Atenţie, cade proprietarea privată!

Ştiţi ce vă spuneam acum câteva zile? Nu aveam dreptate. Cât e amenda maximă? 30 milioane? Să le-o dea de câteva ori, să îi înveţe că proprietatea se întreţine, nu doar se foloseşte.

Presedintele asociatiei de locatari sustine insa ca nimeni n-a acceptat sa plateasca o firma de reparatii care sa demonteze placile ornamentale de pe fatada blocului. Le-a explicat degeaba oamenilor ca acestea sunt vechi si abia se mai tin de zid.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. Sa-i arda pe fraieri. sa se gaseasca o lege care sa-i arda. Tentativa de omor daca s-ar putea. Tot Bucurestiul e plin de cladiri de genul. Arata rau, si acum vad ca mai si omoara oamenii

    00
  2. A propos de lucrările de întreţinere ale părţii comune a blocului, la mine în bloc s-au schimbat cutiile poştale. Nu a fost licitaţie, „şeful blocului” nu a avut actele doveditoare (facturi, bonuri fiscale) să-mi arate pentru lucrările efectuate. Cu alte cuvinte evaziune fiscală. Evident, totul la un preţ prea mare şi la o calitate slabă.
    E corect? Nu.
    Ca să nu mai spun că a trebuit să plătesc forţat lucrările căci altfel nu-mi dădea cheile la poştă.
    Problema e mai complicată decât o prezinţi tu în articol.
    Şi încă ceva: anul trecut am dat iarăşi din buzunar 150 lei de familie pentru văruirea blocului. Tot fără facturi. Pe lângă faptul că e prea mare preţul, ce să mai adaug?

    00
  3. @Ionel, legat de evaziune, exista politie, stii ? Si Garda Financiara.
    Si puteai sa iti faci tu o cutiuta postala separata.

    00
  4. @ionel: inteleg ca te deranjeaza sfidarea unui administrator, dar acum chiar sa aducem in discutie calitatea cutiilor postale… Care poate fi deosebirea dintre doua cutii de clasa calitativa diferita, una are gaura pentru scrisori si cealalta n-are?
    SI oricum, una este scara blocului alta este sa cada bucati din el peste oameni….
    Si eu ma miram ca nu se contruiesc autostrazi..

    00
  5. Asta macar e bloc, in Arad toate cladirile ce sunt catalogate drept monumente istorice stau sa se dezmembreze si in fiecare saptamana sunt chemati pompierii sa mai dea jos un ornament sau o bucata din acoperis. Cel mai tare e ca la monumentele istorice :) nu platesti impozit.

    00
  6. O parte din vina o are si presedintele asociatiei de locatari pt ca nu le-a impus proprietarilor de apartamente sa plateasca respectiva firma de reparatii

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube