniment asociaza viteza cu traumatismul respectiv. Se putea mai rau (sa castigi o fobie de a conduce), sau se putea deloc.

    00
  11. Si o sa se mai intample. Eu eram intr-o masina pasager in dreapta. la volan un prieten. drum de tara pietruit. la 60km/h am iesit in decor pe un camp. au trecut lejer 10 luni, poate chiar un an, si tot nu ma incumat sa trec de 40km pe drumuri pietruite.

    00
  12. zoso,

    ce te faci cand primesti in teste un Boeing sau un Airbus, iti iei brevetul de pilot? :) :) :) :)))))))

    despre ce Audi e vorba, da niste detalii, ca si eu vreau sa-mi iau un Q7 sau Allroad

    thanks :)

    00
  13. @cucurigu’: ia milogeşte-te şi tu, vezi dacă îţi dă cineva ceva. Iar apoi s-ar putea să nu fie chiar cum crezi tu.

    00
  14. S-au scos mai mult decat rezonabil aia de la Porche, obtinand 15.000 de vizualizari cu numai un test-drive.
    Cand vor vrea numai 0,1% din astia 15.000 de oameni, sunt sigura ca vor apela si la „cotcodaci”, nu-i asa?
    Si urarea traditionala: „TU ESTI ALFA SI OMEGA!!” ;)

    00
  15. Singura data cand am avut vreun incident cu masina, a fost cand dadeam cu spatele in parcare si am lovit un mic stalp. Luni de-a randul de atunci eram stresat cand dadeam cu spatele, asa ca presupun ca dupa ce treci prin ceva mai grav, urmarile sunt mai nasoale.

    00
  16. nu cresc eu mare! sa vezi ce masina imi cumpara tata:))

    00
  17. Te resimti -si e normal!
    Bine ca nu ai inca o familie, copil… ca era ar fi fost si mai greu!.
    Cand vei fi „la casa ta”, mereu te vei gandi (in timp ce conduci) ca e mai bine sa ajungi intreg la familie, decat sa te risti grabindu-te! Sa vezi atunci cat de precaut si cu ce frica vei sofa!

    00
  18. 40 la ora e deja raliu, la cum se circula in Bucuresti

    00
  19. E firesc ce ti s-a intamplat. Esti si tu om… Dar o sa iti treaca!

    00
  20. terminati bre, ca face misto. Zoso stie ce-i masina si cate „roate” are.

    00
  21. ehei.. eu dupa ce m-am rostogolit am mers cu 60 vro 2 ani.

    portocala, deh..

    de unde si expresia „fiesta lente”. (festina doar ocazional)

    00
  22. Ce Audi e man? :-?

    00
  23. Are dreptate cumva , raportat la 80 % dintre cititorii blogului , care stau cu parintii sau n-au avut nici un servici pana acum, wow, i-au dat o masina s-o conduca, la cei aproape 30 de ani pe care-i detine .Pentru restul… exista Mastercard.

    00
  24. eu nu sunt cunoscut dar tocmai ce am primit o masina in test. si tocmai ce am scris despre ea. nu trebuie neaparat sa fii cunoscut

    00
  25. doar 40 in oras ? chiar si pe artera principala ? ciudat …

    00
  26. Mi-am luat permisul cand copilul meu avea 1 an. Primul drum (mai lung) l-am facut cu copilul, mama si tata in masina… M-a marcat poate. Poate exageram responsabilitatea in acele timpuri (acum 17 ani). Dupa vreo 5 ani mi s-a deschis capota peste parbriz in mers pe banda 2, la scurt timp am lovit un copil inconstient (l-am sters, nu a patit nimic…) si totusi! aceste fapte TE MARCHEAZA. Sunt ani de zile de atunci si vad si acum treningul copilului murdarit de aripa masinii… d-apoi un accident adevarat. Trece cu calm si RESPONSABILITATE. Dar de unde sa ceri multor altora????

    00
  27. NOU
    #28

    In Bucuresti ai toate sansele sa ramai blocat si cu bicicleta, ce sa mai spun de masina…

    00
  28. fara suparare, dar nu ti se pare ca te cam contrazici cand tot spui ca cei ce nu-si permit una alta sa tina ciocu mic si sa se mute la tara ca statul la oras costa, dupa care te plangi ca n-ai mai condus ca nu ai ce…?
    La cum te laudai ca ai facut mai multi bani decat hotnews, poate iti permiti o masina, zic :)

    00
  29. well, am lucrat vreo 6 ani in presa auto, am facut sute de drive teste. ce am inteles din postarea de mai sus e doar ca te-ai speriat si ca-i dai cu tifla lu cotcodac. de fapt ce vrei sa spui?

    00
  30. sal
    eu nu inteleg( oi fi mai prost) ce e cu viteza a 4-a la 40 la ora?
    daca ai facut deja 2 accidente(uri, ca e de la succesuri), cred ca ar fi bine sa-ti iei niste ore de condus cu un instructor.. poate iti scapa tie ceva…
    Stiu ca razi acum in barba, fiecare postare un leu in buzunar iti sare, dar ai putea sa fi un pic mai modest, oricum eu intru pe zoso doar din curiozitate nu ca as putea sa invat ceva..:(
    da’ na , fiecare cu bafta lui
    noapte buna si curbe placute!

    00
  31. Io am luat azi in probe o friptura de iepure, un cabernet si un student blond. „vreo cateva luni o sa ma resimt” :lol: :lol: :lol:

    00
  32. Eu nu sunt importanta si masina tot n-am primit. O fi bine asa?

    00
  33. Lasa ca o sa iti treaca. Oricui i se putea intampla. Cine face misto pe tema asta nu dovedeste decat ca e un mare cretin.

    Si eu am ramas cu frica de masina de cand am condus putin „fumata” si era s-o patetesc. Nu mai fac asta niciodata. Desi…nu stiu daca ma voi mai urca vreodata la volan, sau ca sa nu dramatizez, cel putin prea curand n-o voi face.

    Peace.

    00
  34. Oricum senzatii tari ca-n Dacia 1310 nu gasesti;)

    00
  35. Sanatate maxima. Sper sa nu fie un test de „cit de mult tine oamenii la mine” postul asta.

    00
  36. sunt curios cand o sa incepi sa scrii ca te ustura curu dimineata pentru ca seara ai mancat ardei iute. ai inceput sa scrii fara pasiune, parca din obligatie.
    tardiv. o sa cazi si nu o sa ma bucur, dar va fi interesant.

    00
  37. @zoso ce dureaza atata taica? :) iti iei ce-ti permiti, ca doar nu muncesti pe dude. sau, daca nu-ti permiti aia e… nu toata lumea trebuie sa aiba masina. asta dupa rationamentele tale exprimate pe blog.

    00
  38. Exista 2 tipuri de cocalari:
    1. cocalarul pur-sange, care isi cumpara un bmw seria 7, un audi „a seis” sau q7 etc. sau, daca nu are bani prea multi, ceva la mana a 3-a, din jermanica, bengoasa si cu multi cai. Urmeaza bineinteles pozele pe hi5, pitzipoancele, fitele de mall-ist, etc etc, le stim cu totii. Jenant. Des intalnit.
    2. al doilea tip e ceva mai interesant si mult mai rar. E cocalarul inteligent. Stiu, pare contradictie. Cocalarul inteligent se dezice de prima categorie. Nu, nu isi pune poze pe hi5 „ca toti cocalarii”, nu scuipa seminte pe geam in intersectie etc. E, asa cum zice si numele, mai inteligent decat primul. Dar tot cocalar e. Tot se lauda cu masina bengoasa, intr-un mod mai elevat, bineinteles. Tot „trebuie sa afle lumea” ca „s-a dat” cu o masina buna. Si-ar dori si ei un a seis mai fain decat colegul de birou, care are un bemve din 2004. E alt nivel, ma intelegi? :) E natura umana, e competitia intre masculi, e instinctul de a te lauda pe care f putini NU il au, nu stiu… dar Zosolino, iti zic sincer, esti un cocalar inteligent. Te-ai mai laudat si alta data ca te-ai dat cu masini „bengoase”, tot pe acelasi ton semi-glumet „ia sa fac si eu cum fac cocalarii, sa ma laud cu masina”. Nah, cine te mai poate acuza ca esti cocalar cand tu defapt te dezici de ei?! :) Deci, stimate zoso, acum poti sa imi stergi comentariu, nu prea te lauda :)

    00
  39. si cu ce il ajuta pe mircea badea faptul ca primeste o masina (spre folosinta)? o sa-i taie cheful de facut spagatul? nu o sa mai poarte maieuri fara maneci? o sa-i scada nivelul frustrarii? nu o sa mai faca spume la gura?

    e plina capitala de zdrente care primesc (pe numele lor) masini de la sponsori…ei si?

    00
  40. Vali, te tine?

    :D

    http://twitpic.com/hxrsq

    insa stii ce e culmea? Ca numarul incepe exact cu aceleasi litere ca blogul tau. :S

    00
  41. Daca n-ai fi pus P.S.-ul ala, nu era nicio problema, dar l-ai pus anume ca sa provoci oamenii. Miscarile astea nu-mi plac nici mie, sa stii. Hai sa provocam oamenii, sa-i privim de sus, chiar daca nu n-ai idee cine-s 90% dintre cei ce-ti raspund aici.
    Dupa un P.S. de-asta e natural sa apara lumea si sa te injure, sa-ti spuna ca esti cocalarul de next level, sa-ti spuna ca te-ai milogit saptamani bune pe unde-ai apucat pt. o masina „de tavalit”. Fara acel „fuck you all” din post scriptum ar fi fost totul ok.
    Get my…drift? :-)

    P.S(si mie-mi plac p.s.-urile). Cand cineva iti trimite o poza la volanul unui Porsche, sa nu presupui automat ca e imprumutata. Nu stiu cine e ~Extra300, dar pana si eu am un prieten ce conduce un 911. Si nu, nu e nici imprumutat, nici second hand in care s-a beshit cine stie ce batranel din Germania. Dar n-are nici blog, ce-i drept. :-)

    00
  42. zoso, am impresia sau dumneavostra va place sa jicniti pe toata lumea ? :)

    00
  43. @Zoso – Perfect de acord. Ideea mea era ca nu trebuie sa provoci lumea cu chestii ca-n P.S-ul tau. :-) Sau daca tot o faci, sa nu te miri ca multa lume nu te place. Pari arogant si ingamfat, chiar daca cei ce te cunosc raman cu o impresie buna, opuse celei ce si-o formeaza citind lucruri de genul asta.

    Vecinul cu beemveu daca nu si-ar scrie cu glitter pe numere „Sunt cel mai pizdos” ar fi ok, si nu s-ar agita nimeni, nici macar cei cu Dacia. :-)

    00
  44. „blogerii” neimportanti sunt bucurosi ca au testat (mai) multe masini. Cotcodacii (Julius, mea culpa, dar e deja trademark) sunt fericiti ca le conduc. Jenant, dar e de inteles totusi.

    00
  45. @Dorian: diferenta intre unii si altii e ca daca tu iei sau ai o masina de 50.000€, eu ma bucur pentru tine. altii te vor urî pentru asta. trebuie sa ne revenim si sa nu ne mai agitam atata ca vecinul are un bemveu si eu conduc dacie.

  46. @Zoso nu stiu daca ma fac de ras si chiar daca ma faceam, nu ma stie nimeni de pe blogul asta. Dar tu sigur te-ai facut de ras. Era aproape ca un sfat ce ti-am zis, nu sunt invidios deloc, si eu conduc un a4 luat din salarul meu si nu am scris pe blog/hi5/facebook/whatever despre asta. Iti atrageam doar atentia asupra faptului ca te arunci in mocirla cu astfel de comportament. Eu sunt pe blogul asta pentru ca deobicei imi place ce citesc si as vrea sa ramana asa ;)

    00
  47. Tara arde si baba se piaptana…chiar nu aveti altceva mai bun de discutat decat rable, cai putere si alte „cocalarisme” dintr-astea? Nu va sta bine deloc sa va improscati cuvinte urate in fata din cauza unei maini de fiare!

    Fiti barbati, mai copii!

    00
  48. Imi aduce aminte de o piesa a mafiotzilor:
    „senzatie majora cu 40 la ora” :))

    00
  49. Dacia o poti repara in fata blocului …bamveu mai greu. Pana si nemtii au ales Dacia;)

    00
  50. @tudor – stii care-i treaba aici? El e platit sa se laude, si bonus, ne distreaza pe restul cu comentariile oamenilor de teapa ta.

    si n-am sa inteleg niciodata ce fel de persoane sint alea care, cind cineva are o masina de top si scumpa, il catalogheaza cocalar. adica, ar trebui si astia sa aiba o definitie, ceva. si strinsi toti in haita, inconjurati, scuipati si filmati. si pus filmulet pe zoso.ro sa ne ridem.

    00
  51. @dumitru: corect. asta si fac. rabdare doua zile, ca nu imi inmatriculeaza mie masina in juma de ora ca sunt eu pielea pulii.

  52. Dorian, mie mai interesant mi s-a parut faptul ca porsche-ul are nr ZOS, in timp ce Vali merge cu 40 la ora si i se pare ca poate derapa (din cauza celor 240 cp).

    Si ca sa-i raspund – nu e imprumutata – mai degraba e invers, respectivul s-a imprumutat intr-un moment nepotrivit.

    In cateva luni vor fi la vanzare niste masini super puternice (peste 450 de HP toate). Daca aveti ceva banuti pusi deoparte si vreti senzatii tari, dati un semn.

    00
  53. @kodeina, nu stiu ce inseamna „de teapa ta”, dar iti doresc sa ajungi si tu „de teapa mea” :)
    mai citeste o data ce am zis, si eu am o masina scumpa, uite, ma laud acum, sunt si eu un cocalar. Nu prea ai inteles nimic. De aici si comentariul tau.

    00
  54. @Vali: Fii atent la volan, niciodată nu poţi ştii cu ce bou ai de-a face. Acum vreo două săptămâni un ziarist de la Radio Reşiţa a trecut exact prin ce-ai trecut şi tu. Drumul spre Caransebeş, curba, tirul venind pe banda lui… Singura diferenţă este că el n-a supravieţuit iar pasagera nu ştiu dacă a ieşit din comă.

    00
  55. vezi cum o faci praf si p-asta..

    00
  56. Pana la urma lumea se va plictisi sa citeasca parerile unuia sau altuia pe bloguri. Subiectele au devenit penibile. Mi se pare aberant sa dai masini in test blogerilor. Iar un blogger care nu face altceva decat sa stea pe laptop sa scrie sa fie privit ca o personalitate. Eu personal voi renunta a citi zoso.ro (recunosc ca am citit aproape un an). Succes Zoso in domeniu, poate ma insel si vei ramane cel mai titrat blogger.

    00
  57. dupa lauda de viteza intre bucuresti si cluj parca, si tranta care si-a luat-o a mai invatat :acum sta cuminte in trafic

    din pocneala lui si pozitia de zeu al blogosforei romanesti de unde putea sa face drive test pentru oricine – acum nici Bobby Voicu nu poate sa-l mai rezolve de un drive test la un renault sau o dacie – sa fiu in locul delaerilor n-as lasa un teribilist in calduri la volan nici chiar dupa ce se spovedeste ca a ramas impotent la 40km/h

    inainte citeam zilnic blog-ul si mi se parea ca-mi lipsesc imformatiile daca nu o faceam, acum incep sa ma tratez, intru doar o data la 1 saptaman si incepe sa scada nevoia. cum nu pare sa se trateze de tot, mai vin pe aici si-i mai zic de bine, poate intelege si isi revine, daca nu-si revine si-o face singur ( vezi accidentul )

    00
  58. @Lancelot: deci nu pot sa scriu ca m-am dat cu audi ala nou, nu? dar poze am voie sa pun?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube