Eugen Istodor părăseşte Academia Caţavencu

revin pe twitter fiind un ins interesat, fara scrupule: DIN SEPTEMBRIE DEVIN propriul angajat. Scriu pt. mine.

Scris acum două zile pe twitter. Istodor e unul dintre puţinii oameni din gaşca Caţavencu care şi-a văzut de treaba lui şi nu s-a băgat în troaca lăcomiei. Interviurile lui au fost mereu mişto, iar “Dicţionarul Ideilor Fixe” e un sumar cinic al ultimilor 20 de ani.

update: el zice ca nu. eu n-aş paria aşa tare pe asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Oricum Catavencu nu mai e nici umbra a ceea ce a fost acum cativa ani. Cand eram la liceu reuseam sa o citesc din scoarta-n scoarta, acum nu stiu daca mai am doua pagini pe care sa-mi faca placere sa le citesc.

    00
  2. Tocmai pentru ca nu s-a bagat in troaca lacomiei, ceilalti probabil au ocupat si locul lui acolo :)

    00
  3. Da, uite asta e o veste trista. Vorba ta, Eugen, si-asa Catavencu n-o duce deloc bine in ultima vreme. Daca le tot pleaca oamenii buni, noua ce ne mai ramine de citit? Uf, chiar nimic din ce e bun nu rezista in tara asta?

    00
  4. „ultimulor” ?

    00
  5. Ştim, noi fani lui! ne promite acţiune şi inedit atipic de lucru sâmbăta şi duminica. vom avea un şef de week-end rebel şi fabulospiritual.

    00
  6. „Dar nu ti-a fost scarba ani de zile sa votezi in Senat doar ce vroiau doi oameni – cei doi Sefi ai tai. Astazi ajunsi unul Mare Director si celalat Mare Manager.”

    – poate nu era rau sa citesti si restul textului, adica sa depasesti primul paragraf!

    00
  7. Multi au supt si ca atare ar trebui judecati cu aceeasi moneda. L-ai ambalat frumos pe Istodor dar se pare ca nu indeplineste calitatile unui idol. Si pentru mine a fost la fel de idol. La fel si Ivanciuc. Din pacate nu cred ca in cazurile astea se aplica povestea cu judecarea operei si nu a omului.

    00
  8. @CosminL- Nu s-o fi bagat, dar prin voturile sale din senatul Academiei (senat cu a carui suspendare a fost de acord in mod tacit), a aprobat, tot tacit, alungarea din caseta redactionala a „adevaratilor”, taticii a ceea ce reprezenta AC pentru noi, oamenii de rand:Tudor Octavian, Liviu Mihaiu, Ioan Grosan, Ducu Hancu, Patrick André de Hillerin, e.t.c., e.t.c. Si-o fi vazut de treaba lui, daca nu cumva, treaba batranilor din senat era si sa apere ce creasera cu munca grea- acum 10-15 ani, “stiu din Catavencu” era argumentul irefutabil intr-o discutie cu prietenii mei din Petrosani (sa nu scriu ca in Jalea Vaii nu luai de oriunde ziarul si ca de multe ori era retras de pe piata pentru dezvaluirile ce aveau legatura cu Valea & Cosma).
    Ca urmare a politicii post-Vantu, in ultimii ani, il luam din obisnuinta si citeam nici juma’te- bulele, pe Iaru, Agopian, Tetelu, Istodor, si cam atata….
    Cam tarzie plecare, parerea mea!

    00
  9. @tizule, am un deja-vu d’ala! :)

    00
  10. tizul si andrei: adevaratii isi pastrau actiunile. nu le vindeau si dupa aia urlau ca spiritul catavencian e mort. da, PENTRU CA V-ATI VANDUTI! de aia e mort. daca pastrati controlul, nu mai murea.

  11. @zoso- super-corect! Dai cu pumnu-n masa la tine-n casa, nu in casa ce-a fost pe vremuri a ta, chit c-ai construit-o cu greu, ca ie ce-a mai mijtoc chestie, bla-bla-bla
    @Mangus- io l-am avut di-nainte de a vedea ce se inplanta cu catavencii; in ’91 am trecut printr-o faza aproape identica, c-un zierulet studentesc unde faceam pe ziaristul, Blitz se interpreta si deranja prin Valea Jiului, care le-a fost cumparat colegilor ce-l infintasera si a fost desfintat intr-un stil asemanator… Cumparatorul nu era OK, informator secu, etc si toti stiam asta. Dar banul e ochiul dreacului!
    @KooKool- :-)) mult zgomot pentru nimic!

    00
  12. nu plec de la catzavencu. nu plec pur si simplu. sincer. voi pleca doar dat afara. altfel voi pleca ultimul de la catzavencu.
    pe twitter am spus strict ca ma „voi ambala” singur pt. a-mi vedea de obsesiile mele mici. asta-i tot. iubesc catzavencu, lupt pt. el, poate nu-s cel mai talentat, cu ideile cele mai stralucite, dar ramin la catzavencu.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube