barbatii (nu) sunt porci (guestpost)

De ce? D-aia…

Acest post este o tentativă de pamflet, scris la urgenţă, provocat şi nefinisat iar tu dragul meu, dacă citeşti aceste rânduri vreau să iţi fie clar că pentru mine tu eşti EXCEPŢIA!

Bărbaţii sunt porci. Pun punct după „porci” pentru că-i mai fain să pui concluzia înaintea argumentelor, iţi dă un aer sofisticat de atotştiutor.

Motivele-s multiple, mai mici, mai mari, mai slabe sau mai puternice, mai timide sau mai curajoase, în funcţie de fătucă şi câte argumente a putut strânge ea pe parcursul unei adolescenţe tumultoase de unic exponent feminin al unei clase de băieţi.

Primul? Simpla enumerare „mai mici, mai mari, mai slabe sau mai puternice, mai timide sau mai curajoase” v-a dus cu gândul la penisuri sau cel puţin v-a făcut să credeţi că m-am dus pe mine. Dar credeţi-mă, chiar vorbeam de motive. Să vă explic…

Bărbaţii sunt porci pentru că-şi doresc să fie aşa. Un simplu mass pe messenger sau RT pe Twitter cu celebra curiozitate „Ştiaţi că orgasmul la porci durează 30 de minute?” i-a făcut pe toţii să se simtă flataţi de acest apelativ. Masculii feroce au replicat cu siguranţă ceva de genul „Aşa e păpuşe! N-ai tu idee cât sunt de porc! Unele domniţe ar zice chiar că-s ditamai mistreţul…” şi pipiţa a plecat ofuscată că nu i-a ieşit jignirea şi scârbită că stimabilul n-a protestat. Ba chiar i-a lămurit mai bine informaţiile!

Sunt porci din obişnuinţă, din comoditate pentru că dispun de un simţ al umorului mai ciudat şi dau cele mai cretine explicaţii când ar putea să mintă mai cu stil şi mai cu experienţă (like girls do :-D). Când îl surprinzi holbându-se lasciv la prietena ta, încearcă să te consoleze explicând: ”dacă aş fi cunoscut-o înaintea ta, fii sigură că şi pe tine te-aş fi privit aşa”.

Sunt porci când se îngrijorează dacă rujul tău pătează (de parcă exact asta te aşteptai să-i treacă prin cap în momentul ala!!!) şi când exemplarul din dotare iţi reproşează că te-ai îngrăşat şi te trimite la sală, dar uită că şi din vina lui nu mai faceţi sport d-ala util arderii de calorii seara, dimineaţa şi de două ori între perioadele astea de timp.

Metamorfoza tânărului în porc începe când îşi dă seama că nu urăşte fetele, ba chiar le place (cam pe toate aşa!) – lucru care se petrece de timpuriu, undeva după clasa a IV-a, şi se termină pe la prima jumătate a liceului (în vara dintr-a X-a spre a XI-a) când i se plăteşte natur primul serviciu făcut unei domnişoare (numită generic „pitzipoancă”). Şi-apoi, până în zilele sale de practică într-ale „crăielitului pentru avansaţi” şi până îşi dă obştescul sfârşit, rămâne aşa. Porc.

Sunt porci deşi miros frumos, se îmbracă bine şi zâmbesc magnific, iar singura lor legătură cu legendarul noroi sunt biletele din primul rând la Girl’s Mud-Fight Show.

Toţi bărbaţii sunt porci. Numai că unii o ascund mai bine. Atât.

Laura Driha, a Pigs lover!

P.S. Vă rog să-mi scuzaţi numărul mic de cuvinte şi de argumente, sunt femeie, e criză şi fac economie! Plus că ştiţi deja tot ce n-am scris eu…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. NOU
    #1

    Draga Laura.

    Stim ca dupa cum arati lumea te-a etichetat de la apelativul de pitzipoanca in sus, genu ala de botic dulce care te transforma intr-o purcea ireversibila in timp ce erectiile porcilor descrisi de tine fac fericite si implinesc sexual alte femei.

    Ai opinii, si asta te-a avansat un pic pe scara inteligentei feminine, adica cam la 5% din cat ar putea un barbat beat sa se exprime inteligent.

    Esti genul de femeie decorativa emancipata, attention whore. Cand o sa dispara toate femeile de pe fatza pamantului si o sa ramai doar tu, o sa imi para rau de acest comentariu, dar pana atunci, exserseaza-ti si muschii mintzii, ca cei ai boticului sunt la maxim

    Hai pupa costica:*

    00
  2. *din obisnuinta si din comoditate erau taiate cu o linie pe mijloc :-P

    00
  3. Laura Driha, manca-ti-as buzitele tale.

    00
  4. Laura, fara scuze. E bine scris, eu unul m-am distrat!
    @zoso: imi place serialul de l-ai inceput, sper sa mai vina.
    Distractie!

    00
  5. Laura I’m your fan…ai descris perfect porcii….aaaa barbatii. Felicitarile mele, ai dovedit ca femeile pot scrie si scurt si concis.

    00
  6. ciudat , subiect de batalie crunta intre sexe si nimeni-nici-un argument pro sau contra ?
    babatii-s porci pentru ca femeile ii cresc asa ! ( mamicile lor ).

    00
  7. „Salbaticul se naste salbatic, pe cand omul civilizat isi mosteneste civilizatia.” – Francis Parkman

    00
  8. Foarte fain scris. Bravo!

    00
  9. Ceva mai ok decat ce a slobozit cealalta domnitza. Oricum…tot subtzire.

    00
  10. Textul a fost mai reuşit :) Însă dacă femeile iubesc nişte porci înseamnă că-s proaste. Dar nu-i nimic, vă iubim aşa proaste cum sunteţi voi.

    Rolul bărbatului de-a lungul istoriei: Principalul rol al bărbatului era să aducă halca de carne în timp ce grasa studia mitul peşterii.

    Timpul a trecut şi grasa, uitând că bărbatul aducea halca de carne, din dorinţa de a se emancipa: adică vroia şi ea să fută mai mult, să bea mai mult, să dea ordine mai multe (ca porcul), apărut cretinismul numit „feminism”.

    Azi, în timp ce feminismul e (ca şi prostituţia de alfel) în floare grasa îl numeşte pe bărbat porc. Păi fă, dacă ai dorit egalitate, poftim egalitate.Tu crezi că îi menajez pe restul bărbaţilor? Nu. Dacă tu eşti egală cu bărbaţii, de ce te-aş menaja pe tine încercând să nu fiu porc? Aşa suntem noi bărbaţii, porci între noi. V-a trebuit să fiţi egale, acum suntem porci cu voi. Punct.

    00
  11. Dude, eu nu intru pe zoso.ro ca sa citesc pe altcineva.

    00
  12. 1.Evrika, se poate ! :) bravo Laura. Mult mai bine decat antevorbitoarea ta :)
    2. Laura este iubita lui Pigbrother ? :P

    00
  13. Costica Tudor, daca as fi ultima femeie de pe pamant si tu ultimul barbat, cu siguranta as incepe sa privesc plantele cu alti ochi mai repede decat te-as lasa pe tine sa-ti manifesti masculinitatea nedorita de cele dinaintea mea, care au preferat sa moara decat sa le atingi tu ;)
    Asa ca nu te flata, gusturile mele nu se pot degrada pana la tine. e intr-adevart un deliciu sa vad ca mai sunt si baieti destepti lipsiti de simtul umorului, dar nah, cred ca e trist sa n-ai nici macar asa ceva.
    Ar tb sa te mai dezmortesti un pic, fetelor le plac baietii care stiu sa faca si sa inteleaga o gluma.

    00
  14. Costica Tudor, daca as fi ultima femeie de pe pamant si tu ultimul barbat, cu siguranta as incepe sa privesc plantele cu alti ochi mai repede decat te-as lasa pe tine sa-ti manifesti masculinitatea nedorita de cele dinaintea mea, care au preferat sa moara decat sa le atingi tu ;)
    Asa ca nu te flata, gusturile mele nu se pot degrada pana la tine. E intr-adevar un deliciu sa vad ca mai sunt si baieti destepti lipsiti de simtul umorului, dar nah, cred ca e trist sa n-ai nici macar asa ceva.
    Ar tb sa te mai dezmortesti un pic, fetelor le plac baietii care stiu sa faca si sa inteleaga o gluma.

    00
  15. Cât se mai continuă pe tema asta? Zece articole despre acelaşi căcat?

    00
  16. Nu am zis-o eu prima, dar „daca zic ca toti barbatii sunt porci, inseamna ca toate femeile sunt curve”.
    Mi-ar placea un articol ceva mai diferit de clasicele „barbatii-s porci,dar ii iubim asa” sau o revarsare a frustrarilor cu iz de esec sentimental (nu ma refer la acest articol,dar parca toate au acelasi tipar).

    00
  17. Nu exista barbati porci si femei… in toate felurile in care sunt numite pe aici. Exista oameni nemultumiti de ceea ce au langa ei si incapabili sa vrea sau sa obtina ceva mai bun. Cred ca sunt la fel de vinovati (ca sa nu zic varza) si emitentii, si destinatarii apelativelor. Iar barbatii catalogati drept porci sunt, dupa stiinta mea, cei needucati, lipsiti de scrupule si/sau prosti. Sa fim seriosi, exista si (muuulte) femei cu aceleasi trasaturi. Doar ca, pe cand barbatii au fost mai plastici in epitete, femeile se limiteaza la „esti un porc”. Alea care nu au suficienta minte sa intoarca spatele si sa incerce altceva.

    00
  18. @Laura Driha: Ce OCHI mari ai! Nu-i asa baieti?

    00
  19. @Laura

    Citind materialul ăsta m-am gândit la elevul ăla disperat care e mai tot timpul cu mâna pe sus dar când e pus să spună lecţia se bâlbâie de nerăbdare.

    Asta ca să nu te fac attentionwhore pentru că nu-mi permit să arunc cu gratuităţi.

    @Zoso

    Nu ştiu dacă ai fost intenţionat sau nu dar observ că publici replicile nu tocmai a celor mai ascuţite cuţite din sertar. :)

    00
  20. „Barbatii e porci, dar si femeile e curve!” Si orice si oricat s-ar spune despre barbati tot femeile sunt cele care-si aleg si duc „victima” spre pat.

    00
  21. @Laura Asta e viata, noi suntem niste porci iar voi niste scroafe (unele extrem de simpatice). Punct :D.

    00
  22. Zoso, sa ma anunti cand vrei si unul despre cat sunt femeile de c***e, de ce, cum si pana unde tine sensul cuvantului ;)

    00
  23. NOU
    #23

    Bai, astia care incercati sa-i explicati ce si cum domnisoarei si folositi sintagma „attention whore” nu va pricepeti la nimic. Pai unde-i virgula si semnul exclamarii?

    00
  24. NOU
    #24

    Daca ar exista un al 3-lea sex cred ca ar trage concluzia ca femeile sunt mai sexiste decat barbatii. Numai uitandu-ne la numarul articolelor vedem clar – articole „anti-femei”: 1 (chiar daca nu e adresat tuturor femeilor); articole „anti-barbati”: 2 (jigniri directe la adresa TUTUROR barbatilor).
    Dar noi va iubim asa cum sunteti.
    :*

    00
  25. Palatkas dragule, nu mai sta asa incruntat ca ramai cu semne. Si nu o sa arate bine in poza de grup cand or sa te faca astia presedinte la asociatia ” Nu stiu, nu cunosc, dar ma grabesc sa arunc calificative”, Hai „succesuri”! Sunt sigura ca macar cunostintele tale de limba engleza te vor ajuta sa ai parte de ele.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)