Capatos, acest Teo al mizeriei

Îmi place foarte tare cum s-a schimbat faţa televiziunii. ProTV încă are imaginea unui post de manelişti, cu toate că Teo Show nu a găzduit manelişti decât un an de zile. Acum, unul din ziarele trustului Intact nu mai conteneşte să îl ridice în slavi pe posesorule de Dacie rablagită şi băutor de poşirci ieftine prin cârciumi afumate şi audienţa acestuia! Lider absolut! Cel mai tare!

Nu ştiu voi, dar eu nu am putut rezista mai mult de 1 minut la discuţia asta. Ştiu că e de o importanţă naţională şi e necesar să urmăresc ce zic alea acolo, dar nu pot. Maneliştii măcar erau amuzanţi şi/sau idioţi. Da, am 3 bemveuri, da’ am făcut doar două clase, hă hă! Da, am Mercedes ca al lui Schumacher, care l-a lăsat într-o parcare în Jermania şi nu îl mai găseşte, hi hi! Totuşi, între o petardă grasă şi o urâtă analfabetă, prefer să îmi bag un borcan în cur. Ies mai câştigat. Am ce povesti 10 ani de acum încolo şi nu îmi mor neuronii (şi aşa puţini).

E amuzant cum lui Capatos îi e permis să facă asta, pentru ca a avea rating la Antene e ceva de nedescris, dar Teo va rămâne stigmatizată pentru ce facea acum 5 ani. Nu, nu e dublu standard, pur şi simplu lumea se schimbă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

46 comentarii

  1. cam asa ii televiziunea in romania…usor usor se duce de tot ( uneori chiar mai repede )

    00
  2. Eu zic că scandalul din emisiunea lui Capatos, între fiinţa porno şi inculta Nichita, a fost regizat. Părerea mea.

    00
  3. Cu un efort, am rezistat puțin mai mult. Genială replica Nikitei: ești invidioasă, fată! Mamutul ăla de femeie chiar crede că cineva are de ce să o invidieze, chiar crede că cineva suferă că nu este ca ea. Trist de tot.

    00
  4. Deci urmeaza ca Teo sa-si bage un borcan in koor.

    00
  5. De la Teo s-au schimbat destul de multe.
    Toata lumea aduce manelari si pitipoance, tocmai pt ca lumea s-a obisnuit cu ei. Nu am vazut o reactie atunci cand primaTv avea emisiunile cu Vijelie si apoi cu analfabeta aia din Clejani.
    Romanii sunt oamenii care uita repede si mai ales se schimba repede.
    Antena aplica „reteta PRO” nu doar in show-uri. Stirile sportive(aka fotbal) sunt la indigo pe ambele posturi (si foarte tabloidizate).

    Si cand te gandesti ca pe timp de criza din ce in ce mai multa lume prefera TV-ul ca mijloc de „distractie” … e grav

    00
  6. Lumea se schimba sau mai bine zis se duce la dracu in praznic cu audienta generata de valori subunitare ale IQ precum cele de care amintesti mai sus. Peste cativa ani nu o sa putem nici sa ne mai minunam la ce se da pe tv.

    00
  7. aseara la maruta teleguta erau invitati printre altii marilena nitu (cu niste buze cat bucile mele, desi sincer curul meu e mai frumos decat fata ei) si un cuplu de vis format dintr-un libidinos la vreo 30 de ani si o babeta la vreo 70 (familie serioasa ce sa mai tura-vura). mai acu’ vreo doua zile o invitase pe una senzuala ca o curca beata. probabil azi aduce fetele de pe centura pentru a da un aer de sinceritate emisiunii.
    pm, cat de jos va puteti cobora? ce dracu urmeaza emisiuni in direct din penitenciar din care vom afla ca toti au fost bagati pe nedrept acolo? talk-show cu nutu camataru, fane spoitoru si miron cozma dandu-ne lectii de viata?

    00
  8. people like shit, you give them shit, more shit…

    00
  9. Ce nu face lumea pentru audienta, deja toata notiunea de televiziune se scufunda intr-o penibilitate dusa in extrem :|

    00
  10. Eu nu tin minte cand aducea Teo manelisti. Oricum, e de apreciat Capatos ca rezista printre invitatii lui gen nikita si altii. Mai de rahat e Acces direct. La aia nu rezist eu.. Cum zicea Huidu, emisiunea aia te improsca. Mai bine stam departe.

    00
  11. am vazut si eu in treacat ca e asta invitata in fiecare seara…stilul ei de a vorbi imi face capul sa plesneasca…nu suport asa ceva ! Ma uit la CSI pe Pro pentru a 2356424 oara ! oricum sunt regizate emisiunile…
    A pus Bendeac pe blog una tare rau azi referitor la Capatos, Morar si Madalin Ionescu :) check it out :)

    00
  12. Zoso, viitorul e online-ul, o sa vezi peste 2 ani aceleasi scene transmise live pe cancan.ro sau click.ro, o sa vezi cum o le explodeze traficul, o sa vezi cum toti cei care vor sa isi creasca proiectele vor „invita” la vedete de genul celor 2

    00
  13. trist e ca boii de la intact aplica, la distanta de ani de zile, reteta de succes a lui Teo.
    iti dai seama ce minti in colturi au aia daca isi inchipuie ca fac audienta? vb de target oras, 18-45, studii medii-superioare. restul nu conteaza.

    nasol e ca pro tv, prin maruta, se apropie de drumul deschis de atat blamatul otv, pe care deja se afla madalin ionescu, mihai morar si dan capatos (de retinut – toti sunt de la intact).

    00
  14. Asta e televiziunea de la noi ….astea sunt emisiunile de `divertisment`…daca il invita pe guta sau pe sesuala are audienta….

    00
  15. Pai da stati mai putin…care-i vina mass mediei ca noi cerem asta? Poporul cere ce dau astia la TV…nu altceva….

    00
  16. Cand ma uit la Capatos asta uneori am impresia ca ii e rusine si lui de prostitutia la care-l submite zilnic ratingul :))

    00
  17. Televiziunea din România a ajuns o mizerie..
    Dau pe PRO TV si il văd pe Măruță cum discută cu o babă care are super puteri (dă de două ori din mâini si iți face părul negru, vede prin hainele oamenilor etc.) si care, la vârsta de 12 ani s-a dus la culcare având părul șaten și s-a trezit cu el negru, dau pe Antena 1 și îl văd pe Fernando din Caransebeș la Access direct și mulți suedeji gay (apropo de gay, ați vazut la tv vreun român gay? eu nu… numai naomi, tarki etc ), pe Nikita la Capatos, noaptea târziu pe gay-ul ala care ghicește norocul, la OTV nu mai zic de Magda Ciumă si mizeria de emisiune a lui Dan Diaconescu…. și aș putea s-o țin așa la nesfârșit. Mai bine dau pe HBO si vad același film de 3 ori intr-o zi…

    00
  18. zoso draga,asa cum scriam si eu intr-un post asemanator cu ce ai scris tu aici, am rezistat 2,3 minute dar in conditiile in care eram mov la fata si simteam ca ma transform in ceva cu adevarat periculos

    e incredibil ce se intampla cu tara asta.

    p.s. nu-ti baga nimic in fund :)))

    00
  19. din pacate ,astfel de lucruri”vand” cel mai bine..rattingul creste,sau cel putin asa ne mint ei…vina este a noastra,pentru ca noi ne uitam in continuare la astefel de emisiuni care promoveaza doar „vedete” gen magda ciumac,nikita….noi suntem de vina pt ca nu luam atitudine…daca nimeni nu s-ar mai uita la emisiunile lor ar fi nevoiti sa schimbe formatul emisiunii….prefer sa ma uit la un documentar pe animal planet cu niste maimute,decat sa vad „maimutele” vedete din romania….

    00
  20. Eu am incetat sa ii mai urmaresc. …capatos, morar etc. Avea dreptate Bendeac! Sunteti de kkt bah! Dati nastere la monstrii si nu va intereseaza de repercusiuni.

    00
  21. „3/4 din oameni sunt imbecili, asta nu inseamna ca trebuie sa le dai ce vor.”
    Asta e!

    00
  22. Schimburile de replici de genul „Ce proasta esti baaaa!” si aia zice „Seeeerios?!” m-au stresat intotdeauna.
    Nu-s in stare nici macar sa dea 2 replici interesante.
    Mai bine s-ar fi „palmuit”. :D

    00
  23. @alex: daca tie iti cere cineva pe strada 100 mii…ii dai? cam asa e si cu massmedia. 3/4 din oameni sunt imbecili, asta nu inseamna ca trebuie sa le dai ce vor.

  24. mai exista emisiuni bune la televiziunile noastre?

    00
  25. Capatos comparat cu Teo? LOL.
    M-am uitat si eu vreo 5 minute la scandalul national al curvelor si impresia mea a fost ca emisiunea lui Capatos seamana mai degraba cu Dan Diaconescu / OTV.

    Simplu fapt ca discutam despre nulitati, de niste prostituate analfabete care se dau pe sticla, arata cat de jos a ajuns televiziunea la noi.

    Eu nu ma mai uit decat la stirile de pe TVR2 de la 9 seara, care mai au cate un invitat care de cele mai multe ori stie despre ce vorbeste, si in rest imi iau serialele (Lost, House MD, etc) de pe net.

    00
  26. E de-a dreptul grotesca versiunea antenista a lui – sa zicem – Jay Leno. Total lipsita de valoare, in ceea ce priveste discutiile si cu umor stradal de cartier periferic, chiar daca moderatorul si invitatii se doresc inalti. :)
    Jenant!!

    00
  27. cred totusi k si lui capatos ii este rusine de ceea ce prezinta…

    00
  28. @joy4joy: nu prea, nu are iqul necesar. el se complace in asta.

  29. Si Madalin Ionescu a fost pe aceeasi felie. De la cateva aparitii relativ decente a ajuns sa se spele cu rahat pe dinti in direct.

    Am ajuns doar la ”Cu ce sa imi cer eu scuze…eu NIKITA ?”.

    Pana mea, daca ajung la tv o sa vorbesc despre mine la persoana a treia si o sa ma scarpin la subsol de cate ori vreau. Ce pana mea, sunt eu..marele Krossfire ! E suficient sa apara undeva pseudonimul si gata, suntem vedete !

    00
  30. am fost intr-o mica incursiune pana la magazin..prima data dupa multe zile..din pacate,am neplacerea de a locui in acelasi bloc cu magda ciumac:))) si in ultimele saptamani am evitat iesitul afara pentru k dadeam nas in nas cu „prietenii” de la OTV:(…..cineva sa o opreasca !

    00
  31. te-am luat! :p …am rezistat vreo 100 de sec ! acum ca ti-am impartasit brb ma duc sa vomit!

    00
  32. Zoso, exact tmz

    00
  33. S-a OTVizat Antena 1……..

    00
  34. Mi-e scarba de televiziune si de prezentatorii care se inhameaza sa prezinte asa ceva !

    Dar pentru unii asta inseamna sa faci „marketing”, asta inseamna sa faci rating si implicit bani: prin promovare de emisiuni de cel mai jos nivel !

    Unii vorbesc de o solutie prin aparitia unor televiziuni online. Dar oare traficul site-urilor Cancan / Click nu vorbesc de la sine despre cum ar putea fi poplat si acest mediu? am avea totusi avantajul de a alege un anumit format al acestor emisiuni ( dar usor-usor ajungem si la costurile generate de un astfel de proiect) …

    Sincer, cred ca suntem un popor incurabil si daca maneaua a ajuns sa ne fie indiferenta, de ce nu s-ar intampla acelasi lucru si cu prostia ?

    00
  35. mai, dar CNA -ul ce pazeste… se injura astia ca in cartier. (nu-mi place eva kentuky fried chicken)))

    00
  36. Zoso, iti recomand un text de-al lui Musat pe tema asta:

    00
  37. „Capatos, acest Teo al mizeriei”

    Ce vrei sa spui prin asta ?
    Mai citeste o data titlul.

    00
  38. @Florin: genial…NOT!

  39. Fata televiziunii s-a modificat conform cu cererea. Exista public care consuma asa ceva. Si este numeros. Nu iti place? Schimba postul.
    aa… nu Tu Zoso nu il schimbi. Ba mai pui si un articol pe tema asta. Crezi ca ajuta? NU! Mareste audienta la chestia aia. Eu nu vazusem scena dar acum sunt la curent, si ca mine mai sunt multi altii. Daca autoanalizezi este si ceva ipocrizie in articolul tau. Ca si in in emisiunea lui Badea; ca si in gandirea multora: „Ia uite ce teatru iefin…” dar ma uit la tot si pe urma zic „Televiziune de kkt!”
    E clar, sunt multi si prosti. Consuma prostii. Poate nu ar trebui sa li se dea orice; vad prostii zilnic iar scene de acest gen primesc iz de normalitate. Si pe urma le vedem in afara ecranului. Si ptr ca le vedem atat de des la TV, ni se par normale si in realitate. Si suntem mai rai si ne comportam mai urat.
    Zoso, de ce nu ignori tampeniile? Asta e atitudinea cu efect la ACEST gen. Vezi o nedreptate? Pe aia arat-o si huleste-o.

    00
  40. @daniel lazar: acum ca te-am pus la curent, iti vine sa te uiti la emisiunea respectiva?

  41. Comparatia intre TV si lumea care iti cere 100 de mii e o prostie.
    1.Daca ai da suta aia de mii nu ai face cateva sute de mii de Euro din reclama…
    2. Intre Nikita si suta de mii nu exista comparatie (o suta de mii o papi, de la Nikita vomiti).
    Concl: comparatia e proasta.

    00
  42. Insomnia de care sufar de la o vreme m-a facut sa ma uit la Capatos. Parca Luni a inceput harmalaia, nu-mi aduc aminte bine. Oricum, m-am uitat o noapte, am zis ca e amuzant, m-am uitat a doua noapte am mai ras putin de concentratia mare de prostie din fata mea, da’ Miercuri noapte deja turbasem. Emisiunea devenise gen Dan Diaconescu in direct. Joi noapte, schimband canalele, cand l-am vazut pe Capatos am zis ca-mi bag pla-n el de TV si ma bag pe Radio!

    00
  43. Desi stilul tau greu digerabil si razboiul cu mircea badea mi-au rarit vizitele pe blogul tau, ultimele posturi parca sunt „diferite” si ti-au spalat imaginea de pudel vorace

    00
  44. Ma, oamenii astia sunt chemati in emisiuni pentru ca asta vor romanii, vor sa-i vada pe altii mai prosti ca ei la TV. Daca nici noi nu ne-am mai uita la ele, clar ca si-ar schimba abordarea. Atunci cand noi le facem raiting cu prostiile astea, ei ne mai aduc … sa le facem si mai multa audienta.
    Mai bine de mine ca nu ma uit deloc la tv :)))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube