RonewMedia, jurnalişti, bloggeri, popor

  • eu unul m-am distrat.
  • mi-a plăcut costi rogozanu. care condamna glumiţele mele şi făcea el altele la schimb. ok, m-am prins, cocoşeii care scriu la maxim şi alte manele (playboy, caţavencu, dilema) au impresia că au 3 oo. nu e aşa. e o linie fină între penibil şi glumeţ. răspunsul la unele dintre glume ar fi fost mai potrivit după ora 24.00. şi bonus: atunci când pretinzi că ai nu numai o înălţime, ci şi un iq peste medie, ar trebui să te comporţi ca atare. asta ar însemna să laşi acasă ifosele, vasta cultură şi latura poetică. cu ele impresionezi pi*dele, nu bloggerii sau oamenii care te ascultă la o discuţie despre blogging şi jurnalism.

  • petrisor obae se agaţă de codul deontologic şi de standardele jurnalismului mai ceva ca supravietuiţorii de pe titanic. repet părerea mea: codul ăla îl invocaţi atunci când vă convine. când nu, nu vă pasă de el. nu îl invocaţi când publicati mizerii sau plătiţi poliţe. nu îl invocaţi când participaţi la drive-testuri care se lasă cu oameni ucişi, nu îl invocaţi când spuneţi tâmpenii în direct. nu îl invocaţi când vă corupeţi sexual studentele. să îl întrebe pe amicul tolo, care a dat repede că protv vinde nu ştiu ce cu 100€ şi a tăcut mâlc când antena1 se prostitua pe 70€. sau pe tov. hari de ce spune tâmpenii studenţilor.

  • tot el vorbea de bloggeri, de jurnalişti, totul la general. alţi bloggeri fac, alţi jurnalişti fură. nu băgăm toţi jurnalişii în aceeaşi oală, dar băgăm toţi bloggerii. politically corect, cumva. eu îl consider un viitor consultant, care nu spune nume pentru a nu-şi periclita viitoare vaci de muls.

  • pretenarul meu, războinicul luminii, victoria socialismului şi luptătorul dreptăţii n-a participat. tare viteaz pe blog şi la tv când e singur, tare căţeluş când sunt şi alţii de faţă. nu uita, viteazule, când treci pe lânga mine ţine ochii în pământ, ca de obicei.

În rest, tristeţi. Nici un jurnalist nu va recunoaşte niciodată că e o extensie a ziarului la care scrie şi prea puţini reprezintă un brand sau o entitate de sine stătătoare. Gândul-CTP e exemplul cel mai bun.

O părere mai cerebrală la bogdana.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. si mie mi-a palcut costi

    00
  2. si mie „mi-a palcut” discutia, iar concluzia a fost trasa, in mod inteligent, de catre jeremy… parca: calitatea primeaza, linia de demarcatie intre jurnalism si blogareala va deveni din ce in ce mai fluida. sooo… dihotomia cade. blogareala vs scriitura – asta ar fi un subiect ce ar incita. Cred:)

    00
  3. Cum poti sa echivalezi Playboy cu Dilema? Dilema inseamna clasa si rafinament, nu salivari febrile pe ultimele modele. De orice.

    00
  4. Jeremy parea un teuton cazut in razboiu dacoroman.

    Apreciez „curaju” lu Ciutacu: Bravo conferentiare la tv suntem zmei da la lupta corp la corp ne dam loviti.

    Nu uita ca pe multi dintre cei de la Catavencu i-ai promovat si tu.

    Petrisor nu e tipul care a luat premiu 1 la RBF2009 pe blog de media, deci sa inteleg ca o mare parte din blogosfera e de acord cu el ?

    Propun sa atrageti un avocat in blogosfera si se inceapa niste procese pe furt intelectual de pe blog fara acordul proprietarului, doar asa se vor potoli jurnalistii de redactie.

    00
  5. -Salut.Sunt unul dintre castigatorii unei invitatii si cu parere de rau spun ca nu am putut veni.Am vazut/revazut inregistrarea si acum scriu sa te asigur ca mi-ai placut.IN afara de „lalaiala”moderatorului,ca si impaciuitorismul altora,ai spus verde in fata ce si cum.Si ar mai fi de spus,fiecare dintre noi avand de spus cate ceva.Dar,ne oprim la…blogul nostru.Eu unul ma exprim prin ele-am doua-ne dorind decat sa ajut si pe altii si pe mine-sa ma ajut-sa aflam mai multe…Mult noroc si succes.
    PS.L-a remarcat-moderatorul- pe Cetin.Si cunoscand pe acest domn-Cetin-de catva timp,constat ca se tine de blog si deaceea mi-a si placut,desi lui nu i-a placut „moaca”mea si a banato…

    00
  6. razboinicul luminii asa cum spui tu, are multe de spus si o face destul de bine, nu cred ca era nevoie de vreo demonstratie de deontologie in ale blogariei sa poate fi apreciat de altii;)

    00
    • no_sweet, de corcodei inchipuiti care isi mentioneaza blogul de 5 ori pe emisiune ca sa se laude apoi ca el are trafic de rupe sunt satul. ciutacu are multe de spus din postura de redactor al unui ziar. nu are nimic de spus din postura unui realizator tv. s-a vazut asta cand el si badea periau invitatii la sinteza zilei, invitati cu care dau de pamant cand sunt singuri. daca avea oo, venea sa stam de vorba. nu i-ar fi prins rau sa mai afle una alta. dar, intr-un acces de vitejie, a ales sa stea acasa. nu ca s-ar fi asteptat prea multi sa apara.

  7. si o.o-le astea, se fac in timp, nu apar din senin.

    In plus, leftistii si socialistii nu prea au cu ce din fabricatie, ii impiedica educatia by default. Asta e motivul principal pentru care nu prea reusesc sa se reinventeze cand e cazul si indiferent ca vorbim de „gradinita”, „scoala generala”, „liceu” sau alte „scoli profesionale”, eticheta de LOSER ramane aceeasi.

    ..
    Un filmulet destul de interesant pentru cine vrea sa vina in secolul asta:

    https://www.youtube.com/mit/

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube