Să privim un deces media: GSPTV

Divergenţele dintre Antena 1 şi RCS în privinţa drepturilor TV sunt mai evidente ca niciodată.

evz

GSPTV se desfiinteaza. Sau, ma rog, se transforma, se restructureaza sau alte expresii mai soft.

un fost angajat

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. In sfarsit.Sa curga vinu in pahare sa vina slugile de la intact sa ne suga pla .
    .GspTv numarul 1 in prostie.

    00
  2. ahahha victorie! vreau sa vad gsptv!

    00
  3. Se pare că asistăm la o căderea a unui mic imperiu care părea destul de bine conturat şi puternic. Haha, ce bine-mi pare!

    00
  4. Cine va accepta salariu mai mic ca sa ramana pe post? sau e vorba de stabilitate. e ca o vanare si teama de a pierde angajatul. multi si prosti sau cativa si buni cu salariu pe masura. o aiureala care demonstreaza previziunile unui specialist in resurse umane. urmeaza ziarele.

    00
  5. Daca am fi fost intr-o alta tara, unde economia ne-ar fi permis sa ne abonam la un serviciu platit pentru a vedea un circ, ideea ar fi fost bine. Cum cerintele nu sunt indeplinite, nu a mers treaba. Sunt mirat totusi ca un trust atat de mare ca Intact a putut sa se bage in asa o hora periculoasa.

    00
  6. Era de asteptat sa se intample mai devreme sau mai tarziu. Ori s-au terminat banii de spalat, ori si-au dat seama ca sandramaua nu aduce profitul pe care si-l doreau. Sunt curios daca vor sucomba impreuna sau pe rand.

    00
  7. Prea mult tamtam pe tema asta deja… Si in plus, cine s-a trezit sa comenteze… cei de la Sport.ro care dau meciuri din arabia si bulgaria…

    00
  8. GSPTV se nascuse moarta, greu de inteles decizia RCS-RDS , acum o sa-si scoata pierderile de la abonati. Cine ma-sa sa stea sa se uite all-day long cum barfesc gesepistii lu’ tolo si sa vada meciurile alea penale ( la propriu) ?

    00
  9. Deja au avut 2 scumpiri in 3 luni. Cat sa scoata d ela abonat. Ideea era sa atraga abonati-crescand abonamentele se cam intoarce bumerangul. Daca prin toamna upc baga si ceva „hd” (ce o insemna hd in romania) atunci situatia e si mai nasoala.
    M-am uitat o singura data pe gsptv la nu stiu ce meci de mana a 2-a. O mizerie de campionat cu jucatori-circari.

    00
  10. si de ce va bucurati asa de tare? … ca nu inteleg motivul real.

    00
  11. Sa’i fie tarana usoara! Ce ti’e si cu inovatiile astea pe piata media !….

    00
  12. NOU
    #12

    well..chiar daca se desfiinteaza n-a fost rea miscarea din partea Intact. Au avut monopol pe liga1 timp de un sezon, iar asta conteaza.

    Nu m-as mira deloc ca la licitatia din mai sa vedem la brat GSP-Digisport.

    Inclin sa cred ca GSP nu se desfiinteaza, ar fi o miscare absolut hilara tocmai acum cand are notorietate.Se restructureaza pentru ca nu vor mai avea monopol pe Liga1 si e absolut normal sa regandeasca strategia.

    00
  13. Bleah… Mi-e scarba de GSP, de Antene, de Intact, de maniplare, de VOICULESCU!

    00
  14. Cand sunt 2 boi la un car. Unul trage in stanga si unul in dreapta

    00
  15. Astia de la Intact si RCS&RDS credeau ca pun mana pe monopol. Odata intactul avea exclusivitate la Liga1, implicit castiguri din publicitate, iar RDS&RCS credea ca o sa dea lovitura la numarul de abonati.
    Problema a fost ca nu au gandit bine strategia. In Europa trebuie sa platesti pentru a vedea meciurile din campionatul intern. Nimic de zis.
    Numai ca aia au toata infrastructura. Adica indiferent la ce furnizor de servicii tv este abonat un cetatean, furnizorul respectiv detine si canalul/canalele care difuzeaza meciurile respective. Pe cand aici nicidecum. Eu sunt abonat boom tv si chiar daca as fi dispus sa platesc nu pot pt ca nu exista gsptv in grila de programe.
    Doi la mana, aia din strainatate chiar au fotbal iar lumea plateste pt spectacol. Noi pentru ce dracu am plati? Pt manareli, blaturi, sa vedem cum se scuipa presedintii intre ei ?
    Trei la mana, aia transmit TOATE meciurile, nu cum transmit astia doar cate 6-7 meciuri incat mereu raman 1-2 meciuri pe etape netransmise.
    O porcarie fara margini. Au 3-4 canale (sau cate gspuri or fi) si nu-s in stare sa transmita toate meciurile live.
    In conditiile astea pentru ce sa plateasca lumea? Pentru nimic?
    Si colac peste pupaza, a mai venit si criza financiara si acum lumea chiar ca numai bani de dat pt liga lu` mitica mai avea sa dea ca in rest le avea pe toate.

    00
  16. sa dea Dumnezeu sa falimenteze Gsp-ul imi este scarba de ei.Greseala lor a fost ca au cam gresit strategia,s-au bucurat pe moment la unu doua procente de audienta cu scandalurile si certurile pe care le-au atatat si promovat intre conducatori, suporteri si tot ce tine de fotbal.nu sau gandit ca cei care ii privesc o sa se sature de aceste scandaluri si nu o s-ai mai pasioneze liga 1fiind scarbiti de ce vad si o sa schimbe canalul

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube