Diferenţă de discurs între învins şi învingător

învinsul: “Eu acum am aflat ,de la Cabral, ca pulifricii astia infatuati care sunt prosti, scriu prost, beau bere la volan si cad palanca de pe munte si-au facut un festival al lor, al blogarasilor.”

învingătorul: “Dupa ce au luat masura cu gura spunand ca astia de pe la teveu sunt de mare porc si, pe cale de consecinta, n-ar avea nicio sansa in “online”, deoarece blogarasii sunt miezul din dodoasca, invincibili, imbatabili, geniali, speciali, au sfarsit prin a fi umiliti in vazul tuturor.”

Ce ar fi fost la gura şpagatistului dacă ar fi câştigat…vai şi-amar de noi…

Îl voi salva de la penibilitatea de fi depăşit în trafic.ro şi de a fi nevoit, asemeni lingăului, să îşi dea adresa pe post în fiecare seară şi îl las cu două dedicaţii foto, una de pe vremea când foame era mare şi una cu doi bloggeri lângă o maşină oarecare, parcată pe lângă antene la ora 23.30 :).

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

59 comentarii

  1. NOU
    #1

    Mda…saracul! Nu stia el de roblogfest. :lol:

    Eu as zice sa te bagi si tu in trafic.ro. Numai asa pentru vreo doua luni.

    00
  2. Daca ar fi castigat spagatistul, garantat facea vreo 2 emisiuni numai cu subiectul asta. Sincer sa fiu, eu chiar nu pot sa imi imaginez profilul cititorilor lui.

    00
  3. :))) intradevar, daca ar fi castigat…era jale. In a 2-a poza nu cumva e VisUrat ? Nu cumva pe langa o masina oarecare?:)) Nu cumva i-au ramas semne?

    00
  4. El are Laguna nu Megane:)

    00
  5. Cip, zoso nu se laudă că şi-a făcut poză lângă maşina lui Badea, ci îi transmite acestuia un mesaj: „Coaie, ai grijă, că suntem prin preajmă!”

    00
  6. @Cristi: avea laguna.

  7. Sunt curios, ce ai demonstrat cu a doua poza?

    00
  8. Cand o sa se laude Mircea Badea ca a facut poze langa masina lui Zoso atunci tu esti invingator. Pana atunci… tu esti aici… el este acolo. Unii sunt mai sus.. alti mai jos. Fiecare s-a descurcat cum a putut in viata. Si a ajuns in ziua de azi mai mult sau mai putin cunoscuti in anumite cercuri. Cercul lui include Romania pentru ca vrei nu vrei oricne stie cine este Mircea Badea. Cercul tau este limitat la oamenii care folosesc regulat internetul si au habar mai mult decat messenger si internet explorer. Daca intrebi pe strata cine e Zoso… cred ca doar 5% au idee. Asta este… traim in Romania… tara unde televiziunea e la putere nu online-ul.

    00
  9. @extra: ca pot fi si eu la fel de prost ca el.

  10. @Cip: nu mor eu din cauza asta :)

  11. a doua poza este pentru intimidare ? :)

    00
  12. trebuia sa scrii măcării cu cheia

    00
  13. Wrong car. Fail !

    00
  14. tocmai ce ma pregateam si eu sa-ti zic ca avea laguna. :)

    00
  15. nu inteleg deloc a doua poza… nu-si are rostul sincer, dar la prima parte te sustin :lol:

    00
  16. Mafiotii! :)

    00
  17. LOL, ce fata de napastuit al soartei are in prima poza.

    00
  18. Hai ma, acuma si tu te iei de el, cine esti, Serban Huidu? Arata macar ca esti mai bun. Am crezut ca esti mai inteligent. Da-l in ma-sa! Nu de aia vin pe blog sa citesc prostiidin astea.

    00
  19. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa neglijezi total personajul. Cu un blog sustinut ca si trafic de toate Antenele si radiourile pe unde face emisiuni, si niste subiecte unul mai tere decat altul… Ce sa-ti spun… Publicase pe blog un paste la amenda pe care a primit-o de la CNA. si avea 645 de commenturi. si ai grija ca a scris pe blog ca ti-o furi daca mai faci poze din astea noaptea… Grija… :)
    Mai bine lasa-l in lumea lui…

    00
  20. Hai mha, crezi ca nu castiga daca ar fi participat la blogfest thing? Cu ocazia asta cred ca facea si concursul mai cunoscut. Tare sunt curios cati din cititorii tai stiu macar ce e aia sau daca ii intereseaza.

    Cat despre treaba cu masina… lol&fail. Iar daca masina va pati ceva, ever, stie pe cine sa urecheasca :)

    00
  21. badea este o nulitate, nu nteleg de ce nu ii dati `ignore` cu totii :P

    00
  22. atata timp cat tu il crezi un retardat pe mircea si continui sa te iei in coarne cu el nu stiu care e mai destept. oricum faza cu masina e aiurea chiar daca e a lui mi se pare fail pentru ca nu prea dai dovada cum ca ai fi mai destept decat el plus ca daca chiar vrea sa te gaseasca eu cred ca poate oricand si deci el are win la faza asta pentru ca nu te cauta si nu prea se pune la mintea ta.
    lasati mai baieti mandriile prostesti si vedeti-va de treaba ca eu prevad ca pana la urma o sa va intalniti fata in fata si nu cred ca ar fi bine in conditiile de acum.

    00
  23. NOU
    #23

    ” Cei care se pozeaza noaptea, in preajma Antenei 1, la intimidare, langa o masina care nu e a mea, dar despre care ei cred ca e a mea, sunt rugati sa nu mai fie penibili. Chiar daca masina ar fi fost a mea, ceea ce repet, nu e, emotia pe care mi-o provoaca papagalii respectivi este nociva doar pentru domniile lor.

    Ii asigur ca in maximum o ora ii pot repera pe fiecare dintre ei,si ca, pe langa corectia pe care le-o voi aplica lor, caderea de pe munte a fost ca o mangaiere a Ginei Pistol pentru Poponetz.”

    Aveti grija. Terminator

    00
  24. Azi m-am distrat bine, desi ma cam doare capul.
    Am intrat pe blogul „amicului tau” Badea si am vazut amenintarea la adresa celor care s-au pozat cu masina despre care el zice ca n-ar fi a lui. O gramada de comentarii laudative la adresa amicului, doar unul postat de un Andrei in care-i atragea atentia in mod civilizat asupra faptului ca masina era pe domeniu public si nu poti interzice nimanui sa se pozeze cu ea. Raspunsul lui Badea : „ESTI OLIGOFREN”.
    Am postat si eu, spunandu-i tot in termeni civilizati ca n-are de ce sa fie suparat pe unii care s-au poza cu o masina, mai ales daca acea masina nu-i a lui. Ca sa nu se repete, mie mi-a zis ca sunt RETARDAT.
    Ce-o fi frate cu omul asta de-i asa de nervos?

    00
  25. @.pm: a participat. n-a castigat. asadar, concursul e naspa. daca ar fi castigat, era viteazul c(r)oitoraş :)

  26. @DS: asa as zice si eu :)

  27. @moxx: n-am de ce. o fost o faza amuzanta si atat. daca voiam, ii spargeam geamurile si ma pisam inauntru.

  28. Si dac o spargeai Badea are suficienti bani de casco

    de tine nu sunt sigur

    De ce nu postezi toate comentariile

    Esti fricos,de aia

    00
  29. Nu inteleg ce ti-a facut? Ca zice ca are rating mai mare ca tine? Si ce? Chiar asa te enrveaza? Te face sa scrii porcarii pe blog, stricandu-ti imaginea.
    La Visurat inteleg, el totdeauna si-o cauta cu lumanarea, dar tu? Plus de asta cum o castigat la Fest, e jalnic. E ca si cum m-as lupta cu cineva si eu as avea sabie, el nu. Un pic de fair play …

    00
  30. Nu cred ca e masina lui.Din cate stiu are un Renault Laguna argintiu.
    poza cu buzata marinela nitzu e geniala..:))))

    00
  31. @Cristelino: nu imi plac idiotii, de aia nu public toate comentariile. nici idolul tau nu o face.

  32. „@ motanes: Cip, zoso nu se laudă că şi-a făcut poză lângă maşina lui Badea, ci îi transmite acestuia un mesaj: “Coaie, ai grijă, că suntem prin preajmă!” ” – citind asta am inteles ce este ala un lingau disperat. Bv zoso, ai oameni care stiu ce ai vrut sa zici =))))

    00
  33. @Geocer: stii cainele ala de la bunici cu care te jucai cand erai mic? ii mai dadeai un picior, el schelalaia, dar venea in continuare sa se joace cu tine. cam asa e si badea. e bun daca vrei sa iti descarci nervii cu el. mie imi place de el ca e prostuţ si ca nu vrea in ruptul capului sa accepte ca mai ia si bataie.

  34. Dar vadca il citesti constant pe Mirciulica :)

    00
  35. ce, bloggerasilor a dat invidia in voi? Nu-i ajungeti nici macar pana la degetul mic al lui Badea. Statisticile spun totul. Si cat despre festivalul vostru unde va dati premii intre voi, Badea a avut suficienta coloana vertebrala incat sa nu se preteze la asa ceva. Hai sictir, chiflelor …

    00
  36. @danny69: ai dreptate mane, mirciulica al vostru o ia pe coaja la orice ora.

  37. Mie îmi este clar deja! Atât tu cât şi Badea jucaţi leapşa orgoliului! TIPIC masculin!

    Simpatici… totuşi!

    00
  38. @Geocer, esti idiot? tu daca te certi cu unu si ala apoi iti trimite o poza cu el langa masina ta… tu ce intelegi prin asta?! ca ala si-a facut poza in loc public?!

    00
  39. @Motanes: hahahahahahahahahahahahahaha…. Il si vad pe Zoso luandu-se la bataie cu Badea…. :)))hahahahahahahahahahahaha! Zoso, trebuie sa recunosti ca ti-ai fura-o de la Badea! Am vazut eu ca esti pasnic, ai ochii blajini… masini si batai iti trebuiesc tie? :)

    00
  40. @.pm: Dincolo (pe blog la mirciulica vreau sa zic), mi s-a zis ca sunt retardat, prost si dobitoc. Aici mi s-a zis doar idiot. Parca e ceva mai bine !

    00
  41. Bataia vinde. Cearta vinde. Pumnii la nivel de oameni cunoscuti vand. Ce ti-a crescut azi traficul… Stiu, stiu, era mare oricum. Dar totusi, sunt sigur ca azi a fost urias.
    Fain. Sper sa va si bateti, aveti amandoi defecte, nu tin cu nimeni.

    00
  42. Am mai vazut si alte postari despre mircea badea (nu mertia scrise cu majuscule) si gandeam el are dreptate si tu nu si nu am comentat pana acum ca sa nu cumva sa gresesc , de curiozitate am intrat pe blogul lui si am vazut ca el tot poarta certuri cu bloggeri in special cu tine , si incerca sa ne faca de ras luand la pamflet roblogfest , micriulica mintea mica capu’ cat o patlagica are cosmaruri noptea cu trafic.ro fizeaza cum zoso il va intrece si din cauza asta la emisiunile pe care le are el saracutu mai face cate o pauza de promovare . Nu ai cu cine.

    00
  43. NOU
    #43

    mda, se vede ca ai o mentalitate de om care se ascunde in spatele unui calculator, fara a face nimic altceva…

    sa analizam mircea badea are o experienta in tv destul de mare, are o emisiune de succes pe tronsonul lui…oricine a auzit de el, pana si profesorii de la facultate au ajuns sa ii dea dreptate. omul le spune pe bune, chiar daca uneori exagereaza. omul e cult, educat (mama lui e autoare de carti de comentarii literatura romana) si are grija de felul in care arata.

    tu, zoso (porecla de om serios de altfel) esti un tanar…care are un blog..te lauzi ca faci bani din asta….preiei stiri de peste tot…si cam atat.
    ce altceva ai mai realizat in tara asta? esti prea mic (si la propriu si la figurat) pt a te „certa” cu badea…
    daca erai destul de matur…taceai din gura si nu cadeai in penibilul in care ai cazut, pozandu-te langa masina lui badea. dar deh…baieteii frustrati trebuie sa-si implineasca visul…

    numai bine, si crede-ma ca poza postata cu tine e mai penibila decat mircea badea si creatura aia de langa el…

    00
  44. zoso, te-ai cam facut de cacao cu a doua poza. Nu ai demonstrat nimic in afara de prostie. Felicitari!

    00
  45. Ceeee? Badea are Megane?!

    Il dau urgent pe-al meu, la naiba! :P

    00
  46. @cristi: eu zic ca Zoso e funny iar tu esti prost
    @cristi: eu zic ca Zoso e funny iar tu esti prost

    on topic: ar fi ceva sa-si puna mintea cretinu’ frustrat de Badea sa-l bumbaceasca pe Zoso…

    pffff, recunosc ca mi-ar face placere, si nu pentru ca Zoso e Zoso sau Badea e Badea, ci pentru ca-mi place circu’. Ar fi interesant de vazut cum s-ar reflecta evenimentul la TV si in on-line….

    Pe de o parte, Zoso il muieste pe Badea din toate pozitiile, ba chiar si pe curva de sor’sa. Da’ dac-as fi Badea cu skillurile lui (inchipuite sau nu) si cineva ar lua-o la muie pe sor’mea (poa’ sa fie ea galeata) i-as smulge ochii din cap. Asa, principial.
    Pe de alta parte, Badea e un frustrat care se repeta o ora pe zi (vreo 3, daca punem si reluarile) iar o gramada de idioti (printre care ma numar si eu) il urmaresc cu religiozitate. Badea = the epic fail.

    pffffff, ma-ncinsei, totusi, vedem si noi o chelfaneala?
    Mircea, sho pă el! :))

    00
  47. NOU
    #47

    Dar vai, te pozezi langa o masina alaturi de un dubios. Eu, daca va vad seara pe voi doi imbracati asa si aratand asa, o iau pe trotuarul de vis-a-vis.

    00
  48. @zvoner: nu mah, n-are, fanii e convinsi ca are bemveu.

  49. @ana karenina: dar badea ce a realizat in tara asta? in afara de a lua bani de la camatari si de a fugi de ei ca ii rupeau picioarele? ah, are o emisiune pentru dobitoci la tv? perfect. si eu am o emisiune pe net. se numeste blog.

  50. sunteti terminati pe viata ! =))
    2 !! stati jos !!
    mai incercati data viitoare ;)

    00
  51. Presupunand ca ar fi masina lui Badea, ceea ce nu e sigur, care e faza ca ati facut poza langa masina lui? Sa aratati ca ce? Ca stiti care e masina lui, desi repet, asta nu e sigur si ca ati putea la o adica sa ceva? Un fel de amenintare ieftina, daca ai ceva de facut, treci direct la treaba

    00
  52. are laguna 2 garantat, m-am gasit recent cu el :)

    00
  53. Bai Zoso ce ai vrut sa demonstrezi prin poza facuta langa Meganul ala,ca esti smecher?Iti spun eu ca nu esti smecher,esti doar un frustrat care se ascunde in spatele acestui blog,care citeste editiile oniline alea ziarelor si revistelor,alte bloguri ,apoi preia 1,2 stiri de acolo si apoi le publica aici…sa nu uitam ,atunci cand primesti un mass pe mess cu vreun link pe pe youtube te grabesti repede sa-l pui si aici…sa ne demonstrezi noua ca ai descoperit ….nimic.Sa nu uiti omule ca acest blog ti-a devenit celebru pt ca te-ai luat mereu de Badea.Acum vad ca ai esti colaborator la un trust rival al trustului unde lucreraza Badea,probabil ii faci muie lu’ Sarbu si pantofii cu crema lu’ Costi Mocanu.Ti-ai castigat respectul arogantului si securistului de sarbu doar prin atacarea lui Badea.Badea s-a imprumutat la camatari pt ca ei au reprezentat ultima lui speranta atunci cand era ingropat in datorii din cauza grupului de la Cluj,care i-au luat fabrica aia cu japca.Omul a avut o ideea de afacere,sunt convins ca pe tine nu te duce capul la asa ceva.IN cONCLUZIE ESTI UN FRUSTRAT PROST CU 4 clase..ma pisi pe tine si iti dau foc.

    00
  54. @CIPRY: buna asta cu „sarbu securist”. buna de tot. asa va invata la scoala de maniplare, sa ii faceti voi securisti, ca sa nu va faca ei pe voi?

  55. Ma identific uneori cu starea ta de spirit, cu nemultumirile zilnice dar acum sunt deranjata de faptul ca nu iei atitudine.
    De ce zilnic ziarele, televiziunile ne intoxica cu o femeie vulgara.Sunt SIGURA ca atunci cand ai scris despre curve te-ai gindit numai la ea.Impreuna cu colegii de trust opriti aceasta balacareala .

    00
  56. Citez dintr-un raspuns dat de zoso cuiva care il facea pe Sarbu securist: „buna asta cu “sarbu securist”. buna de tot. asa va invata la scoala de maniplare, sa ii faceti voi securisti, ca sa nu va faca ei pe voi?”
    M-am lamurit si cu nivelul tau de independenta fata de trusturi. Poate pe blog intra si copii nascuti mai recent si care chiar te cred ca intre Felix/Voiculescu si Sarbu ar fi vreo diferenta. Nu e frumos sa-i minti. Lor le-as da vestea ca Sarbu e cameramanul trimis la Revolutie in CC sa il filmeze pe Verdet cum isi face guvern si pe Iliescu in timp ce telefoneaza la ambasada sovietica. Si … lucru firesc pentru orice cameraman (nu?), a facut parte din primul guvern (al fiului lui Walter Roman), fiind implicat in mod direct in aducerea minerilor in iunie ’90. La fel de firesc pentru un fost ministru, a devenit patron peste cel mai mare trust media din tara si a acumulat datorii uriase la buget sterse ca recompensa pentru slugarnicia din timpul regimului cvasi-dictatorial al lui Nastase, ocrotitorul securistilor gen Priboi, Miki Spaga, Netoiu, Vantu, etc.
    Asa ca, plimba ursu, nene zoso, cu idolu tau de carton cu ochi albastri! E la fel de balos ca Felix, nu mai intoxica poplatia, ca la fel ar fi ras si Badea in emisiunea lui daca ii spunea cineva pe nume sefului.

    00
  57. @schmoukiz: din cate stiam eu, trustul a servit regimul nastase pentru a nu fi executat ca datornic. dupa ce a vandut protvul, sarbu a platit datoriile. repet, eu asa stiam. dar un link ar ajuta.

    si aia cu „a facut parte din guvern” e misto. sunt sigur ca el i-a furat banii lui ceausescu.

  58. OK, mai intai, respect pentru tonul echilibrat al raspunsului si o precizare: daca vorbesc despre Sarbu nu inseamna ca il apar pe scarbosul de Voiculescu, de ala nu vorbesc frumos decat lefegii lui, ori, nu e cazul.
    Dovezi despre apartenenta la Securitate sau tunurile date, stii bine ca nu se pot aduce decat cand sistemul decide sa lase dovezile sa scape. Noua ne ramane logica bunului simt: in primul guvern numit de Iliescu (ala cu Militaru, Stanculescu, Chitac, Duvaz, Babiuc, Stolojan samd) eu zic ca nu era niciunu fara grade pe umar; specialitatea si obsesia securistilor a fost dintotdeauna controlul poplatiei prin maniplare; ori, daca imi spui ca intr-un asemena guvern rolul de coordonator pe probleme de imagine (oficial era consilier cu rang pe secretar de stat) putea fi lasat pe mana unui civil, io-mi tai o mana!
    Despre datorii, se pare ca au fost pierdute prin firme suveica de prin off-shore-uri, falimentate dupa reesalonari succesive. Link-uri se gasesc, sper ca n-o sa spui ca-s „not reliable”, ca doar ziarele detinute de Patriciu, Vantu sau Felix n-o sa faca investigatii d-astea. Exemplu 1 Exemplu 2 Exemplu 3.
    In concluzie, Sarbu n-a furat banii lui Ceausescu, ca-i luase deja Voiculescu, da i-a luat pe ai nostri.

    00
  59. @schmoukiz: in nici unul din linkuri nu vad o iertare de datorii. ci doar de faptul ca sunt mari, ca sunt enorme, ca sunt in paradisuri fiscale. repet, dupa cunostintele mele, au fost platite la un moment dat.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube