Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Pe cand si persoana dansului?

    00
  2. Electrica NU plateste avariile produse ca urmare a variatiilor de tensiune. Este un caz izolat.”Norocul” a fost ca au patit-o mai multi si a fost evidenta problema. Cand sunt probleme cu un transformator cele mai mari probleme le au cei care sunt cel mai aproape de el si uite asa mai schimba oamenii cate un frigider.
    Au luat masura aceasta rapida in acest caz, pentru a nu se lasa cu discutii la nivel national, iesind astfel la iveala toti nemultumitii.

    00
  3. şi eu care am crezut iniţial că nu e un caz izolot şi că electrica va plăti de acum încolo toată aparatura ce se stricaă din cauza variaţiilor de tensiune. Păcat. Mă întreb dacă s-a stricat cuiva vreun hard cu ceva informaţii importante.

    00
  4. emilboc.ro o fi depășit cei 10MB de trafic lunar incluși :(

    00
  5. emilboc.ro : zica merci ca-i suspendat si nu inchis !

    00
  6. @etherfast : de care trafic inclus ? influenta ( si nu gripa ! ) ?

    00
  7. Se pare ca da, trafic.ro incearca o monetizare pe timp de criza. Sunt curios cati dintre voi ai plati pentru abonamentul trafic.ro ?
    Suma e rezonabila, dar tinand cont de faptul ca au iesit foarte multi „jucatori” trafic.ro devine irelevant si prea putin credibil.

    Apropos de Google : faptul ca Google este in crestere (chiar daca profitul a scazut) e un semn ca industria a supravietuit socului. Valul mare de criza „IT” a trecut in US si cred ca de acum urmeaza urcusul… Incet dar sigur.

    00
  8. Poate intra la categoria quickies si faptul ca trafic.ro incepe sa perceapa taxe anuale pentru sitemembrii ?
    Citat: „Imediat ce un membru al echipei noastre aproba site-ul dumneavoastra, veti putea efectua si confirma plata taxei anuale de membru, in interfata de administrare a contului Dumneavoastra. „

    00
  9. @Gabriel Bodor: unde spune aia?

  10. @sol badguy
    Din cauza variaţiilor de tensiune mi s-au futut 2 harduri până acum … şi o sursă. Ai şi tu dreptate, dar sunt îndreptăţit să mă gândesc la hdd-urile oamenilor :D

    00
  11. „…iesind astfel la iveala toti nemultumitii…” si starea precara a retelei de curent din BM…

    00
  12. @done8989
    Daca e supratensiune o sa se arda siguranta sursei, nu componentele.

    00
  13. @Gabriel Bodor : bravo pt vigilenta
    @zoso : de aici http://www.trafic.ro/inscriere/

    „Imediat ce un membru al echipei noastre aproba site-ul dumneavoastra, veti putea efectua si confirma plata taxei anuale de membru in valoare de 10 EUR (platibila prin SMS), in interfata de administrare a contului Dumneavoastra.”

    00
  14. Acel text era in pagina de inscriere. (eu vazusem initial 3 butoane noi dupa ce m-am logat).
    Textul din citatul pe care l-am redat era scris la ora aia, intre timp vad ca au modificat putin si au introdus si pretul.
    (screenshot cu textul din citat pot trimite la cerere).

    00
  15. @Lucian: din 53.000 de siteuri, daca platesc 10% inseamna 50.000€. o suma decenta.

  16. Nu plateste valoarea lor nici pe dracu.electrica sau eon au aceiasi politica si nu conteaza daca produsul l`ai luat azi sau acuma 20 de ani.Reparatii, atat.

    00
  17. Treaba e că în zona aceea (cartierul Gării) stau mulți oameni cu venituri mici, care trebuie întâi să aibă bani pentru a repara chestiile electrice, după care vor fi despăgubiți de Electrica.
    Apoi, sper că ai remarcat fraza „Consumul de energie electrică a explodat în ultimi ani şi datorită unui număr foarte mare de receptori”, a spus el, făcând referire la uşurinţa achiziţionării de produse electrocasnice în rate, doar pe baza buletinului” – care ne dezvăluie motivul real al problemelor Electrica. Nu instalațiile vechi sau lipsa de investiții, ci frigiderul+plasma pe care și le-a luat nenea Ion de la 2 pe rate, cu buletinul.

    00
  18. Domain Name: emilboc.ro
    Registrar: Claus Web SRL
    Registration Date: 2007-07-10
    Nameservers:
    ns1.claus.ro
    ns2.claus.ro
    ns.romania-webhosting.com
    Domain Status: OK

    00
  19. Electrica plateste doar teoretic, dar nu prea am auzit lume sa aiba succes.

    00
  20. Norc.ro merge si e chiar marfa. Sunt poze chiar din fata blocului :D

    00
  21. norc, nice…dar are erori

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.