Prin parc

Vin din parc. Mi-am luat amendă pentru că eram cu bicicleta. 150 lei. Jumătate din cât am dat pe bicicletă. Aşa e când nu eşti vedetă şi nu ai şi televiziunile după tine. Sunt trist. Costin e de vină. Nu l-a trimis pe Buhnici cu carul de reportaj să mă filmeze. E un nasol. Am plecat şi ca vaca, fără camera de filmat la mine. Sunt trist. Mi-a căzut o insignă. O pun la loc. Lumea e rea.

Azi sunt la Oradea, mâine la Bucureşti. Comentariile sunt moderare, be nice.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. Naşpa…da` totuşi nenea aştia unde dracu vor să ne plimbăm cu bicicleta ? pe benziile care nu există?

    00
  2. Tu vorbesti serios ..chiar ai luat amenda ? In ce parc ?
    Exact cand ma gandeam si eu ca imi voi lua bicicleta….dar ce sa fac cu ea? Sa ma invart in jurul blocului printre caini,masini si copii care joaca fotbal ?

    00
  3. Si pana la urma cum ramane cu campanile prin care suntem incurajati sa mergem cat mai mult cu bicicleta ? In parc nu, pe piste nu se poate fiind ocupate de masini si de pietoni, in trafic este riscant si risti alte amenzi.
    Deci..?

    00
  4. zoso, so emo right now?

    00
  5. E foarte aiurea , amenda 150 lei :O ca te-ai plimbat cu bicicleta in parc :))…astia nu stiu cum sa mai scoata bani.Vorba ta , iti mai luai o bicicleta pe banii astia.

    00
  6. Of, Of, of. Am paţit-o şi eu, numai că n-am luat amendă. La intrarea prin care venisem eu, nu era nici un semn care să-mi spună că nu am voie cu bicicleta pe acolo. Le-am dat cu saru’mâna la jandarmi sau ce erau şi mi-au dat doar avertisment. :) Tu te-oi fi luat cu ei la harţă. :(

    00
  7. NOU
    #7

    Fucking idiots! Auzisem de asta si ma pregateam sa incerc maine un tur de Herastrau.

    00
  8. Vedeta esti, da’ nu pe tronsonu’ lui nea militianu’, ca nu degeaba ai aparut la TV … :)
    Problema nu-i asta, ci ca umbli de unul singur…ailalti de ieri au fost vreo 50, care naiba sa se ia de ei?!
    Exact cum am scris pe blogul lui Cabral…ieri s-a protestat, de azi pot curge amenzile…a naibii oracol ce m-am nascut.

    00
  9. NOU
    #9

    si tu de ce te ai oprit? ai vrut si tu galceava pe semne… ca altfel nu cred ca o sa traga dupa noi daca nu oprim. cand eram mic , stateam in orasul in care am crescut ne desumflau rotile si pe urma mergeam ca prostii pe langa ele pana la vulcanizare. asta daca eram si mai prosti sa oprim

    00
  10. Ia-l si tu data viitoare pe cabral cand mai iesi cu bicicleta..scapi de amenda :P

    00
  11. Unde, care parc ?

    00
  12. @Monique Problematique
    In Herastrau te poti plimba linistita, nu e interdictie la biciclete (inca?). Decat la stat pe iarba..

    00
  13. acum câţiva ani am păţit-o şi eu, eram licean pe atunci iar amenzile erau mai blânde… 50 de lei sau jumătate în 24 de ore… sau cum s-ar spune „schimb direct pentru tăcere” legile sunt legi doar în anumite situaţii…

    00
  14. NOU
    #14

    Intrebarea e de ce ai oprit? :D

    00
  15. Nu inteleg cui i-au dat amenda daca n-aveai buletinul la tine. N-aveai buletinul la tine, corect? ;)

    00
  16. si eu care tocmai imi luasem role :( o sa ma plimb pe holul blocului cu ele

    00
  17. NOU
    #17

    Mama!!!!!!!!!! Se pare ca e saptamana biciclistilor! Unii iau amenzi, altii sunt aproape striviti de o masina! Sa fie oare vreun semn? Eu nu cred ca am sa merg cu bicicleta in aceasta saptamana! Piei ghinion!

    00
  18. Pai vezi, daca nu te dai pe strazi sa tea Piticu peste tine.. :D

    00
  19. Lucrurile se vor indrepta usor usor si la noi.
    Momentan in Herastrau si in Cismigiu nu am avut probleme.
    Mergeti cu respect fata de pietoni si ocoliti exagerat de mult copiii – si nu veti avea nici voi (probleme). Cel putin momentan…

    00
  20. Daca e ceva cu ce ne putem lauda, e faptul ca avem amenzi piperate pentru absolut orice.

    00
  21. Unde ai luat amenda ? Ce articol de lege se invoca ? Vreau detalii. Eu am fost in IOR dimineata (ieri si azi) si nu m-a intrebat nimeni de sanatate ! Tu esti un norocos ! As fi vrut sa ma amendeze pe mine !

    00
  22. Pai exista indicator prin care iti era interzis accesul cu bicicleta? Daca nu, tragi o poza la intrarea in parc, faci o contestatie, politia nu se va prezenta si castigi, nemaifiind nevoie sa platesti amenda.

    00
  23. Ma bucur pentru tine. Daca erau altii prin parc cu bicicletele le faceai repede cate o poza si ii puneai pe blog ca vezi doamne nu mai ai loc sa te plimbi de biciclisti. Bine ti-au facut :)

    00
  24. NOU
    #24

    in schimb, pe pistele de biciclisti sunt parcate masinile politiei (am facut eu o poza, am dovada:)

    00
  25. Dragilor,

    Va astept in data de 9 mai, sambata, la ora 11:00, la intrarea din parcul IOR de la fantani (intersectia Campia Libertatii cu Baba Novac). Vom protesta (legal or nelegal, vom vedea!) impotriva acestei interdictii aberante si ilegale (dupa toate sapaturile).

    Va astept, cu mic, cu mare, cu pancarte, fara pancarte, cu fluiere, cu sonerie, cu orice. Vom protesta pasnic si linistit, vom strange semnaturi pe o petitie reala si – sper eu – vom da o lectie de civilitate si civilizatie legiuitorilor.

    Cine este cu noi nu este impotriva noastra! :)

    00
  26. Ma da voi nu stiti sa dati un pumn? Un picior? Nu stiti sa va luati un cablu de monitor in sacosa? Ai platit amenda pentru ca ai fost prost sa iti dai actele. Un cablu de monitor peste mufa celui care se credea bratul legii si imediat se rezolva situatia

    00
  27. Trebuia sa zici ca esti Gigi Becali…la cata scoala au politisti…

    00
  28. Nu reusesc sa ii inteleg pe dobitocii astia ,ce spera sa obtina? Vor bani la buget si nu mai stiau de unde sa faca rost? Aplica numai articolele din lege care ii avantajeaza, tare as vrea sa vad si eu sa aplice art 167 alin.1 lit g si sa taie amenzi pt asta (interzis pietonilor pe pistele de biciclete). Apropo in parcuri taie amenzi agentii de la politia comunitara si bgs-ul? Conform art. 177 alin 1si 2 sarcina de indrumare, constatare si sanctionare revine politistilor rutieri sau a agentilor de politie desemnati prin dispozitie a Inspectoratului General al Politiei Romane- dar Politia Comunitara apartine primariilor….nu cumva se dau amenzi ilegal? Cat despre cuantumul amenzii prin ce hotarare este stabilit? Ma mir ca ti-ai luat doar 150lei amenda cand pe panouri scrie 500lei…nici aici nu se respecta legile?

    00
  29. cine sa ii mai inteleaga? unde ar trebui sa ma plimb cu bicla? pe trotuar, pe strada in aglomeratie…? pfffff

    00
  30. si eu mi-am luat azi amenda,100 de lei ,daca o platesc in 48 de ore;50 de lei,nu am de gand sa o platesc,voi face contestatie,si tot tam-tam-ul de rigoare,oricum i-am umilit astazi,dupa ce am primit amenda m-am mai plimbat pe sub nsaul lor vreo5-6 ore si numai in zone ultra aglomerate,nu au avut ce face,m-au amenintat ca imi mai da o amenda,as fi vrut asa de mult sa am pe cine da in judecata ptr discriminare si hartuire:))
    va tin la curent cu ce va urma,hai bafta tuturor!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.