Cum alegem un user de twitter bun

Oameni buni, înţeleg că a devenit mainstream şi e greu să vă găsiţi nume de utilizator bune, dar nu mai fiţi absurzi. “Gigel72” sau “corcodusul” e un user mai bun decât nume_prenume. Pentru că stau să mă gândesc dacă era cu minus, era legat, era cu underline…

E luat “RalucaSpiridon”? Alege “raluca991” sau “maricela”. E mai uşor de reţinut şi mai uşor de folosit decât “Raluca_Spiridon_1991”. Mergeţi la profil şi de acolo va puteţi schimba idul de twitter în ceva uşor de retinut. De preferabil fără underline şi fără alte semne de punctuaţie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Chiar era nevoie de un tutorial pentru id-uri? Omul isi alege ce id vrea, nu trebuie tinut minte, iti trimite odata un mail si ii gasesti ulterior id-ul intr-o lista cu useri cu care ai corespondat. Sau iti notezi pe un bilet ori in telefonul mobil si gata cu pastilele de memorie.

    00
  2. Lumea e creativa cand trebuie sa gaseasca „nick-uri” d-astea smechere :)

    00
  3. preferabil / de preferat (in nici un caz „de preferabil”)

    00
  4. O mica greseala…de preferat sau preferabil, nu de preferabil. Nu e cine stie ce…dar doare:)

    00
  5. Eu am userul „razvanpascu”. E ok ? :)

    00
  6. NOU
    #6

    Același sfat și pentru conturile noi de pe Facebook, de câteva zile putem să ne luăm… http://www.Facebook.com/FlorinGrozea de exemplu.

    00
  7. Pacat ca-s luate literele alfabetului ca altfel ciordeam ”k”-ul si ma scoteam cu inca sapte caractere in plus de mesaj :P

    00
  8. no can do.
    prefer cu underscore, cine are nevoie ma tine minte.

    00
  9. Da clar! un fel de IRC…

    00
  10. StramosiVsCriza fara underline,puncte si alte etc-uri:))

    00
  11. Sau ar fi misto sa iti alegi userul dupa ceea ce vrei sa scrii: de exemplu, „cabralsex”, „zosoorice”, „badeaspagat”. Sau eu daca scriu despre business si travel sa imi aleg „razvancalatoru” sau „razvanafaceristu” in loc de „razvanpascu” :)

    00
  12. Mersi de sugestie, fiindca de ceva vreme vreau sa-mi schimb userul, dar nu stiam exact de unde. M-am luminat acum. :)

    00
  13. pai daca iti schimbi userul cand vrei tu, ce se intampla cu userul anterior ? devine disponibil si il poate inregistra oricine ? :)

    00
  14. @PussyCat : Pai cred ca da :)

    00
  15. Parerea mea ca aici e fiecare cu pi#da masii. Daca omu are chef de un id nume_prenume e treaba lui si cine il urmareste o va face si asa.

    00
  16. E underscore bre, nu underline.

    00
  17. Coco1234 poate pui ca si user la 12 ani. Si nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine asa tare treaba asta. Mai degraba tii minte corcodus1987 decat bogdan_islai de exemplu, sunt absolut sigur…

    00
  18. @cosmin: îți recomand să arunci o privire pe ASCII Pronunciation Rules for Programmers

    00
  19. Si eu sunt de parere ca daca ii important il tii minte…sau il cauti daca ai nevoie de el .

    00
  20. si cu rezultatele de pe prima pagina din Google ce se intampla? nu cumva e mai bine sa apara acele rezultate relevante pentru numele meu? daca renunt la prenumenume si aleg, sa spunem, ciripitorul, nu am rezolvat nimic, dimpotriva…

    00
  21. Pana la urma fiecare isi pune ce user vrea…lung sau scurt…e treaba lui daca il tine minte sau nu ;)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.