Flamingo Distribution, cumpărat de Asesoft

Dragi Parteneri,

Va multumim pentru colaborarea deosebita pe care am avut-o de-a lungul timpului.

Va anuntam ca activitatea de vanzari indirecte a companiei Flamingo International va fi continuata din acest moment de catre Asesoft Distribution. Veti beneficia in continuare de cel putin acelasi sprijin ca si pana acum din partea echipei Asesoft, echipa ce va reuni si membrii Flamingo.

Produsele pe care Flamingo le distribuia le veti gasi in oferta de preturi Asesoft, distributia va fi continuata pe toate brandurile importante ale Flamingo: Microsoft, Intel, MSI, Lenovo, Gemina la care se adauga brandurile distribuite de Asesoft: LG, WD, Gigabyte, Horizon, Dell, Kingston, Samsung etc.

Toate obligatiile de service si RMA asumate de catre Flamingo vor fi rezolvate in continuare de catre Asesoft fara nici un cost suplimentar si in cel mai scurt timp.

De la PigBro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. NOU
    #1

    Un efect pozitiv al crizei financiare? :)

    00
  2. Daca ar fi sa ma iau dupa toate reprezentantele de magazine „mari” care s-au inchis (punand afis pe geam ca s-au mutat in nu stiu ce supermarket) … mai urmeaza 2-3 astfel de anunturi …

    00
  3. Criza „inmoaie” mediul online si iata ca se fac si tranzactii!

    00
  4. no way. vere, mare nebunie pe e-commerce.

    00
  5. Cred ca este vorba doar de partea de distributie a Flamingo, nu de tot Flamingo… parte de distributie care era cam slaba, comparativ cu partea de retail.

    00
  6. @weasel: Nu te inseli. Si eu m-am mirat initial. Oricum, nu stiu ce a mai ramas din Flamingo pentru ca retail-ul e pe Flanco.

    00
  7. zilele trecute citeam prin ziar ca Ion Ion Tiriac a cumparat 5% din actiunile Flamingo,restul apartind unor grupuri de investitii si fondatorului initial al companiei

    00
  8. aici vorbim de distributie IT…da daca tot e la moda sa aducem vorba de criza…ce ne impiedica?

    00
  9. M-as bucura enorm sa dispara de tot dupa piata, la ce produse vand, si am avut mari probleme cu un produs achizitionat de la ei si la cum se poarta cu clinetii merita. Traiasca criza financiara

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.