Primii trei ani de muncă

Primii trei ani de muncă

de la bondărelu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. o stiam, e veche :)

    00
  2. Este veche, dar mereu de actualitate…

    00
  3. Pentru mine 2 puncte de acolo nu prea au ce cauta …faza cu Prison Break, un nou episod nu cred ca iti ridica asa mult cheful de munca, cel putin mie nu mi-o ridicat deloc. Iar al 2 lea punct de pe grafic este faza cu BMW lu` sefu …la cate masini si-a luat seful in cei 3 ani in care lucrez la el ,am ajuns sa calculez daca salariul meu i-ar ajunge pentru un plin si 2-3 spalari …

    00
  4. Chiar asa este :D

    00
  5. lucrezi din greu 3 ani ca sa ajungi la concluzia ca cel mai bine e sa-ti dai demisia :))))))))))))))))))))))))))))))))

    succes :)

    00
  6. auoleu… se sta trei ani la un loc de munca? :-O
    credeam ca ideea e sa cautam un loc din ce in ce mai confortabil cu salariu din ce in ce mai mare…

    00
  7. ce tare e asta:))

    buna treaba…si cam asa se intampla..dar daca esti pozitiv mereu, indiferent ca sefu isi ia bmw sau ai de aranjat calculatoare..usor usor cresti in valoare, ceillati o sa te aprecieze..daca iti doresti asta…totul sta in puterea ta si in felul cum gandesti;;)

    sanatate!

    00
  8. Gandeste-te ca sunt oameni care dau cu coasa, cara saci sau ivart betoane..si sunt bucurosi de bucata aia de paine, si ii multumesc patronului ca inca ii tin la munca.

    00
  9. Peste 2 luni am si eu 3 ani de munca. Si multe din chestiile de pe grafic mi s-au intamplat… ciudat… :D

    00
  10. @WaTzaP: Pentru cei care dau la coasa si invart betoane graficul s-ar reduce graficul la o singura zi in loc de 3 ani ( graficul nefiind sfarsit cu demisia, ci cu faptul ca a doua zi s-ar putea sa nu mai fie nevoie de ei ), cu puncte putin mai diferite( doar ca denumire ): „imi mai vine o roaba de ciment” sau „stai sa imi frec coasa” , „ma duc sa bag o tigara” , „iar trece seful pe aici”, „inca 15 minute si intru in pauza de masa”. Graficul se poate adapta pentru fiecare. Nu cred ca e vorba ca s-a uitat de cei care „dau la lopata”, insa cei care dau la lopata si sunt bucurosi de bani primiti pe ziua respectiva, nu cred ca sunt si cu ochii pe graficele facute in gluma si trimise pe internet.Romania si multe alte tari din vest au fost ridicate pe spatele romanilor care invart in betoane pentru acestia tot respectul meu.
    Dar trebuie sa vezi si „clasa muncitoare” care lucreaza dupa tactica:”Dorele? Ne miscam si noi mai cu talent ?” si alti 4 stau si se uita. De cate ori nu ai vazut o strada in reparatii si doar unul din cinci oameni lucreaza ? Dar cand apare unul mai dolofan si cu cravata care este ceva inginer, hop… sar toti ca arsi si pun mana pe lopata.

    00
  11. Cum de scade graficul spre stanga? Credeam ca timpul e liniar…

    [de exemplu, ne jucam in retea e dupa a picat netul, ca proiectie pe axa „timp”]

    00
  12. reusit grafic :) foarte real

    00
  13. Eu nu am ajuns încă la primul salariu..sper că pe viitor :))

    00
  14. NOU
    #14

    Trist. Uite, cand termini facultatea, chiar speri sa nu fie asa. Nu vorbesc neaparat de perioada, ci de starea de spirit.

    00
  15. Se pare ca eu sunt la partea cu „pe sefu’ il doare in cot de spiritul de initiativa” , deci nu mai am prea mult.
    Cred ca ar fi vremea sa incep sa consult site-urile de job-uri.

    00
  16. NOU
    #16

    Eheeeei, daca ar fi lucrurile asa de simple… Niste „varfuri” suplimentare cu „Am termen de predare da’ mi se rupe” sau „Azi m-am facut ca reinstalez Windowsu’ toata ziua ca n-am chef de munca” sau „I-am convinsa sa ma lase la CERF ca sa ma car acasa” sau „si ce daca m-au trimis la cursuri CISCO, ce mare scofala” si altele asemenea … ca la partea cu „pe sefu il doare in cot de spiritu de initiativa” nu se ajunge asa, cu una cu doua. Ar fi interesant de facut graficu’ asta si din punctul de vedere al sefului, numa’ asa ….., pentru consultare…

    00
  17. Nu e prea reusit. Pai cum poate „cadea” graficul inapoi?? Adica acolo la „a picat netul”, graficul scade spre stanga… :-O

    00
  18. Pai le-o fi cazut netu si astia inca se mai jucau in retea :). Si-or fi dat seama dupa ceva vreme :P sau le-o fi tremurat mana la cei care l-au facut.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.