Libertatea fură pe online mai ceva ca Click

Pentru că nu au bani să producă ei conţinut. Şi e mai uşor să ia de la alţii. Michael Ringier declara recent că nu are rost să dea o căruţă de bani pentru a ridica siteurile ziarelor româneşti, şi acum ştim la ce se referea.

Povestea. Metalhead acuză Libertatea de furat ştiri. Cocoloşii de la Libertatea recunosc tăcut şi pun sursa la ştirile indicate (fără link, că doar suntem pe online). După câteva ore se răzgândesc, şterg tot şi rescriu ştirile. În plus, devin cocoşi şi nu mai recunosc nimic, apelând la clasicul “hai coaie, ne laşi?”.

Dorin Chioţea, manivelist şef pe acolo, ne spunea acum ceva vreme că e greu pe online. E mai uşor să furi. Şi Simona Ionescu de la Click are aceeaşi atitudine. Noi furăm pentru că vrem să fim numarul 1. Restul sunt detalii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. In naivitatea lor ziarijdii astia probabil spera ca treaba asta cu criza care inchide ziarele in sua nu va ajunge si pe aici. Cat despre cine fura mai bine, am dubii. Sa iau maine la prima ora Click online la puricat ? Sa-l ignor ? Hmmm

    00
  2. NOU
    #2

    bagi picioarele in tara asta daca nici onoare intre hoti nu mai exista….:D

    00
  3. Ce misto suna cacofonia :))

    00
  4. Ce zici tu, ca in Tg-Jiu a aparut R8, niste TT-uri noi, Lamborghini si inca niste masini foarte scumpe… Si ne miram ca e criza!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube