“n-am avut timp”

Hai să mai stabilim o regulă de bun simţ. De fapt două.

1. Nu scrie azi pe blog că n-ai avut timp să scrii mai mult pe blog pentru că ai fost ocupat dacă mâine vii şi îmi ceri bani. Logica elementară spune că dacă ai fost ocupat înseamnă că ai făcut bani. Pentru că n-ai fost ocupat cu voluntariatul. Cei care fac voluntariat au din ce trăi. Aşadar, întâi ne ocupăm cu făcutul banilor şi după aceea cu alte prostii. Pentru că trebuie să mănânci şi chestiile care nu aduc bani nu ţin de foame.

2. (asta a zis-o Buddha mai de mult, nu e nouă, dar trebuie repetată din când în când) Dacă eşti invitat la un eveniment în calitate de blogger, obligaţia ta implicită, dar nerostită, este să scrii despre acel eveniment. Nimeni nu te invită nicăieri şi îţi dă cazare şi mâncare pentru că eşti un simpatic. Nu. Dacă nu ai sânii mari şi blonzi şi nu te-a futut gazda, obligaţia ta este să scrii despre acel eveniment. Repede. Nu peste doua luna sau 2 ani.

blogging 101

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. prima nu prea am inteles-o, dar a 2a da.Si sunt deacord cu ea :D
    este de bun simt sa scrii despre acel eveniment :)
    cel putin cateva randuri, sa nu pari indiferent

    00
  2. Ai dreptate zoso. De fapt cred ca, ca si blogger, de fiecare data cand mergi la un eveniment, din proprie initiativa sau invitat, scrii un mic review, o parere despre acel eveniment.

    00
  3. 2 e de bun simt, insa in ceea ce priveste punctul 1 am cateva obiectii. multi tineri fac voluntariat inainte de a face bani, pentru a-si dobandi experienta si cunostinte care il vor ajuta sa faca bani in viitor, e o investitie pe termen lung . . .in plus, a fi ocupat nu inseamna doar a face bani sau a face voluntariat, poate ti s-a imbolnavit cainele, poate ai fost sa-ti ajuti bunica sa faca curatenie generala, poate ai stat pur si simplu si ai invatat pentru un examen, toate astea ocupa timp fara sa produca bani . . .

    00
  4. sa inteleg ca vii si tu maine?

    00
  5. @Allia: Grow up! Nimanui nu-i pasa de problemele tale personale, cand esti chemat la un eveniment esti chemat cu un scop, oamenii aia platesc pentru reclama. Zambetele pe care le vezi la astfel de evenimente sunt in majoritate false, de complezenta, ca tu ai ochii frumosi nu prea conteaza.

    00
  6. Si crezi ca si-a atins tinta postul asta? Daca nu are timp sa scrie pe blog s-ar putea sa nu aiba timp nici sa-l citeasca pe-al tau. Da-i un sms :P

    00
  7. Sunt curios obrazul cărui blogger îl bați…

    00
  8. @netics: unde?

  9. tare

    00
  10. NOU
    #13

    „Logica elementară spune că dacă ai fost ocupat înseamnă că ai făcut bani. Pentru că n-ai fost ocupat cu voluntariatul.” Perfect de acord :))

    00
  11. Bine.. daca nu esti cineva.. pctul 2 e adevarat

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube