Obama şi Oprescu, fraţi de cruce

Cei doi politicieni se asemana atat de mult incat pot fi frati de cruce. Amandoi au fost alesi ca sa faca ceva. Nici unul nu a facut nimic. Desi amandoi sunt megaocupati.

  • Obama face clipulete pe youtube. Oprescu face recorduri.
  • Obama se răsteşte la AIG. Oprescu se rasteşte la Dalli.
  • Obama promite relansare economica. Oprescu promite autostrazi.
  • Obama schimba oamenii de la Casa Alba cu altii la fel de răi. Oprescu la fel.

Nu ma pasioneaza deloc politica americana, dar nu pot sa nu observ ca si la ei e ca la noi. Toti vorbesc, ala care urla mai tare si se da mai ranit e ales si nu face nimic.

Partea buna e ca dupa un an in care nu a facut nimic, oamenii au devenit imuni la Oprescu. A fost la Berlin, a luat notite. A invatat ceva? Nu se vede. A fost la Paris, s-0a intalnit cu primarul orasului. Va pune in practica ceva? Slabe sanse. Oprescu a devenit la fel de ignorabil ca Ciorbea, Videanu si Lis.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Se vede ca nu te pasionează politica americană…

    Ştiu că e la modă să ai ceva cu americanii, mai ales de la Tufiş încoace, dar Obama a făcut multe încă de când era senator…

    00
  2. Obama ar face ceva, dar e greu ca un singur om sa schimbe tot sistemul. La fel se intampla si cu Oprescu. Care e solutia? Sa scoti ce-i mai bun din oamenii pe care ii ai, daca poti scoate ceva.

    00
  3. Oprescu este putin dus cu pluta si diabetic, o chestie care nu se stie despre el. Incoerenta, echipa proprie sub orice critica, politica administrativa facuta dupa cum bate vantul. Nu o sa faca absolut nimic din ce a spus. La momentul ala ar fi promis ca aduce si marea neagra langa Bucuresti daca oamenii ar fi fost destul de creduli. Nu stiu cum au putut atat de multi sa inghita galusca asta.

    00
  4. Pai normal, cum sa nu il copieze daca a vazut ca are succes!

    00
  5. Exista totusi niste diferente intre SUA si Bucurestiu asta al nostru. Aia chiar au autostrazi suspendate! Cat despre Oprescu, e greu sa il ignori. Cand mai intri intr-o groapa, cand mai mergi pe o strada intunecoasa, cand te urci intr-un tramvai supraaglomerat, nu se poate sa nu-i pomenesti numele!

    00
  6. Si nu crezi ca ar iesi si Oprescu presedinte daca s-ar hotari sa candideze? Eu zic ca iese…

    00
  7. Obama ar face ceva, dar e greu ca un singur om sa schimbe tot sistemul. La fel se intampla si cu Oprescu. Care e solutia? Sa scoti ce-i mai bun din oamenii pe care ii ai, daca poti scoate ceva.

    Păi şi Băsescu ar face dacă n-ar fi sistemul ticăloşit…

    00
  8. intr-un singur lucru cu siguranta ca ai dreptate:

    „Nu ma pasioneaza deloc politica americana”

    nu cred ca il poti compara pe obama cu oprescu sau politica din SUA cu cea din Romania

    truismele de genul „Toti vorbesc, ala care urla mai tare si se da mai ranit e ales si nu face nimic” sunt chiar penibile

    stau in bucuresti si, deocamdata, nu ma simt deranjat de Oprescu, desi nu l-am votat, sa vedem ce o sa faca omul in urmatorii ani

    cu obama, la fel, sa vedem ce va face si pe urma sa spunem ca nu face nimic

    succes :)

    00
  9. @Concediaza-ti seful!: Nu te simti deranjat pentru ca nu face nimic. Videanu era enervant pentru ca a blocat traficul cu LUCRARI.

    00
  10. pe cuvantul meu daca nu ai sintetizat perfect problema asta.

    00
  11. NOU
    #11

    corectura : si la noi e ca la ei ;) .

    00
  12. so what…si ce daca au fost alesi…pt k altii nu avem..pe ei ii punem..
    mie imi da mai multa incredere Obama decat primaru nostru…
    nu neaparat k as tine cu negrii in america..ci din cauza k asta macar a zis pe bune lucrurilor de acolo..si multi s-au dat dupa paravan cu multe probleme…
    bine a facut Obama k a retras trupele din zonele de conflict…k cel mai mare conflict era in america…nu in alta parte..si mai dai in colo pe petrolistii aia din zona aia..k o exploateaza ei acu..dar peste 50 de ani nu o sa o mai aiba..

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.