Am fost la Radio ZU

Un cititor imi scrie.

In jur de ora 12, ascultam radio Impact (88.40). Exista una bucata emisiune "Morning Zu" cu Buzdugan si Morar . Si m-am gandit ca te-ai mutat la radio.

De fapt ce se intampla: m-am prins ca baietii citesc de pe blog diferite articole si le prezinta la radio in emisiunea asta ca intamplari prin care au trecut ei. De exemplu azi a fost post-ul din supermarket cu produsele din alte tari decat romania. Stiu sigur ca la un moment dat ascultasem alt post care-l citisem cu o zi sau doua inainte. Deci pare a fi o treaba recurenta, nu pot insa confirma treaba asta pentru ca nu ascult zilnic radio. Cu toate astea sunt sigur ca exista undeva niste inregistrari la emisiunile astea.

In fine, m-am gandit sa-ti comunic treaba asta cu toate ca nu stiu ce ai putea sa faci, macar sa stii ce se intampla. Nu-s fan zoso, dar uneori toata treaba asta cu furatul mi se pare exagerata.
O zi buna,
Tudor.

N-ar fi prima oară când Buzdugan şi Morar fac din astea. Simona Tache a păţit-o şi ea. Şi eu de vreo două ori. Morar însă face în continuare pe virgina.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. NOU
    #1

    iar?????
    m-am uitat pe postarea respectivă. un tribunal nu ajută?

    00
  2. @nedormitul: Ce sa facă tribunalul? Inca nu sunt legi ce privesc furtul de continut pe internet. De fapt internetul nu a ajuns inca sa fie luat in serios, si probabil ca unii nu inteleg ca nu tot ce gasesc pe net e gratis, iar citarea unei surse nu face parte din obiceiul lor.

    Chiar nu inteleg de ce fac ei asta.

    00
  3. eu nu ii inteleg. Chiar ar fi asa DE GREU sa spuna ZOSO.RO ? Disperi….efectiv disperi. Ei nu pierd nimic daca dau „link”

    00
  4. Nu ma asteptam la asta din partea celor doi. Macar sa copie de pe un blog mai putin cunoscut. S-au facut de tot rahatu

    00
  5. Ce sa faca si ei, saracii? Daca nu sunt in stare sa-si conceapa singuri emisiunea, copiaza de la altii.
    Eu am alergie la Zu, Buzdugan si Morar de cand toate frecventele Romantic FM din provincie au fost cedate la comanda acestui post.

    00
  6. @Rae

    Deci e mai corect decât să copieze unul mai mare. Hence size does matter.

    00
  7. mda, nu ma mira. i-am auzit si eu cu o gluma din catavencu la o saptamana dupa ce aparuse in revista, ei zic sa sunt subtili daca nu le mai citesc in aceasi zi in care apare… micii ipostori :-)

    00
  8. Penibilii aia fura de la inceput. Pana si gingle-ul din spotul publicitar e furat de la un post din SUA care se cheama… ghici cum! Acum stim de ce si-au pus astia denumirea fara sens de zu?

    00
  9. Io cred ca umorul astora e tare fortat si de aia trebuie sa copieze glumele.

    Acu vreo 3 ani eram pe aeroport in Timisoara, mergeam la Bucuresti.
    Check in.

    La coada, in fata mea, Buzdugan. Cam trist. Buna dispozitie o tine pentru radio. La control ii piuie ceva pe la slitz, desi daduse jos cureaua, deci nu era catarama. Eu comentez ca un nesimtit: PIERCINGU, PIERCINGU…

    Toata coada rade, inclusiv controller-ul, el nu. Mi-a aruncat o privire naspa de tot; da’ la coada la Carpatair am fost mai haios ca el.

    00
  10. Da, asa e.
    Te fura ca-n codru’.
    Am prins si eu de vreo 2-3 ori cand „povesteau” ce au mai patit ei, cand de fapt, iti citeau posturile la cuvant, puteai sa pui si ghilimele.

    Si nu numai un post, 2-3 pe dimineata.

    00
  11. @Eu – m-am referit la faptul ca daca ar fi copiat de pe un blog mai putin cunoscut, poate nu se ducea vestea
    dar daca au copiat de pe un blog cu trafic mare…asa le trebuie:)

    00
  12. Catavencu s-a luat demult de ei. Baietii obisnuiau sa „fure” din revista pe cand erau la Radio21. Foarte nasoala treaba si sunt chiar nesimtiti…

    00
  13. Mda asa e .. ce?

    00
  14. NOU
    #14

    N-ai ce sa le ceri. Nu poti sa concepi o emisiune de 3-4 ore cap-coada fara sa „furi” ceva, iar problema cosnta in faptul ca nu citeaza sursa si-si insusesc lucruri pe care in realitate nu le-au trait. Dar internetul e gratuit si nu costa nimic in final sa iei o informatie de pe un site.

    /flame on

    00
  15. E adevarat,baietii aia chiar fura continutul posturilor tale si le pvoestesc ca intamplari de-a lor.Chiar intr-o dimineata cand luam micul dejun ascultam radioul in bucatarie(fix dupa ce intrasem pe blog la tine) si au inceput ei sa povesteasca o „intamplare de-a lor” care era identica cu cel mai recent post de pe blocul tau, in orice detaliu.

    Dar, cred ca asa e la noi, fara furt nu se poate…

    00
  16. Bataie de joc! Au ajuns sa faca emisiuni penibile cu subiecte adunate de pe bloguri sau youtube.

    00
  17. Bai, daca tot nu te rupe talentul (din ce ziceti voi, ca furau de pe vremea cand prestau la alt radio de 2 lei) si tot folosesti ideile .. spune ceva de genul „uite bre, ce a mai patit zoso – ala de pe zoso.ro – daca tot ziceti ca e viata voastra de rahat” .. si te apuci si zici. Nu cred ca ar fi CHIAR atat de mare problema, daca ar preciza de cateva ori numele sitului. Clar ca tot furt de continut se cheama dar, cum nu e vorba de online si indexare google etc., probabil ca supararea ar fi diminuata de faptul ca „fac revista presei” pe articolele tale si ti se ofera in acelasi timp si un pic de reclama.

    In mod ideal ar trebui sa aiba talentul necesar pentru a sustine emisiunile alea, ca de aia primesc un purcoi de bani. Altfel, la Filatura in linie, ca si acolo trebuie sa munceasca cineva. Si aia macar lucreaza pe bune :D

    00
  18. N-au voie sa faca reclama cica, dar sa fure e permis. (:|
    Ma lovesc zilnic de aceeasi problema de la cei care ne preiau exclusivitatile si uita sa crediteze…

    00
  19. In primul rand, toate farsele facute de Buzdugan sunt regizate. De ce? Eu am capacitatea de recunoastere a vocilor pana la o precizie foarte mare si am constatat ca este o moldoveanca care e in cardasie cu Buzdugan la toate farsele: ori este personajul principal, ori e vreo victima. In orice caz, baietii nu recunosc nimic, dar va spun eu ca se bazeaza pe faptul ca romanul inghite orice.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.