Cristi Şuţu are dreptate

Dacă asta este analiză de consultant, nu e de mirare de ce politicienii sunt atât de dobitoci. Am citit de câteva ori textul, am făcut pauze, am reluat. E incredibil câtă prostie zace în oamenii care ar trebui să vadă lucrurile limpede şi clar. E şi mai incredibil că există oameni care plătesc pentru a fi consiliaţi de asemenea imbecili. Mă întreb dacă oamenii ăştia, consultanţii, pot dormi noaptea. Oare au mustrări de conştiinţă ştiind că spun prostii? Oare realizează că spun prostii?

Înteleg că au ca scop victoria şi accept mizerii de genul “îl înjuram şi dăm în el, în mă-sa, în sor-sa, în tot neamul lui”! Dar chestii de genul “nu conţinutul mesajului prezidenţial trebuie criticat, ci forma, abordarea, atitudinea” sunt peste puterea mea de înţelegere.

PS: acelaşi lucru se întâmplă şi cu consultantii pe online. E plin de corcodei care citesc Business2.0 şi au impresia că au destulă experienţă să dea sfaturi de business.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Lasa,sa ii mai pacaleasca si pe astia cineva si sa le ia banii. Destul ne-au furat pe noi.

    00
  2. cine se aseamana se aduna. sa nu uitam ca ei singuri isi aleg consilierii. si tot politicienii ar trebui sa discerne intre prostiile puse sub nas si realitate.

    00
  3. Nu cred ca problema principala sunt consultantii, in Romania inca sunt putini cei care cred ca au nevoie de consultanta.

    Toti cred ca se pricep foarte bine la toate.

    00
  4. Fara nici un fel de efort, aprecierile facute de Sutu (corecte), ar putea fi extinse la jurnalisti. Pana la urma, daca te uiti ce produc MAJORITATEA jurnalistilor din Romania… ai raspunsul.

    Si tot fara efort putem extinde aprecierile la intreaga societate româneasca, plina de consultanti de tot felul, primii dintre ei fiind chiar noi insine. Pacat ca nu ne amintim mai des si absolut deloc cand incepem sa ne dam cu pumnul in piept.

    00
  5. Clawdel – sa nu uitam ca noi ii votam…

    Ipo – sa le ia banii pe care ei i-au luat de la noi? De ce, ca dupa aia sa se prinda prostu’ si sa ne ia si mai mult ca sa recupereze pierderea?

    00
  6. Deci, cu alte cuvinte, noi suntem condusi de cocardeii aia de 2 bani, nu? :) Din indicatiile regizorale, cam asa iese din „hartia” aia.

    Concluzia – _anal_istii politici chiar conteaza: li se umfla si gaoaza, si factura.

    00
  7. @Fluture: sa stii ca s-au prins! Si de aia au bagat impozitul forfetar…

    00
  8. intre discurs si actiune la politicieni trebuie facuta o separatie clara inca de la inceput. insusi ponta declara in campania de la uninominale, mai indirect, ca promisiunile psd-ului sunt vrajeli. unde-s aia 25 de mii de euro pentru romanii care se intorc in tara? iar asta e unu din cele trei catralioane de exemple.

    problema la politicieni si la consilierii lor aia scumpi e ca au preluat ce-au zis ei ca-i bun de la straini si au adaptat-o a la roumaine. in momentul asta, toti merg pe vot negativ. ceea ce e rau, pentru ca in curand, nu vom mai avea optiuni de oameni pe care sa-i mai dam jos. cat despre exemplul cu pnl, poa’ sa zica antonescu ce vrea, cu norica nicolai in capu’ listei de la europarlamentare, ori e nebun, ori ne crede cretini pe toti.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.