Cum arată Bucureştiul auto

Costin, uite, pentru că eşti un baiat simpatic şi insişti să ne înveţi cum să facem bani din blog în loc să îţi vezi de ale tale, te învăţ şi eu pe tine ceva. Cum să faci video:

  • codul embed. vreau să fie accesibil din meniu. nu doar la voi pe site. vreau sa fie ataşat clipului. stii de ce? pentru ca nu îl pot afla altfel!
  • vreau să pot da click pe video şi să mă ducă, ghici unde! nu, nu la Buhnici pe blog, ci pe siteul de origine al clipului. nu de alta, dar vreau mai multe informaţii.
  • cum ar fi să reparaţi timerul clipului?

Consideră lecţia asta gratuită şi da click pe bannerele de la adsense de mai jos. Merci.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. poate ca si-au luat multi bicicleta ca nu mai au bani de benzina de se circula asa de bine :D

    00
  2. O altă perspectivă asupra traficului lejer din Bucureşti. Credeam că ProTV nu ştie să facă decât ştiri „fără număr”…

    00
  3. Noroc de filmuletul asta, mi-a amintit sa-l citesc pe buhnici. :)

    00
  4. Eu zic sa inceapa primaria sa faca piste de biciclete adevarate ;)

    00
  5. De fapt romanii si-ar putea permite sa merga cu masinile, insa stau sa stranga acu bani ca sa poata umple de Paste supermarket-urile! :D
    @Jollyca – nu zici rau deloc fata draga, ca uite azi cica sun 16 grade si imi e un dorde Mitza mea de mor! ;)

    00
  6. Jollyca – sorry frate, acu am vazut ca esti baiat! Dau o bere pt „incurcatura”! :d

    00
  7. @motanes: heh. perceptia generala…protv are multe stiri misto.

  8. E liber drumul spre o Criza Economica usturatoare, dar bine ca avem drumuri circulabile in capitala.

    00
  9. @jollyca: da, pe sus :)

  10. Ei, nu e chiar asa. S-a intamplat sa fie orasul foarte gol luni dimineata. Dar atat. In rest, mi s-a parut ca e cam la fel ca in fiecare zi. Mai repede as pune asta pe faptul ca acum e vacanta si ca intr-adevar, unii parinti nu mai sunt nevoiti sa-si duca odraslele cu masina la scoala si incearca RATB-ul.

    Dar oricum, cu stiri „crizate” – ca-s de la PRO, Antene sau B(asescu)1-TV – ne-am obijnuit. Extragi radicalul, imparti la doi, scazi jumate si apoi obtii dimensiunea adevarata. :)

    00
  11. hehe… dimineata fac 15 min. pana la munca in loc de o ora cat faceam inainte…timisoara e libera , la fel si la razoare…seara e mai dureros dar schimb traseul.
    Eu numai pe ProTv ma uit la stiri , la antena da stiri despre realizarile antena3, antena2, romantica, gsp si alte kkturi.

    00
  12. Anul trecut aprox 2 zile din 3 am mers numai cu tramvaiul bashesc; faceam chiar si 2 ore pana la servici, 12km. Anul asta am luat tramvaiul cateva zile, pana m-am prins ca pierd timp: nu mai fac peste 40 de minute, pe aceeasi distanta. Si vad Razoare, Cotroceni, Guvern, Dorobanti si alte zone… bune ;) Practic si consumul mi-a scazut cu aproape 20%. Norocu’ lu Oprescu, ca daca am ales primar bou, are cu ce se lauda peste 4 ani, ca a rezolvat traficu’ nene, i-a speriat pe toti cu carnatii, torturile si mosii craciuni.

    00
  13. aaa deci din cauza asta era asa de aglomerat azi pe strada … la naiba

    00
  14. Chiar se circula semnificativ mai bine, daca ar disparea si gropile ar fi o placere condusu :D
    @maniak – exagerezi :)

    00
  15. Eu sunt de la tara !
    Cu ocazia asta am vazut si eu cum arata bucurestiul „de la un capat la altul”
    E cenusiu, jegos si cam taranesc…

    00
  16. @cristian, mami, tu ai ascultat stirea sau te-ai inecat la inceputul ei? Au ales special cel mai aglomerat traseu, ca sa vada cat timp le ia.

    On topic: oamenii isi returneaza masinile in leasing, isi amana planurile de vanzare sau cumparare a masinilor, strang banii la pusculita si ies mai rar in oras. De aici o oarecare scadere a traficului bucurestean.

    Dar daca vroiau sa fie exacti, faceau calatoria intre 8:00-9:00. Pe acelasi traseu. Sa fi vazut atunci… :)

    00
  17. am vazut aseara la pro stirea asta de cacat. orice bou stie ca daca vrei sa te duc din militari in baneasa nu o iei pe la razoare si apoi magheru, arcul de trumf, etc. Din militari, ajungi la lujerului faci stanga si o iei pe linia lu’ 41 ajungi la turda si apoi la arcul de triumf…Dar nu, el are 3 coaie..stupid people

    00
  18. Si cica nu ne bucura motivele, zice gogul protevist. Cred ca nu stie ce vorbeste. Ne bucura MAI ALES motivele cat si efectul lor.

    00
  19. cea mai mare greseala facui apasand pe pauza la videoclipul asta

    00
  20. Niciodată nu a fost trafic aglomerat 24 din 24. Întotdeauna puteai găsi un interval orar în care se circula lejer. Chiar în timp ce era soarele pe cer. Aşa că… Oricum se vrea a fi o ştire de băgat „spaima” în oameni (în nota generală a PROTV), e adevărat, mascată într-o ştire de bine. S-or fi ghidat după legea aia cu 50%-50% (de la Funar parcă).

    00
  21. „Perioada Similara A Anului Trecut” – Batuti in cap bai frate ;)

    00
  22. Uite-l pe vecinu :) Nu stiu cum reuseste ProTV de face toate reportajele in jurul blocului. Daca se scumpeste painea, reportaj la Intermacedonia. Daca e criza imobiliara, la agentia de la parter. Restul, pe Matasari.

    00
  23. De cand cu ,,criza” asta parca se circula un pic mai bine insa santierele astea gen pasaj basarab , pasaj baneasa si altele care incep si nu se mai termina , sunt o problema …parerea mea.

    00
  24. Si uite asa ii mai vad si eu reportajele lui frate-miu. :))

    00
  25. Mi se rupe… inima.

    00
  26. articolul ce’i sub video e clar ca’i invizibil :D

    si eu care ma intrebam de ce este interesat ecostin de senzational.tv si de ce este interesat in mod special „de cat face” siteul din adsense – face bani de paine si cico.

    oricum , trebuie sa fii multumit ca macar acum poti sa modifici un plugin sa recunoasca linkul/id-ul de la stirileprotv.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.