boom a falimentat acum 5 secunde

Agentia de publicitate, parte a grupului NCH, care nu mai avea nimic in portofel decat datorii de 2-3 milioane euro, si-a anuntat azi falimentul. Ce noroc ca si-au mutat afacerile pe alte firme, dom’ne!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. A ramas Gamulescu fara un canal de trimis spamuri?

    00
  2. Si totul o sa mearga inainte ca si cum nu s-a intamplat nimic!

    00
  3. Am primit si eu confirmare: au facut o alta firma care a preluat toti angajatii si toate afacerile

    00
  4. Si de ce nu mai apare stirea pe un alt blog sau in presa?

    00
  5. Daniela, doamne fereste. Creditorii isi vor incasa debitele din cei 2 milioane de i-a depus astia la infiintare :))

    00
  6. Creditorii isi vor recupera banii de la Orlando, ca boom o sa-l dea in judecata ca a plecat cu oameni, soft, contracte, cash …

    00
  7. NOU
    #8

    Nimeni nu va lua bani de nicaieri … asa functioneaza sistemul … :)

    00
  8. e o miscare desteapta, daca alta solutie nu mai aveau
    se practica de catre baietii destepti in vreme de criza
    daca ai probleme, datorii mari si perspective slabe de revenire de ce sa te fortezi sa platesti? falimentul sau insolventa sunt optiuni care, daca le pregatesti din timp, iti ofera posibilitatea sa ramai si cu banii pe care ii mai are firma si cu clientii si afacerea pe o firma noua si datoriile sunt pierdere pentru furnizorii tai. asa functioneaza piata. sunt si persoane specializate pe consultanta in asa ceva. la NCH e un sef destept si experimentat. l-am cunoscut. e normal sa procedeze asa. cum sa lasi sa sed duca pe apa sambetei o afacere care are potential si in care ai investit destul pina acum? si nu cred ca NCH sta in 2-3 milioane de euro. pot sa plateasca linistit. dar de ce? cind sunt si alte optiuni unde nu trebuie sa mai platesti nimic. probabil ca urmeaza si un rebranding bine facut si ies din asta si cu o cota de piata mai mare. hopa-mitica.
    ei poate!!

    00
  9. Boom a facut boom. Si noi la ce ne uitam?

    00
  10. @Daniela: de aia nu mai apare, ca asta a fost acum 5 secunde, zoso a aflat probabil de undeva mai repede, dar sigur o sa gasesti daca a dat faliment :)

    00
  11. NOU
    #12

    Daca s-au mutat pe alta firma nu ai ce sa le iei … raspund doar cu ce mai au pe firma aia care e in litigiu …asa e in Romania legislatia e permisiva si nu degeaba nu am scapat de monitorizare de la UE pe justitie …si nu vom scapa niciodata daca lucrurile continua asa.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.