Cum să nu foloseşti twitter

Din categoria “niste oameni vorbesc si eu stau pe margine si fac remarci fara sa particip la discutie” (in care il incadram pe Val Vladescu anul trecut, care la nu stiu ce conferinta statea in spatele meu si comenta la articole scris pe zoso.ro, fara sa stie nimeni cine e si de ce), azi il avem pe CosminL. Nu stiu cine e, dar de azi suntem prieteni pe twitter.

Cum să nu foloseşti twitter

Simpatici oameni, haideti sa va explic la ce foloseste sageata aia rosie. Pentru ca unii dau 20 de linkuri pe zi si spun 30 de chestii pe twitter, sageata aia ma ajuta pe mine sa stiu la ce te referi. Asa, stau, ma uit, ma intreb ce pana mea vrei, dupa care iti dau ignore si imi vad de ale mele.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Ce bine de mine ca nu ciripesc :)

    00
  2. NOU
    #2

    Ma lasi sa te bag si eu in anturajul meu de twitter cu japca? :)) Hai ca eu nu dau decat 4-5 linkuri pe zi si vreo 5, maxim 10 mesaje ;). Ce zici? :))
    In alta ordine de idei… probabil e foarte cul sa ai persoane cunoscute din online in listele de twitter, facebook etc. Ai cu ce sa te dai mare „la fratii tai da pa mess”.

    00
  3. twitter e inca in voga? la naiba.

    00
  4. Asta intra in catgoria … Anturaj cu japca :))

    00
  5. Poate nu s-a prins omu’ pana acum ce face butonul ala. :) Adevarul e ca in articolele despre utilizarea twitterului pe care le-am vazut eu pana acum se explica despre RT, despre browsere, despre tot felul de aplicatii, dar nu si despre butonul de „reply”, care ar trebui sa fie evident. Ei bine, nu-i. @Innocente eu imi amintesc ca mi-a luat ceva sa ma prind cum fac sa vad un singur tweet ( adica asa )

    00
  6. Bini că ijti tu dijtept, ca să zic aşa. Eu m-am prins după vreo două săptămâni ce-i cu semnul ăla… o fi şi omul începător!

    00
  7. lulz @ username.. in ’09 mai exista nickuri d’astea ? :O

    00
  8. Deci zoso se crede zeu – sursa (din trackbackul #4) –

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube