Cotroceni Mall, praf şi înghesuială

Azi am fost la Real Cotroceni. Şi rău am facut.

  1. parcarea e plină de praf, pentru că încă se mai lucrează. şi e praf din ăla înnecăcios, care ţi se aşează pe maşină.

  2. lifturile nu merg.

  3. parcarea e aiurea gândită. culoarele sunt prea mici, iluminarea proasta, aşezarea stupidă.

  4. strada din zona a fost trasată aiurea. trei benzi devin două, după care devin trei, după care aia din mijloc se închide, totul e o bulibăşeala cruntă.

  5. prea multe culoare care nu duc nicăieri. am parcat maşina la etajul 1, am coborât cu liftul, am cumpărat, după care n-am mai găsit liftul. m-am învârtit 5 minute, după care am luat-o pe jos un etaj ca să găsesc maşina. ajung la 1, mă sperii de o promoteriţă de 2 metri jumate îmbrăcată în negru şi cu ţîţele sugrumate, găsesc într-un final maşina, coboară cu ea la parter, fereşte-te de ăia care urcă (v-am spus că sunt înguste culoarele, da?), trage maşina în spatele altora care făceau la fel, încarcă repede ce ai şi tuleo.

  6. prin ianuarie o să moară de foame.

Poze aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

51 comentarii

  1. Bun, ai fost cu masina in mol si te-a marcat drumu’ si parcarea. Tu te-ai dus pentru parcare sau n-ai vrut sa zici si despre mallu’ propriu zis?

    00
  2. Si s-au gasit provincialii sa comenteze la articolul din BM:

    „ce sa-ti spun! la timisoara iulius mall are 200 de spatii si va avea 400 in curand (cateva luni). voi va laudati c-aveti mall de 250 de spatii din care un sfert inchise
    ) no further comment!”

    Da ma sunteti mai tari. Aveti 1-0 fata de bucuresteni :))

    00
  3. Din poze imi pare cel mai urat mall pe care l-am vazut pana acum.

    00
  4. Z, si Baneasa Shopping City a fost la fel la deschidere. Se grabesc sa prinda NOIEMBRIE, DECEMBRIE, luni pline.

    Cu criza asta, dracu stie daca o sa vanda ceva… insa chiriasii platesc oricum :))

    00
  5. N-am să-nţeleg niciodată de ce mai era nevoie de încă un mall…Unele, gen Liberty sau City Mall sunt pustii.

    P.S: Vezi ca „înecăcios” e cu un singur „n”.

    00
  6. vai ce rau esti … rusinica.
    pui la indoiala „pofta de cumparaturi a romanilor”?
    io asa am auzit la tembelizor :)

    00
  7. numai din descriere mi-a pierit cheful sa ma mai uit si la poze

    00
  8. Eu nu o sa inteleg niciodata de ce e asa inghesuiala la Real in Timisoara. Preturile, in afara de promotii, nu au absolut nimic special.

    00
  9. Ehei, unde e praful de altădată, cel care-ți deschide alveolele pulmonare și-ți curăță mașina…

    00
  10. eu zic ca prin decembrie incepe foamea ..

    00
  11. Eu cred ca toate Realurile poarta dupa ele un fel de aura de locatie ghinionista. Mai putin ala din Berceni de langa mine, ala e singuru care in plin camp, nu poti sa ratezi nici parcarea, nici iesirea…

    Comentariile articolului din link sunt de mare exceptie :):):)

    00
  12. am fost si eu in seara asta. rampa de la iesirea din parcare e prea abrupta. doua gagici se chinuiau sa plece, cred ca au reusit intre timp. mie mi-a iesit din prima, bineinteles.

    am observat si eu praful din parcare, dar era doar in anumite zone. unde am lasat-o eu, nu era praf. atat le trebuia, ca abia o spalasem ieri. (btw, acum ploua).

    lifturile au mers, cel putin la mine.

    just another mall.

    00
  13. ba zoso, punctul 5 e film porno sado-maso in grup sau io-s obsedat secsual ?
    in rezumat io am retinut asa: nu esti sigur daca vrei sus sau jos, dai de una cu tatele sugrumate, vrei sa i-o dai la parter, te feresti de aia care urca sa i-o dea sus, tragi cat poti, te descarci si pleci linistit la nani.
    da’ poate am io o problema …

    00
  14. Stii de ce ai auns acolo ? Pt. ca…esti un prost cu staif. He, he, he, ai mai si descris asta cu lux de amanunte!

    00
  15. inaltule,sociopatule, geniule….nu te-o invatat nimeni ca se scrie ASAZA, fute-o-ai de treaba

    00
  16. 6. Sau nu. ;)

    00
  17. Am fost si eu pe acolo pe la pranz, ca am serviciul in zona. Nu mi se pare chiar asa de rau, fata de alte mall-uri. Nici mai bun… pur si simplu inca un mall. Pe care l-au lansat ca idiotii in purul stil romanesc, la futu-i… de dimineata erau niste neni care puneau petice de gazon, la pranz erau niste neni care puneau dale pe fundul bazinului de la intrare, inauntru cel putin 1/3 din magazine nu erau inca gata. In Real nu am avut tupeu sa intru, ca m-a speriat multimea :)
    Pe scurt, nu cred ca o sa moara. Nu o sa fie nici cel mai grozav lucru, ci doar inca un mall.

    00
  18. Zoso:
    Pai, daca ar investi in toate chestiile criticate de tine de unde crezi c-ar mai ramane de profit? Adevarul e ca in strainatate se pune accent enorm pe cleaning. La noi, la curatenie lucreaza cei mai nenorociti dintre romani. Cei care nu se pot anagaja altundeva merg sa faca cleaning…Cum poti oare sa ceri unor nespalati sa spele? ! Aici e ironia :)

    00
  19. si ce fac, au timisoara alaturi :d) nu ii cred in stare sa se concureze

    00
  20. Un kkt de mall care o sa distruga circulatia in zona.

    Stie cineva ce reprezinta „turnul” ala care se inalta afara?

    00
  21. sint de acord, arata groaznic, e neterminat si prost gindit tot, ca sa nu mai zic ca e prea aproape si de plazza si de cora militari, cine naiba o fi dat aprobarea de rubansim…. dar o sa fie IMAX acolo, nu? hai sa avem rabdare putin, vorba ta, prin ianuarie se curata singuri…

    00
  22. De mall nu comentez ca l-am vazut doar de afara si inca ma mir ca i-au dat drumul… Comentez insa felul in care si-au batut joc de bd Timisoara, ca e un haos total cu benzile alea din zona x-( Ca sa nu mai spun ca le-au facut si refacut, micsorat si marit, de cel putin 3 ori… nu erau hotarati!?

    00
  23. Posibil sa fie cum spui (parcare, etc).
    Intentionez sa controlez spusele tale, totusi. Nu ca nu as crede… dar totusi; s-au bagat parale multe, nu? Chiar crezi ca in ianuarie se inchide?

    00
  24. N-a zis nimeni ca se va inchide, doar ca dupa ce va trece decembrie (luna cadourior, gen), o sa se cam sparga bula.

    00
  25. Mall-ul s-a deschis oficial azi, dar si mai oficial pe 10-11-12 noiembrie cand sunt 3 zile de concerte si evenimente. Normal ca se mai lucreaza. Asa a fost la toate lansarile de mall-uri din Bucuresti si am fost la 3 inaugurari:). Deci, peste 1-2 luni sa mergeti, poate va schimbati parerile:)

    00
  26. Acum am venit si eu de la Afi Palace Cotroceni.
    Cateva pareri:
    – este intr-adevar deschis in graba;
    – multa mizerie pe la colturi, pet-uri de bere, chipsuri si alte porcarii;
    – nu este finisat sau asta inseamna la ei finisarea coloanelor si a scarii de la peretele-grota;
    – praful are cel putin 2 degete grosime, masinile expuse acolo sunt dovada graitoare;
    – multe magazine aveau marfa expusa si pe jos inca erau resturi de rigips & gunoaie, haine care probabil vor fi probate sau si mai bine, puse la oferta „speciala”, acum stiti de ce;
    – parcarea full, poplata de bajetii jmekeri dar acum claustrofobi – claxonau in draci;
    – patinoar, cinema, kart, laser tag, canci;
    – sigur am mai omis ceva!
    Totusi, nu trebuie sa ne mai surprinda nimic, asa era si Băneasa Shopping City in primele zile si acum arata decent. Pacat ca nu mai tin de eticheta, sa deschida si ei tot magazinul cand e terminat, curatat si cu eventualele probleme rezolvate!

    00
  27. În noaptea asta Plaza are maraton de shopping. S-ar putea ca data aleasă pentru deschidere să nu fie o coincidenţă.

    00
  28. 1.stirea cea mai importanta mi se pare ca e un mall pus pe strada cu alt mall,la o distanta de 2 statii.
    2.cand s-a deschis plaza romania,mallul de lnga,era la fel.nu pusesera pe afara toate placile,era acoperit cu niste panze,scarile nu erau terminate,jumate de magazine inchise.si nu au dat faliment,cum nu vor da nici astia,ca romanul daca nu da de 10 ori pretul normal si nu are eticheta cul,nu se simte bine.Da la cinema-ul ala imax fuse cineva?

    00
  29. Lifturile merg sau nu merg ?

    00
  30. Si aici au prostul obicei sa nu-ti dea restul exact sau sa ti-l dea in bomboane?

    00
  31. cand se deschide IMAX-ul?

    00
  32. Cam toate parcarile de mall-uri sunt varza.
    La ala din Rahova nu poti sa intri cu o duba, ca e prea scund, sunt niste tevi pe sus si o lovesti, toti trebuie sa fie meseriasi caci altfel iese macel din cauza spatiului ingust.

    La ala din Drumul Taberei semnalizarea contravine legii, in sensul ca rondul din fata intrarii principale poate fi ocolit (cand vii din bulevardul cu 41)conform sagetilor de pe jos, si prin partea stanga.

    Nu sunt cum trebuie puse indicatoarele, lumea nu stie carte si nu se da de dreapta unde ar trebui, sunt de rahat, facute numai cu pile si spaga.

    Plus ca asta de care zice Zoso e penal de aproape de mall-ul Drumul Taberei, si eu stiu daca poate pulimea sa faca atata vanzare ca sa se justifice un mall la cativa kilometri?

    00
  33. Mall Plaza e pentru taranii din Rosu, Chiajna,Domnesti,Militari ….Asta se doreste a fi o fita maxima pentru Drumutaberisti si Cotrocenizati…o sa le mearga treaba, ati vazut voi afaceri cu patroni arabi sau evrei(cu stele pe umar) care sa nu mearga in Romania….vorba reclamei Chip dreaming…Joni Ualcar,

    00
  34. Atunci e clar, l-au deschis in graba sa mai faca si ei ceva bani… Un centru comercial care se respecta deschide cand toate detaliile sunt finalizate si e in functiune 100%. Din pacate, nu acelasi lucru e valabil si in Romania!

    00
  35. …pana la urma merg sau nu merg lifturile? :)

    00
  36. uite asa s-a pierdut si singurul drum paralel cu bulivardu’ pe care mai puteai merge cat de cat lejer. mall la un capat mall la celalalt si-ntre ele pietrari si faiantari. bag pla-nel de oras si-n ea de urbanizare. oprescule, zic ca bine ar fi sa le tragi o autostrada pe de-asupra sa se-nvete minte.

    00
  37. Domo este deschis in AFI ?
    As avea ceva treaba pe acolo.

    00
  38. cica nu are lumea bani. atunci de unde atatea magazine unul langa altul?

    00
  39. eu am fost in mall liberty… aveam senzatia ca sunt singurul vizitator, o fi fost din cauza lansarii sau asa e mereu de pustiu?

    00
  40. Nu stie nimeni ce-i turnuloiul ala din fata? Ce rol are, functional, de semnalizare, etc?

    00
  41. De ce te miri? Romanii au un talent in a face lucruri fara nici o logica, ingramadite si pline de mizerie. Toata tara e un mare cos de gunoi. Cu ce ar trebui sa fie altfel un Mall? Si vorba lui andonobody, lumea nu arre bani, suntem in criza? Iti spun eu, suntem in criza de oameni cu bun simt si inteligenti. Aia putini care au mai ramas in tara s-au culcat pe o ureche si stau ascunsi ca nu cumva, cocalarii si manelistii si ii i-a la suturi. Cat despre muritori de foame, asteapta sa treaca alegerile, descutam pe urma. Eu zic ca nu apucam ianuarie…

    00
  42. @ andnobody: faptul ca lumea nu are bani nu are nimic de-a face cu pozitionarea magazinelor… mai degraba are de-a face cu profitul lor :)

    00
  43. Eu sunt foarte curios cat au crescut preturile la imobiliare in zone, asta de downside, si un up e faptul ca nu mai aglomeram baneasa ca turcii in weekend, mergem la cotroceni, ca de, e nou

    00
  44. La fel cu oricare alta atractie de acest gen, nu va duce lipsa de consumatori. Romanii au prins gustu weekendului la mall din pacate. Si sa nu mai vorbim de IMAX care evident, fiind de fite va fi si plin de ghertoi.
    Prin urmare, oricat de prost ar fi gandit, cand va fi spre gata va avea succes. Pentru ca romanii nu sunt consumatori pretentiosi. La noi e efectul de turma/gloata. Nu conteaza ca-i de kkt, conteaza ca acolo mergem toata lumea.

    00
  45. @eu: Este deschis si Domo, mi-am luat eu un LCD la promotie ieri de la ei. :D

    00
  46. stiu ca mall-ul oficial a costat 253mil eur. neoficial mai poti adauga lejer inca 100. turnul ala din fata este doar de caracter estetic. eu stiu proiectul initial si imi pare rau ca s-a finalizat asa cum este. dar deh… cost reduction. IMAX-ul trebuia sa fie invelit in sticla dar 250.000 eur mai putin , au ales aluminiu. domul este cel mai mare din europa de est si chiar este o realizare inginereasca ft mare. am fost si eu in mall si imi pare rau ca a iesit asa cum a iesit.

    00
  47. daca pe voi va enerveaza cacatul pe care l-au facut din strada, inchipuiti-va ce bine se simt cei care locuiesc in zona de ceva vreme. prietenul meu era sa faca accident acolo cand a venit la mine, peste noapte disparuse juma’ de banda… ca sa nu mai vorbim de faptul ca asa-zisa largire a bulevardului a obtinut fix zero, pentru ca masinile care parcau pana acum pe trotuar ocupa la fel de mult loc parcand in spic. dar dp meu dv realul o sa compenseze neajunsurile. (in zona – adica +/- o statie de autobuz) nu era nici un supermarket ca lumea pana acum.

    00
  48. Astazi am vizitat si eu noul mall, am parcat chiar in fata intrarii principale si dupa ce am vazut magazinele, m-am hotarat sa fac si cumparaturile pentru casa la Real, iar cand am iesit de acolo am fost pusa intr-o situatie umilitoare pentru ca nu am fost lasata sa o iau cu caruciorul de cumparaturi prin mall inapoi spre iesire. Mi s-a spus sa ocolesc mall-ul prin exterior, dar cand am iesit in norul de praf din spatele Real-ului, un muncitor m-a informat ca nu o pot lua pe acolo, asa ca m-am intors prin magazin, am cumparat doua pungi in care am indesat toate cumparaturile si le-am carat in spinare, la propriu, pana la iesirea principala. As vrea sa tiu de ce nicaieri in strainatate nu am vazut o asemenea regula stupida in mall-uri mult mai luxoase decat acesta, regula ce nu face decat sa confirme gradul ridicat de snobism al celui sau celor care au stabilit-o.
    Sunt gravida si vreau sa stiu ce explicatii ar fi gasit managerii mall-ului daca Doamne fereste pateam ceva din cauza efortului, pentru ca nu e usor sa cari atata greutate de la Real pana in fata mall-ului. Daca cumparam de exemplu si apa, detergent si mancare pentru animale, asa cum am vrut initial? Nici acel bodyguard care mi-a interzis sa trec cu caruciorul nu ar fi putut duce tot de unul singur!!!! Mi se pare penibil, nu vreau sa mai trec prin asa ceva, voi povesti ce am patit pe toate caile si nu voi mai calca in mall-ul acesta in viata mea!!!!

    00
  49. daca vreti sa vedeti un mall frumos dar praf si cu cea mai proasta administratie vazuta vre-o data veniti in brasov la MACRO MALL si o sa ramaneti cu un gust amar ( eu daca as fi proprietar i-as inpusca pe astia care il administreaza )

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.