Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Simplu. Curat. Si foarte adevarat. vrei sa inveti? Mergi la orice alta universitate(aproape). N-ai chef/timp de invatat, dar ai bani? Spiru Haret. Apropos, ati vazut ce frumos s-a stins toata povestea? Unde intra PSD-ul se asterne linistea… ‘Jde milioane de absolventi…masteranzi… ca doar jobul iti cere doar hartia, cunostintele le prinzi din mers, la cursuri&shit. Imi iubesc tara!!! (mi-e sila, de fapt) :-(

    00
  2. frate vad cred sunt deacord da plm sunt altii care muncesc si muncesc frate intr-0 firma are cunostinnte mult mai multe ca unu care vine de pe bancile facultatii pt ca are experientza in spate nu zic ca spiru e o panarama dar macar e o panarama de facultate care macar le permite la multi sa aiba si un job si o facultate

    00
  3. „frate” invata limba romana si lasa spiru haret ….. mai citeste o carte ceva …vezi si tu cum se exprima aia … mancatias ….

    „frate” ptr ce ai nevoie de facultate daca tot nu te duci ??? Munceste si perfectioneazate si lasa cartea ptr altiiiiiii …..

    00
  4. De parca spiru haret e singura!!! come on! liniste in sala>…

    00
  5. Mama a urmat cursuri la distanta la Universitatea Spiru Haret , pentru a avea o anumita siguranta pe locul ei de munca(lucreaza in administratia publica) a urmat cursuri la distanta , cu plata timp de 3 ani.
    Crede`ma ca este o cheltuiala destul de mare , si nu este nici chiar atat de usor pe cat spun unii carcotasi..
    Nu este ca invatamantul la zi , dar nu este ca atunci cand dai spaga intelegi?
    M`am saturat de toti retarzii cu univer hi5`vistic care comenteaza subiectul asta fara a avea habar de cauza..
    Ideea este ca , daca ai nevoie de diploma mergi la Spiru Haret..iar unii chiar nu au posibilitatea sa obtina la momentul respectiv acea diploma decat prin Spiru Haret-Invatamant la Distanta

    00
  6. Sincer sa fiu, e stupid clip-ul…

    00
  7. Pentru ce-or fi trebuind diplome ? Chiar nu le e rusine celor care sustin avantajul de a avea servici, copii, nepoti, casa, masa etc. etc. etc. etc…..DAR, nu aveau (inca) o diploma ! Si ce fac cu diploma? Incearca si reusesc, bineinteles, caci suntem in Romania, sa obtina un post, cu ajutorul acelei diplome. Si ce fac acolo? ceea ce faceau si fara diploma, caci ei sunt aceeasi oameni, cu aceeasi pregatire ca si inainte de Spiru Haret. Unde duce asta? Raspunsul… e simplu, dar nu vreti sa il recunoasteti niciunul.

    Idem si pentru cei tineri. Pentru ce le trebuie o diploma? Pentru ca vor sa fie si ei studenti. Ii schimba cu ceva Spiru Haret? Nu, deoarece acolo nu este facultate, viata studenteasca etc. Vor sti ei vreodata ce inseamna viata de student? Nu, vor sustine doar ca…au invatat si ei, ca au dat examene etc. … si in mintea lor ceea ceea ce nu stiu, nu este important.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.