Băsesculă Udrea

Pentru că toată lumea a aflat azi (mai puţin eu) că m-am băgat la PDL şi că primesc mii de euro pe lună să fiu pentru partid (la fel de mulţi ca ăia pentru testele auto, se zice), hai să ne prefacem că dăm din casă.

Băsescu nu va mai candida. Pentru că ţara merge prost şi pentru că urmează încă doi ani de criză, nu are nici un sens pentru el să fie căpitan peste un vas care se scufundă. Aşa că o va lăsa pe tanti Udrea să candideze, asta dacă va trece testul comisiei. Udrea va pierde în faţa lui Oprescu, pe care bucureştenii îl vor vota numai ca să scape de el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. Deci daca „iese” Oprescu, jur ca plec din tara 4 good. Ar fi chiar prea de tot. Multi bucuresteni, dar…fuck it, nici chiar asa. :-(

    00
  2. Ba da’ esti glumet rau… de aia e base ca titirezu prin toata romania facandu-si campanie printre tzarani… tunde oi, se imbraca poplar, ii da cu tuica, veselie mare. …ca de criza. Stie ca aia cu un pic de creier l-ar scuipa in ochi daca le-ar mai promite ceva.
    bla.
    E usor de vazut de pe blog spre cine inclini.

    00
  3. Eu l-as pune pe Boc…Udrea e periculoasa.

    …si daca Oprescu se duce la presedentie nu vine Videanu la loc la Bucale ca dupa 1 an cu Oprescu ne e dor de Videanu :))

    00
  4. NOU
    #4

    O fi viata politica de la noi varza dar nici daca mistocarim asa nu o dam decat intr-o bascalioasa galagie cotidiana.
    Mai bine ne spuneai la modul cel mai serios ca nu ai de-a face cu PD-L-ul si pace, sau ca ai, nu conteaza, desi cred ca n-ai. Mersi!

    00
  5. Daca Basescu nu mai iese presedinte, il ia la cercetari DNA-ul. Sa nu uitam de dosarul Flota care abia il asteapta la audieri…si e cam neagra treaba pentru Basescu.

    00
  6. ‘tui mama ei de politica si de politicieni. la zid cu ei!

    00
  7. Lol, eu am zis ca Romania e „o nava care se scufunda”. It must be true.

    00
  8. Ba pardon, te-ai dat cu verzii :))

    00
  9. ce imaginatie bolnava ai :))
    cu Udrea sau Oprescu pe post de presedinte, ne putem apuca toti sa invatam bulgareste si sa ne caram la vecinii cu zacusca.

    00
  10. Deci vorba ilustrului chirurg: „Sa inteleaga marlanii… caaaa… aaa… nu le merge smecheria cu noi… aaa… iar Bucurestiul aaaa… va avea pasajul gata pana in aaa… 2009 semestrul al doilea… aaa… scarbelor!”. (SORINVS OPRESCVS FMMPLMXVII)

    00
  11. Mistocarim, bagam putin praf de stele (chirurgicale), ca deh … da-o dracu’ de tara, de „meleoane” de buget, de economie (de fapt asta s-a dus de mult), mult circ e mai bun ca tine de foame. Pacat ca din viteza, din convingere sau din naivititate mai pica unii de clovni si asta si pe gratis.

    Oprescu e puturos si spagar. Crin e inexistent. Geoana e un Basescu mult mai putin abil, Duda e o duda, dar pe cuvant ca merita oricare in locul lui Base, fie si pentru ideea ca nimeni nu e nemuritor si inexpugnabil.

    00
    • bre, mistocarim in incinta, crezi ca e frumo sa ti se spuna ca iei doua mii de euro pe luna si sa nu ii iei? stii cat de greu e sa dai de mancare la 3 copii si un arhi?

  12. NOU
    #14

    Te-am prins, te-ai vandut lui Basescu. Cu Oprescu va rog sa il folositi pe post de sampon in continuare.

    00
  13. Daca va candida Nutica vom avea presedinte din primul tur de scrutin (nu va fi ea castigatoarea)…

    00
  14. Nu exista o casa de pariuri pentru cine o sa fie presedinte? Eu sunt sigur ca o sa iasa presedinte Basescu fiindca a muncit facand bai de multime prin tara si deoarece nu are contracandidat puternic.

    00
  15. Doar doua mii de euro ? Pai numa’ Arhi mananca de banii astia. Stiam eu ca e buget de criza, dar macar acolo vreo 50.000 de euro si o reclama pe eurosport si cnn pentru zoso.ro si tot s-ar fi gasit printre sutele alea de mii investite cu intelepciune in publicitate. :D

    00
  16. stai tu linistit ca base va candida din nou si va fi o campanie cum nu am mai avut pana acum.motivele? 2 simple: 1. daca nu candideaza isi vor aduce aminte de el toti prietenii pe care ii keama de 4 ani pe la dna 2. daca va pierde alegerile …la fel

    00
  17. Ne-a iesit pe nas scandalul asta cu dat in judecata, ilegalitati si alte matrapazlacuri! Parca prea trag cu dintii PNL-PSD de Udrea…Mi-e ca tinta e un pic mai incolo, spre marinar!

    00
  18. nu cred ca udrea are vreo sansa, e mult prea nesimtita, plus ca romanii sunt misogini :))

    00
  19. Si care ar fi treaba ca te-ai ,,vandut,, PDL ? Mi se pare amuzant ca nu negi informatia, ci te adancesti in placinta precum stafida. Mai mult, o dai pe gargara si asta-ti scade din imagine. Fii rezonabil!

    00
  20. NOU
    #24

    Pai, stai un pic. Acuma daca s-a bagat Zoso in PDL, de ce nu candideaza el? Hai ca-l votam, sa mor io!

    00
  21. @Dorian
    Ce e draga, de ce nu-ti place de Oprescu? Daca era poll, mergea sa se stie cati sunt de o parte sau alta. Dar asa, sa spui ca nu si sa nu dai chiar nici un argument, oricat de firav.. nu e frumos.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube