Ce mai vindem…

  • Casă la Băneasa, poziţie excelentă, aspect frumos. Şi e şi o ocazie deosebită, pentru că preţul a fost redus de la 395.000€ la 280.000€ în doar un an. O fi din cauza crizei?

  • Teren arabil la 25€/mp în zonă ultracentrală. Nu e ultracentrală azi, dar peste 20 de ani nu se ştie, aşa că ar fi bine să îl cumpăraţi acum. În 2-3 ani trageţi utilităţile, îl parcelaţi şi apoi îl vindeţi altor fraieri.

  • Vilă în construcţie la Costineşti (P+2, 300mp) la 200.000€. Familia care dă anuntul are doar un venit de 800 lei pe lună acum. Mă întreb înainte de criză ce salarii aveau de s-au apucat de construit ditai măgăoaia şi de ce l-au găsit pe Iisus tocmai acum…

Şi două articole pe tema asta: “totul redus, mai puţin pretul” şi “muncitorii pleacă”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Criza asta are si efecte bune.. Chiar ma gandeasc sa imi fac o casa in mijlocul campului(teren ieftin,materiale aproape gratis).. ULTRACENTRAL

    00
  2. NOU
    #2

    Lucrurile stau cam asa:
    1. vanzari mai putine = oferta mai mare pe segmentul inchirierii
    2. muncitori+studenti mai putini in marile orase=cerere mai mica pe piata chiriilor
    1+2=nivelul chirilor scade

    Daca nivelul chiriilor scade, vanzarile vor fi si mai jos pentru ca o mare parte dintre putinii clienti interesati de cumparare vor decide sa inchirieze => preturi mai mici pe piata imobiliara.

    00
  3. Zoso, o precizare… ca poate nu e clar: „Vilă în construcţie la Costineşti (P+2, 300mp)” e de fapt mai mare daca ne gandim ca doar *amprenta* este 300mp.

    00
  4. NOU
    #4

    Pentru Dumnezeu, au ajuns preturile astea sa ni se para normale.
    Vreau sa fie foarte clar: daca ai aproape 300 000 de euro iti faci o casa cu mult mai frumoasa, cu mai mult pamant, decat cele cumparate de gata de la astia. Si la 15 km de Buc, in sud. Si iti raman si bani de o masinuta, un passat cc acolo.

    00
  5. preturi scirboase de oameni nebuni…ma bucura criza asta..poate le mai scoate basinile din cap unora

    00
  6. eu propun: casa din chirpici. Ai o palma de teren si gata, ala iti da toate materiile pt noul camin. sa ne intoarcem la origini!
    Ia-te uita
    :))

    00
  7. @Virgil: se pot face case din chirpici, cat de mari si de frumoase vrei. Dar daca vrei sa si arate bine ajung sa coste destul de mult. Trust me. Ai mei au luat acum vreo 6 ani o astfel de casa, de vreo 150 mp. Peretii sunt peste tot strambi, se scorojesc, e ca fundu. Si casa e relativ noua, are vreo 10 ani, nu e de pe vremea lu’ bunica. Finisajele in cazul unei astfel de case sunt teribil de costisitoare. Singura solutie pentru a face casa sa arate normal = pereti dublati la interior cu rigips + tencuire la exterior. Vara intr-adevar e racoroasa (eu nu pot sta fara sosete in casa aia :)) ). Iarna nu inteleg ce inteleg dobitocii prin incalzire minima. Dar cu incalzire 0 te ia dracu’.

    00
  8. Prost nu e cine cere, prost e cine da. Sau prost e cine a dat si acum cere. Deci in acest caz, prost e si cine da si cine cere. Practic aceleasi persoane.

    00
  9. 200.000E pt cacatul ala de „vila” ?

    00
  10. vrabia malai viseaza. oare ala care vindea teren langa cimitir si-a gasit investitori? :))

    00
  11. eu ma minunez cand va vad atat de ingusti… sincer, asta e piata.
    va asteptati sa se vanda terenul cu 1e/mp sau chiar mai putin?
    nici macar nu stiti unde se afla terenul respectiv.
    nici macar nu ati vazut casa aia si ati si sarit de cur in sus.

    va intreb si eu… ce dracu mai spuneti de cashcaravetele alea de apartamente cu 2-3 camere pozitionare ULTRACENTRAL in rahova, ferentari si alte petarde d-astea, la doar 60-70.000E???

    pe bune, vindeti voi sub pretul pietei daca sunteti atat normali sau asteptati 1milion de ani sa va cumparati teren la 1e/mp si casa la 5e/mp construit.
    sau stati in blocurile comuniste inca 20 de generatii…

    pe bune, sunteti indoctrinati rau de tot.

    00
  12. Salut Zoso,o stii pe Alice de la Pro TV?,cum sa nu o stii :)),ei bine,m-ai crede daca ti-as zice ca ea e fake :D ,uite,ca sa explic mai bine fenomenul am facut un clip

    00
  13. Nu-i nimic, sa mai scada preturile! Aia de la Costinesti oricum aveau 800 pe luna, pentru ca in sezon fac 8000 pe luna.

    00
  14. @nenea tu ce ai de vanzare?

    00
  15. nenea cred ca vinde teren ultracentral in bolintin. are dotari sanitare (buda in fundul curtii), are gaz (borcane de fasole in beci) si lumina (daca rasare soarele). si e frustrat ca nu cumpara nimeni. La munca ma, nu la cersit preturi nesimtite! hai, ca se cauta maturatori

    00
  16. @Micul Han – stai linistit ca nu vand nimic si nici nu cersec… zice unu’ ceva si toti vor sa-l su*@. e clar, traiesti in frustrare. jos, nota 2. spor la citit can-can si libertatea.

    o sa se vanda si o sa se cumpere in continuare. la pretul dictat de piata. indiferent care o sa fie pretul REAL. mai interesati-va si apoi cotcodaciti pe aici.

    00
  17. Corbule, da esti cam prost rau observ…

    00
  18. Nu chiar,daca pui la socoteala cei care stau pe net destul de mult,aici ma refer la bloggeri,da,stiu cam toti,dar lumea care se uita la PROtv si pe site-ul ei nu prea stie,fac pariu ca 80% din oamenii care se uita la Alice nu stiu ca e doar o chestie regizata :)

    00
  19. Zoso,te invit pe https://www.protv.ro/ si uite-te la commenturiile clipurilor ei,ai sa vezi ca multi (toti defapt :)) ) dau comment si se implica in poveste,asta ce inseamna ?

    00
  20. Corbu> inseamna doua chestii: fie ca-s commenturi date de cine trebuie, fie ca sunt destui idioti in romania. ambele variante sunt la fel de posibile

    00
  21. @Corbu: Inseamna ca te plictisesti rau si ca te iei prea in serios.

    00
  22. referitor la al treilea anunt. multi care au construit case mari lucrau in strainatate si cum si acolo lucrurile au inceput sa mearga prost, au fost nevoiti sa se intoarca in tara, unde nu mai au salar pentru a plati intretinerea la ditamai casa

    00
  23. corbu, problema se pune daca mai e cineva curios de alice. cele 15 minute ale ei au expirat in urma cu cateva luni.

    00
  24. :)) @:zoso: e fain ca traiesti numai in blogosfera
    @Maddy: ok,si atunci de ce se mai difuzeaza
    ORICUM,ce am vrut eu sa spun a fost simplu si zoso m-a aprobat (intr0un fel sau altu’) asa ca nu are rost sa ne certam pe chestia „Alice nu mai intereseaza”,da,probabil in Blogosfera,dar pe multi inca ii prosteste,si aia am vrut eu sa arat :) ca e o abureala. Va multumesc,la revedere.

    00
    • @Corbu: amice, esti dobitoc. inceteaza. am inteles, ai 12 ani si crezi ca ai descoperit oul lui colombo. gata, calmeaza-te, mergi la teme, lasa-i pe aia care se pot incheia singuri la siret sa isi vada de ale lor.

  25. lasa-l ma, ii face promovare lu’ asta mica…na, ca i-am uitat iar numele. who cares anyway?

    00
  26. ” afaceri ” de tip Romanesc…..cumperi daca ai bani…stai cateva luni si vinzi la fraieri…..

    00
  27. Interesanta abordare! Vindem imobiliare pe forum.computergames.ro!
    De ce nu incercati si pe clopotel.ro?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.