Fizica şi fizicul pitzipoancei

O temă recurentă în comentariile de pe pitzi este “sunteţi nişte distruşi, unii dintre voi v-aţi da o mână să petreceţi o noapte cu o fată ca asta”, aserţiune valabilă pentru unele exemplare. Nici călugăr dacă ai fi şi ar veni Anna Lesko sau Gina Pistol să îţi propună să luaţi micul dejun la ea acasă…

Problema fetelor zace fix în asta. Fetele astea nu sunt bune de mai mult de câteva ture. O treci în palmares şi îţi vezi de drum. Eventual faci un duş mai serios după, dacă tot simţi că ai pupat în pulă juma’ de Bucureşti (cum plastic se exprima un coleg despre o viitoare sotie de jurnalist coleg).

Până la urmă se reduce totul la om. Ce poţi discuta cu Anna? Vai, ce sâni mişto ai. Da, am văzut modelul ala nou de telefon, e mişto, mă gândesc să mi-l iau. Hai să ne facem poză amândoi, să o punem pe net să fie lumea invidioasă. Dar ai auzit de aia, care cică umblă cu toţi? Ce fomistă! Hai să o dăm la ziar să afle lumea că e curvă!

“Distracţia” asta ascunde o curvăsărie cruntă. Unele au noroc şi găsesc fraieri să le facă doamne (Cristina Spătar, Maria Marinescu, Raluca Sandu), altele ajung la o vârstă şi nu le vrea nimeni (Andreea Raicu, Delia, Daniela Gyorfy, Gina Pistol, Anna Lesko, Annamaria Ferentz), deşi le mai ia câte o tură şi le lasă să creadă că se vor mărita cu ele.

România mondenă e relativ libertină, dar nu atât de libertină. Mai ales că e plină de fete la fel de frumoase, dar fără kilometrajul dat peste cap şi fără fiţe şi pretenţii. Şi sponsorii se întreabă la un moment dat “de ce să îmi toc nervii şi banii cu asta, care nu îşi mai încape în piele de atâtea impresii, când şcolile de manechine sunt pline de fete mai recunoscătoare şi mai cuminţi”? Pentru ce? A apărut in ziare? Perfect! Marş şi ia-ţi singură maşină, dacă eşti vedetă! Ah, eşti vedetă cu pretenţii, dar îţi ghiorţăie maţele de foame şi ai nevoie de mine să te întreţin? Bun, stai o tură, apar prin ziare cu tine să mă vadă colegii de liceu şi să îmi fac un pic de piar şi mai vedem!

Mihai Bendeac are o teorie interesantă despre muzica tare din cluburi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Acuma sa ma ierte Al-de-sus dar daca si Raluca Sandu e o „doamna” ma duc sa cumpar franghia ca sapunul il am

    00
  2. In legatura cu subiectul de mai sus, parerea mea e ca… (barfing sound)

    00
  3. @Muguru , ti se pare :) , la asta se pricepe romanul cel mai bine , sa barfeasca . Nu inteleg de ce vorbiti de altii si-n ograda voastra nu va uitati , o sa vad inspe mii de comentarii despre pers. de mai sus , asa o sa-mi dau seama ce fel de oameni sunteti :) , barfitori power . Bafta la taclale , daca vreti seminte si cola sa ma anuntati .

    00
  4. @CELLDWELLER,nu stiu de ce am eu impresia ca „barfing” se referea la ragaiala (english) si nu la barfa… :)

    00
  5. @Ioana – esti proasta. to barf = e vomita.

    00
  6. mda … interesanta teoria lui Bendeac. Da’ eu nu m-as lua imediat de niste nume pentru ca nu-i cunosti direct.

    fato … si la coafor se discuta …

    00
  7. Dacă aveţi de gând să organizaţi un grup pentru vizită nocturnă la obiectivul Ana Lesko mă treceţi pe listă!

    00
  8. sunt si fete frumoase si destepte, depinde si barbatii aia pe unde umbla si ce incearca sa agate. normal ca e mai simplu sa`ti fluturi cheile de la BMW si sa faci sex cu una dupa „salut ma cheama Bodgan” decat sa iesi cu una si sa ai o relatie cat de cat inainte sa faci sex, dar apoi sa nu se planga ca ele`s curve si ei par niste fraieri care platesc pentru sex.

    00
  9. George,prost oi fi tu.Barf sound nu e ragaiala ? Sau tu borasti note muzicale ?

    00
  10. Mai grav e faptu ca unele sun date rau cu kilometraju pest cap, dar nu isi au seama. se etaleaza ca „mari doamne”, iar niste fraieri le tin isonul, penru ca au fost pacaliti de aparente. Sunt foarte curios cum vor ajunge catunci cand credulii aia isi vor da seama ca nu sunt deact niste „bucati de carton frumos pictate”. IMi permit sa imi imaginez: UITAREA COLECTIVA le va rasplati cum stie ea mai bine! :D

    00
  11. mie imi place Anna.. :D

    00
  12. True, daca aveau ceva in cap, nu ajungeau pitzi. Smecheria (pac-pac, i-am supt-o si lu’ asta si mi-a luat gip, fata!) nu inseamna inteligenta. Dar pana la urma ce-ti trebuie inteligenta daca arati ca Anna Lesko? :drooling:

    00
  13. Fosul „iubit” al Annei spunea intr-un ziar, unde era si poza ei cu Elan: „succes participantilor” deci ele stiu si ei stiu ca sunt doar niste „consumabile”. Din cand in cand mai pun mana pe cate un Irinel dar…

    00
  14. profund :)
    cred ca nici femeile enumerate de Zoso nu se puteau exprima mai bine :)

    00
  15. Interesanta incursiune in modeul de a gandi al barbatilor. Oricum, nimic nu va multumeste. Fetele cuminti sunt prea cuminti iar fetele rele se infig prea tare in orgoliul vostru. Am I right? :P

    00
  16. NOU
    #17

    La un moment dat nu mai sunt bune nici macar pentru o tura . Un tonomat de bagat sperma iti starneste sentimentele de compasiune . Adica astea sunt asa de proaste si nu isi dau seama ca toti le vor doar pentru o tavaleala ?

    00
  17. Recunosc ca am salivat la astea, in ciuda a 10 lucruri care-s in neregula in poza (doar la prima vedere). :)

    00
  18. Sunt ca masinile second hand … inainte sa dai un ban , verifici kilometrajul , tabla , bujiile etc. Dupa ce o iei , faci si tu un schimb de ulei si o pui la vanzare :))

    00
  19. @CELLDWELLER: To barf = a vomita. Inainte sa mai latri te rog sa te interesezi. Limba engleza vorbita de mine nu seamana cu franceza ta gen: furculision, lingurision….

    00
  20. Vrei sa spui „va-ti da o mana”, vorbeste corect limba lor.

    00
  21. Da nu ma duce capul sa fac legatura. „sunteţi nişte distruşi, unii dintre voi v-aţi da o mână să petreceţi o noapte cu o fată ca asta” . Asa si, ce e cu asta? Da, as fute o pitzipoanca, dupa cum bine zice, o noapte. Care e problema, nu o iau de sotie. Eu n-am principii, am pla. Scuzati limbajul.

    00
  22. Zoso, ai gresit adresarea: la fiecare intrebare care va trebui sa intretina o discutie, trebuie sa i te adresezi cu arhifolositul „fata!”. Ca sa arati ca ai fite, altfel…
    Fata, vai, ce sâni mişto ai. Fata, am văzut modelul ala nou de telefon, e mişto, mă gândesc să mi-l iau. Fata, hai să ne facem poză amândoi, să o punem pe net să fie lumea invidioasă. Fata, ai auzit de aia, care cică umblă cu toţi? Ce fomistă! Hai să o dăm la ziar, fata, să afle lumea că e curvă!

    00
  23. to barf = a vomita
    to burp = a ragai
    suna la fel, dar inseamna chestii diferite. si tind sa cred ca muguru voia al 2-lea verb, dar deh….

    00
  24. Unele nici o tura nu merg. In pat diferenta dintre o tipa care stie ce face si pune putin ”feeling” si una care imita mecanic filme porno (in virtutea unui corp siliconat) se traduce uneori prin diferenta dintre o friptura in vin alb si o halca de carne. A doua este frumoasa si apetisanta dar foarte putin placuta per total.

    00
  25. se vede ca esti holtei. sa se insoare cu ele, ca numai fetele se marita. nimic nu stii :D

    00
  26. Pe alea frumoase le trag toti.. Pe alea urate e mai greu.

    00
  27. Nu vreau sa fiu ciufut, dar de unde stii ca nu ai ce discuta cu fetele astea? Ai incercat tu vreo discutie cu ele? Nu, ca daca ai fi discutat cu ele ai fi punctat si in palmares. Ideea este ca aceste fete sufera de complexul fetei sarace care incearca sa-si traiasca zilele ramase cat mai bine posibil, atat material cat si …spiritual. Asta-i problema lor.

    00
  28. @gogo_atent: asteptam cu sufletul la gura detalii despre studiul prin care ai demonstrat tu afirmatia de mai sus. chestionarul folosit, explicatii pe larg despre alegerea unui esantion reprezentativ de cazuri si de martori, precum si tipul de statistica folosita. nu stiu de ceilalti, dar eu personal sunt indulgent si accept si CI de 90%.
    daca nu ai asa ceva, se numeste parere personala ce ai scris tu mai sus, si e de bun simt sa nu ti-o expui ca si cum ar fi vreun adevar imuabil.

    00
  29. @mary esti cam proasta, cand zici ca doi oameni se insoara, fata de ce nu se insoara si doar se marita. Eu doar de al dracu le zic la toate „cand te insori?” ca stiu ca va oftica la culmea.

    00
  30. NOU
    #32

    faza cu kilometrajul dat peste cap…:)) e foarte adevarata, cunosc si eu cateva fete care uita ca exista riscuri (morale si fizice) in sensul ca le arata lumea cu degetul pe strada, si isi fac de rusine parintii, si poate dupa scurtele aventuri fierbinti, se mai aleg si cu cate un virusel, sau vreo boala genitala de care cu greu scapa, pentru ca desigur stim ca exista BTS-uri care se iau chiar si cu folosirea metodei 99%…;)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.