retard roundup #3

Cu dedicaţie pentru ăia care vor să fie bloggeri de top, crezând că viaţa e plină de flori şi maşini.

  • matematica e foarte grea. e foarte complicat să numeri câte articole scriu în 2-3 zile şi să faci o medie. mai bine scrii că eu public 250 articole pe zi. e mai simplu.
  • un prieten de-al dobitocului de la TVR. el nu înjură, eu înjur.
  • un băiat realizat dă lecţii de viaţă. să fim atenţi.
  • un baiat puţin confuz. dupa logica lui de dobitoc hrănit cu nutreţ, dacă cineva vrea să mă salute, eu sunt prost. nu întrebaţi cum a gandit-o p-asta, lăsaţi-o aşa. banuiesc că e greu să îl urmăreşti pe twitter pe agramatstyle, la inepţiile pe care le debitează.
  • nu sunt pe prima pagină în trafic.ro. sunt trist.
  • copiez articole. de unde? nu se ştie. dar aşa lucrează băieţii, în stil comunist.
  • o glumă proastă, după mine. da, râdem glumim, dar până la glume de genul ăsta e cale lungă. mai ales, nu le faci dacă nu guşti glume de acest gen. în concluzie,  sunt un labagiu. şi nu, asta nu are legătură cu faptul că mă-sa l-a fătat prost.
  • pe lângă labagiu, sunt şi virgin. şi o să îmi iau bătaie. şi nu fac bani. şi nu am prietenă. şi am fugit din Bucureşti că voia să mă bată cineva. şi sunt prost. şi sunt urât. şi nu scriu nimic. şi nu scriu nimic interesant. şi fur articole. şi am un blog prost. şi am un blog naşpa.

Nu e cazul să îmi fac încă probleme, cred. Dacă venea unul şi zicea că am pla mică, atunci m-aş fi îngrijorat că teribilul meu secret a ieşit la suprafaţă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. NOU
    #1

    Este trist. Se merge pe ideea ca daca nu esti de acord cu mine iti dau in cap. Cel mai simplu si mai des folosit argument e „sugi pla”…si nu este normal. Este chiar asa de greu sa gasesti un contra argument in ziua de azi? Este atat de greu sa inchegi 2 fraze? Da, este.

    00
  2. NOU
    #2

    loool -> cand contine „ba baiatule” il poti marca automat ca spam ! :)

    00
  3. Zoso…tot astept sa te sesizezi la faptul ca sportlaminut.ro fura continut la greu de la GSP…cica este un agregator de stiri care parseaza, pardon, fura continut la greu…si nu ma refer aici la siteurile din trustul lor…
    Tot timpul ai facut mare tam tam cand aparea cate un site care facea asa ceva… Astept cu interes sa o faci si acum :p

    00
  4. Da’ te-ai îngrăşat, nu glumă :P

    00
  5. @stefan: De pe blogul lui orlando nicoara:

    „sportlaminut se vrea un agregator care sa preia stiri in limita a 500 de caractere cu link catre sursa originala din Prosport.ro, Sport.ro, Mediafax si GSP.ro + alte surse din .ro sau exterior, se vrea un agregator care isi propune sa faca un sumar cat mai actual cu ceea ce se intampla in zona sportului, se vrea un site curat, care sa se incarce rapid, se vrea un site unde, dintr-o privire, sa vezi tot ceea ce s-a intamplat important in acest domeniu. Nu se vrea un concurent pt Prosport.ro, Gsp.ro sau Sport.ro, nici nu vrem si credem ca ar si o nebunie sa te bati cu siteuri pt care lucreaza redactii cu zeci de redactori”

    Deci agregator de stiri = furt intentionat. Si-au anuntat intentiile inainte de a-i da drumu. Chillax moshu, chillax.

    00
  6. @Cristian Banu: neah, nu se prinde de mine. din 2001 incoace m-am obisnuit si ar fi trebuit sa am cel putin 200kg.

  7. ce daca ai pla mica, priveste partea buna a lucrurilor: femeile adora chestiile mignone, pentru o laba nu-ti trebuie decat doua degete, deci poti in acelasi timp sa scrii pe blog … doar la pipi e nasol ca daca faci din picioare rugineste fermoarul
    PS
    asa am auzit.

    00
  8. România, români, românisme.

    00
  9. Mă, eu cred că mircea badea are ca hobby și creșterea de câini. Că a reușit să creeze rase noi de potăi.

    Mircstiff, ciobănesc badearitic, bullmirc, etc.

    00
  10. Senzational! Zoso e miliardarul care omoara top-modele si din cauza caruia Eva Kent nu mai merge in cluburi! Totul in Cancanul de maine.

    00
  11. NOU
    #12

    @Stefan: de ce nu scrii chiar tu pe blogul tău personal despre furturile agregatorului sportlaminut?

    00
  12. NOU
    #14

    Zoso, iarta-i ca nu stiu ce fac…
    de fapt fac si ce pot…

    00
  13. @dorkmind: Am inteles ce face siteul vostru si sincer apreciez asta si nu condamn. Ceea ce condamn insa este atitudinea ipocrita a lui Orlando, care in urma cu ceva timp blama astfel de site-uri, si atitudinea pupincurista a lui Zoso vis-a-vis de Orlando…Cand cei de la Active Soft au facut genul asta de site-uri zoso imediat a sarit ca ars fara a lua la cunostiinta de eventualele intelegeri ale celor de la activesoft cu publisherii

    00
    • e o diferenta relativ importanta: mpi nu urla in gura mare ca e cel mai mare publisher. nu face spam. nu fura. agrega. nu sunt de acord, ofc, dar momentan imi pare ceva facut pe genunchi. cand o sa se laude cu el ca da, ia uite, siteul nostru rupe, atunci dam la gioale.

  14. Cand o aud pe aia cu „prietene” ma apuca transpiratiile reci si mi se ridica parul de pe mana. Numai la cocalarii din Dudesti o auzeam p-asta, acum vad ca a devenit o expresie la moda, fmm.

    00
  15. si-ti bati tu capul sa faci capturi din ce scriu toti tristii? saracii de ei. trebuie sa le fie tare greu.

    00
  16. zoso, printre fanii astia adorabili, n-ai si unul mai insistent cu IP de Brasov ?

    00
  17. incredibil, ai acces la „bazele agentiilor de presă”, ce mai, ca să faci un contract cu o agentie trebuie să fii un zeu.

    00
  18. Nici mie nu imi place de tine ca-mi furi articolele ,zoso, si esti urat si slab.

    00
  19. @Stefan: pardon, site-ul lor. Ca nu am nicio treaba cu vreuna din parti.

    Am citit in prealabil la orlando pe blog chestia si apoi am citit comentariul tau de aici. Cam anapoda ce-i drept dar cred ca e de competenta lui zoso ce-i anapoda in comentariile de la el de pe blog.

    Pur si simplu am o oarecare ura pentru cei carora le place sa-l manance cand e cald si proaspat.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.