George scapă de Poliţia Târgovişte

Baiatul care a fotografiat masinile Politiei care stationau in statia de autobuz de la Targoviste si a fost arestat a scapat

În cazul domnului A. G., din municipiul Târgovişte care, după ce a efectuat câteva fotografii ale echipajelor Serviciului Poliţiei Rutiere, a fost condus la sediul poliţiei, s-a finalizat cercetarea prealabilă faţă de agentul de poliţie implicat.

    Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a dispus sancţionarea cu „mustrare scrisă” a poliţistului implicat, având în vedere „depăşirea atribuţiilor de serviciu şi comportarea necorespunzătoare ce a dus la atingerea onoarei, probităţii profesionale şi prestigiului instituţiei”.

Comunicatul aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. „atingerea onoarei”
    oh, cata onoare. si cinste. si virtute.

    00
  2. Felicitari lui George!
    Dincolo de prostia acelor militieni, iata (totusi…) un eveniment: Politia recunoaste ca a gresit! Sa fie notat, e (aproape) incredibil ! :)

    00
  3. E bine ca se mai misca ceva… In sfarsit mai merge ceva.

    00
  4. baiatul care […] a scapat. Pai el trebuia sa scape?

    00
  5. Pai scrie chiar in articol ca a inaintat plangere penala impotriva politistului. Normal ca nu se multumeste cu atat daca a inaintat plangerea penala.

    00
  6. Oh, da, l-au hărţuit pe om şi acum îşi cer scuze. Îs curios cum va trămâne cu locul de muncă!

    00
  7. se misca o pla.

    „mustrare scrisa”, s-a sters la cur cu ea.

    George e fraier daca se multumeste cu atat.

    00
  8. Mult prea putin! …mustrare scrisa?!

    00
  9. BRAVO George! Chiar in aceasta seara au aratat si la carcotasi cazul. Nu stiu daca au mai fost oameni care le-au semnalat, dar eu le-am trimis mail si i-am rugat sa ia atitudine.
    Sa nu te lasi, nu retrage plangerea penala, pt ca de fapt ala a fost motivul ca sa iti faca dosar penal, ca mai apoi sa dea inapoi si sa va ‘impacati’. A fost un fel de atac preventiv.
    Este o victorie mare impotriva nesimtitilor din politie. Imi pare rau ca din cauza asta tot mai putini oameni onesti vor sa mai faca parte din politie.

    Eu sunt bucuros ca nu te-ai lasat. Si eu iau atitudine in astfel de cazuri, fotografiez masini de politie care incalca legea, ba chiar l-am fotogafiat pe un sef de la rutiera din Timisoara in timp ce conducea fara centura si vorbind la telefon. Alaltaieri vorbeam cu parintii despre faptul ca eu sunt un fel de ‘reporter de ocazie’, adica imortalizez situatii inedite si trimit pozele ziarelor locale si imi spuneau sa am grija sa nu ma aresteze si pe mine. Ei bine, eu oricum nu ma las, indiferent ce ar fi!
    Iti doresc sanatate si sa nu te opresti din ceea ce faci!

    00
  10. Asa si trebe…frumos :)

    00
  11. in sfarsit, acum avem un precedent. militienii sa se gandeasca de doua ori inainte sa ignore legile si sa faca ce vor ei

    00
  12. Nu se misca nimic, norocul „fotografului” a fost ca s-a mediatizat cazul, altfel si acum se facea vinovat pentru…orice ar fi dorit politistii…

    00
  13. cu asta mi-ai luminat ziua :)

    00
  14. NOU
    #14

    Acum am realizat ca si eu cunosc pe cineva cu numele Andrei Gheorghe din Tgv. Andrei, daca iti spune ceva: „Catifea albastră” si Vivian, da-mi reply, te rog, urgent.

    00
  15. sper c`a ramas sa se judece cu ei..

    00
  16. „Incidentul şi comportamentul poliţistului sunt regretabile şi, aşa cum i s-a explicat şi domnului A. G., acest caz nu caracterizează poliţia dâmboviţeană”
    Da, sigur, acest incident nu caracterizeaza absolut deloc politia damboviteana care e una dintre cele mai incompetente si mai abuzive politii din tara. Corect era „acest incident caracterizeaza MILITIA damboviteana” Ca un exemplu, tatal meu a fost oprit de politia damboviteana pe un drum national, si dupa ce l-au tinut de vorba peste 5 minute timp in care el a insistat sa traga masina de pe drum, i-au dat amenda pentru stationarea interzisa (fusese totusi oprit pe un drum national mai mult de 5 minute). Dar politia damboviteana nu e abuziva, doamne fereste de asa ceva.

    00
  17. a facut fix nimic cu mustrarea, si au aparut si pe la reallitatea si s-au facut de cacao live asa ca prostia trebuie tinuta langa!!! Si NIMENI nu le-a zis nimic. Romania strikes again

    00
  18. ehh politia romana. exces de zel. cand ar trebui sa-si faca datoria nu si-o fac. asta e. in Anglia politistii, stiti voi aia cu castile funny, sunt chiar bucurosi sa faca poze cu oamenii…

    00
  19. AMIN !!! Deci se poate ! La mai mare ! George Andrei, felicitari. Si-acuma ca tot veni vorba …. revolutie cand facem ? :p

    00
  20. @blink: stai asa sa ajunga euroiul la 5 roni, si sa se scumpeasca toate iar, sa mai fie datia fara o gramada de oameni….deci cam in curand….

    00
  21. Este un caz izolat, penalizarea simbolica a politistului, deoarece s-a fascut atita tam-tam la televizie. Nu se schimba o mentalitate cu o televizie sau articole din ziare. Politienii ramin politieni.
    Numai bine.

    00
  22. NOU
    #22

    @fiord: GRESIT !!! Nu se schimba un sistem mafiot cu o televiziune sau articole din ziare. Acolo nu e vorba de mentalitate, e vorba de sistem. E o diferenta enorma. Cand vorbim de mentalitate ne gandim la faptul ca ei saracii sunt asa de prosti incat nu-si dau seama ce fac. Dar, cand ne referim la ideea de sistem, ne referim la fapte perfect constientizate si premeditate, la legi nescrise si la ierarhii de sistem mafiot.

    Pentru MIHAI cu mesajul 9, repet ceva care am scris si in alta parte:

    Cine mai crede ca exista si politisti buni, care-si fac treaba si politisti corupti, adica aia raii … eu zic sa lase Cartoon Network-ul, Hi5-ul, mIRC-ul, Y! Messenger-ul, Nintendo si PS3-ul mai iasa pe afara sa perceapa realitatea, de preferat cu un translator … daca le e greu singuri.

    Ca sa fie clar: NU exista politisti buni sau rai, corupti sau cinstiti, slabi sau grasi … etc. Exista doar politisti. Acelasi lucru il putem extinde si la doctori, avocati si popi. Adica, daca faci parte dintr-un sistem trebuie sa te conformezi lui, altfel vei fi marginalizat. Deci, NU exista politisti care s-au facut politisti ca vor ai sa aduca legea si linistea publica pe Pamant. Nu exista popi care vor ei sa faca numai fapte bune, absolut gratuit si crezand 100% in religie. Nu exista avocat care vrea sa aduca dreptatea in salile de tribunal. Si nici NU exista doctor care s-a facut doctor ca vrea sa salveze pacienti 24/7.

    Numitorul comun este BANUL si absolut nimic altceva. Si chiar daca cativa se duc la facultate sa se faca una din meseriile de mai sus din convingerea uman reflexa de a face bine, el va fi educat de sistem, altfel va muri de foame.

    Singura diferenta care unii o deosebesc, gen politist corupt, politist necorupt, etc. este ca aia care par necorupti, stiu sa mascheze mai bine acest lucru. Pana la urma este si asta o arta de a disimula, si a si da ceva la schimb nu numai a lua.

    00
  23. Bah, voi nu vedeti padurea din cauza copacilor! Nu conteaza ce sanctiune au incasat aia, ca e mustrare scrisa, ca i-a dat afara sau ca i-a batut cu biciul in piata publica. Conteaza un alt fapt: daca ridici glasul si protestezi poti sa rezolvi ceva! E un exemplu de cum trebuie sa se comporte un cetatean pus in fata unui abuz.

    00
  24. Au iesit elegant din toata porcaria pt ca au recunoscut ca a gresit politistul. De obicei se inchideau in „NU” si in „a procedat corect” starnind si mai tare antipatia oamenilor. Chiar ma mira acest comunicat. Prea multe probe ca sa sfideze cu „NU”.

    00
  25. George, felicitari. Sfatul meu: sa dai in judecata politia ca institutie si politistul in cauza pentru neplacerile cauzate, si sa incasezi o despagubire ca lumea. Aceasta ar fi o ocazie potrivita pentru crearea unui precedent!

    00
  26. uuu, mustrare scrisa…

    00
  27. Nu te lasa George.
    Sa faci presiuni sa-ti dea si dosarul penal,adica sa-l retraga.
    Ca degeaba ai castigat tu ca daca te mai angajezi pe undeva, o sa vada angajatorul dosarul penal…nu ca a fost o greseala sau abuz in serviciu.
    Mult noroc~

    00
  28. dar dosar penal pentru abuz in serviciu si sechestrare de persoana nu se face? kkt de tara

    00
  29. George, nu incerca sa repeti experienta in State. De dragul paralelismului urmareste http://www.oskar.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi?id=911&nr=

    00
  30. Dosarul pentru sechestrare si abuz in serviciu se va face, am depus de vinerea trecuta plangere penala impotriva militianului si nu am de gand sa renunt la ea nici daca imi vor pune pistolul la tampla. In paralel, o sa dau in judecata civila atat pe politist si pe seful lui de la rutiera (care s-a facut de ras in fara intregii tari si a dovedit cat de imbecil e) cat si institutia politiei judetene si o sa le cer bani cat n-or sa aiba.

    00
  31. NOU
    #31

    Felilicitari George! Stiu exact prin ce ai trecut. In 2000 fost amendat pt ca nu aveam bilet de peron in gara de Nord. Aveam, dar era seria gresita… Am refuzat sa semnez si am plecat acasa. Multumita Postei Romane si idioteniei politistului n-am primit somatia pt tribunal si m-am pomenit la doua dimineata cu 3 politisti si un mandat de arest. Idiotul din gara completase legile aiurea si primisem 3 luni pt comert ilegal si neplata amenzii… discutii, avocat, recurs in anulare, explicatii familiei… distractie! Am incercat sa vb cu politistul in cauza si m-au lasat sa astept 3 ore pana sa-mi spuna ca nu e „pe tura”.

    00
  32. NOU
    #32

    @Stephanie: Stephanie … foarte tare ce ai spus, perfect juridic, si bine conturat. Exact asta este problema. Dar vorbin de Romanica, o tara aproape bananiera daca o privim in contextul mondial, dar o tara pur bananiera privita in contextul UE / European, si locuita in mare parte de giboni retarzi.

    Acum pentru ca stiu ca acest topic este vizitat si de breasla militienilor cat si cea a baietilor cu ochi albastri, fie ei dati si de culoarea lentilelor de contact, le urez „prosperitate” si sa ma apuce tandru de acea parte a corpului carora lor le lipseste cu desavarsire. Si daca folosesc dintisorii, jur ca ii plesnesc cu pliciul de muste peste ochi. Oricum la ei s-a dus cu sexul de mult, la ce porci umflati sunt … cu ce dreaq ?!

    Legat de voi cei din Romania, eu zic sa incepeti o campanie agresiva de mocirlire a imaginii de invincibili pe care si-au atribuit-o singuri. Filmati-i, fotografiati-i, inregistrati-i pe porcii astia puhavi cu aere de Robocop. Nu incercati sa deveniti eroi ca baiatul de mai sus: vi se poate intampla si voua, si chiar mai rau. Faceti-i vedete pe Youtube, fara stirea lor. Nu neapar ca veti schimba ceva. Uitati de acest lucru. Dar tot o sa ii tineti in stres. Mai ales ca pentru dobitocii astia imaginea e cea mai importanta. Faceti-i sa aibe ulcer perforat. Sa o dea in ciroza. Sa se aleaga praful si pulberea de toti.

    Succes !

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube