Yahoo se reorganizează

Întâi aruncă blo.gs în curtea WordPress (care are un serviciu care face în mare acelaşi lucru, pingomatic), apoi anunţă că va închide geocities. Bun. După aia renunţă şi la alte mizerii şi rămâne cu flickr, delicios, ym şi yahoo.com şi gata. Back to basics!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. yahoogroups, asta ma doare pe mine

    00
  2. un basics PROST, YM cel putin e slab rau, vocea scartzaie, transferul de fisiere cred e routat prin zimbabwe (desi este vorba de 2 calculatoare in aceeasi retea), iar astazi am incercat sa fac un cont nou si sa migrez cele 150 de id-uri din adressa si nu am reusit sa il fac sa le adauge, neam, cu toate functiile din toate meniurile cu tot (din secunda unu le aveam adaugate in adresbook, dar de acolo pana a le adauga la contacte.. 4 ore si un prgores de 2 id-uri, in schimb absolut toti din lista erau bombardati cu cereri sa dea accept, fara nici un efect in lista mea de mess)

    00
  3. Ce inseamna asa zisa criza,a inceput micile restructurari.Interesant.

    00
  4. Bun foarte bine. Era plin de cacaturi inutile. Sa faca ceva si bun , nu mult si prost

    00
  5. Daca dispare şi gunoiul de 360, mă declar mulţumit. Oricum, interesant este de câţi oameni vor scăpa în continuare.

    00
  6. Naspa ca inchide geocities… prima mea gazduire pentru primul meu site facut in viata mea acu vreo 3 ani….locul in care mi-am pus site-ul de atestat..ce amintiri…..4 mb trafic pe ora….dupaia iti inchideau robinetul…ce vremuri….

    00
  7. deja incepusera sa exagereze cu atatea proiecte…degeaba faci n lucruri…daca nu poti sa le faci performante pe toate..

    00
  8. Era fain daca ziceai ca se inchide si YM, macar in gluma. Mureau aia cu mass-urile lor despre chestia asta

    00
  9. Pe linia asta, sunt curios Google cat vor mentine side-projects ca Google Labs, etc.

    00
  10. NOU
    #11

    @daimon google va rezista . de ce spun asta ? pentru ca am folosit , mai mult sau mai putin , absolut toate micile ‘gadgeturi’ pe care le au . si , din ce vazut eu pe la alte softulete/servicii asemanatoare , toate de la google erau cel putin bune ( cum e si chrome de fapt … fara discutie cel mai bun browser existent pe piata in momentul de fata – din toate punctele de vedere ) .

    yahoo a picat pentru ca avea niste servicii destul de slabute si pentru ca aveau o tactica destul de fortata si de agresiva . te aglomerau cu tot felul de servicii incat la un moment dat iti bagai picioarele . google iti lasa aer sa respiri oferindu-ti in acelasi timp foarte multe variante usor de digerat . singurul lucru care i-a salvat a fost trecutul inflorit de ymail si ymess .

    as trece fara cea mai mica ezitare de la ymess la google talk ( cat despre mail folosesc inca de la inceput gmail si este foarte bun – contul de yahoo l-am pastrat doar pentru diferite prostioare si mess ) . singura problema e ca nu prea reusesc sa conving si pe altii sa faca asta .

    si cea mai mare cretinitate care a ros yahoo a fost tampenia cu outlook ( nu m-am mai interesat de ea de vreo juma de an cred … dar am impresia ca nici acum nu poti folosi outlook sau un program extern pentru ymail . ceea ce o prostie grasa si ingrozitoare ) .

    00
  11. Yahoo va rezista atata timp cat serviciile Yahoo Messenger si Yahoo Mail vor fi folosite. Din punctul meu de vedere, in ultimii ani, aceste doua servicii au castigat utilizatori noi prin virtutea inertiei.

    Google va reusi in continuare datorita aplicarii conceptului „simplu si la obiect”. Cati dintre voi mai folosesc aplicatia Yahoo Messenger ? Ati observat cati zeci de mega de memorie RAM foloseste ? EU am renuntat de mult. Folosesc alte aplicatii, mult mai performante. Homepage-ul Yahoo cat de incarcat este ? Cine sa foloseasca Yahoo Search daca pagina se incarca de 10 ori mai incet decat Google ? La fel si cu Yahoo Mail. Cat de incarcat e Yahoo Mail comparativ cu GMail ?

    Totusi, dintre toate serviciile Yahoo, mie imi place cel mai mult Yahoo Maps. Are informatii pentru Romania, mult mai detaliate decat Google Maps.

    00
  12. @omu’ de la colt
    1. Cel mai bun browser e probabil Opera, nu Chrome. Oricum nu „fara discutie” asa cum zici tu. S-au purtat si se poarat multe discutii pe tema asta si nu s-a ajuns la rezultate definitive.

    2. GMail ar fi perfect daca n-ar fi in Beta for 5 fuckin’ years!!! Pe mine ma enerveaza la culme ca nu poti trimite executabile. Si ma mai enerveaza si ca prin simplul fapt ca folosesti GMail, google obtine o licenta pentru toate materialele transferate:

    11.1 You retain copyright and any other rights you already hold in Content which you submit, post or display on or through, the Services. By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive licence to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content which you submit, post or display on or through, the Services. This licence is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the Services and may be revoked for certain Services as defined in the Additional Terms of those Services.

    3. Daca vrei sa folosesti Outlook cu cont de yahoo mail tre sa iti upgradezi contul. E vreo 20 $ pe an mi se pare. Evident mai ai si alte avantaje de banii astia.

    00
  13. Pentru nostalgici, GeoCities a fost in intregime salvat de un hacker olandez intr-un maraton de doar 6 zile. Deja vreo 750.000 de conturi au fost „restaurate”, dar numaratoarea continua. Cine are cont, poate sa il acceseze in continuare schimband G cu R: reocities (punct) com

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.