Ne agităm degeaba

Oierul, paparuda, nepoata, nebunul…toţi au intrat. Ăştia care urlăm că asemenea specimene nu au ce căuta în politică suntem degeaba. Poporul decide.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

62 comentarii

  1. :(((((((((((( Personal, chiar am o seara super proasta, sunt complet deziluzionat de tot ce se intampla in politica. Asta e, nu mergem la vot, asta primi. cu 27% prezenta…nici nu ma mir. Ne meritam reprezentantii. 100% Din Bamboo, de la balamuc, din stana direct in parlamentul european. Trist. Foarte trist. :(

    00
  2. Asta se intampla cand toti „elitele” decid sa se razbune pe sistem prin neprezentare la vot

    00
  3. Ba desi nu am votat barem oierul a facut cateva case si etc.Restul?Nu meritau nici 10% prezenta la vot poate asa se trezeau la realitate.Romania este o tara de printese,nu avem sange sa ne exprimam asa ca ne meritam!

    00
  4. sa nu spui ca aveai dubii in ceea ce priveste rezultatele de azi.

    00
  5. Zoso, mai e vreun apartament de inchiriat la tine acolo pe strada? Nu stiu germana, da’ ma apuc…

    00
  6. pai daca romanul este stimulat cu pachete si bani, normal ca are pe cine alege nu?asa merg lucrurile pe la noi

    00
  7. Doriane, sa nu-mi spui ca ai votat cu Abraham… Lumea nu s-a dus la vot ca nu avea ce sa voteze. Ce atata vorbaraie?

    00
  8. dorian
    da, daca veneau 100% la vot rezultatul era complet altul. ieseau parlamentari numai titulesti, kogalniceni si iorgi.

    00
  9. daca lumea nu merge la vot asta meritam

    00
  10. Mdea …. si credeti ca daca ati merge la vot ati schimba in ceva mai bun viitorul Romaniei ???

    00
  11. tie ti se pare cumva ca gradul de civilizatie, inteligenta, cultura, generozitate, respect pt semeni, e mai mare pt popor decat pt alesii lui?
    nimeni nu ar trebui sa fie suparat.

    00
  12. Tu chiar crezi ca au fost 27% la vot?(aprox 4 milioane de oamnei) Nu cred ca procentul a fost mai mare de 17%-18%…

    00
  13. Sunt foarte revoltata. Ce cauta Becali in parlamentul european???? My God….omu asta nu stie sa se exprime, ce-i asta, suntem intr-un film cu prosti?? Ce sa faca becali acolo???? sa oripileze omenirea intreaga? dar cum de i s-a permis sa candideze? :| da` cine l-a votat???? SUnt foarte nervoasa :|

    00
  14. Am fost cu niste prieteni la vot, astazi. 2 au pus stampila…doar unul are constiinta curat. Uuuh..that’s so good

    00
  15. … dar cand un parlamentar danez ne face prosti, ne enervam …

    00
  16. Pentru ca mamaie voteaza mereu.

    00
  17. Zoso, tu ai mers la vot sa decizi? Eu, personal am mers intr-un final sa votez. Ceea ce nu-mi convine, din toate partidele care au iesit au fost cei de la UDMR. Aia nu trebuiau sa iasa. Oricum din mai multe rele, alegi relele mai bune.

    00
  18. da clar!

    00
  19. NOU
    #19

    cineva tot trebuia sa intre. Nici de capul celorlalti nu era mare lucru. Atata timp cat nu avem valori politice reale, nu ii putem acuza pe cei care voteaza pe cine apare la tv. Cei destepti au facut tot ce puteau sa faca: nu au votat pt ca n-au avut cu cine. Nici pe ei nu ii putem acuza….sau poate ca de fapt astia suntem…poate ca e corect ca ei sa ne reprezinte, pt ca suntem un popor incult, inconstient, las, isteric si paranoic.

    00
  20. de azi inainte nu am sa mai deplang starea in care se afla romanii. si-au facut-o cu mana lor. fratilor va meritati mocirla in care traiti

    00
  21. bun.
    când cresc mare şi o să am studii multe şi calumia şi serioase, voi veni în România (adică studiile serioase nu mi le fac în România) şi o să intru în politică şi o să realizez reforme în toate domeniile şi o să fac o lume mai bună.

    am zis !

    00
  22. Deci noi suntem de vina?

    00
  23. we’re officially fucked

    00
  24. zoso:

    Intelegi acum? Cine a castigat?

    00
  25. din pacate, ca sa candidezi nu dai test IQ. si nici ca sa votezi.

    00
  26. Pai normal ca intra toti cretii daca prezenta la vot e zero.
    ma enerveaza la culme cand aud cretini care zic ca nu merg la vot ca nu au cu cine vota. din pacate nu ne permitem „luxul” asta :( trebuie mers la vot ca sa ne asiguram ca macar exemplare de genul vadim si berbecali nu castiga…

    00
  27. 03:01..
    antena3..
    cine a vazut vreodata un solitaire mai in prime-time sa-mi spuna!!!!

    00
  28. NOU
    #28

    Cine e poporul?

    00
  29. Oana Mizil a votat cu Vanghelie?

    00
  30. hai sa fim seriosi … a cui e vina ca 70% nu vrea sa mearga la vot: a PSD+PC+PDL+PNL+…(care, fie vorba intre noi, chiar asta-si doresc, pentru ca e clar ca se prezinta la vot aceiasi de fiecare data iar cifrele astea sint, si vor fi ani buni de-acum incolo daca nu se intimpla ceva) ? sau a noastra, a celor care nu vrem cu niciun chip sa votam ???
    poate e cazul ca la toamna sa se intimple ceva si sa arate si „blogosfera” ca e buna la ceva in sfera asta, nu numai sa dea din gura …
    amintiti-va ce mobilizare generala s-a decretat sa fie votat Iliescu in 2000; e nevoie sa iasa iar Vadim pe locul 2 sa ne prezentam la vot ? si sa votam de frica ???
    propun ca la toamna, in urma unei dezbateri in blogosfera, sa fie ajutat cel mai slab candidat,macar la shto (exceptindu-l pe Meir :), sa se vada daca exista aceasta forta si cam cit de mare e …. altfel … vai pla voastra … (pe de alta parte, ginditi-va dpdv financiar ce ar urma pt bloggeri in urma unei asemenea demonstratii de forta …)

    00
  31. 30% au votat, adică au avut de votat. 70% nu au votat, că n-au avut pe cine. Din 30%, cei care au votat cu respectivii sunt oligofreni, imbecili sau plătiţi. Nu toţi suntem dobitoci, candidaţii sunt. Aşteptăm să răsară unu mai fâşneţ, dar greu.

    00
  32. Avand in vedere cat de tampiti putem fi, hai sa nu-i mai criticam pe imbecilii, cretinii, handicapatii, neajutoratii si cretinii (da, ma repet, sunt de doua ori cretini) astia de politicieni ai nostri, ok? Astia ne reprezinta, astia suntem noi – EBA? La naiba, EBA? VADIM? JIJI? Da, astia ne reprezinta, pe ei am vrut sa-i votam. Lipsesc Irina Loghin, Ion Dolanescu, si vo doua stoarfe de pe centura, si am avea tot ce meritam.

    00
  33. Sunt absolut convins ca 60% din cei care se hranesc zilnic cu portii mici din blogosfera nu au fost la vot. Pt. ca „nu am cu cine vota”. Ok, perfect. Mergi, si anulezi buletinul, dar MERGI. Nu te faci de kkt AGAIN in Europa. Dar nu, e mult mai cool sa stai la o bere DRAFT pe o terasa, cu Mac-ul in poale si tigarile de foi pe masa. :-( Cuvantul potrivit e iresponsabilitate. Miserupismul romanesc deja ma scoate din sarite. Bine ca bulgarii au putut merge la vot. De fapt toti EUROPENII. Noi nu, noi suntem prea „nemaiminunati”. :-(( Rromanasii din europa fura, romanasii din parlamentul european stim cine vor fi. E perfect. Si ne mai miram ca nu ne prea iubeste nimeni. Wonder why? … :-|

    00
  34. Sa nu uitam ca in’89 au MURIT oameni pt. ca noi sa putem VOTA!!! Who gives a fuck, asa-i? E un drept castigat de care ne batem joc. E muuult mai fain in mall decat la vot, cu siguranta. :-(

    00
  35. Am facut sondajul pentru Insomar. Pentru voi cei ce ati stat acasa au decis in ordinea numerelor „dupe” tricou: Cativa batrani de 80 de ani, galeria stelei in frunte cu Mustata (au facut baietii si un mic scandal in sectia de votare), trei familii de indivizi cu 4 clase, cativa analfabeti, etc. Oameni cu capul pe umar doar cativa (prea putini din pacate)

    00
  36. NOU
    #36

    Nu, decide 20% din popor, cel care e dispus sa se ridice de pe scaun si sa mearga la vot. Restul are acum un bun moment sa taca, daca alege sa nu se implice

    00
  37. c’est la vie, c’est la guerre; asta-i via, asta-i gara…

    00
  38. Se spune ca cel mai inteligent cedeaza , acesta este motivul pentru care am ajuns sa fim condusi de prosti … :)

    00
  39. Dorian, mai usor cu naivitatea pe scari. Traiesti intr-o tara plina de cocalari analfabeti. Cum dracu vrei sa arate liderii unei astfel de tari? Nu ei sunt problema, noi suntem. Si nu pentru ca nu mergem la vot, ci pentru ca suntem prosti.

    00
  40. We are officialy pimped !

    00
  41. pe această cale ţin să îmi cer scuze că nu m-am dus să votez, pentru că îmi era prea lene.

    00
  42. N-ati vrea voi astia care nu votati si sunteti vesnic nemultumiti sa emigrati undeva departe, prin Congo daca s-ar putea, si sa ne lasati pe noi aia 30% care am votat in pace sa ne ducem traiul de zi cu zi, un trai cam anevoios ce-i drept.

    Faptul ca unii incearca sa schimbe ceva prin votul acesta spune multe, iar unii continua sa traiasca intr-o negare totala. Va rog, daca n-ati fost la vot, abtineti-va de la comentarii.

    00
  43. Concluzia este foarte clara. Nu ar trebui sa ne mai obfuscam cand suntem supusi unor generalizari de genul „romanii sunt suedeji, hoti si inculti” pentru ca de fapt asta se vede de afara (si in foarte mare masura asta este adevarul, ce mai conteaza cateva procente din ceilalti, deja au devenit irelevante). Iar cand tara este reprezentata in parlamanetul european de asemenea specimene, generalizarea este binemeritata. Si nu vom ajunge niciodata sa scapam de ea, pentru ca in fond suntem un popor latin, astea ne sunt genele si nu dispar decat ori prin bombardament atomic, ori partial prin incrucisari repetate cu popoarele nordice. Da bombardamentul e mai sigur…

    00
  44. Nasol că au ieșit ăștia, dar cred că cele 4 personaje sunt doar ”the tip of the iceberg”. Sunte cei de care știm că sunt incapabili și/sau bătuți în cap. Nu cred că ceilalți or fi nici ei descendenți direcți de-ai Brătenilor.

    00
  45. @Bancheru: si ce plm vroiai sa schimbi, fratica? Pe X cu X sau pe Y cu Y? Ia zi talica cine ti-a facut tie cu ochiu’ de pe lista aia si consideri ca se va duce acolo sa se bata pentru Romania, sa atraga fonduri si contracte bune aici?

    Parca sunteti bezmetici, frate. Au murit tinerii la revolutie si am castigat drepturi:
    – iesim din tara si ii ingrasam pe altii cu banii castigati aici
    – se gasesc tigari de toate felurile si a crescut rata cazurilor de cancer
    – se gaseste haleala peste tot si am inceput sa fim o tara plina de obezi
    – ne luam credite pentru orice si apoi ne spanzuram ca nu mai avem ce le da la copii sa manance, da’ avem logan
    – se voteaza si ies tot felul de caricaturi si maimute sa conduca tara si, mai mult, sa se (ne) mai faca de cacat si in afara, in mod direct acum.

    Ce plm ii toti dati cu drepturile? Drepturi si libertati dai unui individ sau poplatie care stiu ce sa faca cu ele, nu adunaturii de idioti needucati, egoisti si muritori de foame din Romania (da, stiu replica aici, cu aia exceptii, dar nu voteaza individul ci „masele”, deci ele sunt subectul discutiei).

    De fiecare data, votul imi aduce aminte de bancul ala „te fut in cur. vrei cu alifie sau fara?”. Ai senzatia ca esti puternic, alegi. Esti atat de prost sa nu realizezi ca esenta problemei e ca esti futut in cur.

    00
  46. Eu aveam o speranta ca eba nu va prinde un loc de europarlamentar…suspect , a prins. Romania…

    00
  47. NOU
    #47

    „Eca a scris pe 8 Iunie 2009, 12:21 am
    Sunt foarte revoltata. Ce cauta Becali in parlamentul european???? My God….omu asta nu stie sa se exprime, ce-i asta, suntem intr-un film cu prosti?? Ce sa faca becali acolo???? sa oripileze omenirea intreaga? dar cum de i s-a permis sa candideze? da` cine l-a votat???? SUnt foarte nervoasa ”

    @Eca: Tu de exemplu nu știi să scrii. Și nici să te exprimi. Și bonus, nici nu înțelegi cum a ajuns Becali acolo. Dacă ai fi studiat puțin, cu siguranță ai fi înțeles.
    Dar tu ești frustrată de toată treaba asta, asta e cel mai important. O să îți treacă… :)

    00
  48. Gasca numita clasa politica a castigat iar alegerile. Desi au votat doar un sfert din alegatori, nimeni nu arata acest esec moral si dezamagirea totala a oamenilor fata de politica ci numai succesul unui partid sau a altuia.

    Canaliile de stiri aservite politic incearca sa inscauneze un castigator sau altul in functie de orientarea politica a patronilor. Insa e limpede cine a pierdut –alegatorul , prin faptul ca a girat in continuare minciuna numita cu fariseism democratie.

    00
  49. Nu stiu cum aveti tupeul astia de nu ati iesit la vot sa comentati ca au iesit numai idioti.Daca toti care comentati pe aici a-ti fi iesit la vot poate nu mai vedeam toti dobitocii in PE.Luati exemplu de la UDMR si dupa ce va duceti la vot sa va simtiti indreptatiti sa va plangeti de unul si de altul.Pana atunci ciocu’ mic !

    00
  50. ca de obicei….

    00
  51. Ăştia care urlă că asemenea specimene nu au ce căuta în politică nu se duc la vot. Deci părerea lor nu face cât o ceapă degerată.

    00
  52. ar trebuii sa fim multumiti ca doar astia au reusit sa intre.
    plm, sa vezi circ acuma.

    00
  53. e haios ca astia de tipa ca de ce nu merge lumea la vot, ca d-asta se duce dracu’ tara, sunt interesati in egala masura sa nu ne facem de ris in europa cu absenteismul. cam asta inseamna sa fii manelist – in acceptiunea maioresciana a cuvintului. deci sunteti manelisti, chiar daca nu ascultati manele. desi ascultati, dar nu vreti sa recunoasteti.

    00
  54. Macar astia de la Uniunea Europeana daca ar fi mai stricti… toti doritorii, din toate tarile sa se adune undeva inainte si sa se dea niste examene intr-un mediu foarte strict (fara posibilitatea de a copia sau faca smecherii); cel putin doua limbi straine de larga circulatie europeana, legislatie (in special partea ce tine de UE) si alte ‘materii’ folositoare pentru a-si face bine slujba… si daca iau testul, abia atunci sa aiba voie sa candideze in tarile lor…

    00
  55. ar trebui sa putem vota europarlamentari din afara romaniei. poate asa s-ar duce lumea la vot. pana atunci, ori ca e eba, becali sau vadim, ori ca e vreun psd-ist, pnl-ist sau pdl-ist, tot aia este. si-asa suntem vazuti foarte prost de catre vestici. n-au ce strica astia 3 mai mult la o imagine care este mai sifonata decat labiile lu’ cicciolina.
    iar vadim macar nu e prost: voturile galeriei stelei si ale altor cretini au contat in primul rand pt el, ca era primul pe lista partidului.

    00
  56. sa fut in aripa cu votul lor cu tot,nu am fost si nu ma mai duc….

    00
  57. Astept cu nerabdare primul discurs al lul Becali in parlamentul european. In limba romana, evident. Ce, daca nu inteleg romana, sa invete, hahalerele dreaq’. Iar Becali va mai avea inca o problema. Parlamentul european are locuri de parcare obisnuite, iar Maibahu’ nu incape. Asta da trajedie, tzz tzz tzz…

    00
  58. Daca NU ATI votat nu mai comentati.
    Daca NU ATI votat si ieri v-ati dus la Wc ganditiva ca v-ati kk in viitorul nostru.
    Maghiari nu sunt multi, dar totusi au 5% deoarece sunt consecventi, unii dintre noi „nu am fost la vot si nici nu ma duc” de ce? pentru ca apoi sa se planga de ce merge totul prost.

    Este viitorul ales de noi.

    00
  59. […]Când mă uit la unii, de-i critică pe alţii că nu au mers la vot şi că se plâng de maimuţele chele de ne reprezintă, îmi vine să fac un dublu-şurub vocal şi o sfoară lexicală să le sară gimnastica exprimativă din cap.[…]

    00
  60. @Alex: Aberezi, tati. Parlamentarii europeni nu atrag fonduri europene si nici contracte grase, ca nu sunt agenti de vanzari/cumparari si nici consilieri pe probleme europene. Parlamentarii europeni nu prea intereseaza pe nimeni cu adevarat. Extrema dreapta iese in fata mai peste tot si e din ce in ce mai puternica. In mod normal ar trebui alesi cei mai prosti si deportati acolo. Daca ii pocneste vreo vena vreunui fan Ciutacu sau MB cu ocazia asta, cu atat mai bine.

    00
  61. „Ăştia care urlă că asemenea specimene nu au ce căuta în politică nu se duc la vot.” Pen’că n-au ce vota. Iar vot in alb nu e de bine la noi. Go figure!

    00
  62. Exista si o jumatate plina a paharului: s-a castigat la loto. Se indoia cineva? :

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube