banc prost

Farrah Fawcett arrives at the pearly gates and Saint Peter Grants her one wish, so she thinks for a minute and says "I wish all the children in the world to be safe".
The next day Micheal Jackson dies from heart attack.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. Muhaha. Acum sa vezi ce-ti scriu fanii… „ca de ce ai pus asa.. si pe dincolo…”.

    00
  2. NOU
    #2

    =)) criminal bancu’ =))

    00
  3. Cretin rau ala care a inventat bancu. Nici dupa moarte nu lasa omul in pace cu mizeriile.

    00
  4. Mike, cum adica „Nici dupa moarte nu lasa omul in pace cu mizeriile” ? Tu crezi ca mai simte cev…. pardon, crezi ca se supara pe noi, de acolo de unde e el? >:)

    00
  5. Ce fatalau e mike. In plm de parca nu era de asteptat sa o mierleasca rapid

    00
  6. Sigur facea repetitii pentru concertele din UK (alea pã bani multi) si a ramas fara suflu in timpul moonwalk-ului. :grin:

    00
  7. …incetati cu prostiile…gata cu statusurile si massurile adanci, mesajele lacrimoase si filmuletele de pe yutub cu „cel ce a fost…”…tipu’ a crapat (ma mir c-a rezistat atat), lasati-l in pace, oricum el a incetat sa mai existe de multa vreme iar decesul este doar finalul unui proces de degradare fizica si psihica inceput odata cu moartea carierei sale…asta e, rip si fuga la culcare…

    00
  8. michael jackson is not dead. in fact he is in a children’s hospital having a stroke.

    00
  9. pai oricum omul era pregatit pentru moarte, s-a antrenat multi ani dormind intr-un sicriu de sticla…asa ca e obisnuit.

    00
  10. si inca unu.. cules tot dimineata de la brits:

    Michael Jackson will be melted down into plastic, fitted into a new Playstation so kids still play with him :-P

    00
  11. Bancul e absolut genial. Mi-am permis sa-l „import” si eu pentru blogul meu.

    00
  12. =))))))))))))) Cred ca sunt singurul care apreciaza gluma.

    00
  13. :)) Prost, prost, dar haios. :)) Bun banc!

    00
  14. What’s the difference between Michael Jackson and Disney films? Disney films ca still touch kids.

    00
  15. Vennegoor , din contra. nu se astepta nimeni sa moara asa de repede.

    00
  16. Ce tare. Acu cateva ore vedeam numai mesaje de genul „RIP,Pacat,blablablab…il plangeam” si acuma deja bancuri…glume…mistouri. Mmm..cam kitsch, dar omenesc.

    00
  17. Mda…..oricum era de asteptat…anu trecut ii cadea nasu’, anul asta urechile….si apoi CRED SI EU SA MOARA, dupa cate operatii avea saracu…credeti ca un corp poate suporta atatea MODIFICARI fara vreo CONSECINTA??? hai sa fim seriosi…tot respectul pt muzica lui si ceea ce a lasat in urma….Pe el ca om, n-avem de unde sa il stim, asa ca n-avem de ce sa facem comentarii rautacioase…

    00
  18. NOU
    #18

    „A murit Farah si curvarul ala de Mike nu a lasat-o usor. S-a dus dupa ea!” :))

    00
  19. altele, tot de pe reddit:
    – RIP (Really Important Pedofile?)
    – Oh suuure. Rich white lady dies of a heart attack and the media is all over it. What if this was a black man?
    – Apparently he died of food poisoning after eating a 9-year old wiener.
    – I wonder if they took him to Children’s Hospital…
    – Everyone hold your crotch for a moment of silence.
    – Since Michael Jackson’s 99% plastic it’s been decided that he’ll be recycled into Lego bricks. So children can play with him for a change.
    – Glad I didn’t die today. Too much competition.

    00
  20. Mai avea de trait ..

    00
  21. banc prost?

    dupa regulile umorului negru si cinic + cate elemete imbina e chiar un banc BUN. ca sunt si oameni intr-atat de lipsiti de suflec incat sa rada la asa ceva, asta e partea a doua

    nu te-ai putut abtine sa-l postezi, dar nu ai vrut sa ti-l asumi. da-l dracului de pedofil slut! singurul motiv ca sa plangi la moartea unui milionar e ca nu esti ruda cu el

    00
  22. Toti ii vom simtii lipsa (jk), va fii mereu in inimile noastre… numai cu exceptia lui Macaulay Culkin, el o va simtii in cur.

    00
  23. hmm….ce pot sa zic…bancul e funny, insa nu e chiar la locul lui azi. Toti cei care il regreta, nu fac asta pt ca el a facut ceea ce a facut in viata privata, ci pentru muzica lui, care chiar daca nu vreti sa recunoasteti v-a facut sa dansati si sa va simtiti bine. Americanii l-au avut pe el…noi pe cine avem? pe guta? pe salam? asta ne e cultura. atat ne duce capu si atat vrem de la noi.
    bafta!

    00
  24. „Ii simtim lipsa”, bla bla. Daca nu ma insel, in ultimii 15 ani n-a mai avut nicio activitate notabila din punct de vedere muzical (concerte, albume, etc). Prea multa ipocrizie in lumea asta…

    00
  25. Cirpian…. urma sa aiba o serie de 5-10 concerte, primul fiind situat in londa pe 6 iulie

    00
  26. @Executor: Concerte cu muzica de acu’ 15 ani… si alea programate pentru ca murea de foame… Oare Madonna scoate albume si concerteaza (chiar si in zilele noastre) pentru bani, sau pentru ca ii place cu adevarat ceea ce face? Da, ei i-as simti lipsa, Michael a „murit” pentru mine in 1995.

    00
  27. @Ciprian: Cand ai sa ai tu cele mai multe albume vandute vreodata, atunci sa comentezi.
    El a vrut sa concerteze pentru ultima oara, si era si normal sa se retraga apoi. Nu a mai apucat, macar lasati-l acolo unde e.

    00
  28. e GENIAL!

    00
  29. zoso..nu’i bun bancul..au murit in aceeasi zi;) ora Americii…Farrah Fawcet a murit la 9 juma dim si Michael la 2:30 Pm or so…trebuie schimbat bancul:D

    anyways..imi par rau d el..desi era d asteptat

    00
  30. Bai, ce cool e sa fii sarcastic la moartea cuiva! Nu stiam ca e „pa trend” sa calci in picioare memoria cuiva. Fie el Jackson sau altcineva. Asa o fi la 19 ani… Daca prin altceva nu poti, iesi in evidenta prin nesimtire si imbracaminte, eventual. :-|
    Pana una-alta, el a fost cel mai mare star al muzicii. Punct. Nu Justin, nu Coldplay(sorry, corporatisti cu fulare peste t-shirt), nu The Klaxons, nu La Familia, nici macar Andreea Balan. Si cu siguranta nu va mai exista cineva care sa provoace asemenea isterie.

    Hai, deschideti robinetul bancurilor cu pedofili, toate adaptate pt. Mj. Ca deh, zilele astea e…cooooooool. Whatever.

    00
  31. bancul scris de zoso e foarte prost, adică nici măcar nu e amuzant. Mai amuzant e cel spus de cristina, dar şi ăla e prost având în vedere circumstanţele.

    00
  32. Stiu si eu un banc prost auzit chiar aseara :
    They won’t be cremating Michael Jackson’s body. Since he is 99% plastic the family have decided that he will be melted down and made into Lego bricks, so that children can play with him for once.

    00
  33. NOU
    #33

    @Cucubau, Dorian, perfect de-acord cu voi. Dacă ăștia de-l înjură ar deschide un pic ochii și-ar pricepe de ce-l plânge lumea ar fi o treabă! Evident, cu atâtea vedete câte dă lumea în fiecare an, e greu să-ți mai amintești ce însemnau concertele lui Michael. Spunea cineva că Madonna scoate încă albume.. Nu știam că e suficient să ”scoți un album” ca să fii considerat bun. Pff.. prefer de-o mie de ori muzica lui Michael decât lălăiala identică cu atâtea altele a Madonnei, și prefer să-l văd pe el dansând în stilul caracteristic decât s-o văd pe Madonna dezbrăcându-se și schimonosindu-se în dansuri lascive. Grețoși ”artiști”!

    00
  34. Banc prost sau nu.. nu e momentul pt el..macar lasa omul sa se raceasca. Din ce stiu eu pana la urma pedofil nu s-a dovedit k e (verdictul din 2005 dupa 13 ani de cercetari asa zicea), de spus mai avea ceva intr-ale show-lui, urmau 50 de concerte la Londra, dupa care nu se stie niciodata. Iar despre el ca om..sa fim seriosi..de unde stim noi atatea? Din presa? Aia pe care o hulim ca inventeaza, fabuleaza, se vinde si trimite oameni la moarte mai repede din cauza depresiilor sau hartuirii ( ex. printesa Diana) ? Aia care face staruri din Paris Hilton si Piticu` porno? Sa fim noi sanatosi, ca circ e destul. Asta vor oamenii, paine si circ.

    00
  35. :)) nu inteleg unii oameni :))

    „nu plang MONSTRUL si CRIMINALUL Hitler care a murit, ci pe tanarul pictor care a fost odata”

    daca o pipaia pe fiica-ta, nu-i crapai capul ci bordura doar pentru ca il stimezi ca artist care canta si danseaza atat de frumos?

    00
  36. De ce suntem atat cinici la moartea unui om, chiar daca acesta a fost genial.
    Nu am fost fan Michael Jackson , dar l-am admirat.A schimbat evolutia muzicii , a dat o noua dimensiune muzicii si coregrafiei, a schimbat videoclipurile in arta , a fost un perfectionist.
    Atata timp cat nu avem un artist care sa fie macar in topurile din Europa , eu zic, sa respectam pe unul care a avut un impact asupra muzicii din intreaga lume..
    Bancul lui Zoso e bun , dar in alte circumstante …
    Toate cele bune!

    00
  37. Michael Jackson a dat mana cu succesul timpuriu,dar a si muncit din greu sa devina cel mai bun,ca doar pasii aia cu luna lui cu tot nu ii dirija prin telecomanda…. s-a imbatat cu mirosul apogeului(am scris bine,nu confund-„mirosul”) si frustrarile sale l-au transformat intr-o ciudatenie a naturi,cu masti si esarfe pe figura,undeva la limita intre grotesc si SF.Bine ca stim noi ca a bombardat pe vreun copil in ***,ca ala din „home alone”(care apropo,e tot un ciudat)….ca doar noi suntem experti si am muncit cot la cot cu el si ne permitem d-astea… dar muzica lui,cu toate progresele studiourilor de inregistrare,suna incomparabil mai bn decat astea de duzina gen „maxi-single” sau „ep”…a avut stilul LUI si a devenit model pt altii,ne-a inviat simturile cu muzica si trupul cu dansul….plus ca detine record la vanzari albume,iar cu pirateria asta….nici nu il mai depaseste careva vreodata.S bine ca suntem noi mari vedete ametite de succes sau rude adoptate de acestea ca sa stim cum merg lucrurile pe la ei,bogatiii si celebrii,ca faza cu pedofilia…. ati fost vreunul prin copilarie pe la MJ pe acasa si v-a pus manutza prin locuri sensibile?!ca doar atunci putem zice noi ca e el pedofil…. a fost doar un extravagant frustrat si complexat care nu a stiut sa se opreasca si un maaaare artist.Cu ce ne afecteaza asta pe noi?!Pe copiii lui poate,ca umblau cu mastile prin magazine…. pe noi doar ce a lasat mostenire artistica ar trebui-atat.Aveam convingerea ca anuleaza concertele alea pt ca nu face fata,dar nu ma gandeam ca moare….l-o fi prostit managerul,l-o fi magulit putin si vrajit cu banii si gata.Pariu pe orice ca s-a fortat prea mult la antrenamente si de-aia si-a dat duhul acum…. Enervant e ca din Wackoo Jackoo a ajuns iar la King of Pop si toti ii redifuzeaza muzica,dar in ultimii ani n-am facut decat sa il luam in ras,ca ii pica lui nasul si….hahahaha…..Dar bancurile astea…nu sunt proaste,ci de prost gust….mai ales cand e totul recent….Si pana la urma…el a facut CEVA,este inca extrem de iubit si adorat si ramane in istorie.Dar vreunul din creatori acestor bancuri geniale ce face?Moare dracului la fel de necunoscut si prost ca bancurile sale.(Exceptand desigur pe „zoso”,ca blogu’ asta ramane poate mostenire „posterioritatii „).Critici de specialitate ce suntem,sa ne punem funda rosie,ca poate ne deochem,murim si ajungem langa MJ in forma de copii(uite ca mi-a iesit si mie un banc….prost ).

    00
  38. @baba cloanta : Au fost atatia de-a lungul anilor care au incercat sa il copieze ( vezi Prince ) sau sa incerce macar sa in egaleze ( vezi Madonna ) . A reusit careva? NU si nu va reusi nimeni de acum incolo mult timp ! Unul ca MJ se naste o data la 1000 de ani! Pacat ca nu stim sa apreciem valorile atunci cand le avem si scandalurile si mondenitatile sunt peste calitatile artistului. Acum am ramas cu niste lalaiti si dezmatate. Sa vedem acum cine o sa mai DEFINEASCA show-ul de acum incolo ? Baba aia de Madonna ? No offence…canta bine…insa nu este si nu va fi niciodata cat MJ! Ea a vandut in toata viata ei cat a vandul MJ cu THRILLER !!!
    Anyway…pacat ca nici acum nu stim sa apreciem si ne lasam prada rautatilor. Lasati-l macar acum….:)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.