De ce nu faci succes cu blogul?

Poate pentru că eşti un analfabet care habar n-are să scrie în limba română sau să ducă până la capăt o fraza care să aibă şi sens. Poate de asta. Şi totuşi, îţi dai cu părerea despre lucruri mult peste coeficientul tău de inteligenţă.

Poate pentru ca esti un petardel care nu isi da seama ca e jenant.

…oricine poate ajunge un blogger cunoscut. Tot ce iti trebuie, este un calculator, o conexiune la internet, o multitudine de idei si esti mai mult decat calificat pentru a ajunge un blogger cunoscut.Atentie, un blogger cunoscut nu inseamna un blogger bun, un blogger de succes.

Nop, voi n-o să ajungeţi niciodată cunoscuţi. Linkurile de mai sus vor fi momentele voastre de glorie maximă. În rest…un cheeseburger şi o porţie medie de cartofi prăjiţi. Hai, mai repede! Da, ştiu, eu sunt, nu te bag în blogroll.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

60 comentarii

  1. Este dreptul lui de a incerca :)) si tu acum :D

    00
  2. doamne, sa il citesti pe varby e ca si cum te-ai uita la un retard. la inceput pare amuzant, dar dupa aceea esti coplesit de sentimente de mila si compasiune.

    00
  3. sa avem succes in trafic, zic!

    00
  4. E singura reactie pe care am reusit sa o starnesc in blogosfera,de cand ma numar printre bloggeri, si asta datorita dumneavoastra domnule zoso, care ati avut bunavointa de a cita cuvintele mele fara sens, si, din mila, ati aruncat un link, care se vrea a duce la apogeul „carierei” mele de blogger analfabet. Va multumesc.Am scris un raspuns la reactia dvs, domnule zoso:

    00
  5. Toti cei care isi fac blog in zilele astea sufera de o anumita „marginalizare”. Se uita la unii, vad ca astia au reclame, ei nu au, si atunci ce se gandesc ei: „Ia sa-i injur eu, ma bag si eu in seama”.

    Cam lung articolul pentru ideea tampita expusa.

    00
  6. Unii innegresc hartia…altii ii dau stralucire…Am plagiat citatul bineinteles…Nu prea fac de-astea…Dar acum s-au schimbat timpurile…unii innegresc blogul…si iti vine sa inchizi si monitorul…altii ii dau stralucire…si iti vine sa setezi rata de refresh:))Zoso, nu te cunosc, nu ma cunosti, dar esti bun si te respect…sa-i vad si pe altii…si nu e lingusire…am gandit pe loc:)succese cu blogul tau si la mai mare!

    00
  7. a venit si replica din partea lui axel16 – „Cuvinte despre Blogosfera (2)” ;))

    00
  8. N-am inteles niciodata nevoia diferitelor persoane de a isi umple toata pagina cu Google AdSense. Se strica total aspectul paginii, e deranjant pentru vizitatori si da senzatia de dezordine. Toate astea pentru 100 de dolari la cateva luni. In cel mai bun caz.
    Si mai sunt „bloggeri” care pun AdSense-ul intr-o pozitie centrala a.i. vizitatorul trebuie sa scrolleze la greu ca sa ajunga la text.
    Rock on.
    We rull.

    00
  9. Si-au atins scopul de a avea cateva zile spike.
    Stii cum e, eu is tare, tu ratat ca esti mai sus decat mine.

    00
  10. ANALFABÉT, -Ă, analfabeţi, -te, s.m. şi f., adj. (Persoană) care nu ştie să scrie şi să citească; neştiutor de carte. ♦ Fig. Ignorant; incult. – Din fr. analphabète.

    puncte , virgule , spatii intre cuvinte…. ai dreptate! Niste analfabeti. Sa ii ardem pe rug pe nesimtitii astia …

    Dar ce ne facem cu ignorantii , infatuatii , ajunsii , privitorii de sus sau blogfadarii zilelor noastre?

    00
  11. Bre, domnule, da’ esti rautacios, zau! Uite, sa-ti povestesc una. Scriu intr-o zi, pe blogul meu ala fara de pretentii, ceva straveziu cu bataie la o televiziune care nu si-a mai platit angajatii din decembrie. A doua zi, emisiune despre bloggeri pe televiziunea respectiva. Combateau. M-am tavalit pe sub birou de cate enormitati am auzit. Incepand cu acelasi gen de consideratii: bloggingul nu costa nimic, nu necesita eforturi, e la indemana oricui, ajungi in frunte daca pui bine niste cuvinte cheie, etc Adica ei au treaba importanta nenica, iar chestiile astea cu blogareala sunt niste rahatisuri pe care le fac niste neica nimeni.
    Tre sa-i fi durut rau pa baieti. Dupa aia m-am intrebat: Frate, dar daca as fi avut trafic cat a lu zoso (sa NU ti se para ca tocmai ti-am tras o limba, da?), ce faceau? Ma injurau direct, pe nume?

    00
  12. Hai să nu fim răi. Poate pentru omul respectiv succes înseamnă 100 de unici pe zi… Dacă omul e mulţumit aşa, noi nu ne putem căc* în plăcerile omului. Răilor.

    00
  13. „sa apare fenomenul de venerare, de pup in curism

    =))

    00
  14. Nici nu m-am chinuit sa mai citesc ce a incercat sa scrie el acolo. Dupa cum a inceput e clar ca e inca unu’ care vrea sa ajunga cunoscut atacandu-i pe altii. Din cate vad a cam reusit, replica a venit imediat de la multi. Nu merita. Nici macar citit.

    00
  15. Zoso, genul asta de posturi sunt inutile si probabil le scrii cand n-ai subiecte sau inspiratie. Care-i problema ca baiatu’ cu princina mai incurca o virgula? Macar face un efort sa se exprime, in loc de a beli ochii la pornoshaguri. Daca tot faci pe Pruteanu blogosferei era mai decent s-o faci inainte de a-ti pomeni numele, nu sa ripostezi la accentele malitioase din preapuerilul post al baiatului, doar atunci cand ti-a scris numele.
    Si lasa-ma cu posturi din-astea, prefer sa nu mai ajung sa citesc pareri obscure si scriere impletecita din cauza ca-i bagi tu in seama.
    In schimb ti-as ramane indatorat sa faci referire la posturi/bloguri misto, lucru pe care nu-l prea faci. O cam dai in tabloidizare!

    00
  16. Ce i-a crescut traficu de ieri… :))

    00
  17. Dar poate ca ei nici nu vor sa fie cunoscuti si sa aiba succes. La varsta lor, care sigur este mai mica de 18 ani inca mai au sperante, prin scris ei isi pot vedea greselile si se pot corecta, pot deveni din ce in ce mai buni cu fiecare articol, bun sau prost, scris de ei. Uite ca sunt si bloggeri care nu vor succes, faima si trafic cat mai mare! Eu mi-am facut blog doar pentru a imi exprima anumite pareri, pentru a le scoate din mine, pentru a ma elibera de lucrurile pe care le vedeam si nu imi conveneau. Prin scris reusesc sa imi fac o oarecare ordine in idei, sa le definesc mai bine si pentru asta mi-am facut eu blog, pentru ca am o parere pe care vreau sa o exprim, nu pentru trafic si cu toate astea am un numar de cititori de care sunt mandra, pentru ca ei ma citesc datorita ideilor mele si nu al succesului pe care l-ar avea blog-ul. Daca voi avea sau nu succes, mie nu imi pasa, deci nu cred ca ii ataci prea mult pe cei doi amenintandu-i ca nu vor avea succes.

    00
  18. I-ai facut sa isi dea drumu cand au vazut linkurile. :))

    00
  19. Scuze de link, dar e prea tare! :)):)):)) :)) Imediat pică şi serverul…

    00
  20. Vezi mai , Zoso mai, ca ma derutezi? Zilele trecute am hotarat ca nu mai intru pe blog pentru ca nu ai facultate la stat, azi scrie ala (Axe, sau cum s-o numi) ca „Nu iti trebe facultate” ca sa fii blogger. Acuma spune, io ce sa fac? Sa ma mai tin de „pup in curism” pe blogul tau sau sa-mi gasesc un alt mentor? :)

    00
  21. tu esti suparat deoarece ti-a zis ala de pietoni (pe vrei sa-i calci ) ca nu au auzit de tine:))

    00
  22. imaginati-vi-l pe zoso apucandu-se sa scrie, pe-un ton profesionist, despre polo pe iarba, bowls si navomodelism. ah, bineinteles, fara documentatie, doar din faimosul „auzite”. si, biensur, dorind apoi sa se inscrie la roblogfest. et voila, 75% din bloggerii cu vechime de maxim 3 luni.

    sigur ca increderea pozitiva in fortele proprii este o calitate si un atu pentru posesor, dar… totusi!

    00
  23. Am ramas complet surprins de reactii.Imi place sa vad cum reactioneaza romanii,cand sunt aruncate niste vorbe in vant.Toti o iau drept buna, si o ard cu raspunsuri inteligente.

    00
  24. Rea e lumea. Rea si ignoranta. Da, eu sunt, nu vreau in blogroll

    00
  25. N-ai tu idee cat inseamna linkurile alea… :) Am simtit-o pe pielea mea…

    00
  26. @Axel16: lasa mane, noi cel putin stim sa scriem in limba materna. si abia apoi ne permitem sa ne dam cu parerea. nu suntem niste analfabeti penali care au impresia ca sunt pielea pulii.

  27. @Paula: si tu esti gramada. stai in banca ta.

  28. @me: problema e ca in 3 luni incepe sa aiba impresia ca el conteaza. de aceea, o palma peste ceafa la timpul ei face cat 6 luni de puscarie uneori.

  29. @Korbu: am vazut. la fel de petardel analfabet. o sa faca succese maxime.

  30. Nu prea exista mare diferenta intre zoso, ciutacu, badea…..La urma urmei, toti 3 se adapteaza publicului. Unui anumit public, bineinteles!

    00
  31. Care e scopul acestui articol? Din ce pot eu sa-mi dau seama e o reactie care denota clar un profund sentiment de frustrare la adresa celor mici, care „isi permit” sa posteze adevaruri legate de ceea ce inseamna „viata de blogger”. Mi se pare oarecum jenant sa te adresezi unei persoane care totusi nu te-a jignit cu nimic, desi, poate ar fi facut-o daca ar fi avut ce anume sa atace la acest stil absolut penibil de a formula idei („Poate pentru ca esti un petardel care nu isi da seama ca e jenant.” – in contextul acesta, cuvantul jenant nici macar nu are un sens logic, ca sa nu mai vorbim de creativitatea excesiva de care se da dovada prin folosirea termenului „petardel”). Poate ca unii dintre cei mari mai au nevoie si de cate un „bitch slap” de genul acesta ca sa-si dea seama ca nu sunt ei buricul pamantului si ca nu e nimeni dator sa se inchine stilului lor jenant (uite un exemplu de cum se foloseste corect acest cuvant) de a formula idei.

    00
  32. dar tu cum ai reusit sa dai de ei :)) ?

    00
  33. @alexis: Îi citeşte, clar! La valoarea lor!

    00
  34. @Bogdanovix: deja de la „isi permit sa posteze adevaruri” mi-am dat seama ca esti prost. ce pla mea adevaruri sa posteze un coinacd e 16 ani care n-a vazut in viata lui lumea si nu stie sa scrie? a dracului inteligenta, cum bantuie ea printre analfabeti…

    hai frate, mergeti in pla mea la scoala, lasati prostiile, invatati sa scrieti, sa faceti silogisme, sa puneti sinapsele la munca si nu va mai dati cu parerea, ca nu e cazul.

  35. Daca tot „face succes”, de ce nu „face succesuri”?

    00
  36. Zoso, de ce simti nevoia sa ii ataci pe toti cei care nu sunt de acord cu tine? Inteleg ca tii la parerea ta, dar nu poti sa fii intotdeauna singurul care are dreptate (Cioran are chiar si un silogism referitor la asta, ca tot iti plac tie silogismele)! Ar trebui sa accepti si parerile altora, chiar daca sunt diferite de ale tale. Nu zic sa fii de acord cu ele, macar sa le accepti, iar acest lucru este valabil si la comentariile pe care le afisezi dupa bunul tau plac. Inteleg ca e blogul tau si faci ce vrei, dar dupa ce ma faci „gramada”, ca asa ai tu chef, mi se pare normal sa primesc macar un drept la replica si nu imi vad comentariul, pe care l-am scris ieri, aici.

    00
  37. Praf. Singurul motiv pentru care m-as obosi sa-mi argumentez opinia ar fi ca sa ma amuz la urmatoarea replica penibila pe care as primi-o; dar tentativa jalnica de concluzie nu merita nici macar atata osteneala.

    00
  38. @Paula: hai sa o luam catinel, ca vad ca insisti.

    fiecare are dreptul la opinie, dimpreuna cu dreptul de a o tine pentru el. asta inseamna ca, desi am o opinie despre fizica nucleara, o tin pentru mine, pentru ca risc sa fiu ridicol, aruncandu-ma cu capul in fata in ceva ce cunosc vag.

    acelasi lucru se aplica si analfabetului din textul initial. e foarte usor sa ai o opinie, numai ca trebuie insa sa te bazezi pe ceva, nu sa o arunci asa aiurea in lume si dupa aia sa scrii ca blogosfera e de kkt, ca uite, aia ma fac pe mine analfabete.

    nu vrei succes si faima? si totusi ai blog pe internet? uite, cumpara un caiet. sau salveaza-le in word pe computer. sau, si mai bine, nu iti da cu parerea despre cei in locul carora ai vrea sa fii

    „Eu mi-am facut blog doar pentru a imi exprima anumite pareri”
    eu aici m-am oprit. fa o analiza si vezi de ce fraza de mai sus e o dovada de prostie. si apoi vino si spune-mi mie despre pareri si alte alea.

  39. Zoso, man, ce pla mea inseamna sa ai succes cu un blog? Sa faci bani? Sa ai trafic? Sa ai cititori? Nu de alta, da’ io ma simt relaxat asa, cu o suta de view-uri pe zi, oare trebuie sa fac ceva ca sa ma simt si mai relaxat? Hai, da-mi un link sa ma relaxez de tot! :P

    00
  40. @ipo: succesul are multe defintii.

    pentru unii, sa fie cititi de oameni de acelasi calibru. pentru altii, sa aiba trafic pana la cer. pentru altii, sa faca milioane. toate au un numitor comun. recunoasterea. blogul lui ala. pustii astia vor sa fie antrenori din prima clipa, inainte sa puna mana la munca sau sa aiba un an de blog.

  41. Si de ce pla mea [nu stiu ce am azi cu pla] toata lumea trebuie sa aiba succes din blog. Uite, eu unul nu vreau asta. Ma uit la tine in blogroll si gasesc oameni care sunt la fel ca mine. Blogul e o extensie a personalitatii. Nu caut succes. Scriu ca vreau eu sa scriu, iar faptul ca unii ma citesc mi se pare onorant. Daca asta e succes, asa sa fie.

    00
  42. Da, nu vreau succes si faima si totusi am blog pe internet. Nu am scris pe un caiet sau in word pentru ca ar fi fost ca si cum as fi vorbit singura, iar prin blog sunt, in medie, 40-50 de persoane care intra zilnic in contact cu ideile mele, asta nu inseamna succes..si cu toate astea eu ma multumesc cu atat!

    Insistenta, sau nu, eu tot nu sunt de acord cu acea atitudine asupra parerilor…daca iti formezi o parere doar ca sa o tii pentru tine, de ce te mai chinui sa gandesti si sa ai o parere, daca tot nu o spui? Afirmarea parerilor te ajuta sa te formezi oarecum, pentru ca si o parere gresita poate avea importanta ei. Daca gasesti o persoana care iti explica frumos, fara sa te faca analfabet sau gramada, ca ai gresit poti sa inveti multe din acea greseala, pe cand daca tii parerea in tine vei avea intotdeauna impresia ca ai dreptate si nu se va gasi nimeni care sa te aduca la realitate. Asta cred eu despre „pareri si alte alea” si daca parerea mea este gresita voi invata, cu siguranta, ceva chiar si din aceasta greseala, dar nu voi regreta ca mi-am exprimat ideea si n-am tinut-o in mine.

    00
  43. [edit this: ma duc la spam intr-o veselie, nu stiu de ce]
    Mai e ceva. Spuneai pe undeva ” Nu se pun aici blogurile personale „. N-am chef sa caut unde, da’ ma rog. Ideea e :blogul nu trebuie sa fie personal? Nu ala e BLOGUL:? Sau noi, astia, personalii am devenit exceptia de la regula?

    00
  44. @ipo: definitia succesului se schimba cu timpul. la 12 ani visai la un sarut umed. la 14 visai la goluri victorioase. la 16 la gauri minore. la 18 la facultati mari. la 22 la joburi importante.

  45. @ Me -A aparut cumva un nou DEX ? De unde ai scos cuvantul „kestii”? Dar ce stiu eu… eu sunt analfabet.Mda.
    Si daca tot ati sarit toti ca nu stiu sa scriu, mai bine v-ati uita la propriile greseli.Din cate stiu eu, propozitiile incep cu litera mare.Nici Zoso nu face exceptie.Dar ce stiu eu… eu sunt analfabet.

    00
  46. vezi ma zoso daca te manca’n cur sa dai link la toate rahaturile „care” le citesti, ca sa-l citez pe vedeta-n devenire. ocupa-te si tu de kestii serioase!

    00
  47. Acum sunt geniu?Nu mai inteleg nimic… parca eram analfabet :|.
    @ Zoso- Mersi de sfat.Am sa tin cont. :)

    00
  48. @zoso: succesul e sa-mi realizez dorintele. Eu nu vreau celebritate. Vreau o viata comoda de anonim. O viata pe care o povestesc pe blog. It’s that simple. :)

    00
  49. @Axel16: viteaz mic. vezi sa nu te incurci in taste.

  50. @axel12: ma prietene, eu ti-am luat apararea si-am zis ca mai bine-o freci pe blog decat s-o freci altundeva. atributele ti le-a dat zoso nu eu si tu faci pe draq-n patru sa ti le-asumi. deci du-te fain frumos inapoi si revin-o cand scrii ceva notabil. ref. la lipsa majusculelor si la cuvantul „kestii” m-ai prins Geniule!

    00
  51. @Axel16: Man, uite, io-ţi propun să legi semnul de punctuaţie de cuvântul precedent şi apoi să laşi un spaţiu liber. Să vezi ce frumos arată textul.

    [Desenul]
    Uite, aşa e bine. Simplu.
    Uite ,aşa nu e bine .La fel de simplu.
    Uite , aşa e deja thriller . Oribil .
    [/Desenul]

    Cu respect.

    00
  52. @Robintel: nu ca tin cu ursu’, dar ai facut terapia si ai scapat de :))) :))) ?

    00
  53. @ipo: Nu man, sunt deprimat din cauza crizei financiare… :s

    00
  54. zoso, acum ceva timp imi atrageai atentia ca trollismul nu face bine la ten, dar tie si prietenilor tai, nu va face rau!? atatia imbecili, care ati uitat ca pentru a urca pe o scara, trebuie mai intai sa o construiesti, ceea ce ati facut cu totii de altfel, voi chiar aveti impresia ca sunteti singurii relevanti sau importanti?!

    00
  55. Ma, voi va intreceti in prostie aici? Daca tot suntem la ora de „hai sa ne corectam unul pe altul, sa vedem care e mai destept” am si eu un sfat pentru domnul „me”. Mai studiaza putin modul imperativ, pentru ca „revin-o” este chiar mai gresit decat celalte „kestiute”. Pentru cultura ta generala, corect era „revino”. Ce usor e sa ii criticam pe altii fara sa ne uitam la noi, nu?

    00
  56. Uite ca se confirma faptul ca atunci cand ii critici pe altii risti sa greseti si tu. Macar eu am o greseala cauzata de tastare si nu de gramatica. In loc de „celalte” vroiam sa scriu „celelalte”, pe cuvant! :)

    Zoso, poate ca intr-adevar sunteti singurii relevanti si importanti, nu stiu si nu comentez, dar cred ca ceilalti idioti, prosti si „analfabeti” ar trebui tratati cu mai multa consideratie si rabdare, pentru ca daca ii insulti nu faci altceva decat sa ii enervezi si nu vor intelege nimic.

    00
  57. Uite ce-mi plac mie chestiile astea, şi cât de uşor te ia google „pe bune” :-)

    https://www.google.ro/search?q=un+analfabet&gws_rd=ssl

  58. @lif: uitandu-ma in jur, cam da.

  59. @paulaika: AI DREPTATE, mi-a scapat. in rest ai pierdut esenta mesajului meu.

    00
  60. Comedie nu alta, eu ma bucur ca majoritatea sunteti de acolo de unde se caca pestele pe harta Romaniei. Se vede ca iese tot ce este mai bun din el.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.