stop bitchin!

Madonna e un artist de doi lei.

Pornind de la premisa asta, n-ar trebui să ne surprindă că are impresia că are păreri care contează, pentru că aşa ajungi relevant, pozând în pi*da goală şi mimând acte sexuale pe scenă. Să nu uităm că tâmpiţelul ăla cu ochelari transparenţi voia un premiu Nobel. Şi care tâmpitel o să vină în România şi o să ne încânte cu băşinile lui elitiste, despre cum să facem lumea mai bună şi despre cum să ne căcăm cu măsură. Pentru că ei au păreri. Nu locuiesc aici, dar au păreri. Vino la noi, Bono, şi spune-ne tu cum ar trebui să fim, o, tu, cel a cărui carieră s-a sfârşit în 1991!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

70 comentarii

  1. salut
    este atat de usor sa ai pareri pozitive despre orice atunci cand stai culeanu la 10000000000 km distanta de problema.

    uite, si eu cred ca in privinta relatiilor tensionate dintre etnia hutu si etnia tutsi din … yo, cum se numea tara aia… hai, ba, ca a fost si un film, CPM!

    ma intelegi. Bono sa cante. atat

    00
  2. @ Je, Rwanda.

    Bono, o sa tina prelegeri. Daca face ceva donatii degeaba, se vor fura. Va deschide ochii cuiva? Nu cred.

    00
  3. U2 nu suna rau ! Cinta bine !
    Bono s-a bagat in Greenpeace , miscarea Antiapartheid , concertele organizate de Bob Geldorf si alte chestii d’astea pt. ca DADEAU BINE PE ECRAN , IN PRESA , au ajutat trupa cu reclama.
    Daca freci un instrument , microfon , repeti 8-10 ore pe zi , compui – N-AI CUM SA STII SI MECANICA CUANTICA , SAU ALTCEVA.
    Asa ca sa nu ne asteptam la muzicieni genii in fizica sau alte domenii.
    PS. avind in vedere ca decedatul nr. 1 MJ , a inceput cu turneele de cind era mic negru cu par cret – sint convins ca a saltat o gramada de ore de matematica – si sint sigur ca nu stia nici macar cit e 8×7 .
    De aia l-au furat toti ,ca nu sta sa-si socoteasca banii.

    00
  4. O duc atat de bine incat nu au altceva de facut decat sa dea cu parerea si sa pozeze in mari oameni ai planetei.

    00
  5. @ zoso: you stop bitching! de ce trebuie sa aruncam cu noroi si in bono, acum? ca nu-ti place tie?

    00
  6. Cariera lui Bono s-a sfarsit in 1991? Mr Zoso, U2 nu e un izotop al uraniului, cum probabil crezi, ci o trupa rock si inca una beton. Pacat ca nu ti-ai facut timp sa o asculti si vorbesti, ca mai mereu, din auzite si cu parerile preconcepute care n-ar tb sa caracterizeze un om inteligent asa cum ma incapatanez sa cred ca esti. Ai ascultat, de curiozitate, Vertigo, a trupei „raposate” pentru tine in 91? Ai un mare talent de a debita prostii ca sa incurajezi lumea sa te injure si sa-ti faca trafic, gotcha?

    00
    • lolita, mie imi plac pizdutele care nu vor in ruptul capului sa accepte ca sunt proaste. ii spui de 10 ori si ea nu vrea sa inteleaga, crezand ca vrei sa o futi.

      cam asa e si cu „n-ai ascultat u2”. ce ne facem daca am ascultat? ce ne facem daca am ascultat de 10 ori mai multa muzica decat tine? iti vei schimba parerea? nu. o sa continui sa fii prostuta si sa iti dai cu parerea aiurea despre ce stiu altii si ce nu. idolul tau, labarul cu ochelari, promoveaza toleranta. de ce nu poti tolera parerea altora ca u2 e o tupa terminata? si ca gogonel s-a bagat in tot felul de organizatii pentru a ramane in atentia poporului cu trupa lui proasta in loc sa accepte ca a lui cariera muzicala a luat sfarsit.

  7. In fata acestui argument zdrobitor, ma inclin. I really love this shit called Bono!

    00
  8. Bono sucks.
    E prea gay, prinde bine la puicutze.
    Da de ce eu ias aprecia lui munca?Nu isi ia bani pe concertele alea? Ar trebui sa il vorbesc si de bine?
    Ma cac pe bono, madona si maical giacson.

    00
  9. ia zi-ne tu mai Zoso mai bine ce trebuie sa ascultam si ce trebuie sa ne placa, sa fim si noi cool si lideri de opinie (transanta) asa ca tine. verdictele astea de doi bani put a coplexe de la o posta. A se nota ca am spus put de la o posta, nu ca Zoso e un complexat ca asa m-am trezit eu dimineata cu ideea asta, drept pentru care ea devine universal valabila.

    00
  10. Cu Madona ai dreptate, n-are voce si e de cacat. Dar stie sa se vanda (sa-si arate pi*da). Da, tuturor le place :-)
    Dar cu U2 macar canta bine, sau cel putin mie imi place cum canta. Ce face Bono in afara de muzica e treaba lui. Probabil ca nu se compara cu Pink Floyd, Queen sau Dire Straits dar ce-a facut pana in 1991 e OK.

    00
  11. U2 au strans acum cateva zile 90.000 de spectatori pe Wembley….Madonna, in ciuda unui spectacol sub asteptari a strans vreo 60.000….oare sa-i consideram „expirati”? Oare toti astia sunt prosti, numai noi destepti, doar pentru ca ne place altceva? Faptul ca-ti transmit mesajele lor „elitiste” (ca sa te citez) nu te obliga sa le urmezi.

    00
    • nick, si gutza strange 100.000 oameni pe un stadion daca vrea. aia e masura valorii? si eu am cel mai mare trafic dintre bloggeri, asta inseamna ca sunt cel mai destept?

  12. tot concertul a fost un gunoi de la inceput, pentru ca organizatorii de la noi sunt hoti si nu stiu sa ORGANIZEZE bine concertele. de la miile de eur primiti de laura coroianu (emagic) de catre radisson sas pentru a o „plasa” in hotelul lui, la organizarea excecrabila a concertului, la programul jenant de prost cu lectiile de moralitate aferente…

    00
  13. wow! in sfarsit e cineva care e cu mine in ceea ce priveste madonna… eu vad in ea doar o femeie batrana dansand in chiloti si sarutandu-se cu blonde… oricum.. poate cred asta si pt ca ascult Rock de calitate… ! m/
    DA BTW! MADONNA biathhchhhh

    00
  14. si mie imi plac… pentru mine, u2 sunt printre aia care fac muzica adevarata, nu cacaturi comerciale… ma rog! cat timp nu ascultam manele, sanatosi sa fim :)

    00
  15. Hopaaa, Zoso, te-ai legat de Bono…nu te vad bine! Se va umple blogul de commenturi ale „adevaratilor vecini ai fostilor fani ai actualilor monstri sacri, U2″… :-))))))))
    Ironii ieftine, misto-uri mioritice, aere de cunoscatori, o sa ai parte de toate. :-D

    Come on, U2 fetishists, shoot! :-)))))

    P.S. Sunteti boring, toti lingaii lui Bono. Serios.

    00
  16. asa e! Bono sucks! Finally..cineva a zis-o! :)

    00
  17. ma cac pe madona si ochelaristu’ bono, eu nu am ce sa mananc maine si stau sa le ascult lor muzica de 2 lei?

    doar niste etichete imi vin in minte cand aud de ei: the axe effect aka spiritul de turma (pentru pizdutele care cred ca zoso vrea sa le futa, nu ca ar putea..), manelism, megalomanie, prostie. WTF?!? BA VOI SUNTETI PROSTI?

    00
  18. [puteti asculta Pink Floyd, de exemplu :)]

    00
  19. bai mie unul inca imi plac, terminati asa cum sunt ei :) asta ma face batran sau complexat? :))

    00
  20. ba zoso tu ai vazut prea mult South Park. Ce-mi place la tine ca stii sa speculezi prostia astora, acu o sa intre mii de pizdute revoltate ca l-ai jignit pe Biggest Crap

    00
  21. Mai zoso mai tu devii un Andrei Gheorge al web-ului. In loc de
    „Comentezi?” ai putea sa scrii „esti in aer?”. Si acum o sa spui ca sunt prost sau n-o sa-mi accepti comentariul…
    PS: nu dau doi lei pe Bono

    00
  22. Eu chiar nu-i inteleg pe bogatii si imbuibatii lumii de ce draq` nu stau in banca lor si ne mai streseaza cu elucubratiile lor fanteziste. Probabil ca nu le e de-ajuns ca au tot ce vor, isi mai doresc sa si rada si sa-si bata joc de cei mai putin avuti.

    00
  23. Cariera lui Bono este cea de entertainer. Adica el si inca trei baeti canta ceva si lumea plateste sa il asculte live sau pe cd.
    In momentul in care tu spui ca ai un concert si te trezesti cu 1000 de oameni pe stadion poti spune ca da, cariera ta de entertainer e terminata.
    Totusi, daca 1.750.000 de oameni vin sa vada ce faci tu acolo pe stadion (in primele 24 de show-uri la 360 Tour) si mai platesc si $190.000.000 pentru asta, cred ca nu e chiar atat de terminata.
    Nu discutam de ce faci tu pe scena (canti, dai la buci, faci duble pe picior, whatever) chestia e ca ai convins 1.750.000 de oameni sa dea banul si sa-si sacrifice 3-8 ore din timpul lor ca se te vada. (alti 2-3 milioane vor face la fel)
    Calitatea cantarii si a show-ului e o chestie subiectiva si nu intra in discutie. Din punct de vedere cariera – numerele sunt cele care conteaza. (ca si in cariera de bloger de altfel)

    Ca marii artisti sunt ipocriti si o dau pe corectitudine politica doar pentru ca e culeanu sa te arati preocupat de unele probleme ale bizonilor si face bine la vanzari, asta e adevarat.
    Ca Bono nu mai e la fel de bun ca in ’90 – si asta e adevarat. Dar e irelevant pentru cariera lui.

    00
  24. Da, bai, asa e, cariera lu madonna s-a incheiat demult si are o voce de cacat. Si uite ca cu toata cariera incheiata si cu vocea ei vinde muzica la greu si face turnee de zeci de milioane de invarte banii cu lopata.

    Dar voi care sunteti artisti desavarsiti si aveti voci de exceptie de ce nu faceti la fel? Ca nu pare deloc greu cand perorati ca curva asta batrana e proasta si nu stie sa cante.

    Lider de opinie, my ass…

    00
  25. Adevarul e ca de la Achtung Baby incoace Bono & co. nu mai au coaie, da’ au pareri (despre orice, numai sa scrie la gazeta).

    00
  26. @kuktoos : aberezi cu gratie.

    00
  27. @Razvan: si mie imi place mare parte din muzica lor. Dar disociez. Faptul ca Bono canta/compune bine, e una. Faptul ca e si un insinuat pe langa toate cauzele nobile, un marketer abil si-un grandoman ipocrit, e alta.

    00
  28. ok, rog groupies sa nu planga.

    00
  29. Am fost la concertul U2 de pe Wembley – si a fost super tare. Inainte credeam si eu ca sunt oarecum terminati, dar dupa ce vezi un show live … they’re still going strong.

    A, si inca ceva: sa ma scuteasca Bitman de impresiile lui – ‘am plecat de la Madonna dupa 30 de minute, mie nu imi place ‘ – pentru ca o reclama la Holograf ar putea fi ‘Holograf – No balls since 1995’.

    00
  30. Se pare ca e trendy sa se ia lumea de Bono. Ca o face pentru imagine sau nu, macar misca ceva in plan caritabil. Altii nu fac nimic. Cat despre cariera lui, nu mi se pare terminata, dar asta e opinia mea. Oricum, sa-l faci cacat mi se pare exagerat. Cred ca este peste tine si peste multi dintre noi din foarte multe puncte de vedere.
    Si nu, nu-s lingau Bono. Chiar mi-e indiferent.

    00
  31. Metallica, Coldplay, Red hot chilli peppers, Ac Dc , Pendulum etcccccccccc

    00
  32. NOU
    #41

    Primul meu instinct a fost sa ma zburlesc la post-ul tau. Apoi m-am gandit de doua ori si mi-am dat seama ca cei de la U2 si-o merita. A fost alegerea lor sa o ia mai pe „mainstream”, prin urmare si-au asumat si bunele si relele si si-mai-relele. Printre alea bune, they keep doing a good job si, contrar celor spuse de tine, le mai iese si cate-un bine, auxiliar tonelor de bani. Printre alea rele e faptul ca s-au ales cu diversi contestatari interesati (ei au fost oricum contestati inca din primii ani in Irlanda natala, indeosebi pentru aroganta lui Bono). Acesti noi contestatari isi cresc cota de piata criticandu-i, cum fac de exemplu, in blogosfera romaneasca, cei care se iau de zoso ca sa isi creasca traficul. La urma urmei si U2 s-a marketat folosindu-se de hot topics din zona responsabilitatii sociale, asadar s-au ales cu statutul de hot-topic, magnet pentru bune si rele. Deci, nici raul nu-i chiar asa de rau. Baiu-i cu alea si-mai-rele – mai ales cu recenta eterogenitate a „fanilor” U2. Ma scoate din sarite cand vad cate o printesa mai-printesa-decat-mine care crede ca The Joshua Tree e ceva brand de haine, da’ se de mare fana U2 si il adora pe Bono. Si iti mai cresc si tie traficul la blog si iti alimenteaza orgoliul cu commenturile lor… Of… printesele astea…

    00
  33. Domnule blogger, Gutza nu strange 100 de mii de oameni pe stadion! Daca ar strange macar jumatate din cifra asta, ar fi organizat deja concerte „grandioase” in toata tara. ABia daca umple o Sala a Palatului..asa ca vb prostii. De acord cu Cata…pana la urma sute de mii vin la concert.
    Citesc de curand blogul asta, si ma amuza parerile astea transante de individ care e foarte „tare” online, dar care in viata reala e egal cu zero.

    00
  34. NOU
    #43

    In „Inglourious Basterds”, lui Hitler ii este anuntata sosirea soldatului (private) Butz. Omul se rasteste: WHO AND WHAT IS A PRIVATE BUTZ?
    Hint: trebuie vazut filmul si inteles jocul cu cuvintele pentru a ne dumiri ca sub-mustata hitlerista tocmai a exprimat cea mai dispretuitoare si clocotitoare scarba de la Racine incoace, insulta suprema.
    Mai mult ca alta data, cu aceiasi clabuci de sila imi vine sa inlocuiesc BUTZ cu ZOSO. Sper sa nu inteleaga de ce, ca sa am satisfactia de a-l face, si eu pe el, prost.

    00
  35. zoso este rau si dezinformeaza. Si Zooropa a fost un album OK, deci cariera lui Bono s-a terminat in ’93. :D

    00
  36. sa vina bono … sa nu vina … neah … pai daca nu vine tom petty in deschiderea cui presteaza?!

    00
  37. Mi-ar place sa scrii despre mai mult formatii, cu liniute asa ca la scoala, bineinteles, acid. Mor dupa astia ce comenteaza!!!

    00
  38. @dorian: n-ai cum sa te cheme Dorian si sa vrei sa pari ironic.

    00
  39. Madonna booed in Bucharest for defending Gypsies

    00
  40. Trebuie sa iau partea lu’ zoso la faza asta. Bono e expirat, iar el si multi altii nu vor sa accepte. Nu e atat de important ca mie nu-mi place muzica lui de cacat, o vaicareala interminabila buna pentru inmormantari. Dar omu’ nu vrea sa accepte situatia si sa se retraga. De ce? Pentru ca e un dobitoc. A strans 90000 de oameni pe stadion? Si ce? Retarzii se atrag reciproc, asta s-a demonstrat. Sa faca bine Bono si sa faca ce a facut Michael Jackson. Stiti voi ce…

    00
  41. Interesant post. Nu postul ci evolutia comentariilor. Cei care isi spun parerea in mod pasnic si civilizat sunt ignorati – nu da nimeni doi bani pe parerea lor. Dialogul se desfasoara intre aia care se insulta intre ei. De ce sa raspund unuia care scrie moderat – ce plictisieala – cand doua posturi mai sus e unul cu care ma pot injura? Ca doar insultand pot da mai multa greutate parerii mele, nu-i asa? Si dupa aia ma uit in oglinda de la baie si-s mandru de maturitatea si inteligenta mea. Poate-mi fac si vreo doua poze pentru haifaiv, ca-s plin de adrenalina.

    00
  42. Eu as zice sa taci din gura si sa nu mai faci astfel de comentarii. Madonna, cu p..da goala mimand acte sexuale pe scena si tampitelul ala cu ochelari transparenti chiar au ceva de spus, sunt niste profesionisti si tu esti un nimeni care se crede mare smecher ca are si el un blog.

    00
  43. frate, si tu ai pareri… nu stiu daca ti s-a mai spus dar esti un fel de base, cum vine el frumos si se ia in gura cu bancile si le spune ca asa nu se mai poate (fara niciun efect desigur), cum vine el cu nesimtire in sedintele de guvern si incepe sa spuna ministrilor ce au de facut si cum ar trebui sa faca una si alta… mai ales androneasca. in insula mare a brailei se apuca sa ii invete cum sa faca agricultura. pana la urma e comic omu’. tu la fel… ne inveti ca suntetm dobitoci daca ne tinem pozele full size, de ce sunt tampiti unii si altii etc. pana la urma stii cum se spune…opinions are like buttholes. everyone has one, most of them stink, and no one wants to hear yours. :D

    00
  44. prea multa toleranta strica, dezbina si destrama. Adica persoane de acelasi sex facand sex, ciori fara frica doar pt ca-s ciori, africani colcaind de sida calatorind in toata lumea si puindu-se de 10 ori. Prostilor, ati fost indoctrinati de fragezi de dezbinatorii de popoare, pe mtv si protv. Daca sunteti asa de toleranti, va doresc tuturor o fata de 14 ani care sa va aduca acasa un Pardailan de 28 de ani si sa va spuna ca e gravida in luna a 6-a.

    00
  45. Dar tu, draga zoso, tu accepti ca altii au alte pareri?
    Accepti ca sunt altii care cred ca U2 nu ar trebui sa se retraga si ca Madonna face niste show-uri incredibile?
    Uite parerea mea despre tine este ca da, ai dreptate in multe chestii de le spui pe blog insa esti infatuat peste masura. Ai de multe ori atitudinea ca tu esti destept iar ceilalti sunt prosti. Cu siguranta nu este asa.
    Evident nu imi vei publica acest comment, dar uite ti le scriu asa sa te enervez:P

    00
    • parerea mea este, draga madalina, ca ai sanse mai mari in viata daca ai sanii mari. ca la mansarda nu prea esti mobilata.

  46. zozo, ma bucur mult ca esti tu destept, ma simt mult mai bine, mi-ai luminat ziua.
    sigur, toti sunt mai prosti pe langa tine. tu ai cele mai misto pareri, esti cel mai tare!
    zoso este cel mai destept.

    00
  47. cum sa i se termine cariera: uite ca scrii 3 randuri despre el si sar toti sa-l apere :D
    sa fim seriosi, bono si-o cam cere cateodata. si o zic eu, care ii ascult si am dat bani sa merg la concert.
    dar marea diferenta intre madonna-fas si bono e ca asta din urma canta intr-un concert live si – slava cerului – nu apare in chiloti facand playback. si asta din urma are el fixurile lui personale in ce priveste activismul, nu le adapteaza (prost) la fiecare tara. el stie una si buna: africa, burma etc. dar repet: asta canta, macar.
    si off topic: n-am sa inteleg niciodata de ce ai parte numai de lacrimi si durere si injurii cand iti spui parerea cu privire la bono. ce naiba, ma simt prost, credeam ca fanii u2 sunt mai dusi la scoala asa si au invatat si ei ca nu, bono is not god si nici n-ar trebui sa fie. can’t we all just get along? :D

    00
    • silvia, la fel e si cu rockerii? cum, metallica e de kkt? nu se poate, eu sunt rocker, tu esti prost! oameni mici, care nu vor sa accepte ca altii au alte pareri. la fel si luzerii care asculta vertigo sau alte manele si stramba din nas la the joshua tree sau unforgettable duets.

  48. It’s better to burn out than to fade away

    00
  49. asa e. ce ciudat s-au uitat metalistii la mine cand le-am zis ca am fost la u2 si ma duc si la amorphis. e amuzant, pana sa devina dureros. nu esti tru daca nu esti limitat la un gen de muzica, un gen de literatura, un gen de programe tv etc. se confunda specializarea cu intoleranta si asta e nasol. dar asta e alta discutie

    00
  50. Personal,nu sunt un fan inrait al Madonnei,dar mi-a placut mult concertul.E adevarat,nu poate fi comparat cu cel al lui MJ,dar a fost foarte ok!Deci eu nu cred ca ai dreptate 100%.Cat despre Bono……si U2…….nu sunt de acord cu tine,oamenii chiar au un show incredibil,si pe langa asta,chiar canta bine

    00
  51. Hop si eu, vroiam sa ma bag in scandal (da ma, ti-a iesit, dar banuiesc ca te asteptai la 100+ comments, avand in vedere subiectul si tonul), dar a explicat silvia mai bine decat mine. De, d-aia va am pe amandoi in blogroll… :)

    00
  52. in caz ca nu stiati, bono si-a mutat „afacera” din irlanda in olanda de dragul impozitarii de 5%, asa ramane cu mult mai multi bani(e milionar,miliardar ..dracu stie) este doar o imagine de doi lei care ar face orice pt publicitate si bani! ..loser!

    00
  53. El un miliardar cu imagine, and you, eus, you are…

    00
  54. fratilor ati uitat limba romana,ce tot atata engleza pe voi,credeti ca daca stiti trei proverbe si doua expresii in lb. engleza gata sunteti inteligenti,lasati-o mai moale.Apropo de madona,si in special de artisti,sincer eu cred ca lumea au uitat unde le e locul,adica ei sunt facuti sa ne distreze,si nu sa-si dea cu parerea la anumite lucruri,crezandu-se importanti fiinda fredoneaza 3 piese acolo,daca am nevoie de un sfat sau de o parere despre un lucru important nu vin sa-l cer unui artist,ci ma duc fratele meu la cineva inteligent,scolit si trecut prin viata fiindca am ce invata de la el.Astia sunt vazuti din pacate modele ale copiilor,pe cand adevaratele modele,adica acei oameni care ajuta intr-adevar societatea sa prospere,nu sunt bagati in seama.

    00
  55. Jos palaria! Asa-i!Imparatul e in curul gol, insa nimeni nu are curajul sa strige chestia asta!

    00
  56. Nu spun ca madona ar face mai mult de un leu jumate, dar rationamentul e gresit. In momentul in care formulezi o teorie de genul „Madonna e un artist de doi lei. ” evident ca tot ce urmeaza e adaptat sa fie conform cu teoria respectiva. Dpdv logic puteai sa prezinti intai faptele si apoi sa tragi concluzia „Madonna e un artist de doi lei. ” ;) Evident, cum prezinti tu e mai atragator pt cititori :)

    00
  57. Prietene,

    am sa fiu foarte direct si foarte scurt. Iti respect parerea pentru ca asa este normal, nu am sa incerc sa iti povestesc despre U2, despre albumele scoase dupa 1991, despre de ce ar merita Bono un Nobel sau de ce are Madonna atatia fani. Toate astea poti sa le gasesti pe wiki daca vrei si stii sa citesti. As vrea sa-ti spun un singur lucru: incearca sa ai grija, uneori tu chiar reusesti sa te caci pe tine rau de tot, peste masura si miroase foarte tare!

    00
  58. Ne-a facut femeia aceasta publicitate la tara, cum nimeni in lumea asta. Chiar si Perez Hilton a scris de ea. Eu zic ca e de bine.

    00
  59. Vai, Radu, dar chiar am vrea sa stim de ce merita Bono un premiu Nobel. Ultima data cand verificasem nu aveau categoria „Others/Douchebaggery”

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube