fănelul meu…

retard_1236058948202

Trebuie oarecum să admirăm genul ăsta de oameni. Majoritatea ar fi spus doar “e un imbecil, dă-l naibii, uite ce faţă are”, dar el a avut nişa lui acolo. Mică şi vioaie. El m-a văzut ieri în Bucureşti cu BMWul la Romană, parcat pe trecerea de pietoni. Eu acum ce să fac mai întâi? Să explic prietenei cum am am ajuns să mă dau cu BMWul prin Bucureşti deşi ieri eram la mare distanţă? Să explic amantei care m-a dus la aeroport că am pierdut avionul spre Berlin? Să le explic ălora de la BMW că le-am furat maşina din parcare, după ce o predasem? Să mă întreb cum puteam parca pe trecerea la pietoni la Romană, unde e aproape mereu poliţie? Sau să îl rog respectuos să intre înapoi în pi*da mă-sii, explicându-i că a făcut o greşeala ieşind de acolo? Toate astea pentru că el a vrut să dea greutate şi veridicitate comentariului. Eu l-am văzut, e bou! Viaţa e plină de momente şi de oameni mişto, oameni care ţin cu tot dinadinsul să nu fie ignoraţi. Şi uneori nu sunt.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Oh just ignore it.

    00
  2. Pics or it didn’t happen! :)
    Politistii sunt de vina, muta zebrele dupa cum vor ei. Acum au mutat-o sub BMW-ul lu` zoso cu masina cu tot. Si cu zoso.
    Urmatoarea oprire a zebrei din Romana e pe Calea Victoriei peste vreo 30 de minute cu posibile intarzieri din cauza traficului. Mergeti si faceti poze :)

    00
  3. poze?dovezi?hai ca sa se simta omul bine

    00
  4. Poate ai vreo sosie sau clona care a fost la OTV, unde a stat sa bea o cafea cu Nikita, Naomi si Dan Diaconescu in direct. Si cum se inghesuie lumea la sediul acelei televiziuni, sosia n-a mai gasit loc de parcare, asa ca a lasat masina in compania unei zebre.

    00
  5. hai mai, n`o mai da cotita… doar stii ca ne`am fofilat amandoi ieri (eu am fugit cateva ore de la hunedoara cand dormea nevasta`mea si tu cand… stii tu :D ) si ne`am intalnit la Romana sa mancam la Mec ca niste cocalari care estem si care a venit cu bemveu` sa iasa figurile din ei si sa agate pitipoance. spune pe bune ca ai parcat pe trecerea de pietoni (chiar peste un politai daca tin eu bine minte) si n`o mai da la intors ca de fapt tu erai la niste mii de kilometri distanta… :)

    00
  6. probleme cu sincronizarea? se mai intampla … :))

    00
  7. :)) De fapt a uitat să precizeze că o jumătate de maşină ai lăsat-o pe pista de biciclete, aia construită de Oprescu…

    00
  8. In mod cert, data viitoare o sa i se da lui un BMW, asa pt ca este vigilent si protejeaza integritatea brand-ului. apoi….cred ca el poate face niste review-uri senzationale dupa drive test, limbajul va fi tocmai pe target-ul celor de la BMW! La final, BMW si vigilentul vor fi fericiti.
    the end

    00
  9. @Robintel: si cu o roata pe autostrada suspendata.

  10. @zoso: Aia n-am observat pentru că mă uitam la Sebi (VisUrât) cum arunca doze şi ambalaje de mâncare de la KFC direct pe stradă. :))

    00
  11. Zosollini, ne-a demascat paparazzu’! Ma rupe barbatu-meu in bataie daca afla! Da-i oricat pe poze, ca ne stricam viitoru”! :)
    Si acum, serios: INVIDIA…

    00
  12. Asta inseamna ca esti urmarit si ca e o minciuna ca stai in Berlin, de fapt esti vecin cu Becali si ai cumparat BMW-ul pana la urma.

    00
  13. @Raluca: e pacat, el e mai urat ca mine.

  14. Daca intr-adevar ai parcat pe trecerea de pietoni se numeste nesimtire si nu ai nici o scuza.

    00
  15. zugu, scoate-ti ochii din cur si citeste cu atentie. ieri zoso era in cu totul alt loc, la mii de kilometri distanta

    00
  16. zoso nu te ambala , intreaba omul poate a vazut vreo sosie de a ta , o sosie te poate ajuta mult…Sadam a mai trait cateva zile cu ajutorul unei sosii :))

    00
  17. La naiba, eu sunt ala care se da de ieri cu masina aia, si vad ca am ratat ocazia sa o parchez pe trecerea de pietoni la Romana… :D

    Cat de distrus trebuie sa fii sa inventezi asa ceva?

    00
  18. amuzant..:)
    e bine ca te imparti in 2 :))
    ce te faceai daca aveai si o nevasta a?
    si inca ceva am ceva cu BMW de cand a ajuns masina de `smecher`… nu putea sa bage si ei o alta masina? un Logan ceva =))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.