Travian îşi face reclamă pe NYTimes.com

nytimes

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Travian isi cam face reclama peste tot, e unul din cele mai jucate jocuri online de strategie din lume, ce naiba…

    00
  2. Lasati „rautacismele”…
    Ati remarcat ca bannerul era in romana?

    00
  3. subscriu la comentariul nr 3

    00
  4. Cine poate, poate. Isi permit :)

    00
  5. Reclamatie: vezi ca de vreo 3 zile nu iti merge saitu pe explorer si unii ca mine nu pot folosi alte browsere din anumite motive.

    00
  6. Nu pot sa nu remarc „vei devenii”. F***ing retards.

    00
  7. Reclama cu …”agramaticalitati”.

    00
  8. could be some geoip based ad :-?

    00
  9. @ktx: cpt obvious, is that u? geez…

  10. Am fost pentru cam un an in stuff-ul travian .ro si la inceput era un joculet destul de fainut si este in continuare, dar nu va sfatuiesc sa jucati pe serverele .ro, jucati pe .com daca chiar vreti sa jucati de fun nu sa va enervati pe niste multihunteri incompetenti. Iar faza cu spam-ul nu e chiar spam, au implementat un sistem de invite si mail-ul se trimite de la admin[at]travian[dot]ro ceea ce mi se pare mai ok decat sa fie trimis de pe e-mail-ul jucatorului … oricum travian a pierdut mult si o sa mai piarda daca va continua in acest fel, adica munca voluntara ca multihunter si daca esti impartial nu patesti nimic. Vorbesc aici din experienta … joc jocuri web browsing de 7 ani si am fost in echipa travian[dot]ro.

    00
  11. ce dracului e cu travian asta , nu am avut niciodata curiozitatea sa intru sa vad ce e

    00
  12. jucati pe .com . Pe Ro e bataie de joc

    00
  13. @Znuff : pardon, travian.ro produce o gramada de bani pt inventatorii acestui joc, nemtalaii. Cei din staff-ul travian.ro, ca darkyndy si ca mine, erau platiti cu 300 de aur lunar, folosibil doar in joc. Adica 10 euro, daca ar fi sa raportam la tariful dat.

    00
  14. @darkyndy: adica, Travian.ro produce o gramada de bani de la fraieri care dau SMS, iar voi erati voluntari?

    Can I say… STUPE!

  15. Eu eram suport pe travian[dot]ro.Munca voluntara,cei din staff erau in schimb super de treaba.

    00
  16. Sean omule, nu vezi ca zice inca din prima propozitie ca a fost? :D
    Darkyndy stai linistit ca nu exista niciun jucator de travian care sa fie usa de biserica. Asta e greseala tuturor, ca ne credem cei mai cinstiti si corecti. Tu ai gresit de multe ori in aceasta privinta :P

    00
  17. Oh, nasol, pacat ca asa ajungem curand. Peste 25-30 de ani lumea se va mira – „cum adica – NU VOI DEVENII ????” – se apropie „Idiocracy” cu pasi mai repezi decat au anticipat realizatorii filmului. Stiu, filmul nu e deloc cine stie ce, dar ideea e din ce in ce mai ancorata in realitatea imediata de pretutindeni.

    00
  18. @darkyndy Ai fost cumva in echipa travian[dot]ro?

    00
  19. @Sean : probleme?

    00
  20. @punKreas Ia calu` meu si du-te!

    00
  21. oho, chrome. Nu-l folosesc pentru că are nişte minusuri care mă cam enervează. în rest e ok.
    Travian îşi face reclamă şi pe mobile.de şi parcă şi pe thesun.
    oricum nu e joc românesc, parcă e nemţesc aşa că totul e posibil. cine ştie cum vezi reclamă la travian şi pe site-ul administraţiei prezidenţiale a SUA. :)

    00
  22. La fel ca si darkyndy, si eu sunt in stufful travian de cca 1 an jumatate.

    Intradevar, am semnat contractul in calitate de voluntar; si la fel ca si el, nu recomand sa jucati pe serverele romanesti, pentru ca nu e deloc placut sa joci intre romani.

    00
  23. :) dupa ce am citit ce ati spus concluzia e ca romanii sunt de vina ca e nashpa jocul jucat pe serverele romanesti. Dar daca ati fost acolo, implicati, sau poate ca mai sunteti, nu aveti cum sa dati exemple cu problemele respective unui „superior” sau cineva care poate rezolva problemele?

    Intreb cele de mai sus pentru ca am fost de la programator la project manager in mai multe jocuri si stiu cum se gandeste treaba legata de jocuri de catre cei care le fac. Iar cei implicati in general ar trebui sa ia in seama observatiile venite.

    00
  24. Dragi observatori ai reclamelor . Travian nu isi face reclama pe paginile straine . Cel putin nu travianul romanesc .

    Ceea ce vedeti dumneavoastra este un banner care recunoaste ip-ul dumneavoastra fiind din Romania si va afiseaza reclame platite de ei . Doar cu IP din Romania puteti vedea reclamele respective . Doar cum credeti ca Adult Friend Finder are atatia „Romani si romance”

    00
  25. @darkyndy si @punKreas au fost membri in echipa travian.ro . Unul a ajuns sa ne injure iar celalalt sa faca tool-uri pentru a trisa jocul. Fapte care confirma propriile lor vorbe legate de natia noastra draga din care si eu si ei si voi faceti parte. Da, bannerele travian.ro apar deocamdata doar pe site-uri straine care faca parte din retele mari de publicitate si apar doar IP-urile din Romania.

    00
  26. @vlad: cum am zis mai sus, nimeni nu e usa de biserica. Intreab-o pe Andreea care mi-a banat contul pe forumul romanesc pentru ca am expus o problema a serverelor romanesti, pe forumul crew. Sincer, e mai onorabil sa injuri decat sa ai ca arma razbunarea.
    E vremea schimbarii, dragilor. Voi v-ati invechit. Sunteti in crew de pe vremea cand serverele romanesti aveau 3 servere maxim si aveti principiile de atunci. Lasati-i pe altii sa tina fraiele travianului si pensionati-va.

    PS: Sunt curios daca ma baneaza air Andreea pe forum, pentru ca mi-am expus un punct de vedere aici :))))))

    00
  27. Are dreptate darkyndy k multihunterii sunt incompetenti.Pe speedul trecut am rulat 7 conturi cu parole diferite si nu a depistat nimeni k 7 conturi ruleaza de pe acelasi IP.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube