Ce trebuia, dragi bloggeri mici, sa intelegeti toti si nici unul n-a facut-o

Decat poate aia doi care au primit link zilele trecute si nu stiau de unde…

Citind comentariile de aici m-am prins de ce romanii n-au dat cu pumnul in masa dupa al doilea razboi mondial si au tacut umil. Pai, noi avem soldati pana la Praga, n-ar trebui sa luam o bucata mai mare de placinta? Nu, stai jos si taci, romane!

Hai sa va spun un mic secret. La intrarea in aproape orice club care se respecta, femeile au liber, iar barbatii platesc o taxa incepand de la 5 euro in sus. De ce se intampla asta? Pentru a incuraja femeile sa vina si pentru a-i taxa pe fraierii care alearga dupa ele. Pentru ca ei stiu ca femeile sunt acolo si dau navala.

Bun, cum aplicam asta la ftw? Stiind ca Jean si Marcel, bloggeri mari si traficati, dau pe acolo, nu ar fi un pic la mintea cocosului sa ii arati chestii bune si interesante? Hai sa vedem…Eu asa as gandi. Din ce am auzit, clubul ala e plin de pizde, hai sa ma imbrac frumos, sa platesc 5 oiro intrarea si sa ma duc sa le agasez cu lantul meu de haur de 300 grame si cu aifonu meu pe cosmote! Nu?

E mai usor insa sa stai in fund sa miorlai. Eu imi voi pastra toate linkurile pentru mine, ca ziarele, nu o sa le dau si altora. Imi place in schimb ca va imbarbatati spunandu-va in barba ca daca nu ati fi voi, aia mici, aia mari n-ar mai exista. Da, la clasa a doua gandeam si eu asa. Dupa ce am trecut intr-a patra mi-am dat seama ca eu ii citeam pe aia buni si mari pentru ca aveau ceva de oferit, nu pentru ca erau mari. Maretia lor vine din munca, din inspiratie, din experienta, nu din…maretie. E ca la hypermarket. E urat, e mare, e inghesuiala, isi exploateaza angajatii. Dar, la naiba, au mereu cola light, carne si biscuiti. Hmm…deci ce fac, ma duc la magazinul din colt, care n-are niciodata astea 3 la un loc, sau ma duc la bloggerul mare, care are 20 de articole care nu imi plac si unul al naibii de bun? Hmm, dilema dilema…

PS: Si eu as vrea sa am 10% din banii lui Bill Gates. Dar nu ii am si nu il fac pe om in toate felurile. Am insa tendinta de a da vina pe impotenta mea de a nu avea banii aia decat pe el, care in mod sigur comploteaza cu agentiile de media sa nu imi plateasca facturile din martie. De aia ii apreciez pe labarii care ma injura in comentariile de la articolul cu Gadea, ca stiu de ce fac asta. Oamenii macar sunt sinceri. Dai in idolul nostru Buzdugan, te luam si noi la pla, futu-ti mortii ma-tii de prost urat!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

52 comentarii

  1. Zoso, eu nu inteleg de ce te superi tu asa legat de acest subiect. Tie oricum iti recunosc cam toti pozitia in topuri, este arhicunoscut si nu o contesta nimeni.
    Nu inteleg de ce vrei sa subliniezi mereu cat sunt de neinsemnati unii sau altii care – teoretic cel putin – nu fac nimic rau.
    Eu sunt o blogerita mica, chiar foarte mica comparativ cu tine sau cu Arhi sa zicem, dar nu cred ca m-ai vazut vreodata sustinand ca nu sunteti unde sunteti pe meritul vostru!
    Nu contest asta, nu ma bag, n-am pretentii de egalitate, nu vreau sa ma imbogatesc din blog pentru ca-s constienta ca nu ii dedic timpul necesar si mi se pare ciudat ca tocmai voi, cei deja consacrati in domeniu, va mai impiedicati de multimea marunta.
    Tu Zoso, ai sa ma iubesti mai putin ca nu am un blog de nisa sau ca nu avem acelasi numar de vizitatori? :)))

    00
  2. cine-i ftw.ro? eu vad just another digg clone..
    si au mai fost incerceri. dar mi se pare normal sa nu zici nimic de ele. doar nu sunt promovate de amicul tau…

    00
  3. dai link-uri pe gratis? vreau si eu :-D

    00
  4. This is why i like zoso :D

    00
  5. Mare dreptate ai zoso, chiar acum ma duc sa-mi sterg blogul sau sa pun o bomba sub server

    00
  6. arbeit macht… geld ?

    00
  7. aveti numai venin in voi pe care il scuipati de fiecare data . Nasol .. cred ca e misto sa faci bani vorbind de rau pe toata lumea .

    00
  8. Ti-ai mai cantat un cantec la mandolina, ba zoso. Din cand in cand aveti (voi, bloagarii mari) placerea asta onanista de a va autodenumi in feluri d’astea flatante pentru voi „bloggeri mari”, „influenti”, „facatori de bani”, „traficati”, etc.

    Alt merit pe care il aveti (astia marii si „influentii”) in afara de cel de a fi printre primii care v-ati apucat de treaba asta cu bloggingul nu vad, sincer. Sunteti ca mosii aia depravati care nu-s buni de nimic dar o dau inainte ca trebuie sa fie respectati pentru ca sunt batrani si cunosc multa lume. Pai evident ca daca esti mai batran cunosti mai multa lume…e in firea lucrurilor…ai avut mai mult timp la dispozitie.

    Dupa cum ti-am mai spus si daca nu ma insel atunci nu mi-ai aprobat comentariul (da’ poate ma insel)…nu te uita la cati „unici” ai si ii considera automat fanii tai. Nu te uita la numarul celor care iti acceseaza blogul imaginandu-ti ca aia se uita la tine ca la Dumnezeu si tu ai vreo influenta asupra lor. Inceteaza sa mai gandesti asa…si tu si restul „marilor”…pentru ca nu faceti decat sa fiti penibili…sincer.

    Exemplu cat de poate de bun: eu. Sunt printre multii aia vizitatori ai tai…asta inseamna ca dau doi bani pe tine sau pe ce zici? NU. Intru pur si simplu (dupa cum ti-am mai scris) sa vad ca fapt divers ce a mai scris unu care isi zice zoso…atata tot. Cum dau si pe OTV din cand in cand sa ma distrez la ce aberatii mai poate naste prostia umana. Crezi ca sunt unicul care gandeste asa? Eu te asigur ca majoritatea celor care intra pe bloguri gandesc asa…

    Fara indoiala ca sunt o adunatura destul de numeroasa si de copilasi care pun botu cu adevarat la ce debitezi pe aici. De regula profilul lor este foarte limpede: analfabeti, au auzit si ei ca se face bani din blogging si isi fac si ei blog, tendinte precoce de parvenitism pentru ca isi dau seama ca pupatul in fund asigura bagarea in seama.

    Pai scuza-ma…da’ e de ajuns sa treci asa succint cu vederea pe blogurile unor wannabe d’astia sa iti dai seama ca sunt niste cutii goale de carton. Macar tu esti vechi…ai scris pe aici mii de articole…te-ai mai invartit de niste interviuri…ai depus ceva efort. Insa astia gen raluxa (ca tot a fost bagata in seama lately) au blogurile pline de rumegus din limbajul de lemn folosit, platitudini debitate ca revelatii extraordinare, articole scremute doar doar ies cumva interesante.

    Pana la urma e treaba ta…e treaba voastra. E afacerea voastra…unii ati dobandit trafic (pentru ca sunteti de mult si in toata perioada asta ati facut in asa fel incat sa mai fiti amintiti si prin presa scrisa sau TV ca sa mai adunati lume)…si il directionati spre cei care se incadreaza in profilul sectei voastre. Incearca, totusi, sa nu te mai ridici in slavi si sa nu te mai postezi pe un soclu dand indicatii muritorilor de rand cum vine treaba cu bloggingul…e penibil (valabil si pentru restul de „A-listeri”). Nu vreau sa mi se faca sila sa mai intru si pe aici cum mi s-a facut sila de emisiunile lui badea cand a inceput sa exagereze cu injuratul la adresa unor diferiti oameni de valoare din tara asta.

    00
    • @marius, am inteles, in afara de tine, restul telespectatorilor de la otv si cititorilor mei sunt analfabeti. mare noroc cu tine. MARE NOROC ca tu stie sa scri si sa citeste. nu de alta, dar am o carte si voiam sa mi-o citeasca cineva si nu gaseam pe cineva cu destul de mult timp liber si cu destul de multa infatuare. ce zici, ma ajuti?

  9. Fiecare cu parerile lui. Oricum intereseanta idee

    „La intrarea in aproape orice club care se respecta, femeile au liber, iar barbatii platesc o taxa incepand de la 5 euro in sus. De ce se intampla asta? Pentru a incuraja femeile sa vina si pentru a-i taxa pe fraierii care alearga dupa ele. Pentru ca ei stiu ca femeile sunt acolo si dau navala.”

    La asta ai pus punctu` pe i.

    00
  10. Pai asa se intampla de multe ori, daca nu-l poti ajunge pe cel dinaintea ta incepi sa-l denigrezi, sa-l faci in toate felurile si asta doar din cauza invidiei. Bun, ar trebui sa faci tu ceva penru a-l ajunge pe cel din fata ta, la tine e ceva de schimbat, nu la cel pe car el denigrezi.

    Asta ar trebui sa inteleaga majoritatea, ca pentru a intrece pe cineva, trebuie sa fii ma bun ca el, nu sa il faci p el sa fie si mai bun decat tine .

    00
  11. Hai sa traiesti! Simt neevoia rezumarii celor intelese de mine, sub forma unui conspect cu liniute. Asadar:

    – Do or do not! There is no try!
    – Competitia trebuie sa nasca progres, nu monstri. Lamentarea e mama monstrilor
    – Competitia duce la o dezvoltare mult mai rapida a unei piete, oricare ar fi aceea
    – E de preferat sa spui „uite ce am facut” in loc de „uite ce am de gand sa fac”
    – Profesionalismul nu izvoraste din scandaluri ci din perseverenta, talent, ambitie, pasiune dar si din dorinta permanenta de a invata. Zic si eu.
    – In cazul in care urmaresti exclusiv scandalul, e posibil sa te nasti talent si sa mori tanara speranta
    – Nu castiga bani cu orice pret ca e bine sa-ti amintesti de o minima etica de business

    Hai ca ma potolesc ca incep sa sun ca un batran doct al pietelor publice din onlineul domestic. Dar in fond, e doar parerea unui ne-profesionist in domeniu. Sau a unui batran, pentru cei care au chef de o disputa acida

    PS – Zoso, apreciez sincer ca esti adeptul vorbei care spune ca „a incerca sa multumesti pe toata lumea e primul semn de mediocritate”! Chapeau bas!

    00
  12. asa fac prostii ai dreptate….dau buluc acolo unde sunt fete faine si pe langa asta i-si mai si cheltuie bani.
    la fel fac si aici in spania. angajeaza spaniolii in baruri numai fete de fete si sa vezi tu acolo inghesuiala si consumuri.si romanasii nostri si spaniolii de dimineatza pana noaptea tarziu cica se plictisesc si merg in bar.
    mai sunt cate unele mai patrioate ca si nepoata-mea care daca te cunoaste cat de cat si esti baiat de treaba mai uita sa-ti ia banii pe unele chestii.
    Eu i-am spus din prima zi cand sa angajat la nepoata mea ! Iza vezi daca poti mai ajuta si tu Romanii ca stii tu cum e……sunt de ai nostri…..

    eu va salut pe toti cu respect !

    00
  13. N-am inteles si nu cred ca voi intelege vreodata ura asta a bloggerilor mici fata de cei mari.
    Da, toti cei mici vor sa fie zoso, arhi etc, dar uita esentialul: nu toti putem scrie ca voi.
    Unii dintre noi, cei mici, nici macar nu vor sa invete de la voi, asa ca vor continua sa critice.

    00
  14. Băi tataie nu sunt mare pentru că-s mic …îţi dau click pentru că am nevoie şi-mi place cum scrii,nu că eşti tu mare …aşa că o să-mi întorci clickul ,nu? :-))) ,zise mititelul ,critic din un anumit punct de vedere.

    00
  15. Beah.. sunt scarbit de chestia asta
    Daca stiam ca iar ajungi sa faci pe desteptul dupa un articol care te-a intrigat gasit la cazutdepeluna.., articol ce a fost inspirat in mare parte si de postul meu (as pune link aici..dar lasa), imi bagam un bat in cur si nu mai scriam nimic
    De raluca sunt scarbit – pupincurism la greu.. Chiar daca e o valoare si scrie fata de mine de 10 ori mai bine

    00
  16. pe bobby :) felicitari…
    cum ziceam:
    clona de digg puteam sa fac si eu :P doar ca n-ar fi auzit nimeni de el…
    asa cum puteam sa fac si okidoki; la fel puteam sa fac si ghelir si alte proiecte care au facut succese doar ca au fost impin$e.

    00
  17. „Imi place in schimb ca va imbarbatati spunandu-va in barba ca daca nu ati fi voi, aia mici, aia mari n-ar mai exista.”

    n-am zis asta :) dar multi dintre voi uitati de unde veniti ;) . Si sunteti foarte multi care nu aveti nimic de calitate, dar absolut nimic de calitate si sunteti cititi doar pentru ca stiti sa va promovati :).

    @nicky nu uram bloggeri mari si crede-ma multi dintre noi nu vrem sa fim ca ei :) . Ei ne urasc pe noi astia mici … pentru ca mai dam si noi din cand in cand din gura, pentru ca se simt loviti …in orgoliu :). Ce uram noi sunt minciunile lor :)
    Unii dintre noi cei mici nu au de ce sa invete de la cei mari … cel mai bine e sa inveti de la tine insuti singurel ;).

    00
    • @Mihai: chiar si diaconescu are ceva de promovat. hai sa admitem si ca unii se promoveaza intre ei pentru ca scriu misto. ca altfel, s-ar numi link exchange.

  18. Cine-i Arhi??

    00
  19. Noi suntem români.

    00
  20. NOU
    #24

    Si eu la inceput il uram pe Zoso! Aveam impresia ca e un arogant, inganfat si un mare spamer! Dar nu e asa frate:|, m-am inselat… E unul dintre cei mai destepti bloggeri si chiar le are, nu vorbeste despre ceva, despre care nu are habar! Bravo Zoso!

    00
  21. ai dreptate zoso !

    00
  22. @Laura Driha – vezi tu, asta e problema in blogosfera romaneasca. Cei care isi fac abia acum blog stau si se plang ca nu sunt ajutati sa ajunga sus sau ca bloggerii mari sunt grupati ca mafia. Singuri isi pun bariere.

    Exista o gramada de bloguri mari care au slabiciuni, exista o multime de articole care asteapta sa fie scrise, numai ca asta presupune munca, iar romanul e obisnuit sa se dea lovit inainte de a pune osul la treaba.

    Nu exista bloggeri mari si bloggeri mici, nu in sensul afirmat de bloggerii care apar acum. Exista bloggeri care stiu sa isi faca treaba, fac networking, scriu articole bune, se zbat pentru a reusi… si bloggeri care sunt prea preocupati de ce fac ceilalti pentru a mai face si ei ceva.

    00
  23. zoso, aşadar, matale eşti mâna de fier de care avea nevoie ftw.ro….Lol

    00
  24. eu am ramas suprins sa fiu ajutat atunci cand am cerut ajutorul bloggerilor fruntasi. dar asa cum printre bloggerii care de abia incep exista uscaciuni asa sunt si printre voi astia care au notorietate.
    eu nu sunt deacord cu 80% din subiectele pe care le scrii aici. dar nu vin sa injur. doar intru…sa citesc parerea. la fel se intampla si cu alte bloguri.

    00
  25. „Imi place in schimb ca va imbarbatati spunandu-va in barba ca daca nu ati fi voi, aia mici, aia mari n-ar mai exista. Da, la clasa a doua gandeam si eu asa. Dupa ce am trecut intr-a patra mi-am dat seama ca eu ii citeam pe aia buni si mari pentru ca aveau ceva de oferit, nu pentru ca erau mari. Maretia lor vine din munca, din inspiratie, din experienta, nu din…maretie”

    Nu contesta nimeni inspiratia si experienta, ideea era ca trebuie sa si aiba cine sa citeasca ce scrieti voi. Aia mici si multi citesc + disemineaza ideile celor mari si putini confirmandu-le statutul si autoritatea. Ca la Beyonce, nu? Daca fraierii nesemnificativi care dau banii pe bilete si cd-uri n-ar mai face-o, ea tot ar canta exceptional de bine, dar la ea in baie. Same thing.

    00
  26. @Zoso…raluxa tocmai si-a atins scopul ;)…i-ai pus link. Subtil si frumos

    00
  27. @Laura Driha – n-ai inteles nimic. n-ai citit ce-a scris, ai citit ce-ai vrut tu. sunt ENORM de multi care-l citesc pe zoso doar ca sa-si arunce un comment acolo, cu link catre blogul lui. FOARTE putini citesc ce scrie zoso si incearca sa invete ceva.

    Sunt bloggeri care-l pupa-n cur si bloggeri care-l injura. Nu te-ai prins ca asta-l irita? In loc sa faca articole exclusiviste, nu incap de bietul om. Cum pla mea sa cresti cand tu te limitezi la barfa ieftina ? Si pe langa asta, in loc sa invete ceva de la zoso ei arunca cu noroi.

    @parampam – este ca-i misto ?

    00
  28. faza cu bloggerii mici si mari cred ca e relevanta cand vine vorba de castig. sunt multi care au blog pe platforma gratis si se plang ca nu`s bagati in seama. pentru ce? scoateti vreun ban, aveti vreun avantaj daca aveti 500 sau 5000 pe zi in afara de e-peen?

    00
  29. Chestia cu hypermarket-ul e mai mult decat corecta .. desi ma enerveaza, la cumparaturi tot acolo ma duc … Si cam asta e valabil si cu blogul tau. Din post, sa inteleg ca unii bloggeri mai mici s-au suparat pe tine ca nu-i ajuti sa faca trafic? De ce vor sa aiba trafic? Pentru bani? … atunci de ce nu cer bani direct? O mica cheta pentru o pomana cred ca se poate aranja … dar sa recunoasca macar ca sunt pomanagii.

    00
  30. @cristina ia cauta mai bine, cred ca e al patrulea sau al cincilea link de la zoso. gandeste-te un pic ce am facut pentru celelalte. hai ca ai destula imaginatie!! si apropo, faptul ca nu ti-ai scos linkul de la comentariu imi spune ca ai fi si tu dispusa…

    00
  31. Logic .. cu toti avem ceva de promovat :) dar unii promoveaza pe interes propriu alti .. o fac pentru ca le place ce scrie celalalt :)

    00
  32. relativ off topic: cum naiba se poate cineva inregistra pe un site care nu-si afiseaza conditiile de utilizare? maine, in spatiul ala care acum spune cum ca sunt la inceput si in constructie, poate sa scrie ca toate adresele de e-mail colectate pot fi vandute oricui.

    stiu ca nu se va face asta, dar increderea oamenilor in proiecte care nu spun nimic despre ele si despre ce fac cu datele tale mi se pare curios de stranie.

    00
  33. zoso…daca iti raspund si eu pe masura ironiilor tale…in mod sigur nu o sa aprobi comentariul (avantajul cand joci pe teren propriu). Asa ca iti spun doar ca:

    – nu sunt telespectator OTV…era doar o comparatie pentru o mai usoara intelegere a ideii
    – nu am spus nicaieri ca cititorii tai sunt analfabeti…ma refeream doar la acei wannabe care vor si ei sa faca parte din gasca voastra selecta a „marilor”.
    – nu mai am timp sa imi citesc nici mie carti…cu atat mai putin as avea sa iti citesc tie…dar mai ascult audiobook-uri (ceea ce iti recomand si tie pentru a-ti mai largi putin orizontul de cunoastere dincolo de www)
    – da, uneori pot parea infatuat in comparatie cu mediocritatea inconjuratoare

    00
  34. La fel ca si Marius si eu intru aici tot ca fapt divers, nu pentru ca as fi vreun mare fan. De faptul ca va dati rotunzi cam des nici nu mai e cazul sa vorbesc. Ce-i drept tu ar mai trebui sa pui niste slanina pe tine. De scris, scrieti niste articole asa si asa, nu sunteti idolii Romaniei. Pana si tu ai recunoscut in cele din urma ca nu te poti compara cu vedetele TV. Daca nu era o asemenea vedeta eu nici nu cred ca ajungeam sa intru pe blog-ul asta.

    00
  35. ca sa zic asa…suntem descultiieuropei. :)

    00
  36. Hai sa fim seriosi ! Cine are un blog de dragul de a avea blog, de dragul de a scrie pentru el si pentru apropiatii lui, fara a avea ca obiectiv captarea unei audiente cat mai mari, poate ramane acolo unde este si nu trebuie blamat. Nu toti vor sa ajunga unde e Arhi&Co. Unii,poate, nici nu au auzit de ei.

    Exista un dar. Un „dar” pe care toti bloggerii consacrati il tot striga in gura mare fara ca restul sa inteleaga ceva. Multi vor trafic, vor bannere si bani din blog. Toti pleaca la drum cu intrebarea : ” cum face uratul ala bani ba, ca si asa scrie niste cacaturi demne de toata mila ? „. Ei bine, uratul ala a muncit pe branci atunci cand tu inca descopereai tastatura. Si-a dedicat mare parte din timp pentru a creea continut. A mers pe o nisa, si-a creeat o audienta fidela.

    Da, munca este cuvantul. Degeaba il injuram pe zoso sau arhi&Co crezand ca asta ne va creste traficul pe blog. Am trecut de mult timp de acele vremuri.Pacat ca nimeni nu vrea sa inteleaga.

    00
  37. Cineva spunea că nu există publicitate negativă, doar publicitate.Asta face Zoso aici, si trebuie să recunosc a fost foarte inteligent la faza asta, trebuie să ai gura mare ca sa te faci auzit, trebuie să superi pe cineva ca să te placă alţii.Cât despre faza cu bloggeri mici, daca te crezi mic, esti mic.Bine, la noi bloggeri mici au gura mare, cei mari îşi vad de treabă şi fac bani şi trafic de pe urma la astia mici si nemultumiti.”Ce trebuia, dragi bloggeri mici, sa intelegeti toti si nici unul n-a facut-o”, Zoso, eu cred ca cei care au inteles treaba asta, nu mai sunt bloggeri mici…

    00
  38. D’aia sunteţi bloggeri mici. Pt. că staţi să comentaţi la posturi despre nimic. Când se va întâmpla invers, înseamnă că aţi ajuns mari.
    Până atunci, scrieţi şi aveţi grijă să afle poporul că voi scrieţi…

    Altfel, da, comentaţi pe bloguri pe care le consideraţi relevante, pt că în felul acesta speraţi că şi comentariul vostru devine relevant.

    00
  39. @zoso: apropo, azi vad ca ati facut echipa buna :-) Amandoi ati vorbit de micii bloggeri.

    00
  40. @raluxa, da, de-aia nu mi-am scos linkul, este extrem de importanat pentru mine sa am trafic, la cate reclame am pe blog ;).

    00
  41. @Zoso: exact :) pai atunci tot la ce incercasem sa scriu ai ajuns cu ideea

    00
  42. Bai, eu cred ca-i luati prea in serios… Stiu ca sunt „prosti da multi” :))

    De fapt, in categoria celor mici ma inscriu si eu (de fapt, in categoria celor foarte mici sau inexistenti)… insa eu sunt unul mic care intra la voi (tu, visurat, raluxa etc) si incearca sa invete ceva. Mi-am promis mie ca pot ajunge „citit” fara trucuri de genul „link exchange” sau spam sau care mai sunt caile…

    N-am nimic de castigat din asta… deci vreau sa joc corect :)
    Multi mi-au spus ca n-am sanse… mai vedem :)

    00
  43. @Cristi: eu cu zoso nu am nimic, si nu l-am injurat pana acum. dar cand incepe sa posteze injuraturi pe blog, incep, incet, incet sa nu-l mai vad ca un mare blogger cu articolele alea care erau pentru toti.
    @zoso: sfaturi nu sunt in masura sa-ti dau, dar cred ca sunt si alte modalitati de a le raspunde ‘desteptilor’ care se iau de tine, modalitati fara limbaj vulgar.

    00
  44. am obosit cu subtilitatile.

  45. Pana nu se vor schimba mentalitatile din „daca vecinul are, ii dau in cap si nu mai are” in „daca vecinul are, ma dau cu curul de pamant si muncesc sa am si eu”, nu se va intampla nimic bun in Romania.

    00
  46. citind comentariile de aici si DE AICI . mult profesionalism

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube