Pisi, dar de ce ai maşina aşa de mare?

View Full Size ImageDau semnal stânga să intru pe o stradă cu o singură bandă. În dreapta mea, un beamveu cu numere de Jermania, tot cu semnal stânga. Se bagă în faţa mea, eu după el. Beamveul este flancat în câteva secunde de un Passat şi de un Matiz. În Passat, o pisi. Apare breşa, toată lumea o calcă. Beamveul primul, pisi se bagă şi ea şi în ultima clipă observă Matizul. Trage de volan stânga şi ajunge bot în bot cu o maşină de pe sens opus. Zâmbea tâmp.

De câte ori nu aţi văzut femeiuşte catastrofale la volanul unor maşini mari şi puternice? Scuza bărbatului care îi cumpără lu’ pisi un gipan este simplă: am văzut-o cum conduce, măcar să nu păţească ea ceva dacă loveşte vreun stâlp sau altă maşină. Şi pisi face şi ea ce poate. Şi conduci cu grijă pe lângă ea, că e proastă şi se suie cu maşina pe tine, pentru că n-are minte multă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. Eheee…..multe de-al de „pisi” d-astea pe la noi… si nu neaparat barbate-su ii ia gipan…ii ia taticu, sau mamica, sa fie si fata trendy, ca doar de.. daca bacu nu poa’ sa-l ia sa mearga si ea la o facultate decenta, si sa se „faca remarcata” prin inteligenta, macar un amarat de gipan sa conduca, sa „fie bagata in seama”…

    00
  2. Dar am vazut si femei care conduc bestial (de bine). Multi dintre barbati le-ar invidia. Ce e drept ca-s extrem de putine. Maxim 2% dintre soferite. Si asta pentru ca nu-s misogin…

    00
  3. cred ca am nevoie de un desen, ca am citit de 5 ori si tot nu ma prind cum erati voi dispusi. dar banuiesc ca nu era esential pt morala povestii…

    00
  4. cu toate astea exista multe fete care conduc foarte bine. poate mai bine ca unii baieti :)

    00
  5. pana s-o intalni cu TIR-ul, care nu o sa mai aiba chiar atata grija de fundul ei

    00
  6. pisi trebuie tinuta la cratita sau in spagatul ca sa aiba si ea o ocupatie

    00
  7. tbh, cand vin in bucursti si trece un jeep pe langa mine in 8 cazuri din 10 e o femeie.

    00
  8. @PussyCat: Exista si canguri pitici albi. Si?

    00
  9. Din pacate sunt multe specimene care nu au nicio treaba cu condusul..dar au super masini, ca exista „sponsori”..trebuie sa acceptam, fiecare se descurca cum poate (atat la propriu cat si la figurat)

    00
  10. asta e masina lui Mirel Radoi , poza e facuta in spatele tribunei a 2-a a stadionului Steaua , la vestiare …nu e masina ei

    00
  11. Azi noapte in Pantelimon o proasta a acrosat 4 masini parcate si una in miscare. Cea in miscare era de politie. Au fost doar pagube materiale. Zgomotul a trezit juma’ de cartier.

    00
  12. Pune-le filmul „Final Destination 2” si-ai sa vezi ca nu mai pun piciorul in masina.

    00
  13. de care pisi vorbeai?

    00
  14. NOU
    #14

    Prietena mea conduce foarte bine…mai bine ca multi barbati….nu cred ca sexul imparte soferii in 2 categorii. Cred mai degraba ca unii oameni sunt prosti sau inconstienti si altii nu, indiferent de sex.

    00
  15. tare va mai place sa fiti misogini si tare va mai place sa generalizati; da’ cati dobitoci am vazut eu la viata mea, care is catastrofe la condus, sa fiu sanatoasa…eu, in 20 si ceva de ani de cand conduc n-am facut „buba” deloc si conduc o masina mare si toata ziulica; credeti-ma, nu e cazul sa spuneti ca toate femeile is varza la capitolul asta.

    00
  16. Cred ca ne este si un pic ciuda ca noi nu putem conduce (nu ca nu am fi in stare!!!!!!) o astfel de masina….Recunoastem!!!!!!

    00
  17. E si asta un mod de a o incalzii nu.Acuma ca motorul pe ea sa ea motorul … nush ce sa zic :) . dar efectul e acealsi 4xO OOOO

    00
  18. am mai auzit si eu asta, femeia sa conduca SUV ca e o masina mare si sigura pentru ea si pentru eventualul copil. problema mea e de ordin estetic, o femeie intr`o masina mare, fie ea SUV sau sedan, pick`up, whatever, arata ca la carma unui vapor, cum se chinuie ea sa intoarca volanul si se uita cu fundul incordat peste bord daca nu „saruta” masinile din jurul ei cum parcheaza.
    numai pentru aspectul asta cred ca fiecare tre sa aiba masina care ii sta cel mai bine.

    00
  19. Pe langa faptul ca nu le au cu regulile de circulatie, tot ele sunt alea care claxoneaza, iti taie fata, te mai si injura ca nu ai calcat pietonul de pe trecere ca sa poate trece ea mai repede. la urma urmelor, o femeie a intrat acum o luna cu masina fix in gardul Guvernului.

    00
  20. din pacate, aceeasi manevra stupida am vazut-o efectuata si de multi barbati…

    succes :)

    00
  21. de ce naiba mi-a disparut commentul? eram la nr.13!

    00
  22. Nici eu nu imi dau seama cum erati dispusi :D
    Dar n-are importanta :))))

    00
  23. hohoho…..aia asteapta pe unu cu p*** mar ce dreaq….pitzipoance:))

    00
  24. pisi bause o bere dintr-o promotie expirata…

    00
  25. Ca sa le vezi de la distanta si sa te poti feri, de asta au masini asa mari.

    @Alex: bravo. :)

    00
  26. Are soarele un prieten cu o nevasta usor vitezomana si „norocoasa” la din astea. I-a cumparat dupa ’90 un BMW din ala cat casa tot pe considerentul ca, daca se buseste de ceva, sa nu moara.

    Toate bune si frumoase, pana cand fata a plecat la drum mai lung. Si dupa niste ore l-a sunat sa il anunte ca a scos un tractor de pe carosabil. Masina era praf. Ea a scapat fara nicio zgarietura :D

    Au plecat in State dupa aia si i-a luat un Jeep pe aceeasi idee de „safety”. Dupa ceva timp a iesit pe rosu in intersectie si iar a busit masina. Din fericire agregatul si-a facut treaba la partea de siguranta si iar a scapat. Clar ca pentru unele e nevoie de tanc

    00
  27. dar pisi asta era blonda ?
    nu de alta dar am o presimtire …

    00
  28. grr.. macar imi recunosc limitele si spun nu permisului auto!

    00
  29. Anne, ai dreptate :))
    Am intalnit si eu una de asta. Nu stia nici sa dea cu spatele si avea carnet de sofer.

    Pana la urma, nu sunt prosti aia care cer. Ci aia care dau. Fiindca aia care cer, tot ce fac e sa se … descurce :)

    00
  30. in final tot zoso isi raspunde ;)) , oricum asta e realiatatea , as vrea sa stiu cate din pisicutzele astea au luat permisu pe bune :-? , nu zic ca nu au invatat si ca nu stiu legislatia , dar la partea practica sunt zob..

    00
  31. masina ca masina… garajul trebuie pe masura ;)

    00
  32. Ca e lunga mare groasa…pisi stie mai bine. Pe mine ma enerveaza zambetul lor cand fac accidente. Un zambet de pisi te poate scapa de multe belele…

    00
  33. Creca poza ar fi fost mult mai bine savurata daca avea si o legenda. Ca eul la RoNewMedia am aflat ce-i cu ea:)

    00
  34. bai frate, am ajuns la colcluzia ca cea mai proasta combinatie este: femeie, jeep cu cutie automata. Cand au cutie automata chiar nu mai au nicio treaba cu nimic. telefonul la ureche permanent, si frana-acceleratie.
    Cand mai au cutie manuala mai sunt si ele atente, dureaza mai mult pana tasnesc din rand sa castige o secunda sau nimic.

    deci tuareg, x5 q7 cu femei la volan = belea

    00
  35. Am văzut doar bărbaţi care conduc catastrofal în maşini puternice. Pe ăştia nu îi observaţi că-s prea mulţi şi nu au decolteu…

    00
  36. Eu sunt un foarte mare misogin, dar zic asta: esista femei care conduc bine. Am avut onoarea sa cunosc o femeie sofer care participa la VTM (viteza pe traseu montan) si am ramas impresionat, dar nu am vazut o femeie care sa conduca bine un gipan.
    Parerea mea: femeilor, luati-va o masina care stiti ca o puteti stapani, si atunci riscul de a pati ceva e mai mic decat daca iti iei un jeep si dai cu el in toti copaci stalpi si masinile parcate de pe drum.

    Pe scurt: Nu vana ce nu poti sa ucizi!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)